Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
-
PROHARDVER!
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
den89
tag
Igen, köszönöm az infót, tudom, hogy viszonyításképp írtad. Épp ezért én már számolgattam is fejben. Hogy szép füvem lenne, az túlzás
Tavasszal és ősszel egész elfogadható. Nyáron inkább hagyjuk, idén is gatyára égett, július-augusztusban nem is nyírtam füvet.
Én ezt a töltőt + akkut néztem hozzá csak így hirtelen: [link] Ezért írtam a 2x90 ezret. De valószínűleg olcsóbban is ki lehet hozni, igazad van. Főleg, ha csak egy dual töltőt vesz az ember.
Egyelőre nem szánok még ennyit fűnyíróra, csak játszom a gondolattal. Viszont ha tényleg akkust vennék a közeljövőben, akkor sajnos ez a ~300 ezer nagyon az alja, amit adnom kell érte. Viszont ez a PPRMA 40-Li A1, nekem most bestbuy-nak tűnik, mert semelyik gép nem jött ki eddig 350-400 alatt, ha kellő akku kapacitást szeretnék, ne adj isten, még önjárót is.
Viszont, ahogy írtam, kicsit félnék a Parkside-tól, mert nincs szervíz, meg semmi. Ha garanciaidő után romlik el, akkor cseszhetem. Olvastam már nem egy olyat, hogy pár év alatt gatya lett valakinek a Parkside fűnyírója.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Gumi és felni topik
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Ózongenerátor a háztartásban
- Gitáros topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Autós topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest