Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
Borokafa #5194 üzenetére
Én igazán örülök az eredményeidnek, nagyon szépek. de azért említettem a 4 soros aláírást, mert tiltják a fórumon. "3 sornál hosszabb aláírást.".
-
8nemesis8
veterán
Vett már valaki itt Giga MA770T-UD3P lapot?
Olvastam egy tesztet róla ,de érdekelne személyes vélemény is, ha van már esetleg. -
nesa
veterán
válasz
diablo1984 #5184 üzenetére
Duplazik itt nekem
-
nesa
veterán
válasz
diablo1984 #5184 üzenetére
Kivancsi leszek majd
jelenleg nincs humorom ujrarakni.
-
diablo1984
veterán
nem, előtte egy félig újjáélesztett vistám!
ezt húztam újra és max 2700-at bír így a proci, igaz ezt kevés fesszel, a rongy vistával meg 3000-en is bebootolt, más kérdés, hogy össze is fosta magát utána....adorjant procija volt ez, neki tán 3000-en hasított ez a proci stabilan valami matx-es giga lapban, namármost nálam 2700tól többet nem megy!
-
nesa
veterán
válasz
diablo1984 #5182 üzenetére
Elotte DS3 volt neked is??
-
AXisBOLD
addikt
~22k-ért szinte bárhol találsz 800SP-os zafírt! persze ez nem garantált és inkább olyan helyen kell venni, ahol nagy a forgalom(kiürűlt a régebbi 640SP-os készlet és az új szállítmány szinte csak 800-asból áll). pl.: pcx, ipon.
a topikjában kb 1-2 hete sorozatban arról számolnak be az új tulajok(nagy többség), hogy 800SP-os a vga-juk.
9600-at azért el lehetne passzolni. én is el tudtam a 8500-at és azért az egy jóval gyengébb kártya.
nem akarlak semmire se rábeszélni, csak tájékoztató jellegű volt!!!
-
Cadal
őstag
"csak megkavartam az alovizet" na igen ezzel fején találtad a szeget. Azért nem rossz így sem ez az összeállítás. Mondjuk ezen mindig mosolygok egy jót, "A lap csere ingyen volt" (nem ez az első...) talán bennfentes vagy valami számtech boltban? ahol a levetett cuccaidat még rásózzák szegény laikus vásárlókra
?
Na igen és a vga. Jól megkeverte az AMD a dolgokat néhány terméke körül. Az ember csak sopánkodik, hogy -de jó lenne kifogni egy rejtett tartalékkal megspékelt hardvert. Korábban Herr-z nél is volt egy 800SP-s 4830 1Gb. nagyon jó áron. Azon kicsit elgondolkodtam hogy érdemes lenne lecsapni rá. De aztán eszembe jutott, hogy kb. eladhatatlan a 9600GT, polcra meg nem akarom tenni. No mind1.
Ha lesz időd telepíts egy új win-t és lássunk végre valami tuning eredményt... -
nesa
veterán
Igazabol a ramok mar jo ideje ilyen felalasban vannak 2db Geil+2db Crucial ,szeretik egymast
A lap csere ingyen volt a proci meg kis idore befektetes igazabol most mar nem minuszba van a fejlesztes hanem viszaforgott minden forintDe jelenleg azt kell mondanom hogy a DS3 rev1 stabilabb lap volt
Par het mulva ismet lesz alkalmam lapot cserelni remelem akkor mar rev2 ugrik
Amugy nemnagy fejlesztes ez inkabb csak megkavartam az alovizet
Talan csak a VGA csere ami jelentos kifogtam 1 800sp 4830 at
Mar gondoltam ara is hogy lehet a win miatt nemmegy a tuning ugyanis nemraktam ujra
es neha bubockodik hol nemakar lealni hol nemakar indulni
-
Cadal
őstag
válasz
Borokafa #5175 üzenetére
Szép eredmény grat.
és a listán a 3 magyar "név" is szemet gyönyörködtető. Csak így tovább, és ha indul a mod (@X4), akkor remélem hallunk majd róla.
nesa: Wowh látom beújítottál néhány új hardvert. eredmények a procival? A lap gondolom "csak" rev 1,0-s.
Amúgy, kihagyhatatlan ajánlat volt vagy a DS3+4400 már nem volt elég netezni?
a ramokról már nem is beszélve!
Én most hajtok UD3 rev 2,0 verziót, de még nem jött el az én időm
-
BloodRay
veterán
Sziasztok!
MA770-UD3-as alaplapom van F4-es biossal és Phenom II 710-es processzorral.
Szerintetek fel kell rakni az F5-ös biost(ha igen hogy?-> van ennek is mint asusoknak rendes win alatti frissítőprogija?), vagy ha egyszer megy az alaplap a processzorral akkor nem lényeges?
A válasz fontos lenne, mivel van egy 4670-es videokártya a gépben és videodigitalizáláskor(Premierben) VPU recovery hibaüzenettel elszáll.
Nem tudom ez lehet-e a bios miatt? -
nesa
veterán
válasz
AXisBOLD #5155 üzenetére
Meg nemvolt idom atnezni a biost de ere varj gombot DS3-ba volt ez a 6000+ alapfeszen 6400+, 1,425v 3,35Ghz stabil volt elozo gazdaja is 3,3 hasznalta ds3 rev 1 be
UD 3 ba meg 3,2 hoz kell +fesz 3,3 nemis akar menni ha nem hasznaltam volna ezt a procit a ds3 ba 5-6 napig else hiszem...
Most nemtom mi a szar vanDS3 rev 1 tulajok van 1 komoly chipset hutesem kimondottad DS3 ra szabva, elado lehet
Sajat keszites igy nem olyan minosegi kidolgozas minta zalman lenne viszont full rez jar hozza hovezeto pad igy lehetetlen lesarkazni a chipet.
-
Erre válaszoljatok pls, ha tud valaki
!
Ud3-as lapom van, valaki tudja, hogy a wake up lan funkciót hol találom a biosban?!
Power managment menüpont alatt nincs, de van sok olyan amit nem tudok azonosítani, és a kis könyvecskében olvastam olyat, hogy valamelyik a pci, Pci-e csatornákon keresztül ébreszt. Az integrált lan kari, pedig a pci-e interface-en kommunikál...
Valakinek valami tapasztalat, kipróbáltam és nem működik
!
-
AXisBOLD
addikt
Pl.: 2 magnál hiába cibálták a 4770 tulajok a procit 4 fölé
, kb 3,8-nál vége a mókának, fölötte nincs sok teljesítmény javulás, legalább is márkok alatt. akkor inkább 4mag, de nem vagyok olyan elmebeteg hogy márkokkal játszak
ha bírná alapfeszen olyan 3,5 körül és úgy lenne ~40% akkor
(értem ez a saját procimhoz viszonyítva).
-
M@nH.
aktív tag
válasz
Borokafa #5148 üzenetére
Értem kössz
Igaz az everestel megmérve (mem olv/írás/késleltetés) az valamivel lassabb de gondolom a 64 bit miatt. Igaz viszont megvan az előnye is. Igazából nem tudom mi a jobb. a 2x 64 vagy 1x 128 mindenesetre még a biosban sem találtam lehetőséget, hogy újra ganged módban menjen, szóval marad ahogy van.
Üdv. -
M@nH.
aktív tag
Most esett le, hogy mégis dc-be mennek a ramok, csak épp unganged dualchannel. Bár számomra nem éppen tiszta, hogy miért jó a 2x64bit
-
-
Cadal
őstag
Remélem igazad lesz. Bár részemről nincsenek elkésve
. Az árak meg úgyis mennek lefele lassacskán, mire lesz PH-s teszt addigra tuti csökkennek. Meg ugye esetünkben a MOD-ról nem is beszélhetünk (kivéve UD3 rev2,0) de ha tudnánk aktiválni 3.-4. magot, már más lenne a leányzó fekvése. Sztem érdemes lesz megvárni Herr - Z kolléga pre teszted példányait.
-
adamka16
őstag
hááát... így csak átnyálazva az adatokat, nem túl erős proci ez s Athlon X2 250-es egyedül a 3000-es órajel, viszont nincs L3, viszont a fogyasztás jobb.
-
-
M@nH.
aktív tag
Megvettem a procit, de a giga honlap szerint F7-es bios kell hozzá. A kérdés az, hogy ha frissítem a biost, akkor végig kell menni az eddigi verziókon, vagy mehet egyből az F7? Jelenleg F4 van fent. Ami még fontos, hogy van lehetőségem win alól frissíteni vagy csak floppy
? Őszinte leszek. Soha az életben nem frissítettem biost egyetlen lapon sem
de hát valamikor el kell kezdeni... Esetleg még azt is szívesen elolvasnám, hogy mire kell figyelni ilyenkor.
Ami nem világos, hogy ez most konkrétan mit akar jelenteni: "Please use BIOS version F6 for AOD, Easytune, SIV, and smart CMOS support." forrás
Üdv. -
Cadal
őstag
Már kapni az új Phenom II 550 és Athlon II X2 250 procikat, de a Gigabyte-nál tojnak a biostámogatásra. Egyetlen 770-es lapnak sincs jelenleg támogatása ezekhez a procikhoz.
Mindenesetre egész jó áron vannak.
-
adamka16
őstag
üdv. újra itt!
minap szert tettem egy CSX CEC KIT-re 2x1 Gb és ugye ezek mennek dualban csak azt nem tudom, hogy az alaplapba a két szomszédos foglalatba kell tenni (egyforma színűekbe) vagy két külön színű de ugyan arra a felére???remélem nem fogalmaztam túl hülyén
-
nesa
veterán
-
adamka16
őstag
nekem is sokan mondták, hogy szórjam ki a 400-as codegenem, mert egy nagy kaki. most az új rendszerhez Gigabyter Superb 460-t tervezek venni, mert ez FSP beles. visszagondolva.. megéri a jobb táp. nekem egy winyó-alaplap bánta a zárlatot és le is égett, szó szerint égett... de vettem rá egy másik alaplapot és azzal tökéletesen működik. Ennyit off-ba még ide akartam fűzni. vegyen mindenki normális tápot!!!
-
M@nH.
aktív tag
válasz
diablo1984 #5121 üzenetére
Igen 12-es. De inkább az tekerjen mint én a plusz pénzt
Nah de komolyra fordítva a szót, inkább megvettem ezt a tápot még régebben, mint hogy a gépházhoz adott tápnak nevezett fémdobozt használjam, mivel tudjuk hogy ez a colorsit esetében érthető.
Mert nekem pl hiába jönnek azzal, hogy ez a táp 5000 Wattos és ott ficeg rajta a codegen matrica. Hamarabb megveszem a gyengébbnek írt de minőségi tápot, mert megéri. 1példa (már úgy belejöttem
) Tavaly nyáron nagy vihar volt, vagyis inkább csak a szél fújt, az a cserépszaggatós fajta
és áramkimaradások voltak, amitől a tv és tesó gépe is kikapcsolt/újraindult. Nah én ebből semmit nem vettem észre, vígan ment a gép. Mondjuk rengeteg előnye van 1 jó tápnak, de ez nem az a topic úgyhogy nem is offolok tovább
Ha meg netán nem lenne elég a 400W akkor úgyis beújítok.
Köszönöm a segítségeket. -
HERR Z
veterán
válasz
AXisBOLD #5116 üzenetére
100mhz nem ér +3k-t, illetve úgy egyátalán nem ér 18k-t az a procc(mert akkor +4-5k a 250, ami sokkal hűsebb, gyorsabb, és jóval tuningosabb)
14.5k körül viszont, ha talál egy értelmesebb darabot 7750-ből(ami minimum 3.2, max 1.3V no acc) akkor az bestbuy. 7850 se tud többet tuningba, egy centivel se -
HERR Z
veterán
procid+20k, vagy csak szimplán procival 20k? ha előbbi akkor még phenom2 is bőven belefér(egy 710 mondjuk)
ha kisker 20k proci marad akkor 7850 nem éri meg 7750-hez képest a felárat, 8650 csak ha atomtuning, inkább athlon 2 x2 250-et kellene bevárnod míg beesik 20k körülre -
AXisBOLD
addikt
ITT válogathatsz.
X2 6000+ vagy X2 7850. Phenom 8650 X3 még belefér a 20-ba, de nem tudom hogy muzsikál a DS3 rev1-ben.
6000+ -nak magasabb a TDP-je(125W), de passz hogy mi megy benne még ami jól húzható.(persze hogy ha akarsz tuningolni)
szerk: részemről kitaposom az 5000+ lelkét amíg lehet, aztán PS3, ha 80 alatt lesz
és még akarok géjmelni. vagy teljesen új rendszer, de ehhez kell egy lottó 5 is
de legalább is 4-es
-
M@nH.
aktív tag
válasz
AXisBOLD #5111 üzenetére
"DS3 re1-el egyedül maradtam
"
Nem, én még itt vagyok
Viszont 1 procin erősen gondolkodom már, mert karcsú ez a 4800x2. Anno még a 8600Gt-hez lett véve de azóta változások történtek és hát kevésnek mutatkozik már. Szerintetek milyet kéne néznem? Persze nem akarok olyan sok pénzt ráfordítani max 20k körül gondoltam, mert a mostanival is elég jól fut a pasziánsz is, de azért nemárt beújítani, mert lesznek még itt játékcsodák. -
Ud3-as lapom van, valaki tudja, hogy a wake up lan funkciót hol találom a biosban?!
Power managment menüpont alatt nincs, de van sok olyan amit nem tudok azonosítani, és a kis könyvecskében olvastam olyat, hogy valamelyik a pci, Pci-e csatornákon keresztül ébreszt. Az integrált lan kari, pedig a pci-e interface-en kommunikál...
Valakinek valami tapasztalat, most nem tudom kipróbálni, kül nem írnék
!
-
AXisBOLD
addikt
válasz
8nemesis8 #5103 üzenetére
látom nem tudsz dönteni.
ha megbízható, kitapasztalt lapot akarsz akkor UD3 rev1 vagy 2 és ez is sokáig jó lesz még hidd el.
de a 770T-UD3P is biztos jó, csak arról meg semmi tapasztalat és ez valamennyire hátrány, hacsak nem akarsz úttörő lenni.
hogy ddr21066 vagy ddr3, szerintem édesmindegy, talán lényeg hogy minőségibb tuningos példányt vegyél pl ddr2-ből. azzal már lehet játszani az időzítésekkel és a teljesítménnyel.
-
8nemesis8
veterán
válasz
diablo1984 #5101 üzenetére
Mindenki mondja, hogy jó lap.
Ez tény utánanéztem és jókat írnak/írtok róla.
Azonban nem érné meg picivel előrébb gondolva az újabbat venni?
MA770T-UD3P-t?
Szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- ASUS notebook topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Battlefield 6
- gerner1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest