Új hozzászólás Aktív témák
-
BK87
senior tag
41025-re valaki?
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
A napokban észrevettem, hogy amikor bekapcsolom a gépet, akkor már a BIOS-nal, a BIOS screen logo [link] alatt fekete csíkok villognak. Elsőre a VGA memóriahibájára gyanakodtam, amit ma kicseréltem egy ASUS 7300 GT-re, de azzal a BIOS logo már nem, de a Windowsban viszont a fehér ablakoknál előjött ugyanaz a probléma (itt egy video róla [link] ). Játékokban is volt néhány fagyás, néhányszor lefagyott az F1 2011, miközben sípolt a hang. Meg néha úgy 5-10 másodpercre lefagy a gép netezés közben, a vinyó ezalatt elég rendesen dolgozik, mintha kifogyna a memóriából, azután pedig helyreáll, mintha semmi nem történt volna. Mi romolhatott el, jelenleg az alaplapra gyanakszom, esetleg tápra? Valaki tapasztalt már hasonlót? Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Egy GB P35 DS3 rev2.0 laphoz (amiben egy ICH9-es déli híd van) szeretnék egy 60-64GB-os SSD-t venni. Egy Kingston v100-asra gondoltam, csak nem tudom, hogy megfelelően működne-e a lapommal. Esetleg volna még egy OCZ Vertex Plus 60GB, OCZ Octane 60GB ebben az árban, azok milyenek? Van valakinek tapasztalata ilyen, vagy ehhez hasonló lappal? Előre is köszi a segítséget. -
BK87
senior tag
Sziasztok!
Van egy DS3-as lapom, amiben egy Q6600-as procit hajtok, de elég nagy a vdrop, ha 3,2 GHz fölé szeretnék menni. A googlen találtam vdrop modot a lapomhoz:[link] Azt szeretném kérdezni, hogy okozna-e valami kárt a lapnak, ha megpróbálnám? Ha jól tudom B2, B3, B4-es ceruza kell hozzá, vagy tévedek? Esetleg próbálta már valaki? Előre is köszi a segítséget. -
BK87
senior tag
Sziasztok!
BIOS frissítés után érdemes újratelepíteni a windowst? Lelenleg Windows 7 64bit oprendszert használok! Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
A minap tettem fel egy kérdést (38192) az új radeonokkal kapcsolatban, hogy mennyit venne vissza a teljesítményükből a lapom PCI-E 1.1 foglalata. Közben találtam egy tesztet, [link] amiből azt szűrtem le, hogy pár százalék a visszaesés. Ha jól értelmezem a tesztben a PCI-E 2.0 x8 = PCI-E 1.1 x16 -al?[ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék majd venni egy radeon 5850, vagy 5870-es VGA-t, majd amikor megjelennek. Az érdekelne, hogy a jelenlegi lapom PCI-E 1.1-es támogatása mennyire foglya majd vissza az új VGA-t?Van értelme új lapot vennem, vagy elég a mostani?[ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy az én lapom déli hídja támogatja-e az AHCI-t?
Továbbá érdemes-e bekapcsolni az AHCI módot vista, vagy win 7 alatt? -
BK87
senior tag
Sziasztok!
Windows 7-hez lehet valahonnan letölteni intel drivert?Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy új win telepítésnél P35-ös laphoz milyen drivert kell feltelepíteni?Elég az, amit a lapom honlapjáról húzok le, vagy érdemes a legújabbat feltenni?Előre is THANX![ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
BIOS-t szeretnék frissíteni, mert nagy terhelésnél a procihűtő nem akar 1900-2000-es fordulat fölé menni. Windows alól vagyok kénytelen frissíteni, mert nincs floppy meghajtóm, és szeretném megkérdezni, hogy a wint csökkentett módban kell-e elindítanom a frissítéshez, vagy mehet normál módban? Előre is kösz! -
BK87
senior tag
válasz PowerBuldog #35616 üzenetére
Akkor OK. Köszi szépen, azt hittem valami baja van. De valószínű, hogy veszek még egy nagyobb vinyót a mostani mellé, és arról fogok konvertálni, stb.
[ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
válasz PowerBuldog #35614 üzenetére
Ha egyszerre több programot futtatok (pl.:mozilla, convertxtodvd, winamp), akkor minden belassul, pedig most cseréltem le az E2180-as procim egy Q6600-ra ugyan ez volt a problémám az E2180-al.Azért gondoltam, hogy a HDD lehet a hibás, mert azokban a tesztekben, amiket néztem a vinyóm sokkal jobban teljesít. Meg fura, hogy UDMA5-nek látja a lapom a vinyót, pedig tudna nagyobb sebességet is. Akkor ez ezekszerint normális?Vagy próbáljak ki egy új HDD-t?
[ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Erre valaki?[link]
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék új procit venni, és a következő két proci között gondolkodom:Q6600 (196 Eur) vs Q9400 (230 Eur).A "Milyen procit vegyek?" topikban a Q9400-ast javasolták, de nem tudom, hogy melyik lenne jobban húzható a lapomban (tápot még veszek újat).Szerintetek melyik lenne a jobb, illetve a lap mennyire korlátozná a Q9400-at tuningban?Úgy 3,4 GHz-3,8GHz környéke, lenne a cél.Esetleg valakinek valamilyen tapasztalata van P35 DS3+Yorkfield konfiggal kapcsolatban?
Előre is köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek egy q8300-as proci mennyit menne egy giga p35-ds3 lapban?
Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
HI!
Vettem 2x2GB A-DATA 800+ Extreme ramot p35 ds3-as lapba, és azt szeretném kérdezni, hogy ha tuningolni akarok, akkor a 2,3 volthoz már +0,5 voltot kell beállítanom, ami már pirosan villog, árthat ez a beállítás a ramoknak? -
BK87
senior tag
Hi!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért van az, hogy néha bekapcsoláskor a gép újraindul és visszaállít mindent a köv beállítások mellett: FSB 8*420 1,45V, RAM 840 MHz 5-5-5-18 +0,2V, PCIE 100MHz ORTHOS, prime stabilan ment, majdnem 2 órán keresztül.Viszont a köv értékek mellett nem csinálja: FSB 370*9 1,45V, RAM 740MHz 4-4-4-12 +0,2V, PCIE 100MHz.BIOS F13i.Azért írok most ide, mert az E2000-es fórumban azt írták, hogy valószinűleg a lapom csinálja.Előreis köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Hali!
Szeretném megkérdezni, hogy átlagosan hány fokosnak kell lenni egy ds3-as lapnak?Nekem everest szerint 42 fokos, ez nem sok egy kicsit? -
BK87
senior tag
Hali!
Szeretném megkérdezni, hogy ha Vista alatt SATA2-ben szeretném használni a vinyómat, akkor mit kell a BIOS-ban beállítanom, és hogy melyik sata csatlakozóra kell csatlakoztatnom a HDD-t(lilára, vagy maradhat a sárgán?)?
Előre is köszönöm a segítséget! -
BK87
senior tag
Sziasztok
van egy GA P35 DS3-as lapom és egy dual core e2180-as procim!Tuningoltam a procit, az orthos ment másfél órát stabilan, de két játék alatt kékhalál lett a vége(pro street, jericho)!Na most ilyenkor mi van?
A beállításokkal lehet a baj?:
CPU fesz 1,400V
RAM +0,2V (A-DATA)
2,4-es szorzó, időzítések:5-5-5-18
FSB 370x9
PCI-E 100Mhz
Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy egy giga p35 ds3 lap hangkártyáját érdemes-e lecserélni egy audigy SE kártyára(előző gépemből maradt meg)?Lenne valami előnye, iletve jobb-e az audigy, mint a realtek 889?
Előre is köszi a választ. -
BK87
senior tag
Sziasztok!
Van egy p35 ds3-as lapom, és azt szeretném kérdezni, hogy mit kell átállítani a biosban, hogy ne vegye vissza a szorzót?
Előre is köszi a választ! -
BK87
senior tag
HI
Azt szeretném kérdezni, hogy a P35 DS3-as lap biosában mit kell beálítani, hogy a vinyó SATA2-ben menjen?
Előre is köszönöm a segítséget! -
BK87
senior tag
HI
A giga p35-ds3 mindegyik verziója(rev 1.0, stb.) rendelkezik RAID funkcióval?