- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Van egy Sennheiser OMX52 fülre akasztható fülesem, amit nagyon szeretek, mert ki nem állhatom a fülbe(agyba)dugós füleseket. Sajnos nem mai darab és az ide-oda szállítást megsínylette és a kábel burkolata több helyen is megszakadt. Keresnék egy hasonló kialakítású fülest, aminek jó hangja van és a minőséggel sincs gond - elsősorban futáshoz, másodsorban telefonhoz, így BT tulajdonság előnyt jelent mikrofonnal.
Mit, miket tudnátok javasolni?
Ez a kialakítás is bejön.Sajnos nem nagyon vágom az árakat, ezért bajban vagyok, hogy mennyit írjak, de mondjuk legyen 15.000 Ft. és lehet külföldi rendeléses is.
Köszönöm előre is a javaslatokat, segítséget.
-
Tibicsucsu
aktív tag
Sziasztok!
8-10e Ft kozotti aron keresek ful feletti kabeles IEM fulest lehetoleg kiegyenlitett hangzasut (de nem fontos csak melykiemelt ne legyen). Lehet mikrofonos es mikrofon nelkuli is. kulfoldi rendeles is szoba johet.
Mit ajanlotok?
-
Nagya21
addikt
Üdv Mindenkinek!!
Ma jött meg a Minyóc telómhoz egy KZ-BTE bluetooth füles, próbálgatom, próbálgatom, én a süketmondom eddig szépen szól. Melóhelyre jó lesz, elvileg zajszűrős.
Úton van egy Bluetooth adapter is a KZ-ZS6 fülesemhez is (cserélhető madzag helyére megy a Bluetooth), na majd azzal leszek kíváncsi a hangzásra.
Üdv Nagya -
dragonfx
veterán
válasz
randras_83 #80591 üzenetére
sajnálatos nm érteni amgyar
-
cuko
aktív tag
Sziasztok,
Jelenleg egy Vsonic VSD3S-t hasznalok, de gondolkozom egy upgrade-en (fejhallgatobol egy Superlux HD681 EVO-m van amugy). Otlet, hogy mi az, amire mar erdenmes lenne?
Mindenfele zenet hallgatok, punkrock/rocktol kezdve hiphopon es elektronikuson (house, dnb) at lajtosabb indie/alter rockig es jazzig. Naponta, munka kozben sok oran keresztul jellemzoen.Egy haverom kint van Kyotoban es tudnek vele hozatni valamit onnan, ha megeri.
Elsonek egy Audio-Technica ATH-LS70-t neztem ki, ez arban sem tul veszes (~25k), eu-s arakhoz kepest viszont olcsobb, a par review, amibe beleolvastam, dicseri.Szerintetek megeri? Erezheto javulas lenne a VSD3S-hez kepest? Van jobb ar-ertek aranyu tipus, amit ajanlanatok?
-
Skynet258
veterán
válasz
Dr. Oid #80578 üzenetére
Nekem Sony WF-1000X van, nagyon jó kis cucc, hátránya lehet az alacsony üzemidő (cirka 3 óra egy töltéssel, nekem nem gáz) és úgy láttam leginkább iPhone-nál jön elő a jobb oldali egység eldobása (Mate 20 Pro-m van, sose dobta el még). Én ajánlom, de iPhone-nal lehet necces...
Ja és az audio lag: valós, nézhetetlen egy szimpla Youtube videó akkora a késés... Egyéb videó okés lehet, ha csúsztatod a hangsávot (VLC-vel vagy valami 3rd party lejátszóval).Zenelejátszásra viszont nagyon pöpec, kellemes hangzással.
-
válasz
Dr. Oid #80578 üzenetére
a hang késleltetése általános BT probléma, a Low Latency termékek (adó és vevő oldalon) nyújtják a leginkább azt, amihez vezetéken vagy szokva - azaz mozog a szája a fimen a néninek és te abban a pillanatban hallod is, amit mond, nem két másodperccel később. (persze mivel direk 2 értelműen írtam így ez nem mindig probléma
)
visszatérve, ha csak zenét hallgatsz ez sose lesz baj
a kapcsolat megszakadása más kérdés, ha jó helyen van a telefonod és a tested nem árnyékolja a jelet (azaz pl nem a farzsebedben van a telefon) akkor ez nem lesz baj, de erről sokan nem tudnak, hogy a tested mennyire is árnyékol a valóságban.
a megszakadások valódi problémák, erre talán nyújt majd megoldást a BT 5.0 de lehet az sem.
minél stabilabb a kapcsolat, annál jobb lesz a füles, ez egyértelmű.
az ilyenek azok (user experience) amiben az Apple termékek verhetetlenek. cserébe a hangminősége átlagos (jó indulattal) -
-FreaK-
veterán
Tin Audio T3 IEM – Massdrop Debut
Tud róla valaki valamit? A T2-t nagy Hype övezte korábban, lehet, hogy bepróbálom ezt.
-
Tulku
veterán
válasz
Dr. Oid #80581 üzenetére
Nem tudom, de folyamatos fw frissítéskről hallok, illetve van applikáció mobilra...
Head-fi "going true wireless" topikját nézd át ők elég sok mindent kibeszélnek, a hangminőséget nem kell minden esetben komolyan venni, de ha probléma vagy megoldás van, akkor ők megírják...Gyermekem használja, nekem nem számolt be késleltetésről...
