Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intelt is utolérte az USA új exportkorlátozása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Sziasztok, mennyire friss az összefoglalóban lévő lista? Max 30 ig szeretnék valami aránylag fülbedugóst, ha van ANC az jó, de nem feltétlen fontos. Talán még az számít, hogy strapabíróbb legyen. Ha tudtok valami best buyt toljátok
vagy ha lista friss és válasszak egyet onnan az is jó!
-
moma
őstag
Sziasztok. Vettem egy mark ii urbanfun fülest és ami gondom vele, hogy nagyon zajos a kábele. Lehet ezzel kezdeni valamit esetleg?
-
moma
őstag
Ha egy Earbud típusú fülhallgató(Venture Electronics Monk) könnyen kiesik a fülemből, lehet ezt valahogy hackelni? Valamivel változtatni az alakján, valami ráragasztható paszta vagy nem tudom.
-
moma
őstag
válasz
#16820480 #80432 üzenetére
Ugh, még egyszer köszi
Kiszedtem a drót hálót és kitisztítottam azt is, meg az a hártyát benne és nem csak elmúlt a halksága az egyik fülének, de mert megcsináltam mindkettőt, olyan jól szól, mint régen
ezt a videót követtem, ha valakinek épp ez kéne: https://www.youtube.com/watch?v=mCivjZ9vXgk
-
moma
őstag
Van egy xiaomi piston 3-am és a jobb oldalon elkezdett szinte hallhatatlanul halk lenni. De valami hang van benne. Van tippetek mit lehet ezzel kezdeni? Vagy kuka?
-
moma
őstag
Elephone ELE Whisper zajszűrős fülest használ valaki? Elég jókat írnak róla, tényleg jó lehet? Vagy hasonló árkategóriában van, ami tényleg jó? (50 dolcsi)
-
moma
őstag
xiaomi piston 3-hoz lehet venni pót gumit. elhagytam az imént... áááááá
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest