- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zénó1000
csendes tag
válasz Osynho #38304 üzenetére
Hát gondoltam erre is , főleg ha azt mondod, hogy nem OK együtt az 1GB-os és a 2 GB-os modul. Mondjuk van egy olyan kételyem, hogy mire esetleg tényleg szükség lesz 6-8 GB memóriára, addigra már úgyis elavul a gép és mindegy lesz, hogy menyi ram van benne. Aztán végül lehet, hogy az lesz, hogy eladom a két 1 GB-os modult és veszek két 2 GB-ost és annyi lesz a gépben. Aztán meg egy 64 bites win7-et, hogy lássam is azt a 4 GB-ot.
-
Zénó1000
csendes tag
válasz Osynho #38302 üzenetére
Hát lehet, hogy hülyeség, de a következőképpen gondolkodtam: most még bőven elég a 2 GB, de előbb-utóbb úgyis kevés lesz és akkor venni kell. Kérdés, hogy majd akkor mekkora lesz a választék és milyen áron. Mivel mostanában már azt mondják kezd emelkedni a DDR2-k ára a DDR3-ak terjedése miatt, hát gondoltam most letudom a bővítést. Szóval csak nem akarok olyan helyzetbe kerülni mondjuk két év múlva, hogy vennék a gépbe még ram-ot, de nincs olyan típus ami kéne és amúgy is drága.
Egyébként sokan mondják (akik ki is próbálták), hogy 4-8 GB memóriával 64 bites oprendszerrel gyorsulnak a játékok is.
Aztán mostanában olvastam, hogy van valami program (például ez: http://download.chip.eu/hu/download_hu_5719638.html), amivel a memóriában lehet virtuális meghajtót létrehozni a, akár azon a területen is amit a 32 bites oprendszer nem is lát és oda lehet irányítani a lapozó fájlt, vagy a tmp-k mappáját és így gyorsul a gép.
-
-
Finwe
őstag
válasz Osynho #13092 üzenetére
Itt vannak a rev 1.0-hoz a bios-ok. De mindenképpen nézd meg, hogy neked milyen rev-es a lapod, (rev 1.0, rev 2.0, rev 2.1) mert ha rev 2.1-es akkor valószínűleg nem fognak menni az F5 és F8-as bios-ok. Egyébként írták is, hogy válaszd ki a megfelelőt a lap oldalán a neve alatt .
Finwe
[ Szerkesztve ]
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
bim
veterán
válasz Osynho #13092 üzenetére
első hsz.-ban van egy link aktuális biosok cimszóval ott én F12-est is találtam. azt nem tudom jó e de remélem nem kevered azzal hogy mindenki+én azt állitom hogy a DS4-re a legjobb eddig kiadott bios az F8.
stigma: adhatsz neki és nézd meg stabilabb lesz e tőle azért 530 felett már bármi igényelhet egy kis plusz feszt..
spy19: ha eddig turbon volt és birta akkor valszeg az extrém is menni fog neki.az már nem annyira megterhelő a memok számára szóval szúrd neki!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- VoIP telefonálás
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23