Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeriPRO
tag
Hát pontosítva a régi nvidia drivereknél volt meg ez a "hybrid"-lehetőséget és csak az új drivereknél nem fér össze a Radeon és a Geforce.Természetesen ez azért van mert régen még az nvidia nem gondolt erre,hogy valaki két különböző kártyát használjon.Viszont most rájöttek,hogy a radeon sokkal teljesítmény/ár barátabb és ezért sokan a radeont választják,de az nvidiának ott vannak az előnyei (CUDA,PhysX és további rengeteg játék támogatottság).Tehát sokan a költséghatékony radeon kártyájuk mellé vettek egy olcsó geforce-t és ezért az nvidia megcsinálta azt,hogy az új játékokon (Mirror's Edge,Cryostesis) nem megy tökéletesen a fizika,még le nem töltöd az ahoz tartozó driver-t,ami már nem támogatja ezt a 2 gyártós megoldást (pontosabban eddig se támogatta,inkább most tiltja).
Tehát ha te most Mirror's Edgezni szeretnél physx-el,akkor a R. karid mellé nem éri meg venni egy GF kártyát,mivel a Mirror's Edge szaggatás nélküli futtásához a 182.xx verziójú drivet kellene letöltened.Úgy tudom 177.xx volt az utolsó használható driver erre.Mindenesetre mielőtt kapok egy levelet az NVIDIÁTÓL,ezért leszögezném azt,hogy azért én valamilyen szinten ennek a döntésnek igazat adok,hiszen így a fejlesztésért nem fizetnénk ki a teljes árat (tönkremenne a cég,nem lenne a Radeonnak konkurenciája,ezzel megállna a versengés,a fejlesztés) és "Szeretjük az NVIDIÁT"![poén]
De azért más véleményét is hallgasd meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerk: a legújabb driver(185.xx) viszont egy kicsit érdekesen sakkozik a physxel,ezt szerintem a CUDA 2.2-nek köszönhetjük.Így lehet hogy érdemes ezzel kipróbálni,mert perpillanat nekem sincs bekapcsolva a physx (az nvidia menüje szerint),viszont be se tudom kapcsolni,sőt ki se,mert mindig disableden van,mégis működik a physx (sőt sokkal jobban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest