- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HunChaos
aktív tag
Hali!
Meg tudja valaki mondani,hogy itt ezen a fórumon mekkora volt a max fsb amit stabilan ki tudtak hozni egy GA ep35 ds3(rev2.1)-es lapból?Nem Voltmoddolt lapból!
Köszi -
Vasinger!
nagyúr
P35C-DS3R megeszi a G.Skill ramokat? Esetleg Dual-chanelbe ?
Ő róla lenne szó!
-
vincze90
tag
hello!
sikerült beszereznem egy proci hütöt (cm gemin II 1ventivel) igy el kezdtem kicsit tuningolni most 425*8 on tarok és a ram megy 1020 mhz auto idözítéssel és nagyon meleg mialat orthos fut szinte éget ha megfogom ez gond? az volt rá irva h 2.2-2.4 Von üzemel 2.2 adok neki jelenleg! a proci meddig melegedhet? most 48-50 ˙C -
xlalix
tag
kicsit lol kérdés:
honnan tudnék gigabyte ga-p35-ds3l alaplaphoz chipset,lan,audio drivert letölteni??
ami a gigabyte oldalán van az vmi update csak szerintem...
várom a válaszokat! -
barnam_
nagyúr
válasz barnam_ #31489 üzenetére
Továbbra se megy fel
A hibaüzenet: [link]
Hibakód: -5006 : 0x8000ffff
Hiba információ:
>Kernel\ServiceProvider.cpp (120)
>Kernel\ServiceProvider.cpp (87)
>Kernel\ObjectHolder.cpp (442)
>Kernel\FileGroup.cpp (525)
>Kerne>SetupDLL\SetupDLL.cpp (1299)
pAPPealtek High Definition Audio Driver
PVENDORealtek Semiconductor Corp.
PGUID:f132af7f-7bca-4ede-8a7c-958108fe7dbc
$11.50.0.42618
@Windows Service Pack 1 (6001) BT_OTHER 0.0Mi lehet a gond?
-
Mankó
veterán
Hi all!
Beszeretném kapcsolni a lapon az ahci-t, de valahogy nem akar összejönni. 4 helyen lehet állítani a bios-ban, melyikeket állítsam, ha az a cél, hogy a sata hdd-m sata-ként is működjön?Thx előre is!
-
barnam_
nagyúr
64bites Vista-hoz melyik audió driver ajánlott?
Próbáltam a 2.01 és 2.02-t, mindkettő már a telepítés elején hibaüzenetet dob -
Winne
nagyúr
Figyi arcok!
Van egy olyan jellegű gond a configgal, hogy mindkét monitorom "villog", melyek az előző configgal nem voltak észrevehető villogások. Találkoztatok már hasonlóval? Mi lehet a gond?Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
zuchy
őstag
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy a 8800 GT-m 16x helyett 8x PCI-Express-el megy. Húzva van a kártya. Alaplapom Gigabyte P35-DS3 rev. 2.0. Légyszi segitsetek! Előre köszi!!!
PC-STYLE.hu
-
nokiauser
aktív tag
válasz Laraxior #31485 üzenetére
Igazad van, csak lájtos beállításon néztem (idle 1.31 V , load 1,30-1,31 V), szerencsére a procimnak 3,2 GHz-hez ennyi is elég, talán ennyi sem kellene, azt még nem próbáltam. Másik lapomban (GA-P35-DS3R rev 2.x) ugyanilyen procival idle 1,31 V, load 1,26 V, úgyhogy nem olyan rossz ez a DS4.
-
Czimby
addikt
-
Laraxior
titán
Akkor megtartom a fetekre teszek kis süniket,hogy ne legyen olyan meleg
Mennyi feszt adhatok neki még? Mert idle 1.472V-ot kap ugye ez BIOSból 1.5V
Ha BIOSból adnék 1.525V-ot akkor az kb 1.5V lenne idle load lenne kb. 1.46V ez még elviselhető 24/7? Akkor meglenne a közel 3.9GHz*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
keIdor
titán
Srácok!
P35-DS4-re feltettem a legújabb F13-as BIOS-t de nem találom a ram időzítéseket! Hova tüntek? Használtam a keresőt, de csak valami olyat dobott ki, hogy másik oldalra kerűltek, de pontosan hova?[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
#TOTTI
őstag
válasz Czimby #31473 üzenetére
Kingmax is örökéletgaros .. legalábbis nagyrészt valahol csak 1 év... de ott olcsobban is veszik..! Nem gond ha nincs közte... Igazabol ott nem is pontosan a memória tipusokat tesztelik hanem a memórián lévő chipeket probálják átfogoan tesztelni..! Igy szinte minden tesztelve van ami a piacon létezik..! Nekem a Kingmax 1066 nem szab határt akár 1250 is megy 2.3Von... de a 900 CL4 az pl 2.1V ami böven megfelelő.. 1180 ami még megy 2.2V Cl5ben..
Én is a Kingmaxra voksolnék... mert más 1066os memória drágább lehet akár 50%kal.. és még az se biztos hogy hozza a szintet......és amit még el kell mondjak nalam sajat gépbe eddig csak 5db jár egyszer egy aztán utána 2x1Gbos párositásban... Nekem mindig mentek mint a golyó de volt akinek 1100nál megált.. és csak a 860 CL4 ment de ez is simán GeiL ultra szint.. viszont GeiL ultrábol is van szerencsés széria.. viszont ez nem hozza a szerencsés 1066os Kingmax szintjét..
Ha valakinek más a véleménye.. potoljon javitson... -
Czimby
addikt
-
nokiauser
aktív tag
Köszi mindenkinek a segítséget, így már biztos jutok valamire. Az az iker nagyon állat!
-
Czimby
addikt
Szerintetek ez jól menne a lapban?
GEIL ULTRA DDR2 PC6400 800MHZ 2048MB KIT CL4Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Nescafé
őstag
válasz Pancsermeste #31468 üzenetére
Van amikor 3-at csipog,mi lehet a baja.
3 napja csinálja ezt.
De nem jáccok meg semmi csak netezek.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Nescafé
őstag
Üdv
Az miért lehet hogy néha egyet kettőt csipog a gép.De nem indul ujbol meg semmi.? iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
sz.j
nagyúr
Nem rossz lap ez a P35-DS4 rev2.0 lap se (bár egy rev2.1-nek jobban örülnék).
Egy kis finomítás.[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
SpZ
senior tag
hali
gépem lásd profilom, Gigabyte P35-DS3 rev:2.1 ; Intel c2d E7200 @ 2.55ghz
az a gondom, hogy néha beakad 1-1 sec re a gép windows és ritkábban játék közben, adtam neki több voltot de az alaplap bios-a nincs frissítve gondolom azért nem ad neki annyit mint amenyit én kiválasztok pl 1.3v van kiválasztva 1.24v on megy de van amikor működik,
olvasgattam és arrra jutottam hogy talán ha lentebb venném a szorzót és az fsb-t fel akkor működne, -
vincze90
tag
[link]
erre pls irjon vki mert tanácstalan vok[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Mit mondtok Gorni,Bim.... DS4-emet megéri elpasszolni és helyette egy 12ágas DQ6ot beszerezni? a mostani quadomhoz. Cél a kisebb drop. DE minden maradjon ugyanaz, a memóriakezeléstől kezdve a magas quad FSB...
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
kételkedem
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz nokiauser #31454 üzenetére
Tuniq Tower 120 na ez rámegy tutira ha tesztben is ez van. Kérdés, hol kapsz és mennyiért ilyet...
Lényeg, hogy ennél a talp és a borda alja között van 5,5cm.le kéne mérned, mekkora a hely ott kb és mindjárt okosabbak lennénk.
#nincsbennetarcsi
-
Tuja1
aktív tag
az fsb az a Front Side Bus freki és ezt szorzod
pl: 400FSB x8 szorzó a cpunak = 3,2Ghz
de az FSB "adja meg a ram frekit is
tehát 400-as FSB és 2.00 a ram az 800Mhzde talán keresnék valakit aki "élőben" is megmutatná ezeket a dolgokat.Úgy sokkal egyszerűbb ha először csinálsz ilyet.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga keresztje.................csak van aki fel is mászik rá! •°°•. Bombay éghajlata olyan egészségtelen, hogy lakosai máshol laknak.,.•°°•.
-
-
HolyFire
aktív tag
mondtam neki.....dehát erre ő hogy az informatikus haverja jobban tudja mint én el tudok képzelni milyen informatikus lehet....amúgy is megvan a véleményem az informatikusnak meg rendszergazdának kikiáltott emberkék nagy részéről mert a felül szerintem egy gépet nem tudna rendesen összerakni.....dehát erre mondom hogy aki hülye azt mehet a föld alá....
Neeee!!! Csak a rumot ne!!!
-
HolyFire
aktív tag
Helló!
Gyerekek állítólag ez a P35 szériahibás chipset? valami barom informatikus eteti egy ismerősöm hogy inkább vegyen p31 integrált grafikával mert az jobb Most én vagyok a hülye és nem vágom a dolgot vagy ismerősöm veszik hülyére
Neeee!!! Csak a rumot ne!!!
-
vincze90
tag
-
-
Czimby
addikt
-
vincze90
tag
erre vki?
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
Giga EP35 DS3 lapba meik memóriát érdemes megvenni?
KINGMAX TinyBGA 2048Mb DDR2 800Mhz
CSX 2048MB DDR2 800Mhz CEC FAN KIT
KINGSTON HyperX 2048Mb DDR2 800MHz KIT
GEIL Black Dragon 2048Mb DDR2 800Mhz CL4 KIT
GEIL Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT
OCZ 2048Mb DDR2 800Mhz Platinum KITEgy E2180 proci tuningolásában kellene segédkezniük!
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz nokiauser #31422 üzenetére
Xigmatek S1283, vagy olcsóbb kategóriából a CM Hyper 212.
#nincsbennetarcsi
-
vincze90
tag
sziasztok!
sokszor kérdesztelek már titek ás mindig tudtatok segíteni vhogy remélem most is igy lesz! kérdésem a következö melyik ramot érdemesebb megvenni csx 1066 2X2 GB (sima kék hütös) vagy ocz reaper 1066 2X2 Gb?! vagy ha netalán 20K környékén még van jobb ram akor melyik az?válaszotokat elölre is köszönöm!
Vincze -
őstag
"szinkronban 900on CL4be hajtsd." Na ez nekem most nem mondott sokat Kifejtenéd szájbarágósan?
-
#TOTTI
őstag
válasz dave93 #31424 üzenetére
Elöfordulhat hogy megy a 3.2 ha nem kell neki sok fesz.. 1.25V körül terhelve elmehet... Fura.. hogy 1066osnak látta.. mivel mint ahogy elöttem irták ez nem szabvány.. Amugy igen +0.2V és 1066... A P5Bnél be lehet állitani 1066ot.. de ott is már tuningnak számit..! Különben ha a procid megy 450FSBt.. akkor annyit állits be.. és a ramokat pedig szinkronban 900on CL4be hajtsd... én kiteszteltem igy a legjobb... többet ér mintha 1200on menne a ram...
-
őstag
válasz #TOTTI #31421 üzenetére
Idáig egy ASUS P5B ben volt a cucc, ott egyből 1066osnak ismerte fel, nem adtam plusz feszt, de az a lap sajna behallt, úgyhogy most egy P35-DS3Lben van minden. Akkor +0.2V és kész, vagy a memória szorzót is be kell állítani úgy hogy 1066on menjen?
mod: amúgy nekem sima P35-DS3am volt, L verziót nem ismerem. Q6600 G0 Gyári coolerrel 3,2ghzet bírna vagy meg se próbáljam?[ Szerkesztve ]
-
ludla
őstag
Sziasztok szeretnék érdeklődni meddig húzhatom a procimat és a memóriákat? Miket kell állítanom?
Alapla: GA-P35-DS3L
CPU: E7200
Ram: 2 x 1GB DDR2 800Mhz Kingston KTC1G-UDIMM
400 MHz 5-5-5-18 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-3-6-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR)
GPU: Nvidia Geforce 8500GTKöszönöm!
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
nokiauser
aktív tag
válasz #TOTTI #31421 üzenetére
Pontosabban azért, mert szabvány szerint 1066-os DDR2-es ram nincs, csak gyárilag tuningolt 800-as. 2V-al simán menni fog 1066-on.
Más: megvan a p35-ds4, érdekes módon lazán viszi a q6600-at 3,2 GHz-en, a p45 eladósorba került. A gondom már csak az, hogy a rev 1.0-ás hatalmas silent pipe chipset-hűtője miatt nem fér be kedvenc 7700-as zalmim, úgyhogy tanácsot kérek, milyen erős, de halk procihűtőt tudok beletenni.
-
-
őstag
Üdv!
Zsír új P35-DS3L alaplapban 4x1GB 1066mhzes Kingmax ram van, de a bios és a cpu-z is csak 800mhzesnek írja ki. Ez valami energiatakarékossági opció vagy frissíteni kellene a bios-t ahhoz hogy 1066nak ismerje fel? -
Tuja1
aktív tag
szóval a képen amit belinkeltél.
Felül, Helyi kapcsolat van. Nálam itt van a vezeték nélküli Kapcsolat.Megnyitottam és kikaptam a pipákat.
1000 Köszönet
Úgy bootol a rendszer mint, még 1× sem
Ahol neked az ADSL van ott van az Én kapcsolatom neve, ami a vezetékesen jön. ua mint nálad. (pppoe wan miniport....stb)
Itt nem állítottam el semmit viszont látom, hogy itt is lehet IP címet adni és lehet ezzel nem tudott mit kezdeni az XP, hogy honnan is nézze ki a 2 kapcsolat közül a beállításokat, holott mind2 egy és ua a kapcsolat gyakorlatilag
a lényeg, hogy müxik!!
Még 1× Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga keresztje.................csak van aki fel is mászik rá! •°°•. Bombay éghajlata olyan egészségtelen, hogy lakosai máshol laknak.,.•°°•.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz lala42 #31416 üzenetére
Egyébként lehet kicsit lejebb adtak a minőségből. Sajnos minden gyártó elkényelmesedik ha elég sokáig piacvezetők (vagy közel azok), mert egy idő után a név eladja önmagát. Lásd Asus. Az utóbbi időben több termékükhöz is volt szerencsém és némelyik kritikán alul teljesített (nem alaplapokra gondolok most).
#nincsbennetarcsi
-
lala42
őstag
Ige-igen. Én sem állítom teljes mértékben, de sajnos a tapasztalatom erre az irányba növekedett az elmúlt időben Igaz főleg Giga lapkkal vok kapcsolatban, de azért kezeim közé kerül néhány más lap is.
Végül is elgondolkodtató a dolog[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
Qru
MODERÁTOR
válasz lala42 #31413 üzenetére
Azért ez nem olyan egyszerűen összehasonlítható dolog. Egyrészt nincs két egyformán húzható lap, másrészt a többi alkatrész is befolyásolja a tuningot (táp, proci, bios). Az, hogy nálad azonos környezetben cserélgetted a lapokat az csak a lapok tuning skálázódását mutatja. DS3L-ből kifogtál egy jót, a többiből meg nem. Ez éppen olyan, hogy nem minden E8200 megy 4GHz-et, ami nem feltétlenül alaplap függő (proci fsb wall). Szóval azért én nem állítanám bizton, hogy a Rev szám növekedésével általánosan romlik a deszka húzhatósága.
#nincsbennetarcsi
-
lala42
őstag
Lehet hogy nem valós a dolog, de érdekelne a véleményetek!
Azt vettem észre, hogy minnél nagyobb Rev.számu lapok jönnek ki, annál rosszabban kezelnek le procikat. Pl. az én esetem.(de lehet hogy csak belenyúltam ) Gigabytéről van szó. Az első egy DS3L Rev 1.0 volt E6550 procival. Simán lehetett húzni 3,6-3,8 körülig.Az pedig nem volt rossz. 1 alkalommal 4Gh is megvolt. Később lett P35 DS3 a proci maradt. 3,6 nyögvenyelősen ment. Jelenleg P35 DS3 Rev 2.1 van friss F13 Bios-al. a Proci változott 8200-ra. FSB-t 1 alkalommal sikerült 512-re 6-os szorzóbal beállítanom, sajna nem volt stabil.jelenleg is stabilan bárhogy játtszok vele, csak 410-415 Mhz-t bírok 8-as szorzóvál belőni. Kisebb szoró 7-7,5 nem is játtszik nála ott csak ilyen 350-370 körüli Fsb. stabil. mondom lehet hogy rosszul látom, de a tapasztalatom ez. (És nem csak a saját gépemnél-ami hamarosan másé lesz ) hanem nap mint nap állítok össze gépeket és másnál is tapasztalom.
Vélemény?Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
Tuja1
aktív tag
válasz Pancsermeste #31402 üzenetére
Én sem hiszem, hogy alaplap gond.
Az IP címem dinamikus, úgy osztja ki a szolgáltató.
A Wifi manager-t nem ajánlották, így soha sem telepítettem csak a driver *.inf-etde akkor is érdekes, hogy a Giga P35ös lapokkal (legalábbis 2db-al) 3-4 perc mire bejön a net. Más lapban nem csinált ilyet.Valami beállítási cucc lehet, de azt is ugyan úgy csináltam
a Gigánál is mint az MSI-nél.[ Szerkesztve ]
-
nokiauser
aktív tag
válasz Gorneck #31407 üzenetére
Szerintem is user error, csak egyrészt nem akarok olyan feszt is emelni, amit nem kellene, másrészt elég időigényes úgy beállítani egy feszt, hogy emelek rajta 0.1 V-ot, és másnap megtudom, hogy jót tett-e vagy sem, mert ha az újraindulás után ismét beállítom ugyanazokat az értékeket, akkor másodszor már beindul és müxik rendesen. És ez még csak egy érték a franctudjamennyiből. Úgyhogy maradok a P35-nél.
-
Gorneck
legenda
válasz nokiauser #31406 üzenetére
Előbb még nem volt szó X48-ról....most meg már hirtelen arról is van szó...igazából mind1, mert biztos a user error...
Mondjuk Q66-hoz P35 kell...részben azért mert egy valag fesz sokkal magasabb, mint az új lapokban...ezért sem olyan egyszerű Őket belőni, de be lehet csak több idő kell hozzá. A másik, hogy ezek a lapok már York és Wolf procikhoz készültek...Gorneck#1239
-
nokiauser
aktív tag
válasz Gorneck #31403 üzenetére
Valóban az vagyok. 2 db X48-as és egy P45-ös Gigában nem tudtam/tudom beállítani úgy, hogy a következő hidegindításnál ne induljon újra alapbeállításon. Adtam neki plusz feszkót mindenhol, ahol csak olvastam fórumokon, és úgy sem. A vicc az, hogy ez a cucc komplett úgy, ahogy van(proc, táp, memo, hűtés, vinyó, szóval minden), már vagy 4 Giga P35-ben és egy Asus P45-ben is gond nélkül ment, csak a procc és a memóriafeszek beállításával.
-
Patrick
addikt
Sziasztok!
Hol tudom beállítani a Biosban a PCI-E sebességét, mert az everest úgy írja ki, hogy x16 @ x1. A játékok picit szaggatnak, értelem szerűen az fps is kevés (ut3, cod4, rfactor, tdu).
Köszi
Patrick
„Aki barátot talál, kincset talál."
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bontatlan, Garanciás Crucial Overclocking Pro 64GB KIT DDR5 6000MHz CL36 RAM 4x16GB
- Corsair DOMINATOR TITANIUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7000MHz
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black,
- Kingston HyperX Predator DDR4 3200MHz 2x8GB CL16 kit (HX432C16PB3K2/16)
- 4 GB / 1333 és 1600 MHz DDR3 RAM, Sok db + 1 év Garancia + Számla!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest