- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
utána olvasgattam a dolognak és ezt találtam:
AHCI mode brings 3 main advantages:
1. Supports NCQ (Native Command Queuing) allowing SATA drives to accept more than one command at a time and dynamically reorder the commands for maximum efficiency.
2. Supports hot plugging of devices
3. Supports staggered spin ups of multiple hard drives at boot timetehát az ahci mód biosban való bekapcsolásával megkapjuk a hotswapot és az ncq-t
csak elvileg működő oprendszer alatt nem ajánlatos bekapcsolni csak ujratelepitésselegyébként az ncq egyik előnye hogy használatával meghosszabbítható a winyó élettartama
na akkor ha be akarom kapcsolni telepithetem ujra a vista sp2 64 bitemet amihez nagyon nincs most kedvem
majd bekapcsolom ha felrakom a win7 64 bit-etszerk. [link] itt van egy link is olvasmányos magyarul
ezzel a leírással meguszható az ujratelepítés -
schumi
aktív tag
érdekes... mégis csak a proci melegszik túl... (gyári hűtő-mondom kipróbálom ha már heat pipeos, de úgy néz ki gyorsabban teszem fel hyper tx2őt mint gondoltam) szóval feltettem maxra a cpu hűtőt és most nincs semmi probléma, holnap megy vissza rá CMT-X2
bár amit nagyon nem értek... everest és easy tune is sokkal kevesebb hőt ír ki mint az amd overdrive... márpedig úgy néz ki az a reális amit az ír ki
-
schumi
aktív tag
üdv
beüzemeltem az ud3-as lapot 940 procival, geil ultraval ... minden jól megy win-ben, rendereltem is 20 percet, meg 1-2 tesztet is csináltam eddig teljesen jó... belépek játékba (két játékkal is megnéztem) még ekkor is jó, viszont amint elindítom az adott játékot (mintha a vga terheléstől függene) egy kis idő után programhibával bezárul, nem fagy le csak a szokásos programhibás szöveg... (64bites xp),amit már megcsináltam:
rendszert újrahúztam
2 féle vga driver
új directxvga:3850, eddig a régi lapban hibátlanul ment
ami biztos : cpu, vga nem melegszik túl
gondolom ha memoria/cpu/vga hiba lenne akkor le is fagyna (cpu hibát ki is lehet szerintem zárni mert többször csináltam rendert, ahol mind a 4 maggal 100%on renderelek)
holnap kipróbálom vistan, mert azért xp64 néha nálam régen is probukált érdekességeket...
valami ötlet ?
-
Cadal
őstag
Meg tudná valaki mondani, hogy hol kell állítani biosban (k10 - 10,5 proci esetében) a ganged unganged memória módot? Sehol nem találom
.
és egy kis csemege mára...
Vagy amíg a lap nem ismeri a procit addig nincs ilyen ficsör?? -
AXisBOLD
addikt
köszi
adamka16-nak is köszi.
ugyan két különböző megoldást mondtatok(ha jól értettem), de megpróbálom mind a kettőt.
ezt az udma módot a winyóknál vagy a dvd-nél kapcsoljam majd be? Itt valamit már találtam róla, de most nem olvasom el, úgy is csak holnap ülök az elé a gép elé, most én is notirol tolom.
ja és még valami: XP Daytona van fent a gépen. aki feltette azt mondta hogy jó op., csak ki van herélve...nem tudom hogy ez miben nyilvánul meg, meg hogy van-e köze az ultraszuper lassú installálásnak dvd-ről, de azért leirtam.
-
adamka16
őstag
válasz
AXisBOLD #5484 üzenetére
a megoldás:
azzal tudod leellenőrizni h ez-e a gond mit amit a kollega is leírt, hogy totalcommanderben másolsz valamit és ott most nemtudom pontosan de vagy 2 mega vagy 4 mega/sec-nál nem másol gyorsabban.
ha ez a tünete akkor be kell lépni az eszközkezelőbe és ott ki kell törölni a DVD meghajtót majd újraindítani a gépet. nehogy letiltsd véletlenül -
AXisBOLD
addikt
köszi, de most valami gondom akadt vele.
Mindenkitől: és bocs ha off.
a konfig ez:
CM Elite 331
VX450
UD3
7750BE
CRS DDR2 XMS2 800MHz 4GB C5 KIT TWIN2X4096-6400C5
4850 1GB sappi
WD 1TB
NEC DVD-RWaz író pontosan: optiarc ad-7203s
és az a gond vele hogy ha dvd-ről installálok játékot azt baszott lassan teszi fel...miért? nem tudja valaki? a lemezek eredetiek!! fifa09, meg battle station pacific, de ha ezekről csak másolok fileket azt rendben teszi.
egyáltalán az optika lehet a hibás? vagy más?
-
Findzs
addikt
válasz
AXisBOLD #5479 üzenetére
oda írtam hogy 770 UD3
rev 1.0
F5 ös biosal de most látom hogy már van F6A bios is hozzá az vajon milyen ?
egyébként mi a külömbség a sok 770 -es gigák között ?kicsit sajnálom hogy nem rev 2.0 de hát ezt küldte a nagyker bár azokat amiket a rev 2 tud ki se használnám: 1333mhz ram meg a procimag beállító funkció
akkor várom a bios tippeket
köszi
-
Findzs
addikt
olyan kérdésem lenne hogy hol lehet beállítani ennél a lapnál (770UD3) hogy menjen a winyóban a NCQ
mert nekem ezelőt nforce chipsetes lapom volt és ott az eszközkezelőben be lehetett állitani itt meg nem találom sehol
meg még egy dologban kérnék segitséget:
hogy állitsam be a biosban a cput hogy mindent maxra kihasználjon
arra gondolok itt hogy pl: a 3 szintü cache szinkronba menjen a cpu orajellel
valahol olvastam hogy az a jóköszi
-
NovaBlue
aktív tag
2.
Az ud3-as lap támogatja a Phenom II X2 550-et vagy a Athlon II X2 250-est?
mert a giga honlapja szerint csak az x3 ill x4 -es phenomokat supportolja.
Esetleg tapasztalat valamelyikkel?és ha igen jók a procok( teljesitmény terén )
-
NovaBlue
aktív tag
Üdv Emberek.
Van egy kis gondom amit nem értek.
Adott egy konfig Giga GA-MA770-UD3 lap ( AMD 770 chipset ) egy X2 4400+ os proci 2*2 giga samu ram meg egy corsair vx450-es táp meg a több isallang.Az a baj, hogy megrángattma a procit 2.8GHz-re 1.325V-ot kap attomstabil meg minden de ha kikapcsolom a gépet pl estére a másnapi beinditásnál nem kapcsol be egyből, ha mégis akkor visszaveszi az órajeleket alapra.
Ha egyszer elindult win megy utána restart és ha beállitom a tuning értékeket szépen megy.Azt vettem észre hogyha 1* inditásra ugye viszavesz mindent default-ra akkor a Vcore ( ami ugy a proc fesz!? ) 0.98V -ra rakja ami az ujrainditást követöen szépen beáll 1.3250-re.C&Q ki van kapcsolva
ERRE VARJATOK GOMBOT mert nekem már kihullik tőle a hajam
ha van valakinek akármilyen ötlete kérem jelezze -
schumi
aktív tag
na üdv, köszi a segítségeket, működik a memóriával volt problémája... most felcseréltem a sorrendet és tökéletes, gyárilag be van frissítve a bios szerencsére szóval meg is eszi a 940-et
szóval jó lett minden
viszont azt megkérdezném hogy ennél az ud3-nál hogy van a dual channel ? egyformaszinű slotba kell tenni (na így nem ment) az azonos ramokat, vagy 1-3, 2-4 be (mert 4*1 gb van) . Azonos szinűekbe téve nem ment, 1-3, 2-4 be megy viszont nem ismeri fel dualként
Meg amúgy megcsináltam a cmos resetet is, most nem tudom biztosan hogy az hozta-e helyre vagy a ram cserélgetés, de szerintem a ram cserélgetés...
mégegyszer kösz mindenkinek
-
nesa
veterán
Cmos reset volt?
Csinald 1 db memoval.Inditod es varsz az elso indulas UD3 nal nekem is eltartott 1 ideig
Ha nem indul hosszan nyomd a bekapcsologombot had aljon le kicsit varsz majd ujra ha akkor se akkor aramtalanitod 10mp re es utanna ujra bekapcsolod igy elvileg elindul, ha nem vedd ki az osszes memot es indicsd el ugy hogy kisipolja-e.....
-
adamka16
őstag
úgy látszik ez jellegzetes gigabyte hiba. nekem DS3 rev1 fingott ki most pár napja, és ugyan ezt csinálta. azért ha tudsz szerezz valahonnan még a legszarabb am2-es proci is tökéletes lenne hozzá, azokból meg még elég sok van. amúgy a Giga honlapján le van írva, hogy melyik lap melyik BIOS-szal támogatja az am3-as procikat. érdemes átnézni. de procit mindenkép kell kerítened valahonnan. maximum veszel pár ezer forintért egy használtat
-
schumi
aktív tag
üdv, na én is ud3 tulaj lettem, de örömöm nem felhőtlen
egyenlőre összedugdostam mindent ahogy kell, beletoltam 940-es phenomot, de nem indul :
azaz mikor power on, akkor a monitor sem kapcsol be, egy idő után sípol 1-et (-nem találtam mit jelent az 1 sípolás-)a probléma megoldását elkezdtem keresni, egyesével ramok ki-be vinyó stb. ki - be
de még ezelőtt megkérdezném nem-e ez a para :-rev 1.0-ás.. és ennek bios frissítés kell phenom 940hez - (persze nem hiszem hogy ami alapból nem támogatja bios egyáltalán ne indulna el vele a rendszer -ha ez így van akkor marha nagy hülyeség- , de aztán lehet ez a gáz, márpedig ha ez akkor az tényleg para mert most hirtelen honnan akasszak amd procit hogy frissítsem biost :s )
-másik ötletem... nem támogatná a lap a geil ultra 800-at ?
valaki aki tud help a témában köszi
-
AXisBOLD
addikt
na összeállt a konfig amit kértek és amiről beszéltem
CM Elite 331
VX450
UD3
7750BE
CRS DDR2 XMS2 800MHz 4GB C5 KIT TWIN2X4096-6400C5
4850 1GB sappi
WD 1TB
NEC DVD-RWnagyon fasza, halk és erős gép lett
ezek a ramok nem is rosszak, lehet 13k-ért én is beszórom a DS3-ba. még egy két teszt és döntök.
-
törölt tag
válasz
audi100td #5458 üzenetére
thx
akkor ennek a lapnak nincs nyügje a 4db memóriával?
mindegy hogy 1 v 2 oldalas, és menni fog duálban? -
törölt tag
hi
770 ds3 rev 2 lapom van 2*1gb rammal (geil ultra)
bővíthetem még 2*1gb-tal? (geil ultra)
vagy adjam el és vegyek bele 2*2gb-ot?
az első szimpib lenne ha müxik -
Milka 78
nagyúr
Az x3asnál a BE-k tovább mennek tuningba mint a 710-ek és mondhatni probléma mentesek.Nem kell szórakoznom a memókkal sem és 6000Ft volt a különbség ami nem nagy szám,de azért csak válság van
Én is hallottam,hogy kicsit problémás az 1066Mhz-s támogatás,tehát igazad lehet,de a gagyi Kingmaxaim simán hasítanak és még egy kis húzás is belefér,bár nekem nem kell,mert a 3500Mhz alapfeszen meg van és nagyon elégedett vagyok vele.Amúgy sem a 3D Mark-kal játszom.
Viszont a mmemókat visszaküldtem és úgy néz ki kicsi rádobással jön helyette egy 780G-s alaplap(4-edik mag aktiválás miatt) vagy lehet egy am3-as.Ez még a jövő zenéje...A HSZ-eket végig olvasom és köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
adamka16
őstag
kaptam híreket a szerviztől!
elvileg csak az alaplap punnyadt meg, a többi cucc jó elvileg. sajnáltam is volna a jó kis 8800 GT-met + 7750 BE-t na meg a memókat is
-
Hanok
senior tag
válasz
Milka 78 #5453 üzenetére
Hát figyi most az hogy BE az nem egy nagy történet ezer forintról beszélünk én ha ec-vel húzok akkor eleve tovább tudom rángatni a procit úgy hogy stabil legyen...A másik pedig az ha gondolod olvass végig egy pár hozzászólást a linkelt HSSZ-em után...Daa-raa kolléga említ pár dolgot ami alapján én azt szűrtem ki hogy ez az 1066-os támogatás ddr2 esetében egy elég nagy zsákutca....De ez csak az én véleményem....
-
Milka 78
nagyúr
FSB tuningot nem nagyon szeretném,mert éppen ezért vettem BE-t.A bioszban minden manualon volt semmi auto és a ram szorzó 5,33.Csinálok majd egy két képet a beállításról,plusz megint neki megyek holnap,de megjött az asszony és azt mondta,hogy ha ne fejezem be a gép delejezés,elviszi a táp kábelt!!!
Neked több mint 4 percig ment mielőtt jött a hiba?Nekem a 20 másodperc sem jött össze -
Hanok
senior tag
válasz
Milka 78 #5450 üzenetére
Nah akkor állíts neki fixen a gyári értéket 14X200 lődd be a ramot ahogy szoktad és próbáld meg....Ha autón van minden és felrakod a ramnál a szorzót 5,33X-ra akkor nem fog menni ugyanis valamiért ezt nem komázza a memóriavezérlő...Plusz ha megfigyelted ha így állítod be nem is enged bizonyos értékeket a gyári értékre beállítani...(időzítésekre gondolok) A másik megoldás hogy hagyod 4X-en a szorzót a memóriánál és állítasz 11,5X243-at és és 1066-on fog menni a ram...De ha tényleg úgy érzed hogy nem értesz hozzá akkor felejtsd el a visszaviszem dolgot mert egy tesztelés után el fognak hajtani...ugyanis ők tudják hogy kell beállítani....
Katt Ide! Kis idő volt mire rájöttem de megoldódott...a második képen nekem is csak a ram volt átállítva 5,33X-ra...És a geil is meg a CSX-is ezt csinálta...Auto beállításokkal...Viszont az első képen meg hibátlanul megy ugyanazokkal az értékekkel...
-
Milka 78
nagyúr
Mondtam,hogy láma vagyok!!!
Nem tudtam,hogy az orthos csinálja...Biosba átállítom 1066(533)Mhz és a többit fent írtam,de ugyan azt a beállítást lövöm mint a Kingmaxnak.Ja és kiolvastam a am topickot reggel 8 óta,de okosabb nem lettem.Herr-Z azt mondta,hogy lehet nem csipi a memó a lapot.Attól félek,hogy megszivatnak a gariba azért,mert a lap memo támogatásában nem szerepel a CSX.
-
Hanok
senior tag
válasz
Milka 78 #5446 üzenetére
Nos ugye az hogy a capslock-od ki-be kapcsol azt az orthos csinálja...Hiba van akkor villog....Tehát azt mondod hogy ha nyomsz egy cmos resetet és minden alapon van akkor is elhasal az orthos?Mert ha igen akkor nyilván valami hardver hiba van...ha pedig csak 800-on felül csinálja akkor kéne az hogy mit állítottál át..Bár ez is érdekes hogy a kingmax meg megy...De azért ez nem zárja ki a lehetőséget hogy tényleg egy szar modult fogtál ki...Benne van a pakliban...
AXisBOLD: Ugyan annyit mint a ds3..És ramot meg csak egyszer kell jót venni és le van róla a gond, mert idővel de úgy is megveszed majd az 1066-ost ha szükség lesz rá vagy ha fejleszteni akarsz...
17k ért már kapni 4GB CSX CEC-et szóval nem drágább mint márkatársai az alapján amit írtál...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
AXisBOLD #5447 üzenetére
Én enyiért tudok[link]1066 CSXO CEC-t csak az enyém diabló hűtős.A dobozán található gyári alap beállításokkal ment és semmi nem volt húzva 5-5-5-16(én már visszavettem 18-ra is)és a fesztől függetlenül csinálta.A végén megtoltam 2.2v,de ugyan az volt az eredmény
Ui : Bocsi láma vagyok!!!Ez 2x1GB Kitt
-
AXisBOLD
addikt
aha az jó lenne
azt majd ird le hogy ud3 mekkora feszt tud adni és a ram pontos tipusa is érdekelne. köszi.
igaz azért más a lap, de kiindulásnak jó lesz.
én sem tudom hogy mi lehet Milka 78-nál, mert nálam is faszául megy a 800-as 2x1GB. sajnálom is eladni, de hát kell a 2x2. nekem 1.95V-ot kap 4-4-4-12 és 667-re van visszaosztva és igy megy 800 körül. szerintem menne 800-on is de ekkora fesszel és ilyen időzitések mellett kékhalálozik, 2.0-2.1 voltot meg még nem adtam nekik. de ha eladom akkor elötte biztos letesztelem és ha megy akkor nyugodt szivvel adom el ha meg nem akkor kuka
. jók ezek a ramok teszteken is birnak mindent, csak arany árban vannak, a 2x2 800-as 16-17k, 1066-osat meg alig lehet kapni. ezért meg már simán kapsz 2x2 1066-os corsairt, ocz-t, geilt, stb...
Milka: mi a hibajelenség és mik a beállitások? nem létezik hogy ne menjen 1066-ot.
-
Milka 78
nagyúr
Ugye,hogy ugye?Én is ezért vettem.És akkor miért megy 800on simán?Nem értem az egészet.A prime és orthos alatt kb.10 másodperc alatt hibát jelez és megvadul a billentyűzetem(Caps Lock ki-be).Most vagy egy ugyan ilyet kérek,vagy pedíg Corsair Domonator kittet,mert annak 2.1v a gyári értéke.Nem hiszem,hogy én lennék a ludas,mert még a kingmaxokat is be tudtam lőni,pedig az elég lutri memó(és még is szuperül megy)
-
Hanok
senior tag
válasz
Milka 78 #5442 üzenetére
Ez érdekes, mert feszültség szempontjából a CSX-a legjobb választás 1066-os ramok közül nekem 1,9V +a dropp olyan simán hasít hogy azt el sem tudom mondani...(mondjuk nekem ud3-van)Szerintem ott valami gond lehet vagy valamit nem csinálsz jól... Az összes felsorolt ram üzemi fesze nagyobb mint a CSX....Mi a jelenség? Miért nem megy? (A csx-el egy nagy baj van és az pedig az extrametal cooler, hetek óta keresek lowprofile cpu-hűtőt ami elfér tőle de nem nagyon találok megoldást...
)
AXisBOLD:A jövő héten összerakok egy konfigot ud3-al meg ocz platinummal már itt vannak a cuccok csak nem volt időm összerakni ha gondolod azt majd szívesen megosztom veled...
-
Milka 78
nagyúr
Engem is érdekelne,mert a CSX memók az istenért sem akarnak menni 1066Mhz és kéne cserében mást választanom.
a 4 lehetőség:
Corsair Dominator 1066Mhz 2Gb.Kitt
Kingston Hyper X 1066Mhz 2 Gb.Kitt
OZC Reapper HPC 1066Mhz 2 GB.Kitt
Vagy esetleg megint próbáljak meg egy CSX-et?
Szerintetek melyik legyen? -
-
Zoulfly
tag
Harapós a hangulat
-
Cobrusz
senior tag
kit érdekel hogy ez amd topic?
azt kérdezem amit leirtam
vki talakozott mar ilyen problemaval? -
Cobrusz
senior tag
sziasztok
egyik nap leállt a gépem és azóta fura dolgokat csinalbekapcsolom a gépet megy egy kicsit
aztán bedob egy feher képernyőt v egy szürkét eddig ezeket csinalta
megnyomom a kikapcs gombot hallom a zenet és leall a gépnem csinalok semmit es egyszer csak v feher v szürke lesz a képernyő
sztetek megadta magat a vidkarim? vagy alaplap hiba lehet?
giga UD3P
vki talalkozott már ilyen problémával?
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
válasz
audi100td #5425 üzenetére
köszi
nem akarom nagyon tuningolni, csak birják a húzott proci mellett a tempót...ennyi.
akkor lehet gold lesz, mert a lap 2.1xx(pontosan nem tudm)voltot tud adni és ez sajnos elég nagy hátrány
de gondolom tudod.
na még gondolkodok....nem tudom mi alapján válasszak, de kb ráérek mert még egy hónapig itt vagyon Tolnában a gép meg GY-M-S-ben.
esetleg ha valakinek van tapasztalata DS3 rev1 és OCZ párossal az ossza meg velem hogy az együttműködés hogyan meg
-
AXisBOLD
addikt
akkor az lesz
milyen proc lesz? 4830 topikban láttam hogy legyengézted a mostanit
és hogy cseréled...
audi100td: az mit kérhet voltban? mármint a gold, mert a reaper egy kicsit drágáságos! én mondjuk a 4GB 800-as platinumot néztem ki(ennek 2.1 kell de eoda van irva 2.2 is
), de men tudom hogy a kettő közül melyik a jobb, vagy legalább is nekem mielyik jobb...ránézek a reaperekre is...
-
AXisBOLD
addikt
üdv az uraknak.
ha esetleg adódna egy szerencsés helyzet, akkor ocz vagy corsair ramokat válasszak a DS3 rev1-be? (figyelembe véve a konfigom többi darabját és a jelenlegi tuningot is.)
Innen lehetne szemezgetni. ésszel
13-14k maximilien
várom a befutót
-
Findzs
addikt
köszi a válaszokat mindenkinek
-
M@nH.
aktív tag
Üdv. Az unganged is dual channel csak az 2x64biten megy. Itt is olvashatsz róla.
-
audi100td
nagyúr
válasz
csinturi #5413 üzenetére
Hmm, ha feszemléssel sem mennek, akkor nem tudom, esetleg BIOS frissítés, de ha eddig mentek rendesen, nem valószínű.
Nem okoztál véltelenül fizikai sérülést a lapnak szerelés közben, esetleg nem ferdítettél el egy kondit?
adamka16: Codegányt minek kötöttél rá?
Szerintem az tett tönkre mindnent.
-
adamka16
őstag
válasz
Normende #5405 üzenetére
Giga Superb ennyit bírna? mondjuk nem ezzel állt meg a cucc, hanem egy 300-as Codegennel. de előtte is kifagyott szóval nem táptól lehet sztem. hétfőn vagy kedden beviszem egy közeli szervizbe ott majd kiszűrik mi a hibás, persze ez is pénzbe kerül majd... ennyit megér még.
-
audi100td
nagyúr
-
-
Normende
tag
ha ATI kártyád van nem kell deiver fölteszi a vga driver ha viszont NV a kari akkor valószinüleg a vista megtalálta
biosban ganged módra tedd most hirtelen nem igazán vágom hol de azt hiszem ctrl f1 lenyomása után találod meg a menüpontott
ha jól emlékszem akkor csak ugy megy duálban ha egymás mellet van a két modul
-
csinturi
tag
rev1,
800MHz
feszűltség auton van, 1.8V
semmi nincs húzvakösz, hogy próbálsz
-
csinturi
tag
A hiba akkor jött elő, mikor proc.hűtöt cseréltem, és utána vinnyogott a gép. Természetesen cserénél, nem nyúltam a ramokhoz.
-
csinturi
tag
válasz
audi100td #5401 üzenetére
2+512Mb Geil ultar kit
2+1 Gb geil ultar kit
másfél éve mennek a gépben hibátlanul.Kétlem, hogy a ramokkal lenne gond, hisz csak akkor nem megy a gép, ha a 2-be vvagy a 4-be ram van. az mindegy hogy melyik van benne, mert az 1-be vagy /és/ a 3-ba megy bármelyik.
A lényeg akkor sípol, ha 2-es és /vagy/ a 4-es slotba van ram. mindegy, hogy az 542-es vagy az 1gigás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest