- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Google Chrome
- (kiemelt téma)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
-
30900 - 30801
34168 - 34001 34000 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2017-06-05 12:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Még a böngésző gyalulása és újratelepítése előtt, letiltani a kiegészítőket majd egyenként újra engedélyezni, az előbb említett cache és cookie törlés is talán megoldás.
A kiegészítők újratelepítése.
-
Sonja
nagyúr
Gondolom a cache és cookie törlés megvolt?!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben! -
Gubek-Einste
legenda
Ma egy elég érdekes hibába futottam bele:
A Youtube nem hajlandó egyetlen videót sem lejátszani az elsődleges fiókommal, kijelentkezve illetve másik fiókkal rendben van a helyzet, tévén is simán megy. Mi lehet a gond?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P -
Plebi
senior tag
Ez lesz. Megpróbáltam már sima uninstallt, előtte összes böngésési adat törléssel, de az nem oldotta meg. Ki kell törölnöm az appdata mappáját is, lehet ott bújuk meg valami bejegyzés.
Bár legutóbbi windows frissítés óta a windows search bar sem működik, csak, ha a search szolgáltatást újra indítom...
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 7 5700X3D; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; FSP VITA GM 850W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5 -
iguana
őstag
passz. ha nálam valami nagyon elkavarodik a chrome-ban (szerencsére jó régen volt ilyen), akkor uninstall chrome és manuálisan törlök minden chrome bejegyzést könyvtár szinten (users, appdata stb) és regedit szinten is. majd reboot és chrome újra telepítés
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér) -
Plebi
senior tag
Igen, qbittorent és kmspicon kívül nem talált semmit....
A fentebb berakott ad kiegészítés az alábbi linkkel jön be, persze változik a tartalom, de nem találom, hogy ez mitől ugorhat fel minden keresés után a találatok és a kereső sáv közé.
https://www.flogr.co.uk/search.php?cx=partner-pub-9742335873823719:3447010635&q=flogr+co+ukGigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 7 5700X3D; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; FSP VITA GM 850W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5 -
iguana
őstag
-
Plebi
senior tag
Köszönöm, a szervezeti kérdés megoldva

Már csak a reklámokra kellene valami megoldás.
Két bővítmény van használva, Chrome Remote Desktop és Adblock Plus, persze ez utóbbi itt kikapcsolva.Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 7 5700X3D; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; FSP VITA GM 850W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5 -
MadGame
senior tag
-
Charx
senior tag
-
nova001
senior tag
Sziasztok
valamiért nagyon belassult a chrome. Minden oldalt lassan tölt be, mintha késleltetné. Bárkinek volt már hasonló tapasztalata ?
-
iguana
őstag
ebbe már én is belefutottam többször. semmilyen program nem tudta eltávolítani, csak manuálisan sikerült nekem.
regedit-tel töröld ezeket a bejegyzéseket:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Chromium
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\Chromeutána pc restart.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér) -
Plebi
senior tag
Sziasztok,
Az elmúlt napokban jelent meg pár probléma a chrome-on belül.
Ugyanazzal a fiókkal bejelentkezve használom itthon, a céges gépen, telefonon, tableten, de csak az itthoni gépen jelentkeznek az alábbi problémák.
Kereséskor a találatok után automatikusan feljön még néhányat Ad előjellel, a fenti 3 pöttyös menüre bökve alul írja, hogy Az Ön szervezete kezeli, miközben azt írja, ha továbblépek, hogy Aktuális fiókját – ...@gmail.com– jelenleg nem rendszergazda felügyeli.
Futtattam a gyári kártékony szoftver keresést, kaspersky-t, adwCleanert, spybotot, az adwCleaner dobott ki egy keresőt, hogy nem megfelelő, azt töröltem, de semmi javulás.Köszi!
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 7 5700X3D; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; FSP VITA GM 850W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5 -
D@niel
addikt
-
D@niel
addikt
Használd az AdGuard-ot. Közben kipróbáltam pc-n, és mobilon is, a filtereknél be kell pipálni az "I don't care about cookies" filtert - igazából az összes többit is érdemes - és garantáltan nem lesz üzenet.
R̲e̲a̲l̲m̲e̲ ̲G̲T̲ ̲7̲T̲ -
Predator2
addikt
-
internetezoo
senior tag
-
Cs1csó
titán
Asztali böngészőben telepítsd az Ublock Origin-t és a beállításoknál kapcsold be az "Adguard Annoyances" szűrőt.
LEHET lesz így is pár kérés, de ha túltolod a szigorítást akkor simán lesz olyan oldal ami nem fog rendesen betöltődni. Tehát a kevesebb több alapon érdemes blokkolni. -
D@niel
addikt
-
Predator2
addikt
Helló
A munkahelyem weboldalára felkerült oktató videókat szeretném lementeni valahogy. Erre keresek valamilyen programot/alkalmazást.
Létezik erre valami?
THX>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<< -
internetezoo
senior tag
Sziasztok! Hogy lehet megoldani, hogy ne jöjjön be mindig a süti elfogadás a gyakran látogatott weboldalaknál? Köszi
-
Lauda
titán
-
Viktor77
titán
-
Lauda
titán
-
sandró60
addikt
-
Viktor77
titán
-
acsati
aktív tag
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Van valami olyan opció a beállításokban, hogy mindig rákérdezzen fájl letöltése előtt, hogy biztos szeretném-e az adott fájlt letölteni?
Samsung Galaxy A55 5G -
olivera88
veterán
Írtam kb még 1-2 hónapja hogy egy oldalról nem akar letölteni a Chrome, mert nem jelent meg mentés ablak. Persze megoldást senki se tudott.
Ma este nézem h megjavult magátol.
Nem tudom mi a frász baja lehetett, de lényeg h most jó.
Ez az az oldal.
[link]LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_ -
Thunderzolee
veterán
Üdv!
Ez a Software Reporter Tool ez mindenkinél gondot okoz, vagy csak régebbi CPU-k mellett?
E8400, 8giga ram, és SSD mellett is úgy megakasztja a gépet, h hosszú percekig nem lehet normálisan használni a böngészőt. (Win 7)
Faterom gépénél van ez, őt nem érinti, mert Firefoxot használ, én viszont ha hazajövök, a Chromeot nyitom meg, és kábé egy hónapja vettem észre, h akad az egér, aztán néztem a feladatkezelőben, ez a szxrság okozza, folyamatosan magasan terheli a processzort.
Rákerestem mi ez.Itt a topicban is kérdezték már páran.
Nincs erre valami megoldás?
Hát komolyan agyfxszt kapok, ilyen nincs.

Értem én, h új gépeknél nem lehet észrevenni, mert olyan erős egy új CPU, h 5-10%-ot terhelhet csak talán. De hát ez felháborít, h egy rxhadt böngésző fejlesztője ilyet megenged magának, h használhatatlan 5-10 percig a gép a spywarejük miatt.
Egy E8ezres Core 2 azért szerintem netezésre, officera, médialejátszáshoz akár HDD-vel, pláne egy SSD mellett azért még teljesen használható lenne.
És akkor ne utáljam a Googlet?
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :) -
iguana
őstag
-
ACE-
addikt
-
D@niel
addikt
Sziasztok,
be lehet állítani, hogy ismeretlen oldal betöltésekor ne jelenleg meg - alul/felül, stb. - az "ön adatai fontosak számunkra ... engedélyez" üzenet? Nagyon zavaró, hogy minden alkalommal el kell fogadni.
Flags van rá? Telefonon is jó lenne beállítani.
Köszönöm.R̲e̲a̲l̲m̲e̲ ̲G̲T̲ ̲7̲T̲ -
Ryder62
őstag
-
gezatata
aktív tag
Helló!
Egyszer engem is majd az agyvérzés környékezett emiatt.
Akkor ezt mentettem ki:
https://support.google.com/chrome/answer/9175737?hl=hu&ref_topic=7439544
Remélem segít.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad. -
ACE-
addikt
Chrome Desktop legújabb, és egy idő óta folyton be kell újra jelentkezni a böngészőbe, mert azt írja, "Szinkronizálás szünetel". Iszonyat idegesítő, régen nem volt ilyen. Valaki tud rá megoldást?
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Nem tudom, mi történt a Chrome böngészőmmel. A YouTube nézegetése közben néha (tehát nem mindig fordul elő) a képmezőre kattintva -a videó leállítása helyett- nyit egy új lapot, pl. [link] vagy [link]
Valami vírust kaptam be? (Lefuttattam egy ESET online scannert, de semmi.) Mi a teendő?
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.) -
Ryder62
őstag
-
MadGame
senior tag
-
iguana
őstag
-
MadGame
senior tag
-
Cs1csó
titán
-
iguana
őstag
-
Ryder62
őstag
-
OldMike
őstag
Fejlemény van, de nem tudom hogy valóban ettől javult-e meg. A Beállításokban alapból tiltva vannak a felugró ablakok. Próbaként beállítottam kivételnek a videa.hu oldalt, azóta működik. Korábban ez biztosan nem volt beállítva, mégis működött a lejátszás.
Írtam hogy az EDGE esetében nem volt gond, de másnap már ez sem volt igaz (mindig leállítom a gépet éjszakára, és másnap hidegindítással indul). A Chrome után az EDGE-ben is engedélyeztem a felugró ablakot, azóta ott is működik.42LM660S -
tothjozsi96
addikt
-
OldMike
őstag
Sziasztok! Tapasztalta-e valaki, hogy a Chrome alatt nem indulnak el a VIDEA videói? Nem csak a videa.hu megnyitásakor, hanem például az origo VIDEA rovatában lévők sem.
Kipróbáltam az EDGE alatt is , ott bármelyik módon rendben mennek a videók.
Amúgy minden más videó (bármilyen honlapba beágyazva is) rendben működik, és a YouTube esetén sincs gond a Chrome alatt.42LM660S -
RAiN91
őstag
Sziasztok,
Be lehet állítani, hogy ha egy youtube videót megnyitok, csak akkor játssza le, ha még külön ráklikkelek a lejátszásra? A link megnyitása után egyből indul, azt hittem ez alap, de használtam firefoxot, ott külön még el kell indítani. -
MadGame
senior tag
-
llacee
őstag
-
ph2012
senior tag
-
MadGame
senior tag
Gyanús, hogy otthoni hálózaton ilyet produkál. Nálunk a munkahelyen van ilyen, de ott lengyel a szerver. Nálunk a Chrome-ban kellett átállítani a régiót, nem a gépen. Esetleg ellenőrizd, hogy itt minden magyar-e. Lehet, hogy többször be kell majd állítani, elsőre nekünk sem sikerült.
Chrome → Adatok és személyre szabás → középtájon: Általános beállítások az internetes használathoz → nyelvet is érdemes ellenőrizni, de katt az utolsóra: Keresési beállítások → legalul: Régióbeállítások → nekem jelenlegi régió van beállítva, de melóhelyen konkrétan Mo.-t lőttük be és úgy jó lett. -
llacee
őstag
Sziasztok!
Félig kapcsolódik a topicba a kérdésem, ezért elnézést, de kimondottan kereső topicot nem találtam.
Az lenne a gondom, hogy az itthoni hálózaton lévő gépeim mindegyike produkálja azt a tünetet, hogy ha pl chrome alatt a keresőbe beírok valamit magyarul a 3.-4. találattól kezdve .ru orosz domaines oldalak jönnek magyrra fordítva, tehát olyan, mintha magyar oldal lenne.
Ugyan ez a helyzet pl a youtubeal is. A java részük a keresési találatoknak orosz.
A böngészőkben az automata fordítást kikapcsoltam, régió Hu, törötem az összes gépen az előzményeket, sütiket.
Végignéztem a gugli fiókom semmi nem utal orosz érdeklődésre.
A google fiókom bitwarden által generált 24 karakteres jelszó, két faktoros bejelenkezéssel.
Minden gépen nod32 virusirtó van a mobilon is, ahol szintén a g accountot használom.
Malwerbyte nem talál semmit, belső DNS szerverem, van Pihole egy Raspberryn, az google és cloudflare dns felé megy.
Találkozott már valaki ilyennel? Hogy lehet tőle megszabadulni?
Nincs bajom az orosz tartalommal, de szeretném én eldönteni, hogy mit nézek. -
MadGame
senior tag
-
MadGame
senior tag
-
tylerddd
veterán
-
MadGame
senior tag
-
tylerddd
veterán
-
MadGame
senior tag
-
tylerddd
veterán
Üdv! A Chrome nálam hetek óta azt csinálja, hogy a könyvjelzőre nyomva 5-6 mp-ig is mozdulatlan, aztán elkezdi betölteni az oldalt. A böngésző maga ugyanakkor nem fagy meg, tehát rányomhatok másik könyvjelzőre, meg tudom nyitni a beállításokat stb. Routerről és mobil hotspotról hajtva is. Ugyanezekkel a forrásokkal más eszköznél nem tapasztalok hibát.
Sok mindennek próbálkoztam, de semmi. Most azzal szórakozok, mert ez lett gyanús, hogy amikor alvóból jön vissza a laptop, akkor csinálná. Ha ilyenkor leválasztom a netről, majd felcsatlakozom, akkor jónak tűnik. Létezhet ilyen?
Csak egészség legyen, meg térerő! -
tothjozsi96
addikt
-
sandró60
addikt
-
Kelvin
őstag
Nálam is csak akkor jön elő ha, más teljes képernyős alkalmazásból alt+tab-t nyomok. Ha lapot válok a böngészőben akkor egyből megjavul, szóval nem vészes. (lehet nálam van a hiba) Most néztem meg sajnos, még mindig fennál a jelenség. Frissítek egy videókari drivert is, hátha...
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben" -
Lauda
titán
-
Kelvin
őstag
-
Lauda
titán
Verzió: 89.0.4389.114 (Hivatalos verzió) (64 bites)
A lapok csoportosítását felajánlotta nekem ez a verzió, miután este frissített. Talán most került bele, nem tudom.
-
Blue meth
senior tag
-
Bubee82
őstag
-
Blue meth
senior tag
-
Viktor77
titán
-
Blue meth
senior tag
Sziasztok! Kb 15 év után otthagytam a Firefoxot mert annyira szar lett, hogy meguntam. Természetesen Chrome-ra váltottam. És egy olyan problémám lenne, hogy be vagyok jelentkezve Google-be, viszont ha megnyitom a térképet, akkor Debrecen jön fel, nem a lakóhelyem, ahogy eddig. Kérdés, hogy lehet ezt beállítani, hogy ugyanúgy a lakóhelyet dobja fel? Illetve miért pont Debrecen??
-
Viktor77
titán
-
Dumi86
senior tag
Az a része nálam is működik. Nekem az nem megy ha mondjuk bal egér gombbal rákattintok a kereső sávra és nem jönnek fel azok amiket előtte kerestem. Nem tudom ezt minek hívják
Ahogy látom utánam is hasonlóról panaszkodott valaki. Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0 -
Cs1csó
titán
Passz, nálam Firefox és Chrome böngészőben is jó pl. elkezdtem beírni, hogy "hurka" és egyből jöttek alatta a javaslatok pl. sült hurka stb.
Erre gondoltál?Esetleg próbáld meg letiltott kiegészítőkkel ürítsd a cache-t, jelentkezz ki a Google fiókból - böngésző - és jelentkezz be újra.
-
Ronaldohun
tag
Sziasztok!
Asztali gépen nem működik a chrome keresője. A címmezőbe url-t berírva simán bejön az oldal, de keresőként nem funkcionál. Akármilyen szót- vagyis NEM weboldal címet - írok be, nem csinál semmit csak homokórázik eredmény nélkül. De pl. bejelentkezni sem lehet a jobb felső sarokban lévő panellel. Újratelepítettem már, alapértelmezett kereső is be van állítva google-re.
Tegnap cseréltek routert, azóta halt meg a kereső. Nem tudom van-e összefüggés. -
Dumi86
senior tag
Nem tudom jó helyre írok e de végül is Google téma
Szóval van a Google.hu vagy Google.com(igazából ez mindegy is). Ha rákattintok a kereső részére ahol még üres mező van oda nem dob fel semmi keresett címet. Ezt pár napja kezdte el. Se cookiekat nem töröltem se semmi változás. Próbáltam Edge, Vivaldi és Explorer böngészőben, mindegyiknél ugyanez. Nem tudom ez most így normális? Sok értelme nincs is így a keresőnek ha nincs meg semmi előzmény. Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0 -
Angel2014
addikt
-
coco2
őstag
Természetesen. Néha eltünteti. De nem mindig. És amikor új lapot nyitok meg, minden alkalommal ott vannak a könyvjelzők. Eddig annyit sikerült, hogy amikor frissen nyitom meg a chrome-ot, olyankor nincsenek még könyvjelzők. De aztán az első új lapnál "megérkeznek".
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។ -
tothjozsi96
addikt
Jobb klikk és őt próbáltad már?
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Furcsa jelenséggel küzködök. Ki akarom kapcsolni a könyvjelzőket a böngésző menüsorában, de csak félig sikerül. Találtam - állítólag - 7 módot is rá itt: ( https://www.webnots.com/7-ways-to-disable-bookmarks-bar-in-chrome/ ), és azok is csak félig működnek. A bosszantó jelenség új lap nyitásakor jön. Amikor új lapot nyitok, automatán bekapcsolnak a könyvjelzők. Akkor tűnnek el, amikor behívok egy oldalt - addig ott maradnak.
Ez vajon bug vagy feature?
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។ -
Hege1234
addikt
Sziasztok!
hogyan/hol lehet kikapcsolni az autófordítást?
nem a betöltött oldalakra gondolok hanem arra amikor a keresőbe beírok valamit magyarul és a magyar találatok között már ott az orosz, angol és egyéb nyelvűre fordított "magyar mondatokként" látom vissza
ami elég idegesítő.. -
gezatata
aktív tag
Sziasztok !
Hosszas keresés után sem találtam megoldást arra a problémámra, hogy lehetne egy weboldalon egyszerre 2 szóra is rákeresni amik nincsenek közvetlen egymás mellett. A Ctrl+F -et használom de az csak akkor jó ha a két szó egymás mellet van közvetlenül.Olyasmi kellene mint itt a topok keresője, ha egy hozzászólásban ott a két keresett kifejezés akkor megkeresi és meg is színezi.
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad. -
Tamás2310
tag
-
FunPro
őstag
Nekem vagy 5 éve volt ilyen gondom. Akkor egy idő után magától megoldódott. Gondolom frissítettek valamit vagy a driver-ban vagy a chrome-ban. Mind a kettőt érdemes napra készen tartani, és akkor remélhetőleg helyrejön.
I'll try my best, and that's the best anyone can do. -
Tamás2310
tag
Sziasztok!
Mikkor be van kapcsolva a hardveres gyorsítás a Chrome-ba és YouTube-bon videót nézek valamiért néha pár másodpercre elzöldül a kép. Egyik gépemben egy RX 570 van másikban megy egy RX 580-an és mindkét gépen ugyan ez a hiba és a kártyák hibátlanok. Mozilla-alat nincs ilyen hiba. Ehhez hasonló a hiba csak nálam teljesen zöld: [link] -
tothjozsi96
addikt
-
tylerddd
veterán
Nálam ezt a könyvjelzőkre való kattintás után játszotta. Rányomtam és 4-5 mp-ig semmi, aztán elkezdte tölteni az oldalt. Egyébként ezen kívül maga a böngésző működött, tehát nyomhattam másik könyvjelzőre, menük megnyíltak stb. Talán nem is ugyanaz a hiba, mint nálatok.
Csak egészség legyen, meg térerő! -
Bubee82
őstag
Nálam mindennap lefagy legalább 1 alkalommal a Chrome, semmire sem reagál, egyszerűen csak megáll, majd 4-5 másodperc elteltével magához tér
Ezt en is eszrevettem. Rohadt idegesito. -
moongoose
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
30900 - 30801
34168 - 34001 34000 - 32001 32000 - 31901 31900 - 31801 31800 - 31701 31700 - 31601 31600 - 31501 31500 - 31401 31400 - 31301 31300 - 31201 31200 - 31101 31100 - 31001 31000 - 30901 30900 - 30801 30800 - 30701 30700 - 30601 30600 - 30501 30500 - 30401 30400 - 30301 30300 - 30201 30200 - 30101 30100 - 30001 30000 - 29901 29900 - 29801 29800 - 29701 29700 - 29601 29600 - 29501 29500 - 29401 29400 - 29301 29300 - 29201 29200 - 29101 29100 - 29001 29000 - 28901 28900 - 28801 28800 - 28701 28700 - 28601 28600 - 28501 28500 - 28401 28400 - 28301 28300 - 28201 28200 - 28101 28100 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Google Chrome
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom mi a frász baja lehetett, de lényeg h most jó.

Chrome bug lesz. Alvás után olyan, mintha lefagyna, de közben nem. Nem is láttam még ilyet.
A blogot még nem néztem át, gyakorlati tapasztalatom még nincs, azóta nem fordult elő.