Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Google Chromecast topic
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Köszi, valóban ez a plugin kell. A baj az volt, hogy korábban fent volt a FF, de leszedtem - ez a plugin viszont maradt. Amikor újratelepítettem (a WMP Plugin -t), csak szimplán rátelepítettem az előzőre, nem szedtem le.
Megoldás: unistallálni kell a plugint, majd újra feltenni, Chrome-ot a telepítés közben lelőni, és lesz öröm bódottág. -
ntomka
nagyúr
Nemtom mennyire van akadálya, lehet csak elvi. Viszont windowson szerintem csak a profilkönyvtárad ami védi, egykulcsos titkosítással, ami a böngészőbe van építve ráadásul meg lófütyit sem érnek. Ettől azért egy linuxos jelszótároló AES titkosítással azért többre képes. Persze a szinkronizáció ettől még megoldható lenne, sőt, a LastPass megoldását tartom egyedül korrektnek e téren, és gondolom ők is valami hasonlót fejlesztenek.
-
ntomka
nagyúr
Windowson szerintem ugyanez kell Chromehoz is.
(#2694) ludsimon: Fejlesztés alatt álló cucc. Legalább dev csatornás verzió kell hozzá, és parancssori kapcsolónak ezt kell megadni: --enable-accelerated-compositing
(#2695) Sweet Lou 6: Nekem pl. nem fő szempont, az a poén, hogy az FF felelne meg az én igényeimnek is a legjobban (fejlesztés miatt), viszont az annyira lassú Chromehoz képest jelenleg, hogy azonnal szemponttá válik. Azért szeretek én is kényelmes lenni, szeretem ha gyorsan indul, a Gmail nem szenved látványosan (tudom, ez már Chrome optimalizáltság miatt is lehet), de úgy minden JS intenzív oldalon padlót fog, még ha a lassú programműködést túl is élem.
-
Fecow
aktív tag
Hm, nem is gondoltam, hogy ennek technológiai akadálya van (Windows). Azt hittem simán csak nagyon körültekintően akarnak eljárni, nehogy a közvélemény kikezdje őket. Bár ugye attól még lehet ez a háttérben, csak a windows miatt nem tudnak elég körültekintőek lenni.
Szerk
e most itt meg azt olvasom, hogy win-en és mac-en mindig is volt jelszó titkosítás, akkor ezt most nem értem. 
Sweet Lou 6 (#2695):Én sem flamelésnek szántam, csak viccesnek hatott, hogy azt írtad az a pár másodperc nem számít, miközben a flame topicokban mi megy. no offense természetesen.

ludsimon(#2696): Én ennél jobb "kompatibiltási módot" nem ismerek chrome-on, igaz windows kell hozzá meg telepített ie.
-
ludsimon
veterán
Hoppá!
Beleakadtam még egy problémába!Van olyan a Chrome-ban, mint az Operában, hogy ha mondjuk egy oldal nem támogatott csak 'Mozilla Firefox / Microsoft Internet Explorer 4.0 and above.' alatt még is látogatható legyen, hogy a kompatibilitást átállítom?
Vagy a fene tudja mi a neve, nem emlékszem.
-
Sweet Lou 6
addikt
Nem szeretek ilyennel flamelni. Én tudom pl. hogy a Firefox lassú, de a kiegészítő és a hazai oldalak funkcióinak optimalizálása miatt nekem az a böngésző a legmegfelelőbb. És ebben sem a sebesség, sem az open-source filozófia nem játszik pl. szerepet. Persze megértem, ha valakinek a sebesség a fő szempont, akkor jól jár a Chrome-al.
-
^Clown
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudom telepíteni a Windows Media Player Plugint? Letöltöttem a fájlt, felteszem, de semmi változás, továbbra is azt írja, hogy nincs fent... Van ötletetek, mi lehet a bibi? Köszi
-
ntomka
nagyúr
Igen, úgy működik.
Szerintem ez a 7-esben landolhat leghamarabb, merthogy a 6-os bétában nem publikus a funkció, de még a 7-esben sem egyelőre. Meglátjuk. Ha minden igaz, a windows verzió miatt késlekedik, mert ott nincs titkosított központi jelszótároló alkalmazás ellenben a linuxszal, és ezt a funkciót úgy akarják csak integrálni, ha ez a probléma is megoldott (macen nemtom mi a helyzet).
(#2687) ludsimon: Kb. amit előttem is mondtak, illetve a stopperórás mérés úgy hat, mintha - életszerű hasonlattal élve - 2010-ben a Forma1-et is ilyen módon mérnéd (legalábbis az időmérő edzéseket).
Már itt is ms-ok a különbségek. Én pl. nem mondanám meg, hogy az Opera 10.7 a gyorsabb, vagy a Chrome. Oldala válogatja, de talán a compositing bekapcsolásával érezhető egy kis előny a Chrome javára. Aztán meglátjuk később hogy lesz. -
Fecow
aktív tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Egy véresszájúbb böngésző flame topicban pár másodperc már akár döntő érv lehetne a chrome mellett, ott általában pár ezredmásodpercet előlegeznek meg szigorúan szintetikus tesztekben, ami a valós életben semmivé lesznek, a flamelők állítása szerint.

-
ludsimon
veterán
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Sokszor igen is idegesítő, mikor tököl egy külföldi oldalnál betöltéskor, nekem igen is szempont a gyorsaság.
-
Fecow
aktív tag
Hát én igazából nem használom a kijelző szinkronizációt, mert nem vagyok nagy kiegészítő fogyasztó, és a 2 gépen amin használom a chrome-ot már rég fent vannak a nekem kellőek, de gondolom ugyanúgy működik, mint a könyvjelzők esetén, vagyis ami nincs meg az egyik gépen azt letölti, illetve elmenti a google docs mappádba a listát. De majd valaki, aki használja élesben biztos jobban el tudja mondani. Én inkább egy saved passwords szinkronizációt szeretnék, de ezt pr okokból szerintem még jó darabig nem fogják meglépni. (Tudom van lastpass, meg egyebek, de nekem google féle, beépített chrome-os kéne)
-
F34R
nagyúr
Hát ez beszarás év végre elérnek a 8 -s verzióig ezt nevezem
Narxis ha így haladnak és dobálják ki a snapshot-okat akkor a hónapok kérdése talán
-
Narxis
nagyúr
6-os verzió mikor jön véglegesbe?
-
ludsimon
veterán
-
RootRulez
félisten
És meg lehet oldani, hogy a könyvjelző eszköztárak mappáinak is ikont adjak? Firefoxban ezt úgy tudtam elérni, hogy a userChrome.css fájlt módosítottam
.bookmark-item[container="true"][label="SZeMLYeS"] {
list-style-image: url('file:///F:/FFI/szemelyes.ico') !important;
-moz-image-region: rect(0px 16px 16px 0px) !important;
}
.bookmark-item[container="true"][label="Film TV"] {
list-style-image: url('file:///F:/FFI/film.ico') !important;
-moz-image-region: rect(0px 16px 16px 0px) !important;
}Itt két mappa is "személyes" (email fiókok, közösségi oldalak gyűjtője) És "Film TV" (filmkatalógus, imdb, rtlmost, stb) mappának adtam ikont
Firefoxban

Chromeban (még)

Na ezt meg lehet-e valahogy oldani itt?
-
RootRulez
félisten
@-moz-document domain("prohardver.hu")
{
td.title > a[href^="/tema/azonnali_kerdesek_oraja_2/"],
td.title > a[href^="/tema/mozilla_firefox_2/"]
{
color: #FF6215 !important;
}
}Így nekem narancs sárga lesz a firefox és az azonnali kérdéses topik a listában firefoxban

WonderCSaboAz a gondm hogy én ezt az addont se használtam, volt egy kód, amit leírtak és azt írtam át magamnak az én oldalaimra, amit magamnak akartam kiemelni, szóval nem használtam ilyen Stylish addont, hanem módosítottam a userContent.css fájlt
-
ntomka
nagyúr
Nem biztos, mert ha vannak benne -moz előtagos selectorok, azok nem fognak működni.
-
RootRulez
félisten
Ha már úgy is kísérleteznék, leszedem a 6-os BETA-t és majd elválik...
-
törölt tag
De ha kitörlöd az egész könyvtárat akkor ez is repül nem ? Én itt az újra telepítés után beszélek.Ilyenkor elvileg a kieg is frissen kerül be Ha megadom neki akkor persze valahova elteszem de mi van ha lezúzom az egész Chome-t. Gondolom ez nem serveren tárolja csak szimplán a gépen kell neki. Egyébként nekem 1szek kérte amég meg nem nem adtam neki azóta bekapcsol a Chrome-al.
-
törölt tag
És meg kell jegyezni? Vagy Chrome újra tevés után ha a mappáit is eltüntetem (eltűnik ez a plugin is) akkor ha ismét felteszem a Chrome-t ezzel a kieg-el adhatok neki új jelszót? Remélem érted jobban nem bírom megfogalmazni. Szóval kaphat e jelszónak hablatyszt amit én se tudok megjegyezni.
RootRulez
Van már 7-es is de még a 6-os sem ajánlott minden napi használatra szóval a 7 mégikább nem
(ettől függetlenül nálam még össze se omlott 1szer sem) -
dodopek
addikt
sziasztok!
A következő a gondom.IE 8ba kellene importálni a chrom kedvenceit,könyvjelzőit.Sajnos az IE nem tudja használni a chrom bookmarks file-ját.Hogyan lehet ezt megcsinálni?
Köszi! -
RootRulez
félisten
Az miért filozófia kérdése, hogy egyszerre több lapot is tudjak frissíteni egy kattintással? (pl 5 megnyitott ph topikot)
Meg Chrome alatt meg lehet oldani, hogy pár topik címet kiemeljen nekem?
Firefox alatt így néz ki, amiket akartam ki tudtam emelni pár fájl módosításával/kiegészítésével (narancssárgára). Ezt valahogy meg lehet bűvölni Chrome-on is?Jah a kép lemaradt:

-
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Rendben van, de szerinte ha ez ciki, hogy nem tudja, akkor nem muszáj használni. Azt kéne megérteni, hogy ez a böngésző nem követi az összes többi nagy böngésző filozófiáját.
-
ntomka
nagyúr
válasz
üzenetére
Azért kell neki jelszó, hogy a beállításaidat titkosan tudja tárolni. Tehát hasra ütés szerűen is megadhatsz egyet, így ha olyat adsz meg, amit sehol ne használsz, akkor mondhatjuk, hogy biztonságos.
(#2649) silver star: Pontosan.
(#2650) RootRulez: Ez jó? Olyan van még több is, amivel automatikusan tudsz különböző lapokat frissíttetni.
(#2651) ^Clown: Bemész a könyvjelző kezelőbe, kijelölsz egy mappát, és a rendezés legördülőben találsz egy olyat, hogy rendezés cím alapján.
-
^Clown
addikt
Sziasztok!
Azt hogyan lehet megoldani, hogy automatikusan (vagy utólag) abc sorrendbe tegye a könyvjelzőimet? Köszi!

-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Tegnap csak feltettem próba gyanánt, a Chrome-ot. És ami azt illeti tényleg jó kis böngészőnek tűnik... Ami még visszatart a komolyabb teszteléstől, az az előítélet...
Érdekelne, hogy lehet-e több megnyitott fület egyszerre frissíteni, vagy csak egyenként váltogatva tudom mindet?
Köszi: RR
-
törölt tag
ntomka Attól hogy a régebbi vasak nem viszik ezt az új gyorsító rendszert amit a 7-es is használ majd, attól még használhatóak lesznek régebbi gépeken is ugye ? max gyorsulás nélkül. köszi. í
-
törölt tag
[link] ezt ismeri/használja vakaki? Miért kér jelszót, és biztonságos megadni neki 1-et?
köszi.
-
ntomka
nagyúr
válasz
petike2014
üzenetére
Egyelőre nem sokat, most kezdték el integrálni. Talán a layout renderelése gyorsabb, legalábbis nekem úgy tűnik.
-
petike2014
aktív tag
Hoppsz..., elnézést. canary és kanári -ként kerestem rá

Esetleg abban tudnál nekem segíteni, feltettem én is ezt a buildet,hogy pontosan mire is jó ez a gpu,video,layout, renderering, angolul tudom, értem mit jelent, de pontosan mi is változik, illetve hogyan veszem én ezt észre?? win7 x86-ot használok, jogtisztát, GT240M -es VGA-val. Beillesztettem a megadott sorokat de nem tudom mi változott
.Köszönöm előre is válaszod.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
petike2014
üzenetére
Akkor ez a trunk build?
-
ntomka
nagyúr
válasz
petike2014
üzenetére
-
petike2014
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Újratelepítést követően felléptem a chrom fejlesztői oldalára, ahol beta, dev etc... állapotokat lehet letölteni és felfedeztem egy új verziót, legalábbis sem keresésre, sem máshol nem láttam szóba kerülni, eddig.
az újdonság chrome canary , devnél is gyorsabb frissítés, nem lehet beállítani alapértelmezettnek mert instabil stb...
http://www.chromium.org/getting-involved/dev-channel
és itt alul a canary build, szép citromsárga ikont kapott
-
törölt tag
válasz
ZoliM@ster
üzenetére
ki kell másoljad a c:\users\...stb mappából a chrome mappáját, abban van minden (maga a program is
). -
ZoliM@ster
aktív tag
Üdv.!
Nem találtam konktrét választ arra,hogy hogyan lehetne menteni az összes előzményt,felhasználónevet és jelszót?Újra akarom rakni a rendszert,de szeretném ha ezek mind meglennének,az új rendszeren is és nem kellene újraszenvedni mindennel!
Köszi a válaszokat!
-
Fecow
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hm, lehet megkopott az angolom, de nekem marhára nem ez jön le a cikkből. Ennyi erővel az IE7-es Tab thumbnailről, koppintotta mind a mozzila mind a chrome, de nem szeretnék ezen rugózni. Te így gondolod, a google fejlesztő meg cáfolta, és mi sem látunk nagy összefüggést ennyiben maradhatunk.
-
WonderCSabo
félisten
Nem hangulatot keltettem, gondoltam belinkelem, ha már véletlenül egy Chromeos cikkre találok.
Továbbra is úgy vélem, h. az Fxtől vették az ötletet, talán erősen fogalmaztam. A cikk is hasonlóan vélekedik.
ntomka: Az Aerk peek az télleg Win7 szolgáltatás, de az Fx Tabpreviewja nem. Bár megjelenésében hasonlít az Alt+Tabra.
-
Fecow
aktív tag
Lehet, hogy vannak ilyen terveik, tudtommal a Tabposé is még csak néhány napja nyilvános és még mindig csak chrome labs kísérleti funkció, szóval majd kiderül, hogy mindenhol a natív OS ablakkezelést, akarják "bevonni" a tabok kezelésébe, vagy netán valami saját megoldás mellet döntenek. Ha már saját ablakkezelés, akkor ugye chromeOS esetében kénytelenek lesznek sajátot tervezni/implementálni, és erre már inkább elfogadom, hogy apple coverflow koppintás, minthogy a Tabposé, az Tabcandy koppintás.
-
ntomka
nagyúr
Akkor ez olyan lesz, mint a taskbar preview vagy aero peek, vagy mittomén hogy hívják.
Szóval az oprendszer egy szolgáltatására fog épülni, ahogy a windowsnál is (más rendszeren ezek a funkciók nem elérhetők), tehát másolásnak túlzás lenne nevezni. Ez csak feltételezés, nem igazán ismerem sajnos az OSX-et közelről. -
Fecow
aktív tag
válasz
student
üzenetére
Gondolom erre gondolsz. Live update a neve. De ez még csak nagyon zártkörűen elérhető, szerintem egy ideig te még nem fogod ezt használni.
WonderCsabo #2619: Nem hinném, hogy bármi köze van kettőnek egymáshoz. Hiszen a Tabposé már egy rég létező maces funkció csak most tabokra, nem is lehet csoportokba rendszerezni őket, stb, de ez le van írva cikkben is. Szóval szerintem felesleges itt a hangulatot kelteni. -
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Biztos van köze hozzá, de nem hiszem, hogy az OSX-hez ne lenne szintén köze, hisz csak ott tesztelhető jelenleg.
-
WonderCSabo
félisten
Tudom, h. van a Macen alapból Exposé, de kizártnak tartom, h. nem a Tab Candyből vették az ötletet.
Szerk.:
Egyébként meg vmennyire igazad van, mert az a funkció csak a tab váltáshoz jó (egyelőre), csoportosításhoz meg rendezéshez nem. Váltás előnézet Fx-ben meg már 3.6 óta van.Nem mondom, h. az OS X-hez nincs.
-
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem éppen: [link]. Nem véletlenül mac platformon jelenik meg először ez a funkció.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi a felvilágosítást.

-
WonderCSabo
félisten
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Ne keverjük össze a dolgokat.
Az accalarated layers télleg megy XP-n is (D3D9-el vagy OpenGL-el), de a D2D nem (ami alatt mindenki a hardveres gyorsítást érti.)
Itt egy cikk, ami elmagyarázza.
Már dolgoznak az OpenGL támogatáson.
Más: na most a Chrome másol az Fxből.
IntroducingTab CandyTabposé -
student
őstag
mivel nincs google topik ideirom:
hogy lehet a google.com-ba beállitani azt hogy amint irom be a szöveget azonnal elkezdeni a találatokat megjeleníteni? láttam egy videot csak nem tom mi az angol neve mert a realtime search az más.
-
ntomka
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem jó, az csak OpenGL 1.5-öt tud.

(#2611) F34R: Egyetértek. A konkurenciát figyelembe véve a Google megoldása tűnik a legjobbnak. OpenGL 2-vel rengeteg kártyát támogat így is, ami ezt nem tudja, az ugyebár cserére érett amúgy is (megértem, hogy sokan nem tudják/akarják megtenni, de az sem várható, hogy mindig támogatott lesz a gépünk, és ha figyelembe vesszük a konkurencia megoldásai még rosszabbak), ráadásul ez így totál platformfüggetlen! Nem úsznak a halak? Kit érdekel! Megy a linuxomon is, és érezhetően dob a teljesítményen! Csak ez számít!
Idővel még a halak is fognak úszni, ez még úgyis csak fejlesztői változat! -
F34R
nagyúr
OpenGl 2.0 nak kell bene lennie , bár ez még mindig jobb mint a konkurensé (IE, FF) ahol úgytudom DX 10 és Vista vagy 7 kell neki.
Nagyon kezdeti fázisban és nem is raktak bele minden funkciót , valahogy nem hasít 1000 hallal 60 fps-el

-
hackeeeee
Jómunkásember
A szervertanusítvány visszavonásának ellenőrzése előtt mennyire fontos dolog a pipa?

Csak mert a régebben telepített verzióknál alapból bevolt pipálva, és azóta is bevan, de viszont mostani friss telepítésnél már nincs.
-
ntomka
nagyúr
Jah, megnézve a konfigodat, érthető! Oda FF-et ajánlok. A régi gépemen én is azt használtam, akármennyire szerettem a Chromeot, egyszerűen gyenge vasra FF volt a legjobb (nekem).
(#2604) Fecow: Dokumentáció szerint OpenGL ES 2.0 kell hozzá, szóval ha ezt támogatja a kártyád, akkor mennie kéne. Itt van egy szép lista róla, hogy melyektől kártyáknál kezdődik a támogatása, de a dátumot elnézve (2004), nem kell hozzá túl fiatal kártya.
-
pigsty
aktív tag
jó, ez eumfemikus volt, bár régi a konf, lelassul tőle, jól, legyen 20 tab, vészesen eszi a RAMot, bár ez azért van, mert minden tab külön processként fut;
meg emiatt a rejtélyes öneltávolítás miatt feletébb bosszantó, hogy eltűnik tizenvalahány lap, amit épp néztél, de nem raktál könyvjelzőnek (mivel annyira nem fontos/rövidtávú)
annyit még, Magyar Xp-m van.
Eddig senkinek nem volt ilyen, hogy másnapra teljesen eltűnt a Chrome a gépéről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
e most 

Az jó lenne.

Köszi!
Viszont ha látnék egy működő kódot, biztosabban tudnék segíteni.
(ettől függetlenül nálam még össze se omlott 1szer sem)

király cucc nem