Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
válasz
laszlohu
üzenetére
Sajnos pont a laptopnál csinálja ezt. (Az adatlapomon láthatod, hogy az fényévekkel erősebb konfig, mint a f*srakás asztalim és maga a gép is még csak fél éves).
Kikapcsoltam a GPU gyorsított feldolgozást meg a GPU gyorsított 2D képernyőt is.
Majd holnap felrakom a Catalyst 11.5-ös, és kipróbálom más böngészőkkel is.
(FF3 van most csak rajta)Tegnapelőtt például csak egy Chrome volt megnyitva meg a FormatFactory, a proci mégis 2 órán keresztül 100%-on ment...
-
mzsf
csendes tag
Sziasztok!
Könyvjelző kezeléssel kapcsolatos segítséget szeretnék kérni. Visszaolvasva nem találtam megoldást. Korábban Firefoxot használtam, telepítve a Google eszközkezelőt. Így ha munkahelyen a közös gépet használtam, csak beléptem a fiókomba, és az otthoni könyvjelzőim máris rendelkezésre álltak. A végén csak ki kellett lépni, és más már nem is látta őket. Ilyen megoldás van-e a Chrome-ban? A szinkronizálás nem az igazi, mert utána a gépen marad minden. Köszi a segítséget! -
laszlohu
addikt
válasz
koshmar
üzenetére
Nálam pont a fordítottja igaz Windows 7 - en, mármint a korábbi verziókban rohadt nagy volt a processzorterheltség, de az új flash playerrel ( 10.3 ) és az új chrommal ez lecsökkent.
Ha arra a gépedre gondolsz, amiben 768 mb ram van, az sajnos édeskevés, a celeron 2.4 ghz processzorról már nem is beszélve. A 10.2 - es és 10.3 - as flash playereknek még az 1 GB ram sem elég, ezért ki kell kapcsolni a hardware accelerationt a flash playerben.
A Chrome-ban a hardware - es gyorsítást még így sem lehet teljesen kikapcsolni.
Amúgy a GPU-Z progi Sensors fülön megnézheted, hogy a magórajel mikor ugrik meg ( pl. böngészés közben).
Ajánlott a legfrissebb Cata 11.5 is. -
Integra
titán
ki lehet tenni valahogy a zoom-ot a villáskulcsos menüből valami használhatób helyre?
-
koshmar
veterán
Ezen jót röhögtem.

Jól esett így estefelé.Sajnos már nem vagyok akkora fan mint régen.

Tennapelőtt 1 órán keresztül FF-ot használtam, hogy kiderítsem, a Chrome okozza-e azt az iszonyatos prociterhelést. Nem jöttem rá.
Egy Chrome van megnyitva, de a proci valamiért 95% felett megy. Melegszik is nagyon.
Ahogy kilépek a Chrome-ból, 15 mp-re rá a venti már kapcsol is lejjebb és hűl is.
-
koshmar
veterán
Akkor az én esetem felettébb különös, mert semmilyen kiegészítő nincs fent.

A laptopon lévő Chrome-on meg csak ntomka kiegészítője.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rototti
senior tag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Kipróbáltam, beírtam, hogy radio1.hu és valóban nem hozta be az oldalt. Viszont ha beírod a címet www nélkül, akkor fel fogja ajánlani zölden a www.radio1.hu-t. Ha arra rámész 1-2-szer, akkor onnantól kezdve mindig azt fogja elsőként megjeleníteni az ajánlottak között, tehát ha beírod www-nélkül a címet, akkor is a www-st fogja behozni. (remélem érthető
)Tibii91: Ilyennel még nem találkoztam.
-
koshmar
veterán
Időnként előfordul a Chrome-nál, hogy ha új fület nyitok, akkor csak kiírja a címsorba, hogy chrome//newtab (valami ilyesmi) és semmi más nem történik (=nem jelennek meg a könyvjelzők).
Persze ha rányomok a kis házikóra, akkor egyből bejön a Google.
Valaki találkozott már ezzel?
(Nem zavaró, mert elég ritka, csak érdekelne) -
Gabesz1019
senior tag
Azt be lehet állítani, hogy amikor begépelek egy oldalt akkor automatikusan elé írja a www.-t?
Mert vannak olyan oldalak amik elé ha nem írom oda akkor nem hozza be az oldalt.
Pl.: radio1.hu, ha ezt beírom firefoxba akkor az automatikusan beírja elé a www.-t, viszont a chrome nem. -
fatal`
titán
válasz
werszomjas
üzenetére
Chrome alatt ez nem megoldható, maximum avval a módszerrel, amit már linkeltek.
-
S e t h
nagyúr
Nem tudom pontosan mióta, talán pár hete vettem észre azt, hogy a chromeban amikor a legördülő könyvjelzők között keresem valamelyiket, akkor a kurzor mindig eltűnik és csak halvány inverzben látom ,hogy éppen hol járok a gördítésben, ami nagyon zavaró
Más böngészőben oké a kurzor, itt viszont eltűnik, mi okozhatja ezt?
-
Rototti
senior tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Nem hallottam még ilyen megoldásról, de nézd meg ezt a kiegészítőt. Nem pont azt csinálja, amit szeretnél, de hátha megfelel.
-
laszlohu
addikt
Az alsó csúszka nálam bizonyos oldalakon nem működik jól.
Pl. eltűnik, amikor nem kéne eltűnnie, és pl. ha maximumig nyomom a csúszkát jobbra, van olyan, hogy ott még nincs vége a szövegnek. Ezt pl. ha máshogy nem , tördeléssel is meg lehetne oldani, ui. a kicsinyítés is megoldást jelentene, csakhogy úgy már teljesen olvashatatlan, olyan kicsi. -
laszlohu
addikt
Sziasztok
Megjelent a legújabb stabil Chrome, amiben többek között új flash player, ill. a témacserélő elvileg javítva lett.
11.0.696.68
-
tomic
addikt
Megoldódott!
A biosban a dátum beállításnál az év 2010 volt.
Át állítottam és egyből megy minden.
Mindig tanul az ember.

-
napocska2
senior tag
Elég sokfélét emlegetnek, nem egy konkrét megoldást. A szinkronizálási problémát okozhatja a helytelen rendszeridő, ha proxy mögött vagy, illetve tűzfal beállítási probléma. Ezen a vonalon kellene tapogatózni, hiszen nem tudom, hogy nálad mi van ezek közül.
Az egyik egyszerű javaslat, hogy cserélj ki néhány betűt nagybetűre a felhasználónevedben és úgy lépj be. Ezt én is kipróbáltam és simán beengedett.
Még csemegézek tovább.
-
tomic
addikt
Valaki? Pls.
-
tomic
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Most letöröltem az egészet és fel raktam egy régebbi verziót.
itt azt írja ,hogy Could not connect to the server/I]. -
tomic
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Kb 1 órája várok rá.
Belépek a fiókomba és aoldatt a csevegés alatt. Kiírja ,hogy Nem érhető el a(z) Google Mail. Kérjük, ellenőrizze az internetkapcsolatot vagy a vállalati hálózat beállításait.
De ha pl el akarom menteni a ph-s accom jelszavát akkor el is menti, de mikor ki lépek és vissza akarok jelentkezni akkor megint be kell írnom.
Vagy pl a google fiókomba. Ha kétszer egymás után akarok belépni nem enged csak ha töröltem valami cookikat. -
laszlohu
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy vissza kell állítani a default theme - t , majd újraindítani és megoldódik.
-
Fecow
aktív tag
Aki eddig semmilyen mobil készüléken nem tudta átélni az angry birds által nyújtott élményeket, az most chrome-on (tetszőleges böngészőn?) is megteheti. [link]
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani mit kell csinálni ha frissen telepített rendszerre szeretném szinkronizálni a cromot ,de csat teker a kis karika de semmi nem történik?
Saját fiókomba be tudok lépni de ez nem.
Köszi -
Pá
addikt
Nálam a chrome gyorsítótár mindig 350 megabyte. Ezt a törlés után 1-2 órával eléri, de ha hetekig nem pucolom, akkor sem nő tovább.
-
szata.68
senior tag
Helló
Nem tudjátok,hogy miért fogad mindig ez a hibaüzenet,amikor megnyitom az origo-t? (ez a kezdőoldalam)
Elég zavaró,hogy mindig bejön...
Üdv.
-
laszlohu
addikt
Sziasztok
Tudom, hogy ez nem a Catalyst fóruma, de az új stabil Chrome és az
AMD Catalyst 11.5 -ös remek párosítás. Pl. 11.4 - es Catalyst - al a Chrome nem tudta, hogy milyen pixel és vertex shaderem van ( about:gpu ), de a 11.5-össel már tudja és a videólejátszás is sokkal simább, valahogy jobban összhangban van az aero-val. -
koshmar
veterán
A Chrome 1 hónap alatt 500 mega cache-t halmozott fel.

CCleaner rules.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
w333
félisten
Google chrome 12.0.742.30

Change Log:
Hardware accelerated 3D CSS
New Safe Browsing protection against downloading malicious files
Ability to delete Flash cookies from inside Chrome
Launch Apps by name from the Omnibox
Integrated Sync into new settings pages
Improved screen reader support
New warning when hitting Command-Q on Mac
Removal of Google Gears -
RpPRO
őstag
problema megoldodott
-
szata.68
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igazad van,csak azt hittem,hogy ezek a Tibi egyedileg készített ikonjai...
-
koshmar
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Két balláb. xd

-
koshmar
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ember, én nem fogok veled itt veszekedni.

Túl jó arc vagy ahhoz.
De ez csak én véleményem, szóval nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod.

-
koshmar
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
De utálom ezt Let me Google for you-t.
Akkora egy gúnyosság van benne, hogy az hihetetlen.
De lehet, hogy ezt csak én látom bele.hunfatal: Tudom. De akkor is utálom.
És nyugi, nem azt aki belinkeli, hanem magát azt a k**v kib**tt sz*rt. -
Rototti
senior tag
11.0.696.65
- After deleting bookmarks on the Bookmark managers, the bookmark bar doesn't display properly with existing bookmarks. (Issue 80580).
- About Google Chrome window shows unknown channel for 11.0.696.57 (Issue 80683).
- Chrome/Mac seems to clobber focus when uploading attachments to Gmail with the flash-based uploader (Issue 77172).
- Also included is an updated version of Flash Player 10.2. -
fatal`
titán
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Változások?

-
koshmar
veterán
válasz
Gabesz1019
üzenetére
És ezzel együtt eltűnt az unknown is.
Remélem, Sk8erPeter nem látta ezt a hozzászólást, mert megint begőzöl.

-
Gabesz1019
senior tag
Legfrissebb stabil verzió: 11.0.696.65
-
koshmar
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Most muszáj volt Armstrongot idézni?
(te jó Ég, majdnem Gagarint írtam
)És ismét offolom a Chrome-topikot.
-
koshmar
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Majd én megteszem az első lépéseket, tudod, milyen határozott vagyok a számítástechnikában.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

Nagyon örülök!!! Éppen írtam a másik üzit, hogy az egyszerűbb dolgokkal kell próbálkozni...

Bal láb?
Na mi van, épp Soulfly-t hallgatsz, vagy mi van veled?