- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Apple notebookok
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz Gorneck #12498 üzenetére
hmm lehet mégsem onnan jön, nem tudom beazonosítani a forrást
ebben a fázisban a legdúrvább -
tlac
nagyúr
kinek zizeg még a lapja blend alatt, rajtam kívül?
-
KriptonX
tag
érdekelne h szerintetek ds4 re mejik a legmegbizhatobb bios most f7 van de ha netán valakinek van tapasztalat a többivel osztja meg velem pls
-
hossszú
őstag
DQ6-ra van F7c beta BIOS
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
bim
veterán
Murci merre lehet?
csak egy rövid postot ejtett hogy él.
lehet hogy azota ujra megsemmisitett egy lapot? -
kolakola
tag
Sziasztok,
Szeretném a véleményeteket kérni.
Most ruházok be egy P35-DS3R lapba, és a kompatibilitási listából számomra nem vált egyértelművé, hogy fogja-e szeretni a lap a memóriáimat:
2x512MB GEIL VALUE
2x512MB GEIL ULTRA
tudom, hogy nem ebben a felállásban kellene őket használnom, de most ezzel a lappal lenullázom az informatikára fenntertott keretem.
Köszi a segítséget. -
Shadows
senior tag
#12463 már 45 mega/sec de sztem ez is kevés
KÖSZI A GYORS REAKCIÓT
[ Szerkesztve ]
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
Gorneck
legenda
-
veterán
core tem0.96 , es Everest beta 4.20.1193
-
veterán
válasz Gorneck #12467 üzenetére
tuning van igen 2ghz@3ghz , feszt nem emeltem
huto az gyari . de semmit sem jelent ugyanis nekem van a vilaon a legjobb hazhutesem >> 12cm es venti a haz oldalaban pont a cpuventire fujja a hideget szoval az vagy -10fok na de most komolyan , sok ez az elteres 2progi kozottOh most veszem eszre ,hogy a core temp cpu voltagenek 1,325V ot ir az everest meg 1,2960 at Na ez is erdekes (biosban auton van a fesz , szal fogalmam sincs mennyi alapbol )
[ Szerkesztve ]
-
veterán
sziasztok
olyan "problemam " van ,hogy nem tudom eldonteni hany fokos a CPUm
Gepem konfigja az adataimnal megtalalhato
-Everestel cpu altalaban 30-35 fok ,magok 40-45 ig mennek fel jatek kozben.
-Core Temp szerint viszont jelenleg is 48 fokosak a magok ugy, hogy csak a net megy ,nem terhelemMelyik a megbizhatobb progi ?
(ja meg annyit hozzateszek, hogy ha ujrainditom a gepet , es meglesem a biosban a hofokokat, akkor az everest ertekeihez kozelit)
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
Sziasztok.
Pár szóban, hogy mi is történt tegnap…
19:30 környékén kidobott a fórum… mivel lassan melóba kellett indulnom így gondoltam már nem szenvedek vele és nem keresem a problémát. Este persze első dolgom volt újra bejelentkezni, de nem ment. A moderátort keres topikban benézve láttam, hogy Racecam az uccsó modi szal írtam mailt neki, hátha érdemben tud reagálni. Mivel nem vagyok egy könnyen feladós típus így keresgéltem és egyszer csak észrevettem, hogy nem stimmel a mailcímem. Valami oknál fogva módosult freemailesre. A következő mail már Panther-nak ment, aki reagált is…és mint kiderült Ő már tárgyal velem pár perce, ami persze nem volt igaz, vagyis nem velem, hanem azzal az egyénnel, aki az Én lustaságomat kihasználva belépett az useremmel és módosított ezt azt.
Többek közt küldött egy ilyet is:Üdv. Loretto!
Azzal kapcsolatban irok,hogy megváltoztatom az e-mail cimem és a (jelszavam) erről: stroblbalazs@chello.hu, erre: stroblbalazs@freemail.hu.
Ennek oka: A 15 éves öcsikém feltörte a stroblbalazs@chello.hu e-mail cimem kb. egy-két napja.Óvatosságból változtatom meg,nehogy kérjen 1 jelszó-emlékeztetőt és "ellopja" a nickem.
Ja és ha esetleg ami több mint valószinű jelentkezik valamelyik moderátornál egy újonc azzal az ürüggyel,hogy neki "ellopták" a Gorneck23 nevű nickjét légyszi magyarázzátok el neki,hogy ő szerette volna ellopni,de ez csúnya dolog és ilyet nem szabad tenni stb....rátok bizom. Nem egy könnyű eset az öcsém.
Köszönöm a megértést: Gorneck23Az a „kisöcsi” az Én lennék, vagyis engem kell a modinak elküldenie a francba, ha reklamálok. Persze, hamar kibukott a dolog egy MSN konferenciabeszélgetés keretén belül. Sőt miután Én tudtam az oldalam módosítani, vagyis az email címem rögzíteni rajta így még meg is lettem vádolva azzal, hogy feltörtem az oldalát…Panther korrektül kezelte a helyzetet és türelmes volt velem.
Az esetből tanultam és nagyon szomorúan vettem tudomásul, hogy vannak emberek, akiknek semmi se szent részben ezért sem vettem komolyan a User/Psw belépősdit…ki az aki ilyennel szórakozik címszóval.üdv, Balázs.
Gorneck#1239
-
Shadows
senior tag
miért nem tudok egy samsung 400gb-os 16mb keses vinyó meg egy samsung 250gb os (satá) mindkettő vinyó között normálisan másolni??? a normális másolás helyett 20mb/seccel szúrja ki a szemem
gigabyte p35-ds4 a deska, e6750 Kóró, meg 4 giga ram.
és win xp??
[ Szerkesztve ]
Csak a cabriozás ad erőt és mindent elsöprő lendületet
-
bereczki1
csendes tag
sziasztok!
lenne egy hülye kérdésem:
eddig 2x512 533-as Hynix RAM volt a gépemben, most vettem 2x1gb 800-as Geil RAM-ot is. P35-DS3L lapom van. az a kérdésem, hogy beletegyem-e a gépbe a 2 giga 800-as geil mellé az 1 giga 533-as hynixot is, vagy csak a geil ramokat használjam?? -
Muréna
őstag
jónapot!
visszatértem
végre megjött a ds3pAkinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
sorcerer86
tag
valaki nem próbált még vapochill microt c2d-n? kéne nekem lefogató 775-re hátha nemkell a tájfun neki
-
malloc
csendes tag
Üdv!
A memóriáim (DDR2-800) 720 MHz-en mentek, ha jól emlészem 5-5-5-17 -es időzítésekkel.
Másnap indítottam egy everest memolvasást és kb 500 MB-al kevesebbet kaptam. Az időzítéseknél pedig már 5-5-5-19 szerepelt, pedig semmit nem változtattam az előző naphoz képest. A bios-ban nem lehet állítani az időzítéseken. Mit lehet csinálni, vagy ne foglalkozzak ilyen semmiséggel? -
smokk.
tag
Sziasztok!
Alapfesz után +0.2V-tal is ujraindul a gép,orthosz alatt mindig....Na ezt már nemértem...Azért 1.5Val már bírnia kéne a 3500Mhzet(E6600)
Üdv.
-
Terheléstől azért nem melegszik mert az ICH9 hőfokát méri nem a P35-ét. (amiben IDE vezérlő meg USB-k vannak, nem a memóriavezérlő...)
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
tco99
csendes tag
válasz Csaby25 #12436 üzenetére
Nekem volt DS3L-em rev 1.0 F7 Biosszal és most DS3-am van rev.2.0 F12-vel. Mind a kettővel 444-es FSB-vel 8x szorzóval hajtottam ugyanazt 6750-es procit és fagyás nélkül ment is. Ha visszaolvasol olyat fogsz látni, hogy butított verzió, meg gyengébb kondik, kisebb borda és senki ne vegyen ilyet. Én is megijedtem, ezért cseréltem inkább ds3-ra.
Gykorlati különbség az, hogy a nagy borda tényleg jobban hűt. DS3-mal 35 fokot mutat az Everest alaplapi hőmérsékletnek DS3L-el meg 39-et 100%os processzor kihasználtságnál sem sokkal megy sokkal feljebb a hőmérséklet.
Ja meg DS3-on van E-sata és a dobozra az van írva: "Gamer's Choice" Ennyi.
Szerintem nincs nagy különbség. -
Piotrus
tag
Sziasztok!
Nemrég szereltem össze az új gépemet és 2 hét alatt már 3-szor csak úgy,minden nélkül újraindult a gépem.
Az eseménynaplóban a következő üzenetet írja:
"Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x100000d1 (0x719fdf52, 0x00000002, 0x00000008, 0x719fdf52). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini011408-01.dmp."
Tudtok erre valamilyen magyarázatot ,segítséget adni?
A gépem: Gigabyte GA-P35-ds4, E6750 proci, 2 x 1gb Geil Ultra 4-4-4-12 2,03V , Cooler Master 520Watt táp, Ati Asus 1950pro videókártya, Samsung SATA 400gb)
F4 Bios
A Biosban csak a memóriaidőzítéseket állítottam át , ill. adtam nekik +0,2V-t.
Előre is köszi a segítséget.
-
scream24
senior tag
Nekem ilyen lapom van, ilyen memokkal és +0.3 kellett a stabil müködéshez. Igy everestel 2.14, még tuning nélkül is. Most 960on megy 5 5 5 15-be.
Csaby25: Ugy tudom az L is tudja a raidot. Bár mint a példa is mutatja én a simára és nem light-ra voksoltam.
[ Szerkesztve ]
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
válasz Gorneck #12434 üzenetére
Mert a te hozzászolásod folytatásaként jött...
Ahogy ennek az üzenetnek is a további sorai.Én az első Gainwad féle GoldenSample GTS-emmel voltmod nélkül tudtam 710Mhz-es GPU-t szinkronbanhúzva a shadereket (asszem azok érték el a küszöböt 1700 valahányon ahonnanbugzik). Az A3-as rev volt, úgyhogy alószinűleg egy hibás blokk miatt leselejtezett 8800 Ultrának szánt példány volt. Szóval 710-től többet ne várj, de GTX-en voltmoddal elérhető.
Viszont rövöd ideig tartott az öröm, mert 2 hét használat után egyre durvább RAM hibák mutatkoztak és le kellett cserélni, ratárkészlet hiánya miatt MSI-re ami A2-es és alig lehet húzni, ezért próbáltam szétfeszelni, de sikertelenül.De, én írtam erről, meg a szigszalagozásról, viszont nem akarok tovább offolni meg magam ismételni, katt a logout blogra a nevem alatt.,.,.,.,.,.,
Szerk: Nézzedmá", mióta legutóbb odanéztem már címlapos írás kategóriába került a firkálmány.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
A P35-DS3, es a P35-DS3L kozott mi a kulonbseg, azonkivul hogy az elobbinek tobb SATA-ja van es RAID-ot is tud.
Azt olvastam valahol hogy az L-es verzio allitolag "bug"-os, es erdemes inkabb az L nelkuli valtozatot venni. Igaz ez?A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
válasz Gorneck #12420 üzenetére
Az tudtommal csak a PCI-E sínnek tol feszt amit lehet a VGA meg más PCI-E sínre kötött esközök se szertnek, de a Vgpu vagy aVmem nem változik tőle.
VGA-t javarészt csak voltmoddolni lehet fizikális beavatkozással. De sok kártyát elég meggrafitozni, a memóriát szinte minden kártyát szépen lehet cerkázni, 8800-as kártyákon a GPU-t csak forrasztással lehet, de az se vészes (csak 1 ért kell egy üres pontra kötni tágas helyen a másik mehet bármely testre akár molex csati fekete dugaszába, szóval ha akarod odailleszted a kábelt és alaposan odaragasztod szigetelőszalaggal (én így próbáltam), viszont a 8800GTS lekapcsol kis feszemelésnél is (a memóriát lehet grafitozni csak a GPU-t nem), a GTX-et viszont meglehet feszelni ameddig tetszik.
VR-zonen találsz jó kis fényképes illusztrációkat hozzá. (szinte minden VGA-ra)Sőtt, kattints a nevem alatt a logout blogomra, ott írtam erről, nekem is ilyen VGA-m van.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz arsenlupin #12426 üzenetére
+0,2 V ráadva, NV és lan driver frissítve. Várom mi lesz eredménye. Memtest már megvolt, nem hibázott.
De terheléshez köthető, mert 3-4 kliensben fut lineage, megy a böngésző, ventrilo, winamp. Viszont vana amikor így is bírja, és nem fagy ki. Szal nem vágom.
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
válasz Gorneck #12424 üzenetére
Csak egy kicsit még többet kisajtolni a vga-ból!
Most 600/1550/2000-en van.
de láttam már 680-at vkinél.(#12425) Aggregátor az elég baj nekem.
[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Peace
nagyúr
válasz arsenlupin #12413 üzenetére
800asok.
-
fdisk
őstag
vga-nak plussz feszt lehet vmilyen módon adni(bios,v szoftver),v csakk moddolni lehet?
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
válasz barnam_ #12406 üzenetére
Kurva finoman, 1,6 -> 1,65 ->1,70 és droppolva ez úgy néz ki hogy 1,65 csak 1,60, 1,70 pedig már 1,675, tehát két opció közt a tényleges emelkedés 0,075... Kb ennyit adhat az a lap is mire droppol...
-
Peace
nagyúr
válasz arsenlupin #12404 üzenetére
Az igen!
-
-
fagy53
nagyúr
Üdv!
P35C-DS3 lapom van E2160-as procival, kérdésem, hogy a CPU fesz a BIOS-ban csak nekem olyan, hogy 1.60V után az 1.80V következik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Monitor hiba topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- EAFC 25
- További aktív témák...