- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Autós kamerák
- Raspberry Pi
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
hoffman_ #1779 üzenetére
Én sem véletlenül vettem A-Datát (...)És ha (...) te is (...) dícséred,akkor tényleg tudhat valamit...
Én nem dícsértem, csak közöltem hogy nekem a 800+ -os változat van. Egyébként anyáztam annó rendesen, amit hoztak az hibás volt, modulonként külön-külön is, mivel külföldröl lett rendelve eltartott egy ideig míg kicserélték égjenek lassú tűzön.
A továbbiakban azt írod szívsz a lappal de konkrétan és részletesen nem, így nem derül ki mit és hogyan próbáltál, így nem is lehet érdemben hozzászólni. Ha a sata eszközökkel vannak gondjaid, esetleg próbálj más kábelt, mert a giga gyárira sokan panaszkodtak, jmicronnak meg vannak új driverei a honlapján. Én XP alatt natív sata-ként hajtom és nincs velük gondom. AHCI meg ügye nem megy XP alatt az intel vezérlőn tehát nem is erőltetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest