- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
Hármat látok, de mereszd te is a szemed. Eyébként jah, 2 SYS és egy PWR fan csati van rajta a CPU-n kívül.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Emigyen néz ki az átalakító hátlapi panellel. Van olyan is, amire kivezetik a tápot is, a laphoz olyat adnak egyébként.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Miért kellene BIOS-t frissíteni egy új lapon? Persze felteheted a legújabbat, vagy vmi tuning mod BIOS-t, de nem feltétlenül szükséges.
-
fsb1000
nagyúr
Tudod gyakran urbanlegendek terjednek a net-en.
Szerintem az egyik ilyen a DS3 gyenge hűtése. Volt ez már valkinek korlát ha tuningolni akart?Max FSB470-en tudom beterhelni a procim. A FET-ek elég melegek a túlfesz miatt, de nem sokkal jobban mint az északi híd passzív bordája.
A proci a szűk keresztmetszet, nem a tápellátás melegedése.
Gondolkodtam, hogy teszek rájuk chip hütőket, de készülék nélküli méréseim (kézrátétel) után úgy gondoltam felesleges.Ha valakinek van ezzel ellentétes tapasztalata akkor szívesen olvasnám.
-
fsb1000
nagyúr
A képet látom én is, szép...
De Idle/Load hőfokok érdekelnének igazán, szóval valamivel tudományosabb érv.Eddig milyen hátrányát tapasztaltad, hogy DS3-on nincs hűtés a proci körüli IC-ken?
Vajon a höcsőves megoldás, nem hozza azonos hőfokra a komponenseket DS4-ben?
Az Északihid ad át a hőt a FET-eknek vagy fordítva?
Még nem volt DS4 lapom, ezért csak kérdezem -
nagyúr
A DS4 jobb, fejlettebb hűtése miatt javasoltabb Q procikhoz, mivel ezen a deszkán nem különálló bordák hűtik a hidakat, mint a DS3-on, illetve a DS3P-től eltérően a HP nem csak az NB-t hűti, hanem az SB-t, és a CPU körüli tranzisztorokat is, továbbá a CPU tápellátása is jobb, mint a kistesókon.