Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Hol lehet beállítani, hogy újraindításkor az előző megnyitott füleket töltse be?
-
Anagy
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan segíséget szeretnék kérni, hogy valamiért az alábbi weboldalt: https://www.jacksonsart.com/ nekem a Chrome németül veszi fel ... holott rendes angol nyelvű kellene, hogy legyen a weboldal eredeti szövege.
A böngésző beállításokban - Nyelvek - Google Fordító - A Google Fordító használata ki van kapcsolva. A böngésző alapnyelve az magyar. Minden más weboldal rendesen, eredeti nyelven hozz be a Chrome. Olyan, mintha csak ezt az 1 weboldalt - valamiért a default angol helyett mindig németre lefordítja ...
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Már nem érdekes, közben rájöttem.
-
Atomantiii
addikt
Használja valaki az internet archive downloader bővítményt?
-
szasanyi
félisten
Tegnap volt egy teljes Win11 re-install, és a Chrome legújabb változatának telepítése. A korábbiaktól eltérően hiába telepítem hozzá az adblokker (vagy plus) kiegészítőt, nem blokkolja a YT hírdetéseket ami meg az őrületbe kerget. Mi lehet a probléma, mi erre a megoldás?
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! Valamiért a win10 alatt a storéból letöltött TikTok akadozik vagy le is fagy.
Ehez alapból az Edge van csatolva és onnan nyillik meg a TikTok.
Kérdésem az lenne hogy meg lehet azt csinálni, hogy a letöltött TIKTOK a Chromból induljon?
-
Parson
addikt
válasz
edeleny
üzenetére
Azért annyit helyesbítsünk, , ha már szó van róla, hogy a Google szerverek a központi tárhelyek, azokon tárolt fiókadatokkal / gmail-lel / naptárral, stb szinkronizálnak az végponti eszközökön futó alkalmazások, és nem az eszközök egymással. Csillagpontos kiépítésre kell gondolni, nem sorba kapcsolt eszközökre.
-
edeleny
őstag
válasz
mikk2000
üzenetére
Háát...
Zártam már ki magam a Gmail-ról!
Rémálom a Google-val levelezni!Nyilván arra kell gondolni, hogy mindig mindenki az összes Google szolgáltatást használja.
Nálam nincs hozzárendelve bankkártya. Viszont a telefonra szépen küldözgeti a kétlépcsős dolgokat!Van egy PC, asztali gép, ami úgymond az "enyém". Ez a fő számítógép. A Chrome-ba én vagyok belépve, a Gmail nálam nyílik meg! A telefonom ezzel szinkronizál! Így akármit csinálok az én jelszavam nem jeleníti meg. (A telefonomon se)
DE
Vendégként a család többi tagjának a Gmail-ja benne van a Chrome-ba, az ő jelszavukat megjeleníti.A fiam PC-én ugyan ez a helyzet, csak az a gép az ő telójával van összekötve, alapértelmezettként ő jelentkezik be a Chrome, Gmail-ba Ott az ő jelszava nem jelenik meg, de mivel én is léptem már be onnan, az enyémet megjegyezte... , most vagy
, vagy 
"A google fiók kezelésnél a jelszót max módosítani tudod, a jelszó megadása után."
Most vagy szerencsém volt, vagy nemtudom, de jelszóváltoztatás előtt ki írta a mostani jelszót! A jót, mert kipróbáltam....
-
mikk2000
őstag
válasz
edeleny
üzenetére
A google fiók kezelésnél a jelszót max módosítani tudod, a jelszó megadása után.
Ezt a vendéges dolgot nem értem, de ha neked segített, akkor jó.
Az hogy a firefox "lazán"' bánik a jelszavakkal az akkor lesz gáz, ha majd fizetnek a google accounthoz csatolt bankkártyáddal orrba-szájba. A google account a legkényesebb, hiszen sokan azzal jegyeztetnek meg más jelszavakat is, plusz ott van még a kétlépcsős hitelesítés réme is, ami jó eszköz arra, hogy malőr esetén ne tudjunk belépni a saját fiókunkba, ezzel minden hozzáférést elveszítve.
-
edeleny
őstag
válasz
mikk2000
üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Megoldottam!
Egyrészt a Google fiókból, fiók kezelés, meg lehet nézni.Másrészt, "csaltam" egy kicsit, a fiam gépén (PC) én vagyok a vendég, az enyémet minden további nélkül mutatja! Az övét nem! 😁 Az nálam van!
Egyébként jogos, a fél életünk ehhez van kötve, illene megegyezni!
Van olyan topic, ahol a Google -android párosról tudnék kérdezni?
-
mikk2000
őstag
válasz
edeleny
üzenetére
Ennek sok köze a Chrome böngészőhöz nincsen, de először is az nem pusztán a gmail, hanem az egész google account (fiók) jelszava, a hozzá kapcsolódó tonnányi szolgáltatással. Tehát ha mást nem is, de ezt az egyetlen dolgot meg kellene jegyezni vagy felírni, rögzíteni.
Ha valóban te vagy a tulajdonosa a fióknak, akkor a hivatalos utat megpróbálhatod:
[link] -
edeleny
őstag
Segítség kellene
Lehet nem ide való!
Telefont szeretnék cserélni.
De a Gmail jelszevam nem tudom. Megszoktam, hogy az összes eszközön automatikusan tölti ki.
Hogy , vagy hol lehet megnézni, mert a beállítások- jelszavak-nál csak az enyém nincs!
Két telefon- asztali PC- laptop. Egyik sem mutatja, de mindenhol be tudok lépni.Sőt!
Android TV, YouTube, mindenhol ez van, de nem tudom kibányászni sehonnan! -
Sanyi.mTs
addikt
Asztali böngészőben hol lehet beállítani hogy, ha több ablak is meg van nyitva, akkor a jobb felső sarokban lévő bezáró X megnyomásakor kérdezzen rá, hogy biztos ki akarok lépni, amikor több ablak is meg van nyitva?
Jelenleg több megnyitott ablaknál is kérdés nélkül kilép. -
Big M
tag
Sziasztok!
A Google Maps Chromeban nem működik megfelelően pár napja: nem tudok belekattintani, nincsenek oldalsó panelok, útvonaltervezés, stb se működik. Inkognitó módban működik. Cache törlés, reinstall megvolt, nem segített.
Van valami tippetek, mi lehet a hiba?
-
totyika93
tag
Sziasztok!
Időközönként ha új linket nyitok meg vagy akár csak megnézek egy képet bedob egy új oldalra a "https://n.wigglewurm.com/" url-el.
Frissítés megvolt,Nod32 valamint malwarebytes futtatása is de nem segített megoldani a problémát.
Mi lehet a megoldás? -
-
mikk2000
őstag
-
codec
senior tag
Üdv!
Chrome youtube használatkor a CPU kizárólag 1 magot használ, de azt 100%-on a többihez minimális terhelés (1-2%) tartozik. Hol lehet a több mag használatát engedélyezni Chrome-on belül? (Vagy a lejátszásért felelő bővítmény cpu használatát?) -
Viktor77
titán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Neked is: [link]
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet bállítani, hogy egy oldalon belüli szöveget kijelölök, jobb klikk, keresés, akkor ne egy oldalso keresőablak jelenjem meg, hanem uj lapon nyissa meg, mint eddig? Mátol így van, nem állítoztam el semmit, megőrjít! -
törölt tag
Erre a 32258-ra valaki tudna válaszolni esetleg?
-
edeleny
őstag
De ha már így feléledt a topic!
Szintén ujkeletű probléma:A kezdőlapon van néhány gyorselérésű gomb (link). 6 db. használom is mind a hatot!
Most ezzel egyidőben ez is megbolondult.
Ezek ugye a leglátogatottabb oldalak. Na most randomban elkezdi beadogatni olyan oldalak linkjeit, ahol max 1x voltam. Leginkább a keresési előzményeket. Két éve rákerestem, hogy lila kerékpár, most dobja a leglátogatottabbak közé.Ha a baromságokat törlöm, vissza áll az eredeti hat. -
edeleny
őstag
Ezt én is gondoltam!
De nem ezzel van a baj!
Régebben egy egy ajánlást el tudtam húzni oldalra, és törölni, ha nem tetszett.
Most már nem lehet válogatni az van amit bead.
És még ezzel sem volt baj, amíg olyan hírfolyamokat, oldalakat promózott, amiket szívesen olvasok!Aztán mostanába elkezdett bednai, majd elment odáig, hogy oylan oldalak vannak az ajánlottak között, ahol nem jártam, nem fogok, és nem is akarok, mégha a téma érdekelne is.
Nevezzük nevén a gyereket:
telerakta az Origó, és más propagandaoldal dolgaival!
Mondom nem rég még egyszerűen ha be is rakta az Origo-t, tudtam törölni, most meg ott figyelnek a baromságok, inkább kikapcsoltam! -
edeleny
őstag
Sziasztok. Tanácsot, segítséget szeretnék kérni.
Adott egy okostelefon, Androidos.
Rajta egy Chrome böngésző. Ugye a kezdőlapon ott a Google kereső, alatta pár gyorselérés gomb, alatt meg egy ajánlott hírfolyam lefelé görgetve.Na most nekem ezzel a hírfolyammal van bajom.
Szerettem , a kis színes híreket átnézni, ha jól emlékszem az érdekteleneket oldlalra húzással lehetett törölni is.Mostanában elkezdtek megjelenni olyan híroladalak, amiket semmiképp nem szeretnék felkeresni, de mégy csak a listában látni se.
De se beállítani, hogy azt az oldalt nem kérem, se az adott oldalt tiltani nem tudom.
Lenne erre valami beállítási mód,ogy egy -egy híroldal semmiképp nem jelnhet meg? -
Sanyi.mTs
addikt
laptopon chrome alatt beállítások/nyelvek/Google fordítót nem tudom bekapcsolni.
ennek használatához bővítményt kellene telepíteni? -
zoli03
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudom beálllítani, hogy a címsorba gépeléskor az előzmények között is keressen a Chrome?
köszi -
G.ERIK
csendes tag
Szép estét! Nincs valami progi vagy kiegészítő ami 2-3 soros könyvjelző sávot is enged?
-
Történt valami a legújabb frissítés óta, hogy ez a böngésző rendszeresen újratölti a megnyitott oldalakat?
mintha egy 1 gigás androidom lenne, néhány óra se telik el és az 5 megnyitott weboldalat újratölti ha PC-n rámegyek, elég kellemetlen
-
Sanyi.mTs
addikt
FF után most Chrome használatára vagyok ítélve (céges gép). Hogyan lehet bezárt lapot újranyittatni? FF alatt az egyik tabon jobb egérgomb és ott volt ilyen lehetőség a listában.
-
Sanyi.mTs
addikt
Be lehet valahol állítani, hogy a pc-n elindítom a chrome-ot, akkor egyből inkognitóba induljon?
-
IntelKiller7
nagyúr
Hali.
Frissült a Chrome a gépemen, hol tudom eltűntetni, hogy ne ilyen otromba szar módon mutassa a letöltések részt? Úgy szeretném mint ahogy régen volt, alul. -
SP4C3
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Sajnos nem használok androidon chrome-ot, azért meg most lusta vagyok felrakni, hogy megnézzem. Szerintem kell lennie erre beallitasnak, ragooglizok helyetted....
"Go to chrome://flags and disable Organic repeatable queries in Most Visited tiles"
credit: [link]
-
StarKiller89
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
ötlet?
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
pár napja nem tudok drag-n-droppolni a Chromeba.
Se képet behúzni, se gmailbe csatolmányt betenni, se pl wetrasferbe állományt behúzni.Frissítettem, cache-t töröltem.
Mi más lenne a teendő?
-
Sziasztok!
Van nekem egy problemam, remelem ti tudjatok ra a megoldast.
Most a legujabb frissites ota csinalja ezt a Chrome, kb 4-5 napja, de annyira idegesit, lassan megorulok tole.
Nagyon surun fordul elo, hogy egy adott oldalon a szovegbol kijelolve kell rakeressek valamire, ilyenkor siman ugye kijelolom, majd jobb klibb es kereses a googleben. Na, ez eddig ugy nezett ki, hogy erre ranyomtam, majd ezt a hatterben megnyitotta uj lapon. Most a legujabb frissites oda az adott oldalon, a lap jobb szelen nyit egy uj kis minilapot, aminek a jobb felso sarkaba ra kell nyomjak, hogy nyissa meg uj lapra, akkor automatikusan atugrik oda, vissza kell mennem az eredeti oldalra, be kell zarnom a minilapot, hogy visszaterjen minden a helyere. Rettentoen idegesito, nagyon sokszor(orankent 5-10alkalommal biztos) hasznalom ezt a funkciot, es nem talalom a megoldast, hogy valahogy ezt ki lehetne-e kapcsolni, vagy megvaltoztatni ugy, ahogy eddig volt?
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok!
androidos chrome alatt ki lehet kapcsolni ezt a baromságot, hogy az előző kereséseimet kidobálja a kezdőoldalra? beállításokat átnézve nem nagyon találtam rá semmit... -
kezo0
addikt
válasz
mikk2000
üzenetére
Egy JÓL MŰKÖDŐ rendszert én sem "kukáznék", de ez a rendszer nyilvánvalóan hibás. Majd ha megoldják, hogy gond nélkül el tudjam érni a saját belső hálómon a saját routerem kezelőfelületét, akkor majd visszatérek rá. Vagy legalább tegyék vissza azt a gombot (linket), amelyikkel saját felelősségre tovább tudok lépni a Chrome által (hamisan!) nem biztonságosnak ítélt oldalra.
Nem tudom, hogy jön ide a Windows beépített víruskeresője, de ha arra gondolsz, hogy a Windows tanúsítvány-kezelését csak a Defender védheti a vírusoktól (?), akkor tévedsz. Én is külső security programot használok, hogy mást ne mondjak.
Szerintem az a nonszensz, amiket te hordasz itt össze, különös tekintettel arra a burkolt személyeskedésre, hogy orvost ajánlasz azoknak, akik más véleményen vannak, mint te. Úgyhogy ez utóbbit kifejezetten vissza is utasítom, és akkor ezzel a témát most a magam részéről le is zárom. Ja, és nézz a tükörbe, amikor másokat nevezel böngészőőrültnek, hiszen te véded a Chrome-ot minden ésszerű határon túlmenően. -
mikk2000
őstag
Én döntöm el mire mit bízok.
Ilyen alapon a víruskeresőt is bízzuk a Windowsra? Ez utóbbi nyilván butaság, hiszen akik vírust írnak , csak akkor adják ki ha a defender nem riaszt rá, tehát a nem beépített víruskeresőket én jobban preferálom. A Chrome épp így egy saját maga által épített tanusítvány-adatbázist használ, hogy ezzel is védje a felhasználóit, garantálja hogy ami abban van arról tud, és ha valami vírus összeturkálja a Windows bázisát, a Chrome sajátja még meg fog maradni.És igen, egy "szaros" router miatt én tuti nem kukáznék egy működő rendszert, amit amúgy ha egyszer be van állítva, nem is kell hozzányúlni, ez nonszensz. Akkor fel kell lépni másik böngészőből arra az időre, ennyi, annyire senki sem böngészőőrült, hogy az évi 1-2 beállítás vagy csodálkozás erejéig ne tudna elviselni egy másik böngészőt, ha pedig igen, akkor orvos javasolt.
-
kezo0
addikt
válasz
mikk2000
üzenetére
Nem tiltja le, hanem a Chrome saját adatbázisa helyett (ami nyilvánvalóan nem jól működik egyes oldalaknál, mivel tévesen riaszt), a rendszer adatbázisára hagyja a cert elbírálását – ahogy pl. az Edge is teszi. És ahogy korábban a Chrome is tette, míg ki nem találta a Google, hogy a saját kezébe veszi a tanúsítványkezelést. IS. Ami lehet akár jó ötlet is, ha képesek lesznek rendesen megoldani. Addig viszont hadd bízzuk ezt inkább magára a Windows-ra, ha már az összes többi böngészőnek megfelel ez a megoldás.
És így egyedül a „szaros” router miatt nem kell másik böngészőt nyitni. Az utolsó mondatod pedig egyáltalán nem relaváns, hiszen attól még, hogy a te routerednél nem dob fake tanúsítványhibát a Chrome, vannak más felhasználók, akiknél viszont igen. Ahogy a belinkelt fórum is bizonyítja. -
mikk2000
őstag
válasz
ripo05
üzenetére
De ott írják is, hogy tervezik megszüntetni ezt a kulcsot. Amúgy én nem vagyok arról meggyőződve hogy jó-e az hogy letiltom a tanusítvány ellenőrzést, egy szaros router miatt. Nekem egyébként valami egyszerű tplink van, simán be tudok lépni a felületére csukott szemmel is.
-
kezo0
addikt
Helló,
akinél változatlanul fennáll a Windows alatt futó Chrome-ban az a jelenség, hogy bizonyos, belső hálón levő oldalak (legtöbbször a saját router belépőoldalának) felkeresésekor
"NET ::ERR_CERT_INVALID"
hibát jelez és nem enged továbblépni (pedig a tanúsítvány biztosan telepítve van és más böngésző is simán továbbenged az adott oldalra), próbálja ki a következőt:
Amikor a fenti, hibaüzenetes oldalt látod, és nem tudsz továbblépni, egyszerűen csak gépeld be a "semmibe" (tehát ne válaszd ki sem a böngésző címsorát, sem mást, hanem csak írd be vakon a levegőbe!) ezt: "thisisunsafe"! Ezzel gyakorlatilag eléred, hogy továbbengedjen a Chrome az általa nem biztonságosnak ítélt oldalra.Ez pedig egy megoldás arra, hogy a Chrome ne a saját tanúsítvány-adatbázisa alapján döntse el, hogy érvényes-e az általad felkeresett oldalak cert-je, és így ne dobjon hibát, amikor be akarsz lépni pl. a saját routered kezelőfelületére:
A registry-ben aHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\Chromekulcsnál adj hozzá egy 32-bites duplaszót (DWORD (32 bit)) ezzel a névvel: "ChromeRootStoreEnabled", és legyen 0 az értéke.
(Nálam pl. aPoliciesalatt egyáltalán nem voltGoogleszekció, ezért eleve létre kellett hoznom ott egyGoogle\Chromekulcsot.)
És láss csodát: a Chrome újraindítása után már nem dob tanúsítványhibát, amikor be akarok lépni a routerem oldalára.
A fentieket ebből a fórumból merítettem: NET ::ERR_CERT_INVALID in Chrome but NOT in Edge Chromium
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Mai nap frissítettem a Chrome-ot és a youtube videó esetében csak hang van a kép pedig teli zöd.
Eltávolítom a frissítéseket minden rendben.Mit javasoltok?
-
Üdv!
Nos, ha már problémák, én is előhozakodnék egy-kettővel, mégha nem is egetrengetőek, de zavaróak.
Kb. olyan 8-10 napja jelentkeztek, és nem csak az asztali gépemen, hanem egy másik, kis mini PC-n is, miközben a mobilomon, ami androidos, ott nincsenek jelen.
1./ Megnyitok egy honlapot, ott a főoldalon kiválasztok egy cikket, elolvasom, majd szeretnék visszalépni annak a honlapnak a főoldalára, viszont a vissza nyílra kattintva, nem a megnyitott honlap főoldala tölt be, hanem egy, korábban megnyitott, és olvasott másik honlap, utolsónak megnyitott cikke.
Hozzátenném, hogy nem honlap specifikus a probléma, bármelyiknél hasonló a szitu, az esetek 70-80 %-ban, továbbá csak egyetlen ablak van nyitva, és azon szörfölgetek.
2./ A másik problémám, ha egyszerre több ablak van megnyitva, és abból egyet bezárok, akkor az épp használatban lévő ablak, azonnal ablakos módba ugrik vissza, tehát újra ki kell nyitnom, a teljes mérethez.
Ja ,még talán fontos lehet, hogy pl. a Firefoxot használva, ott egyáltalán nem jelentkeznek ezek a problémák. -
siskad
őstag
-
zoltanz
nagyúr
Az mitől van, hogy lassabb notebook-on, tablet-en ha görgetek lefelé böngészőkben (Chrome, Firefox is) sokszor a képeket nem tölti be. (frissítenem kell a lapot) pl Facebook, Youtube stb. . Sokkal jobb az oldalakra bontott nézet.
-
GEPESZ66
veterán
A böngészési adatokat töröltem.
Ha a kereső sávra kattinrok mégis feljönnek azok,amikre korabban rákerestem.
Hogyan tudom ezeket is törölni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest