Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen processzort vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ladislaoca
tag
Sziasztok!
Tud valaki megoldást arra, hogy böngészőben miért nem szólnak az 5.1-es hangszórók? A bal,a center és a jobb hang tökéletesen működik. Viszont a mélynyomó és a hátsó hangok nem szólnak csak nagyon halkan az első hangszórókon. Windows alatt tökéletesen működnek. -
ToBeY
nagyúr
Hello
Másnál sem tud frissülni a Chrome Google play-rol?
-
VásRló
tag
Sziasztok.
Tudtok rá valami módot, hogy olyan fórumokban tudjam megnézni egy-egy topik összes hozzászólását egyetlen oldalon, ami amúgy alapból nem kínál fel ilyen lehetőséget? -
mikk2000
őstag
válasz
Dicker
üzenetére
Szerintem nyugodtan add le hibának, nem a te dolgod nyomozgatni...
Ráadásul lehet az infós is megver majd, hogy elveszed a munkáját.
Lehet ugyan visszakapcsolgatni a nem támogatott protokollokat, de ez is csak kitolja a problémát, pl.: [link]
Gyors ideiglenes megoldás lehet egy korábbi verziójú portable chrome telepítése amivel ment ez a távoli levelezés elérés, persze hosszú távon ez sem biztonságos megoldás.
-
Dicker
őstag
válasz
mikk2000
üzenetére
Azzal sosem működött. Chrome is nem biztonságos kapcsolatnak minősítette évek óta, csak spec. gomb lenyitás, és a webhely felkeresése, után lehetett tovább menni.
Telefonon sem megy egyikkel sem.
Ha nem nálam lenne a gond, akkor leadom hibának, hogy javítsák ki a szerveren, de ehhez akkor nálam kellene kizárni a hibalehetőségeket. -
Dicker
őstag
A webhely nem képes biztonságos kapcsolatot nyújtani
A(z) owa.....hu egy nem támogatott protokollt használ.
ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCHRészletek elrejtéseNem támogatott protokollAz ügyfél és a szerver nem támogat ugyanolyan SSL-protokollverziót vagy rejtjelezési csomagot.Sziasztok!
Ezzel mit lehet kezdeni? Outlook levelező távoli elérés lenne. Eddig ment... Most nem működik sehonnan.
-
SP4C3
veterán
válasz
petyus_
üzenetére
Nemrégiben "fejlesztettek" valamit certekkel kapcsolatban. Chrome mindig is pain in the ass volt ilyen szempontbol. Plex serveren engedelyezd a helyi halozaton a http forgalmat, tehat ne legyen kotelezo a https.
Remelem a valaki logni fog az ilyen huzasokert. Nekem a ceges egyik szamlazo felulet halt le ez miatt, visszalltam regebbi chrome verziora, de folyamat baszogat, hogy frissitsem, hat nem fogom.
-
petyus_
senior tag
sziasztok!
Van egy furcsa hibám chrome és edge alatt, tehát nem kifejezetten chrome-hoz kapcsolódik, firefox-on viszont nincs gond. A TV-n elindítottam a Plex appot, de nem töltött be. Meg akartam nyitni PCről, de furcsa hibákat kaptam, unauthorized, plex is not reachable, stb. Letöltöttem a telepítőt, újratelepítettem, ugyanez.
Aztán újra meg akartam nyitni a plex.tv-t, és azt mondja a chrome (és az edge is), hogy a kapcsolat nem privát, NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID. Gondolom valahogy emiatt nem megy TVről sem, de közben Firefoxból meg tudom nyitni a szervert, és rendesen működik.Máshonnan veszi a certeket a chrome/edge és a firefox? Hogy tudnék ezen segíteni?
szerk.: nem tudom mennyire normális, de most már 404et kapok:
-
mikk2000
őstag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Ha 5-6 ablakba live stream megy (mondjuk nem tudom milyen felbontással/tömörítéssel) akkor ne csodálkozz ha eszi a gépet, és akkor még alatta van a Chrome, mint egy virtuális gép, plusz erőforrás igénnyel. A szálak száma nem csak a fülek számától függ, a hatékonyabb többmagos rendszerek kihasználása miatt indítanak annyi szálat amennyi csak lehetséges. Amúgy gratula ha 5-6 live streamet egyszerre képes vagy nézni, és értelmezni.
-
Chieftec
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta nem nyitja meg a Chrome a gmail fiókban lévő leveleket. Egy üres oldal jön be helyette. Újratelepítés, előzmények törlése megvolt, de nem segített. Más böngészőkkel tökéletesen működik.
Valakinek tipp, hogy mi lehet?
[link]Köszönöm
-
FunPro
őstag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
A ki nem használt erőforrás csak fölöslegesen van a gépben.

-
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Normális.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Eddig nem figyeltem, lehet, hogy Chrome sajátosság, de az normális, hogy pl. most is egy fül van megnyitva a Chrome-ban, a feladatkezelő pedig mégis 8 db futó folyamatot mutat, ha kinyitom a Chrome-ot benne?
A másik gondom, hogy ha 5-6 olyan ablakom van megnyitva, ahol mondjuk live stream megy (pl. Twitch) akkor ezen futó folyamatok száma az 5-6 ablakhoz képest 18-20 is lehet a feladatkezelőben nézve. A fő gondom az, hogy bár 16 Gb RAM-om van a gépben, ezen ablakok egy időután megfagyasztják a böngészőt, miközben azt látom, hogy a rendszermemóriám szélsebesen csökken és a Chrome folyamatosan 80-90%-on használja a memóriát és a CPU-t. Nem tudom mennyire tudtam összeszedett fogalmazni, de fenti dolgokra van valami megoldás, amit érdemes megnéznem annak érdekében, hogy ez a nem túl sok megnyitott ablak ne fagyassza meg az egész böngészőt?
Arra is gondoltam, hogy esetleg a Win 11-el lehet valami, mert nem rég frissült a rendszerem, azelőtt 10-en sosem volt gondom, pedig akár még több fül is meg volt nyitva... -
Üdv! Ismerős nem tudom milyen oldalakon járt, de ilyen hülye értesítéseket dobál fel neki a Windows/Chrome a jobb alsó sarokból. Az értesítésnél én a Chrome ikonját vélem felfedezni, de a gépházban a Chrome le van kapcsolva ilyen szempontból. Felraktam egy reklámblokkolót, ill. az adott értesítésnél a fogaskeréken benyomtam, hogy adott oldalról ne jöjjön értesítés. Lehet-e ezekkel valami továbbit kezdeni?! Köszönöm!
-
szuladam
aktív tag
Üdv!
Google Play Filmek és/vagy (ugye Youtube Filmeknél) vásárlás, kölcsönzés előtt valahogy rá lehet keresni arra hogy csak magyar szinkronos vagy csak magyar feliratos filmet között tudjon az ember keresgélni?
-
FunPro
őstag
Sziasztok!
Ma azt tapasztaltam, hogy a gmail nem töltötte be az emailek tartalmát.
A ludas a uBlock origin volt. Ha valaki tapasztal hasonlót, ki kell lőni gmail-en, és jó lesz.
-
antalze
tag
Sziasztok
Megkérdezem még egyszer, hátha.:
Chrome-ban ha egy adatlapon egy cellára kattintok, felajánl egy listát az előzőleg beírt szavakból. Hol tudom ezt a listát szerkeszteni, megnézni?
A csatolt képen a Munka altípusa cellába korábban beírt szövegeket jeleníti meg.
(Nem az automatikus cím vagy bankkártya kitöltésre gondolok.)
-
degec
senior tag
Tiszteletem,
Hogy lehet olyat megoldani, amit amúgy a sajnos már nem fejlesztett CentBrowserem csípőböl tud, hogy bizonyos billentyűkombinációra, pl alt+f1..teljesen eltűnik az egész böngésző, BOSS key nek hívják....nem ablakot vált, nem minimalizálódik óra mellé akárhova..., teljesen eltűnik, majd ezt újra megnyomva alt+f1, előtérbe jön újra gond nélkül, úgy, hogy semmi sem záródott be..állt meg stb... Köszönöm szépen..
-
szabacsik
őstag
Helló!
Sajnos töröltem az előzményeket meg mindent köztük a jelszavaimat is. Van mód arra, hogy visszacsináljam ? Sajnos nincs másik eszköz ami ne szinkronizálta volna a hülyeségem. -
mikk2000
őstag
válasz
MadGame
üzenetére
Nem is tudtam hogy van ilyen...
Hát figyu, szinte semmit nem írtál. Munkahelyi gép mit jelent? Nincsenek külön felhasználói profilok? Akkor lehet a következő munkatárs bezárogatja mert zavarja. Lehet az infósnak tele lett a töke a sok vírussal, ezért automatikusan újratölt dolgokat induláskor.Amúgy ha bezárod a böngészőt és újra elindítod, és ott vannak ezek a rögzített izék, akkor ez nem Chrome probléma lesz, ha másnapra meg nincs ott.
-
fess
őstag
Sziasztok!
Nem működik a google keresés és a youtube. Pár napja szendvedek vele, reinstall nem segített, csak a beállítások visszaállítása az alapértelmezettre,de ma már az sem működik. Mi lehet a gond? Pár napja az F-Secure került fel,de azt kikapcsolva sincs változás. -
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Rögzítettem pár fület felülre, de amikor másnap bekapcsolom a gépet (munkahely) akkor eltűnnek

Ez mitől lehet? Pár napja csinálja ezt, előtte jó volt. -
Doner
aktív tag
válasz
woodworm
üzenetére
Sziasztok!
Egy újabb kérdés merült fel bennem.
Azt meg lehet valahogy oldani hogy a cooki kat automatikusan elutasítsa a böngésző? Ill ha muszáj akkor csak a nélkülözhetetlen cookikat engedélyezze.
De ne nekem kelljen egyenként átnéznem. Ráadásul nem is egyformák. Soknál felkínálja hogy csak a nélkülözhetetlen cooki kat fogadja el. Ez a Jobbik eset, a rosszabbik meg amikor vagy elfogadsz mindent vagy gorgess végig egy listán amin még véletlenül sem egymás mellett vannak a nem létfontosságu beállítások hanem a nélkülözhetetlenek között vannak és egyenként kell beállítani. -
woodworm
veterán
Van valamilyen beállítás vagy trükk, hogy az aktuális oldalon keresésnél megkülönböztesse az ékezetes karaktereket?
-
Doner
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan tudom azt megcsinálni a chrome böngészőben hogy elmentem az összes megnyitott oldalt és a következő induláskor ugyan onnan folytathassam a böngészést ahol abbahagytam?
Pl: Nyitva van 8 db fül. Bezárom teljese a böngészőt de amikor újra megnyitom szeretném hogy onnan folytatódjon ahol abbahagytam.
-
Impressa
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogyan lehet le jelszavazni a böngészőmet? rákattintok az ikonra, és azonnal jelszót kérjen?
Előre is köszönöm!
-
antalze
tag
Sziasztok
Chrome-ban ha egy adatlapon egy cellára kattintok, felajánl egy listát az előzőleg beírt szavakból. Hol tudom ezt a listát szerkeszteni, megnézni?
A csatolt képen a Munka altípusa cellába korábban beírt szövegeket jeleníti meg.
(Nem az automatikus cím vagy bankkártya kitöltésre gondolok.)
-
SunMount3r
nagyúr
Olyat csinál nálam, hogy ha sok kép van megnyitva külön fülön és el akarom menteni őket egymás után és rányomok egyiknél a Save as-re, majd OK akkor, van, hogy 5-6-10mp-et is várakozik, mire elindul a letöltés (mire megjelenik a bal asló sarokban). Azt hiszem nem csak képeknél, hanem bármilyen file-ok letöltésénél is csinálja néha ezt a "kimaradást". Aztán rendesen letölti, azzal nincs gond, de mire "beindul" a letöltés túl sok idő telik el. Itt van aki tapasztalt hasonlót?
-
tukko1
aktív tag
Sziasztok! Találkozott már valaki olyasmivel, hogy nem bír visszalépni az elöző oldalra mert a visszagomb mindig inaktív? win10 legújabb Chrome
-
KubanitoS
veterán
Na majd holnap meglesem, köszi a segítséget!
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
KubanitoS
üzenetére
Most megnéztem és nálam tuti azt kéri. Nem biztos, hogy feltétlen az Admin fiók kell neki, de, hogy a felhasználói fiók jelszava az biztos. Pl. állíts be ideiglenesen jelszót a Win-es fiókodhoz. Ha majd nem kel, akkor törlöd.
-
KubanitoS
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Egyedüli felhasználó, rendszergazda vagyok a gépen. Jelszót nem adtam meg a telepítés során ezért nem értem mit kér.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
KubanitoS
üzenetére
Tehát akkor nem te vagy a rendszergazda a gépen? Mert lehet, ha a Chrome "minden felhasználónak" lett eredetileg felinstallálva az Admin részéről, és nem te installáltad külön a te fiókodban, akkor csak az admin belépési adatokkal tudnád megnézni. De ezt nem tudom biztosan.
-
KubanitoS
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Szia!
Beállítások / automata kitöltés / jelszavak. Itt ha rámegyek a "szemre", hogy megnézzem az adott jelszót, akkor kér felhasználói nevet és jelszavat. Rendszergazda jelszavam nincs, a Microsoft fiókom jelszavát nem fogadja el. Ha rámegyek a "további lehetőségekre" ott a gmail fiókos e-mail címem lehet kiválasztani, de annak meg a gmail jelszavam nem fogadja el.
Egyedül telefonon tudom megnézni a chrome jelszavakat, mert oda csak ujjlenyomat kell. Gépről még sosem sikerült.
-
kovy79
őstag
Üdv!
Nem igazán Chrome gond, de google és már nagyon idegesítő.
A már itt taglalt kérdés lenne nálam is aktuális.
Van ötlete valakinek, hogyan lehetne letiltani az automatán generált fordítású találatokat a g keresésben?
Már nagyon idegesítő, hogy a találatok 90% ilyen, sokszor értelmezhetetlen katyvasz...
Próbából én is rákerestem a "laptop leáll", aztán itt az egyik szokásos találat...
Ha átállítom a keresést csak magyar nyelvűekre, akkor is ez van...
A gond független a böngészőtől. -
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Ha PC-n szeretnék megnézni egy-egy mentett Chrome jelszavat, akkor felhasználónevet és jelszót kér a rendszer. Ide pontosan mit kell megadni? A Microsoft account jelszó nem jó, egyéb ötletem nincs. Egyedül a mobilomon keresztül tudok jelszavat nézni ujjlenyomattal.
-
insight
aktív tag
Elég érdekes problémával szembesültem: napok óta nem működnek a linkek az index.hu-n. A főoldal betölt szépen, de ha bármire klikkelek, a cím index.hu helyett dex.hu-val kezdődik. Ha kézzel beírom a hiányzó in-t a címsor elejére, akkor működik. Ha csak áthúzom a linkek felett a kurzort, akkor is a dex.hu kezdetű címet írja ki a Chrome az alsó sorban.
Normál esetben arra gyanakodnék, hogy az index.hu hibás, de telefonon meg gond nélkül működik.
Mi lehet a gond? A Chrome-ban keressem a hibát? Lehet esetleg céges VPN, Proxy, Tűzfal bezavarás?
-
SP4C3
veterán
válasz
Armagedown
üzenetére
Sajnos nem találtam rá megoldást.
-
Armagedown
őstag
Lehetséges-e valahogy a címsorból eltűntetni a PWA ajánlókat?
Pl a Youtube esetén a címsor végéről az Instal Youtube ikont. -
SP4C3
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Nem, nem kell megegyeznie.
-
SunMount3r
nagyúr
ha nem az alapértelmezett folderben van az appdata...-> Azóta gondolkodtam egy kicsit, hogy ez mit is jelent. Tehát ha a forrás gépen a C:\Users\Default\AppData\Local\Google\Chrome\ útvonalon van és célgépen meg pl. a C:\Users\Peter\AppData\Local\Google\Chrome\ útvonalon, akkor nem fog működni, ha oda másolom be az App Data könyvtárat? Tehát az C:\Users\ után a felhasználói könyvtár nevének meg kell egyeznie?
-
Viktor77
titán
Megnyugodtam, nálam is eltűnt az olvasási listához adás.

-
Verzió: 98.0.4758.81 (Hivatalos verzió) (64 bites)
chrome://whats-new/ (másolás-beillesztés esetén működik)
-
tobias40
veterán
Üdv!
Egy régi samsung GT P7500 tab-on (4.0.4 DROID)szeretném a chrome-t futtatni de nem támogatott sajnos.
Milyen böngészőbe lehet beleimportálnom a chrome könyvjelzőit és jelszavait úgy hogy az említett tab-on fusson?Az opre mini-t tudtam eddig feltenni,ebbe is jó lenne..
Bocs ha nem ide való,de a tab topic-ja már kissé halott..
-
SP4C3
veterán
válasz
SunMount3r
üzenetére
Kérdéssel válaszolok, Chrome-ban be volt kapcsolva a sync (szinkronizáció)? Ha igen, akkor csak bejelentkezel és vársz egy kicsit.
Ha nem, akkor jöhet az appdata másolás, régen csináltam már ilyet, de akkor működött/bejött. Registry-t nem kellett babrálni, kivéve, ha nem az alapértelmezett folderben van az appdata...
Előbb csinálj egy mentést a komplett userdatarol, ha netan nem sikerulne registry szuttyogtatas nelkul.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Komplett Chrome-ot kellene átvinnem egy (halott PC-ből kiszedett) SSD-ről egy működő PC-ben lévő Windows-ra (mert sajnos elszállt a gépem). Tehát a Könyvjelzők, jelszavak (ezek mindenképpen) és ha lehet a bővítményeket is. Ezt a leírást találtam hozzá: [link] Tehát a C:\Users\%username%\AppData\Local\Google\Chrome\ könyvtár átmásolásán kívül még egy registry kulcsot is be kell hozzá aktiválni.
Ez OK szerintetek, működni fog és nem okoz semmi galibát?Vagy ti tudtok erre jobb/másik megoldást?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Projektor topic
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A másik gondom, hogy ha 5-6 olyan ablakom van megnyitva, ahol mondjuk live stream megy (pl. Twitch) akkor ezen futó folyamatok száma az 5-6 ablakhoz képest 18-20 is lehet a feladatkezelőben nézve. A fő gondom az, hogy bár 16 Gb RAM-om van a gépben, ezen ablakok egy időután megfagyasztják a böngészőt, miközben azt látom, hogy a rendszermemóriám szélsebesen csökken és a Chrome folyamatosan 80-90%-on használja a memóriát és a CPU-t. Nem tudom mennyire tudtam összeszedett fogalmazni, de fenti dolgokra van valami megoldás, amit érdemes megnéznem annak érdekében, hogy ez a nem túl sok megnyitott ablak ne fagyassza meg az egész böngészőt?