Én Master&Dynamic MW07-et használok, azzal sincs baj...
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz
f4lcon #80577 üzenetére
köszi!
bármelyik termék értékelését nézem, mindegyikben megjelenik egy vagy több az alábbiakból:- bal vagy jobb füles leáll vagy rövid időre dobja a jelet
- nem stabil BT kapcsolat a telefonnal
- audio lag video nézésekorez ennyire egy technológiai limit vagy felfújt problémák? ebben a kis méretben tényleg mindegyik ilyen szar? tényleg megnéztem a sony wf-1000x, az anker liberty air, az rha trueconnect, de még a jabra elite 65t értékeléseit is, tök mindegy, melyik mennyibe kerül, mindnél ezek voltak felsorolva.
én csak rövid ideig használtam airpods-ot, de ott nem volt ilyen. akkor csak az a tuti, vagy a legtöbb vásárló a fenti termékeknél hülye?
-
válasz
Dr. Oid #80573 üzenetére
$100-ig Anker Soundcore Liberty Air szerintem.
ha több is van rá, esetleg RHA Trueconnect -
-
morcogi
csendes tag
Sziasztok!
Bocsanat, ha ez nem a megfelelo topic, de egyelore nem talaltam kozelebbit a kerdesemhez:
Bluetooth fulhallgatot keresek, ~15000Ft-ig bezarolag, ami tud aptx-et (SGS9-rol lenne meghajtva). Foleg rock, pop, metal, instrumentalis zeneket hallgatok, van egy ezer eves kabeles Sennheiser CX95-om, annak a hangzasat szeretem, szoval ilyesmi lenne az idealis most is. Ami fontos lenne, az az izolacio, mert tomegkozlekedesen hasznalnam fokent, es azert a Ganz villamosok nem a leghalkabbak
Koszonom elore is!
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Rendeltem egy KZ ED-9-et (01ED9), sok jót olvastam róla itt is és külföldi fórumokon is.
Viszont rettenetesen gagyi hangja van, totál íztelen és olyan semmilyen 1500 forintos tesco-s hangzása van.
Létezik, hogy nulla (NULLA) basszusa van, még a basszus fúvókával is? Ezen kívül is rosszul szól, nincs doboz hangja, meg nagyon ócska, de rettenetesen íztelen, olyan tipikus semmilyen olcsó fülhallgató hangja van.Lehetséges ez, vagy kifoghattam valami rosszat?
(Több, mint 24 órán keresztül ment a brown,pink,noise bejáratás)
-
traktorgumi
aktív tag
Van egy jaybird x3 fülhallgató. Sajnos amit kaptam szivacsot meg gumis fülpárnát nem kényelmes. Vagy túl nagy vagy túl kicsi. Tudnátok ajánlani valami alternatív akár ebayen is.
köszi
-
moma
őstag
válasz
#16820480 #80432 üzenetére
Ugh, még egyszer köszi
Kiszedtem a drót hálót és kitisztítottam azt is, meg az a hártyát benne és nem csak elmúlt a halksága az egyik fülének, de mert megcsináltam mindkettőt, olyan jól szól, mint régen
ezt a videót követtem, ha valakinek épp ez kéne: https://www.youtube.com/watch?v=mCivjZ9vXgk
-
unravel
őstag
A http://www.hifiheadphones.co.uk oldalon akciós a:
SoundMagic E80
64 helyett 35font + 10 font szálíltás = kb 17e FtSoundMagic E80C
79 helyett 43font + 10 font szálíltás = kb 19e Ft -
GeryFlash
veterán
Sziasztok!
Sony MDREX650APT 11 ezerért már jó ajánlat vagy még mindig inkább egy xiaomi hybrid?
-
Tulku
veterán
válasz
dragonfx #80556 üzenetére
Tömény, ugyan akkor szerteágazó...azt hiszem Napóleon tábornoka jut eszembe, mikor a hieroglif jeleket kezdte megfejteni....
Én az első mondatnál járok...az biztos, hogy van benne 2 kérdő és egy kijelentő mondat...
De még az is lehet, hogy a rendszeresen ismétlődő jelek egyfajta rendezettséget mutatnak, akkor viszont előbb utóbb megfejthető... -
dragonfx
veterán
válasz
gianni85 #80553 üzenetére
Nem.zavar mo.n egy magyar forumra irtok?
Jo a dupla driver igen.
Es a minimalhoz edm.hez electrohoz meg a retro discoshoz kell a power bass.😀😁Azt gondoltam erdekel titeket s velemeny.hatha valaki akar venni.tevedtem.a legjobbakksl is megesik.
Nem.tudommmi az s V? Hogy a kabele V alakba agazik?igen mindket oldsl ugyanolyan hosszu. -
-
gianni85
veterán
válasz
pulutodurumo #80552 üzenetére
Majd kinövi
Addig meg -saját tapasztalat alapján - kell venni egy Futuresonics fülest, dual/triple flange tip-pel benyomni az agyalapi mirigyig, aztán lesz olyan baxxxus, mint a ház
(bár jó régen volt valamelyik Atrio modellem...lehet ma már valamelyik olcsó kínai is hozza azt a szintet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest