Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Régóta észrevettem, hogy a monitor képének bal felső sarkában fura elváltozás van.
(3szoros nagyítás)Először pixelhibára gyanakodtam, majd amikor kiderült, hogy képlopó által mentett képen is ott van, elkezdtem a VGA-ra gyanakodni. Ez sem jött be, mert 3db különböző kártyával is csinálja. (Ha jól emlékszem, mint nV, de lehet, hogy az egyik egy sima PCI-os S3-as volt.)
Csak sötét résznél látszik, ha világosabb képpont kerül a helyére, akkor eltűnik.
Létezik, hogy alaplapi hiba? Vagy valami szoftveres gebasz lehet? Sokadik WIN XP telepítés óta csinálja, de lehet, hogy felrakok mindig valamit, ami előhozza...
Mindig minden frissítést felrakok, és a legújabb drivereket használom.Bármi ötlet? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- G.Sill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest