Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- XMLTV EPG letöltő progi
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok. Az AudioBudget.com-os listát átnézve vettem egy Remax RM-610D -t.
Olyannal már találkoztam, hogy egy füllhalgató állandóan zúg (Nem vagyok szakértő, de feltételezem ilyenkor a kábellel vagy a hangszóróval lehet baj). Ez viszont teljesen csendben van, amikor nem játszok le rajta semmit. Amint viszont elindítok rajta egy zenét, rögtön megkezdődik az annyira nem is halk statikus zúgás?
Mitől lehet ez a probléma?Nem a zenékkel/videókkal van baj amikkel kipróbáltam ,mert azokat leteszteltem mással is.
Ezt leszámítva jó fülhallgató lenne amúgy, de még a Piston 3 sem zúgott ennyire
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest