- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- ASUS notebook topic
- 3D nyomtatás
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz smokk. #36168 üzenetére
Most csak ezt és ezt találtam neked, de valahonnan le tudtam tölteni a mod-olt drivert, ha megtalálom, holnap belinkelem, azzal az AHCI-s F6-os telepítés is megy. Bár ez utóbbit végül nem használtam, mert szórakozzon az az XP F6-os installal, akinek 2 anyja van, vagy az intel-nél vagy a microsoft-nál dolgozik (driver-t kipróba ugye, ha nem megy vele, lehet újraindítani a telepítést...); nekem egyszerűbb volt az IDE módban feltelepített XP-t áthackelni AHCI-s driverre.
The only real valuable thing is intuition.
-
smokk.
tag
válasz smokk. #36156 üzenetére
"Sziasztok!
Nemtudom jó helyre írok-e de van egy olyan problémám,h operációs rendszer telepítésénél cd-ről bootolnék.Ha bevan kapcsolva az AHCI,akkor semmi nembootol cd-ről...viszont pl az xp-t ha nem igy telepítem(persze F6-tal,driverrel) akkor utána nem megy ahci módban...Ez miért van,h semmit nem bootol ha bevan kapcsolva az ahci??"Azóta megoldottam úgy,h a cd meghajtót rákötöttem a lila sata csatlakozóra(Gsata),így azt külön IDE módra tudom kapcsolni miközben a merevlemez Ahci-n marad Ezzel a megoldással már bootol,és minden rendbenvan.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot