-
PROHARDVER!
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
válasz
doddencs #8991 üzenetére
Az pöpec, ha 300 m2 lesz, arra ideális az akkus fűnyíró.
Szerintem az említett gépek közül bármelyik megfelelő lehet. Amit te néztél Makitát, az XGT akku, az tudtommal egy komolyabb cucc, mint a Makita 18V akkuk. 5Ah-val szerintem elég valószínű, hogy elég a 300 m2-re. Van még egy ilyen is: Bosch GRA 18V2-46. Megvennéd egy db 18V 5Ah vagy 18V 5,5Ah akkuval, töltővel (igaz megint csak kicsit 200 felett lennél végösszegben, ahogy az AL-KO-val is), de jár hozzá ingyen még egy 5,5Ah akku. [link] Tehát lenne 36V5,5Ah teljesítményed, 300 m2-re elég sztem.Tudtommal ezek mindegyik megbízható szervízhátterű márkák. A Bosch leírásában szerepel, hogy tárolható függőlegesen. Az AL-Ko-t nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest