Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- E-book olvasók
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sracok, Chrome stable asszony notijan, VHP 32 legalis oprendszeren elkezdte 2 napja, hogy YT videokat elkezdi betolteni, az a kis piros load status bar elkezd toltodni, majd mintha egy grafikai bug lenne, megduplazodik, de nem indul a lejatszas. Ez csak akkor jon elo, ha a youtube-on magan neznenk videot, viszont pl. Facebook-ra linkelt YT videokat szepen lejatsza.
Amit probaltam az az, hogy letiltottam a flash plugint, majd ujra letoltottem a legfrisebbet, de igy sem jo. Ugyanazon neten logo desktopomon W7HP 64bit-en, ugyanazon build-u Chrome-val minden YT video tokeletes.
Igazabol otletem sincs, mi a fenetol lehet ez, plane, hogy egyik naprol a masikra kezdte el csinalni. Nektek van valami tippetek? Chrome uninstall + reinstall-t nem probaltam meg egyedul.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest