Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
Sziasztok!
EP35-DS4-nél hány ventit lehet szabályozni?We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
Hali!
DS4-ben mi volt eddig a max FSB amit sikerült elérni?
We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
Basszus, nem lehet sehol kapni DQ6-ot
DS4 mennyire jó Quadhoz? Nem droppol sokat?We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
Szoval en tuti lapot cserelek (nem fogom a Thermalright-omat TT BigTyp/re cserelni )
Mi a velemeny a DQ6-rol, esetleg vkinek vmi tapasztalat?
Vmi jellegzetes hiba/komplikacio? (sose volt meg giga lapom)We are analog players in a digital world
-
m4rc!
őstag
válasz Gorneck #12545 üzenetére
Biosban 1,507 van beállítva, ez terhelés alatt 1,408-ra esik vissza, mindez 3,2 gigán...
és akkor ehhez jön a 120+ PWM hőmérséklet...
Sajna, ha jobban emelem a feszt a lap egyszerűen lekapcsol (gondolom a PWM ott már annyira forró)
Egyébként megnéztem a kezemmel is a bordákat és hát ott valóban 120fok lehet, ugyanis kis híjján megégette az ujjam...mod.:bim: látom Q-d van, FPO-t esetleg tudsz mondani?
[ Szerkesztve ]
-
m4rc!
őstag
Sziasztok!
Használ itt vki Qzaddal vmilyen giga lapot? Amennyiben igen akkor annak terhelve hány fokos a PWM-je?
Azért kérdezem, mert nekem az abitom igencsak elszáll e téren..: 120 fölé simán megy, egész addig amíg az alaplap le nem kapcsol...A p35-DQ6-nak a kép alapján 12 fázisú feszszabájzója van, ezt jól látom, vagy benéztem vmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TP-LINK routerek
- Mesterséges intelligencia topik
- BMW topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Windows 11
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...