Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gorneck

legenda

válasz P00By #12464 üzenetére

Sziasztok.

Pár szóban, hogy mi is történt tegnap…
    19:30 környékén kidobott a fórum… mivel lassan melóba kellett indulnom így gondoltam már nem szenvedek vele és nem keresem a problémát. Este persze első dolgom volt újra bejelentkezni, de nem ment. A moderátort keres topikban benézve láttam, hogy Racecam az uccsó modi szal írtam mailt neki, hátha érdemben tud reagálni. Mivel nem vagyok egy könnyen feladós típus így keresgéltem és egyszer csak észrevettem, hogy nem stimmel a mailcímem. Valami oknál fogva módosult freemailesre. A következő mail már Panther-nak ment, aki reagált is…és mint kiderült Ő már tárgyal velem pár perce, ami persze nem volt igaz, vagyis nem velem, hanem azzal az egyénnel, aki az Én lustaságomat kihasználva belépett az useremmel és módosított ezt azt.
    Többek közt küldött egy ilyet is:

Üdv. Loretto!

Azzal kapcsolatban irok,hogy megváltoztatom az e-mail cimem és a (jelszavam) erről: stroblbalazs@chello.hu, erre: stroblbalazs@freemail.hu.
    Ennek oka: A 15 éves öcsikém feltörte a stroblbalazs@chello.hu e-mail cimem kb. egy-két napja.

Óvatosságból változtatom meg,nehogy kérjen 1 jelszó-emlékeztetőt és "ellopja" a nickem.

Ja és ha esetleg ami több mint valószinű jelentkezik valamelyik moderátornál egy újonc azzal az ürüggyel,hogy neki "ellopták" a Gorneck23 nevű nickjét légyszi magyarázzátok el neki,hogy ő szerette volna ellopni,de ez csúnya dolog és ilyet nem szabad tenni stb....rátok bizom. Nem egy könnyű eset az öcsém.

Köszönöm a megértést: Gorneck23

Az a „kisöcsi” az Én lennék, vagyis engem kell a modinak elküldenie a francba, ha reklamálok. Persze, hamar kibukott a dolog egy MSN konferenciabeszélgetés keretén belül. Sőt miután Én tudtam az oldalam módosítani, vagyis az email címem rögzíteni rajta így még meg is lettem vádolva azzal, hogy feltörtem az oldalát…Panther korrektül kezelte a helyzetet és türelmes volt velem.
    Az esetből tanultam és nagyon szomorúan vettem tudomásul, hogy vannak emberek, akiknek semmi se szent részben ezért sem vettem komolyan a User/Psw belépősdit…ki az aki ilyennel szórakozik címszóval.

üdv, Balázs.

Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák