- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
Milka 78 #5450 üzenetére
Nah akkor állíts neki fixen a gyári értéket 14X200 lődd be a ramot ahogy szoktad és próbáld meg....Ha autón van minden és felrakod a ramnál a szorzót 5,33X-ra akkor nem fog menni ugyanis valamiért ezt nem komázza a memóriavezérlő...Plusz ha megfigyelted ha így állítod be nem is enged bizonyos értékeket a gyári értékre beállítani...(időzítésekre gondolok) A másik megoldás hogy hagyod 4X-en a szorzót a memóriánál és állítasz 11,5X243-at és és 1066-on fog menni a ram...De ha tényleg úgy érzed hogy nem értesz hozzá akkor felejtsd el a visszaviszem dolgot mert egy tesztelés után el fognak hajtani...ugyanis ők tudják hogy kell beállítani....
Katt Ide! Kis idő volt mire rájöttem de megoldódott...a második képen nekem is csak a ram volt átállítva 5,33X-ra...És a geil is meg a CSX-is ezt csinálta...Auto beállításokkal...Viszont az első képen meg hibátlanul megy ugyanazokkal az értékekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest