Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
Lehet átugrottad, de írtam, hogy egyetlen kieg van csak a böngészőben, az pedig az UO. Nincs semmi más és ugye szinkronizált AdBlock törlése után egyetlen kieg nélkül sem lépett tovább a játék.
A Social Media filter-t szintén írtam, hogy azt nem kapcsoltam be Adguard listák közül, a többit bekapcsoltam az alapértelmezett UO filterek mellé
Ezek lettek pluszban aktiválva UO-ban
- AdGuard Base
- AdGuard Tracking Protection
- AdGuard URL Tracking Protection
- AdGuard AnnoyancesEdge estében is pont ugyanezek és fut velük a játék, tehát nem ezek okozzák, bár UO nélkül sem futott Chrome-ban
Szóval akkor marad a sütik teljes törlése, mert nem tudnék olyan beállítást mondani, amit "elrontva" ilyet produkáljon a böngésző. Ott sérült lehet egy süti...szerintem. De majd valamikor, addig is itt lesz az oldalon "emlékezetem", mert mire odakerülök tuti feledésbe fog menni nálam
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest