Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Smile
őstag
Udv all
nem probalta valaki veletlen a rev. 2.1 es laphoz tartozo uj fogyasszunk kevesebbet progi meg rev 2.0as lapon is? v nem lehet vhogy upgradelni?
meg 1 kerdes lenne f10es BIOS rol vkinek vmi negativum/pozitivum?
elore is thxSteam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
qMAGICq
tag
A házban lévő 12cm es ventiket szabályozza a P35-DS3? Ha igen hol/hogy?
Mert nagyon más fordulaton járnak.. A régi Asus P5K hoz képest.GA-P35-DS3 , E6750 @ 3,6 GHz 1,5 V , ASUS Silent Knight , 2 x 1 GB Kingmax @ 1080 MHz 2,0 V , EVGA 8800 GTS 512 @ 785/2160 MHz
-
Zebu
addikt
Rányomtam ezt a +0,2V-ot, de igazából DIMM voltage-nek 1.92-94-et mutat. Nem sok ez kicsit?
-
debut12
aktív tag
Még néhány kérdés...
Amúgy ha
1. a PCI E. freki 100MHzen van, az jobb?
2, mi az a C.I.A., Performance enhance, Robust Graphics Booster
Érdemes ezeket piszkálni?
Minden auton van, kivéve a RAMot(4,4,4,12 +0.2V), még a hűtőt várom, hogy belepiszkálhassak.
Köszi!A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
tkesy
őstag
válasz FefeeX #12764 üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy 64bit alatt gyorsabban töltödtek be a játékok mint 32bit alatt... amúgy meg amikkel én játszok, azoknak mindegy hogy 64bit-es vagy 32bit-es Vista alatt van alattuk, ua azt a fps-t hozzák...
az 1024*768-hoz meg elég a HD3850 256MB-s verziója...
mod: én 4GB rammot használok...
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Zebu
addikt
válasz sorcerer86 #12784 üzenetére
legújabb V2.0-ás lap. na lehet próbálok egy 400*8-cat
-
Zebu
addikt
válasz sorcerer86 #12782 üzenetére
valami komoly baj lehet a fejemben
[link] -
Zebu
addikt
válasz sorcerer86 #12779 üzenetére
4.20.1170, de leszedem amit linkeltél
-
Zebu
addikt
válasz scream24 #12772 üzenetére
meglett, most 9x333Mhz-en tesztelem a prime95-tel.
Everestben nemtom hol látom a ramok feszültségét.... a +2,5V-ra gyanakszom ott 1.9 általában, de felugrott már 2-re is egyszer. Ez nem para? Lehet csak nem tud tizedeseket kijelezni?
még annyit, hogy a prime jelzi ha hibázik?
[ Szerkesztve ]
-
sorcerer86
tag
hát ennek ennyi lett a vége, de azért ez sem rossz [link]
-
Osynho
addikt
Üdv.
Van a házamban hátul egy 12cm-es venti, amit szeretnék bekötni az alaplapra a SYS FAN1-re, ami ott van a közelben. Csak a ventinek 2tűs a csatlakozója, az alaplapé meg 3 tűs. Akkor most hogy kössem be? Alsó, vagy felső kettő az alaplapon? Ha véletlenül elrontom, nem lesz baja? -
-
Zebu
addikt
Self-test 1024k passed
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
válasz sorcerer86 #12768 üzenetére
Na most csak +0.2-t nyomtam rá!
tuningot még nem merek!
Elindítottam a P95 stress blend test-et
Meddig futtassam?
Még annyi, hogy ezt a EIST "(Enhanced Intle Speedstep)"-et marhára nem találom! Bénázok itt össze-vissza!
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
thx a válaszokat, akkor nem állok neki most particiónálni Játszani? Biztos... Hétvégén kiderül az is! Valahol azt olvastam h a Crysis jobban fut 64en mint 32ön, de ez csak egy kósza mondat volt a világhálón...
Let's begin, de gozaimasu!
-
Termi16
őstag
Ráfér simán. Nekem 25gb-on van, úgy hogy 4gb ram van a gépben, szal a pagefile is elég nagy, viszont a hibernálást kikapcsoltam. (így kb 8-10gb hely van a vinyón)
Zebu: Bios főképernyőn nyomj ctrl+f1-et, aztán ottlesz minden a tuningos menüben.
[ Szerkesztve ]
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Zebu
addikt
válasz sorcerer86 #12765 üzenetére
RAM időzítést hol állítod? én a biosban nem tudom Windóze memkonfig módszert használsz?
na lefutott minden, akkor rátolok egy kis kakaót a ramra,
ájlbibek
[ Szerkesztve ]
-
sorcerer86
tag
-
Zebu
addikt
lefut a memtest hiba nélkül úgy látszik....215%nál jár már, úgy néz ki nem lesz baja.
Tényleg lehet, hogy valami feszkó gonja lesz ahogy sorcerer86 kolléga állítja.... elképzelhető!
Lehet mindent manuálisan kellene beállítanom, semmit sem hagyni auton, vagy akármi
Komolyan azon gondolkodom, hogy tök fura....ha újraindítom nincs baja, csak ha leáll egy darabig és bekapcs újra. Tényleg lehet, hogy a fesz kevés? Ha restartolok akkor még nem sültek ki a kondik, tranyókban is még van szufla és akkor elindul?
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
válasz sorcerer86 #12761 üzenetére
+ hŰtő van neked rajta? nem melegszik nagyon?
mennyire rántottad? én a 11x266-on gondolkodám elsőre
-
_ak_
addikt
Nem tudja valaki ha 64bites vista ultimatenek mennyi hely kell? Elég a 30Gbos partíció? Sry, h ide a topikja megült és most akarom felrakni. Azt a hétvégén megint neki tudok ülni és frissítek biost meg, megpróbálom újra azt a bűvős 3.4et.
Az teljesen ok, h a memory frequencynél 800at ír alapnak, mikor 1066osjaim vannak? [link] Setup default után 1066 van ott, egészen addig míg nem kezdem el húzni a procit.Let's begin, de gozaimasu!
-
Zebu
addikt
válasz sorcerer86 #12758 üzenetére
Valamiért elsőre a hibás üzid jött be.....a tünet nem teljesen ugyanez, keresem de még nem látom....mi lett a megoldás?
jah a lap sem teljesen, mert nekem nem az "R"-es változat van...
megvan a link
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
A notimon Vistát használok, egész jól megy rajt, bár néha van pár hülyesége...
Mondjuk azért lassabb... De gondoltam a 2 giga ram már nem lesz neki kevés...Ja egyébként 19" monitort használok 1280x1024-ben, de játszani a 37" plazma tévémen szeretnék, ahová elég az 1024x768 is pixelméretarány változtatással... Szal akkor ahhoz felesleges a 3870 vagy 512es 3850...
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
100% eddig jó! Nem lenne rossz ha minden ok lenne. Gondoltam majd megpróbálok kicsikarni egy kis tuningot is, de ennek fényében hát nemtom
A BIOS-ban a feszkóosztás defaulton van manualon. Észrevettem, hogy a szorzóval trükközik ha nem használom. 11x-ről leszedi 6x. Azt már kiderítettem, hogy ez kikapcsolható. Nem lehet, hogy ez kavar be?
-
-
Exakt
aktív tag
eheheee, egyertelmu sárga sárga, igazatok vaan.... en is ugy csinaltam
de ott nekem allandoan kékhalált dobált....
máár gariztatni akkartam a cuccost, amikor a termeszetnek ellentmondva megprobaltam igy.... azota megy mint a kisangyal, memetest is hibatlanul ment igy egy ejszaka..
az eredmenyeket latván pedig ennek dualnak kell lennie everestol kezdve cpu-z ig is minden dualt ir ki...de legalabb az idoziteseket megcsinaltam, bár az is furi h 2V-on
X-atkák
-
Exakt
aktív tag
-
Zebu
addikt
válasz Gorneck #12730 üzenetére
Nah szóval ma este úgy 5x-re sikerült bekapcsolnom. Tegnap dobtam össze a cuccot
Gigabyte P35C-DS3 v2.0 a lapom F5 firmware-rel.
2db Kingmax CL5-ös ram van benne 800MhzPontosabban volt, most csak az egyik megy. Az előbb OCCTt indítottam és befagyott. Bár lehet ez más miatt volt.
na kitöltöm a lapom
szerk: kitöltve
[ Szerkesztve ]
-
bim
veterán
sárga sárgába rakd a memokat...
az időzitést is lőőd be és afeszt add neki +0,4V-ra
hiába irja a zpu-z akkor semmegy a dualchanel két különböző szinű slotban....
amugy meg biztos vagyok benne ha normál feszen van akkor a memo 800mhz-en figyel nem 1066-on.pancserm:ha a pci-e nek kell már feszt adnod akkor az nem lesz stabil.be kell érned a 470-el.
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
Na ma úgy 5. alkalomra sikerült benyomnom, mielőtt kiírná, hogy dual channel blabla, megáll.... most viszont elindult. semmit tnung nincs. mi a rák ez?
-
Exakt
aktív tag
válasz Gorneck #12722 üzenetére
tudom szep munka az oldal, ez segitett donteni asus es giga deszka kozott..
de ezek szerint lemaradtam valamirol...
volt mar biosban auton is es adtam neki +0,2-0,3 voltot is... akkor is minden 2 voltot ir ki...
az idozitesekhez még nem nyultam gondoltam kerdezek elotte.... -
Nikkel15
tag
Srácok mennyi a max feszültség amit Quadnak adhatok elég jó léghűtéssel?
Most 1.4375-öt adok neki de a drop miatt 1.425-öt kap.''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)
-
Gorneck
legenda
Ha nem adtál nekik rendesen feszt akkor mit vártál?
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
-
Exakt
aktív tag
hali lenne egy kis finomhangolas amihez kellene egy kis informacio....
van egy giga p35-ös ds3 deszka [ilyen ramokkal]
amiknek 5-5-5-15 idozitesekkel kellene mennie alapba helyette 5-7-7-24-en mennek.
biosba a fesz normalon van, minden azt irja hogy 2v kapnak a ramok, ha autora allitom ha adok neki +0,2 v-ot akkor is minden 2v ir ki, ilyen feszultseg mellett meg nem biztos h vinni fogja az eredeti idoziteseket vagy? 2.2 kellene neki gyarilag...csak csupan kivancsisaagbol kerdem az normalis hogy a ket ram sárga-piros foglalatba dugva
megy dualba es stabilan? eloszor sárga sárga foglalatba voltak a ramok, (szerintem ez lenne a logikus, a kezikonyvel nem baratkoztam) itt is dualba voltak de folyamatossan fagyott a gep, kekhalalal[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz Pancsermeste #12716 üzenetére
PLL Voltage-hez is van köze a pcie fesznek...ezé lehet egy picivel többet kihozni a gépből...de ugyanakkor a VGA-d is bánhatja...
MCH-t meg minek feszeled? Attól nem fog többet menni a procid...
Gorneck#1239
-
-
Pancsermeste
őstag
válasz Gorneck #12714 üzenetére
Persze, tudom én... nem is vártam el tőle, hogy tudja az 500MHz-et, de azért jólesett volna.
De amit nem értek! 470-en minden fesz normalon, elindul. A 480-hoz szétfeszelhetem az MCH-t, akkor se nem megy! Erre, adok a PCIe-nek, és elindul... hát ezt nem értem. Már próbáltam visszavenni is -hátha csak véletlen-, de akkor megint nem indult. Ha a proci a gyenge láncszem, akkor miért javul a tuning PCIe-fesz növeléssel?-= Pancsermeste® =-
-
stigma
addikt
-
Gorneck
legenda
válasz Pancsermeste #12713 üzenetére
Alig látni manapság 500+ fsb-t tudó 6750-et...nem a lapod hibája hidd el...+ fsb és mch fesz nem kell...esetleg mch...pcie szintén nem kell...
Gorneck#1239
-
Pancsermeste
őstag
Kicsit elszomorodtam... nem megy az 500MHz FSB, de még a 480 sem
Próbáltam kisebb szorzóval is, tehát vagy a lap nem tud többet, vagy a proci FSB korlátja 480 körül lehet.... -gondoltam én először, amikor nem akart indulni minden fesz normalon. Gondoltam hát, hogy adok kis feszt az FSB-nek, meg MCH-nak, de semmi változás! Aztán jobb 5let hijján adtam +0.1V-ot a PCI-E-nek, és így XP boot logóig eljutott, de kifagyott. Adtam neki +0.2V-ot, és így bebootolt, bár biztos nem stabil. Tehát most 6x480x2-auto, PCI-E 100MHz, minden fesz normal, kivéve PCI-E :+0.2V
Nade én ezt nem értem! Mija csudának a PCIe-nek plusz fesz? Lehet, hogy nem fixálódik 100MHz-en? Mi köze lehet ahhoz, hogy nem tudom tovább emelni az FSB-t?-= Pancsermeste® =-
-
Gorneck
legenda
Köv héten érkezik pár meglepi...
Gorneck#1239
-
Sárpac
nagyúr
Üdv!
P35 DS4-re érdemes az új f11-es biost felrakni?
(f7 van fent)Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
bim
veterán
válasz Pancsermeste #12700 üzenetére
napi használatra a 2,5x szorzót használd...8x450/1125mhz turbo
amit feljebb irtam azt majd ha nagyon unatkozol és nem félted a rendszered akkor probáld ki.