Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
Sziasztok, mennyire friss az összefoglalóban lévő lista? Max 30 ig szeretnék valami aránylag fülbedugóst, ha van ANC az jó, de nem feltétlen fontos. Talán még az számít, hogy strapabíróbb legyen. Ha tudtok valami best buyt toljátok vagy ha lista friss és válasszak egyet onnan az is jó!
we all deserve a bit of luck.
-
moma
őstag
Sziasztok. Vettem egy mark ii urbanfun fülest és ami gondom vele, hogy nagyon zajos a kábele. Lehet ezzel kezdeni valamit esetleg?
-
moma
őstag
Ha egy Earbud típusú fülhallgató(Venture Electronics Monk) könnyen kiesik a fülemből, lehet ezt valahogy hackelni? Valamivel változtatni az alakján, valami ráragasztható paszta vagy nem tudom.
-
moma
őstag
válasz #16820480 #80432 üzenetére
Ugh, még egyszer köszi Kiszedtem a drót hálót és kitisztítottam azt is, meg az a hártyát benne és nem csak elmúlt a halksága az egyik fülének, de mert megcsináltam mindkettőt, olyan jól szól, mint régen
ezt a videót követtem, ha valakinek épp ez kéne: https://www.youtube.com/watch?v=mCivjZ9vXgk
[ Szerkesztve ]
-
moma
őstag
Van egy xiaomi piston 3-am és a jobb oldalon elkezdett szinte hallhatatlanul halk lenni. De valami hang van benne. Van tippetek mit lehet ezzel kezdeni? Vagy kuka?
-
moma
őstag
Elephone ELE Whisper zajszűrős fülest használ valaki? Elég jókat írnak róla, tényleg jó lehet? Vagy hasonló árkategóriában van, ami tényleg jó? (50 dolcsi)
-
moma
őstag
xiaomi piston 3-hoz lehet venni pót gumit. elhagytam az imént... áááááá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest