Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krill77
őstag
Hi. Le vagyok hulve. Tesom xiaomi piston basic fulese kibontaskor majdhogynem kukaba ment ugy szolt. Szidtam is itt a fórumon. Most honapokkal később belehallgatva elképeszto a valtozas. Teljesen vallalhato kis fules. Kezdetben a zenét nem lehetett hallani a melytől, úszott az egesz a viz alatt. Egy haverom is ezt mondta mikor atadtam neki. És ami lett belőle az hihetetlen. A borzalmas mely eltűnt es megjelent a zene. Nem ultramega, de atlag felhasználónak tok oke.
Nem ertettem miert mondja a tesom, h minek neki másik, jo ez. Mostmar ertem.
Szal érdemes járatni ezeket mielőtt véleményt alkotunk. -
Tulku
veterán
Azért az új Hifiman RE2000 fülesre kíváncsi vagyok...egy single dinamic driveres IEM...2000 dollárért...állítólag nagyon zenei hangzással...
Kint hallgassa meg vki Canjam-en...valóban jó-é....
-
bilon73
aktív tag
sziasztok,
itt a fórumon olvastam erről a fülesről:
http://www.ebay.com/itm/131681508673
és csak szeretném megköszönni, mert tuti ár-értékben világbajnok.
melody gardot (jazz) tökéletes vele, a rock zenét annyira nem szereti, de bőven vállalható.
iphone SE-n használom, apple musiccal...
itt a cégnél sorra rendelik, valaki a qcy-t cseréli le...de volt olyan aki azt mondja annyival nem rosszabb a powerbeatsnél amennyivel olcsóbb...és rendelt
-
martin66
senior tag
Sziasztok, szeretnék vásárolni egy nem agybadugós, hanem earbud kialakításút telefonomhoz, szóval mikrofon mindenképpen kell rá. Minőségibbet akarok, max limit 8k. Összesen 1 típust láttam ennek megfelelően Urbanista San Francisco (vagy Urbanista Oslo, de az nem tetszik annyira). Szerintetek ez jó márka, megvehetem? Vagy van javaslatotok? ELŐRE IS KÖSZI!
-
Tulku
veterán
válasz
fericske #68789 üzenetére
Most már nagyon egyértelműsítem: áprilisi tréfa volt....
Bár előbb-utóbb minden lehet...egyesek 18 armatúránál tartanak...de szerintem is van egy határ...Spiral Ears 5 armatúrából is klasszis hangot tud kihozni...sokak szerinte, de ezt saját tapasztalattal nem tudom alátámasztani....
-
D4v3
őstag
Hello!
Ismét fülhallgató vásárlásra szánom el magam, viszont a legutóbbi piston reddot nem vált be, mivel extrém módon zsírosodik a jobb fülem egy korábbi probléma okán, így 1-2 hónap után totál elnémult a jobb fele és a topikban ajánlott alkoholos tisztítás sokadszori próbálkozásra sem járt eredménnyel..
Úgyhogy ezúttal csakis earbud-ot szeretnék venni. A kérdésem annyi, hogy az összefoglalóban említettek közül melyiket milyen oldalról érdemes venni? Anno a gearbeast-et javasolták itt többen, linkelve a nem hamis változatát a fülesnekElőre is köszönöm!
-
fericske
addikt
Hehe, ebbe beletettek egy egész szimfónikus zenekart, armatúránként egy hangszert
Hatalmas lehet.
Az Angie meg a Layla sem marad meg a fülemben (ha 10 dolcsiba kerülnének, akkor sem tudnám használni őket), de ezt a Bertha-t popszegeccsel kéne fellőni a fülemre, hogy ott maradjonHolnap érkez a Vyrus 2
(#68775) vicze1
Londonban nem csak a Canjam-re érdemes elmenni, hanem a Headroom Show-ra is. Az utóbbit 2x rendezik meg egy évben.
A Headroom Show fő szervezője az Audiosanctuary ahol meghallgattam az LCD4-et meg a Vyrust vettem. A rendezvény utáni napon küldtek egy email-t a látogatóknak, hogy BÁRMI ami ott volt (tetszett és szeretnénk egy olyat magunknak) arra pár napig 20% árkedvezményt adtak. -
Krill77
őstag
Auglamour R1S? Van aki jokat irt rola.
-
D0zeR
tag
Erre tudtok valamit? [link]
-
Krill77
őstag
Valamit félre értesz. Az ex 82 egesz egyszerűen nem birta, ha a hozza adott mprm4 playert max hangeron hasznaltad. Rz alatt azt értem, h orokre kaput volt a szep hangjának. Tehát jóformán kinyiffant. A hajthatosaga volt alacsony. Gondolom ez a db ami tan 106 vagy mennyi volt. (nem guglizok rá most.) tehát egy jobb erősítő kinyirja ezeket.
-
Krill77
őstag
Hat, sztem az áraért elég jol csilingel. Kifejezetten szep magasakat hallat olykor-olykor. Egy-egy hangszer is szep részletes.
Egyébként meg csak nagyjából felvázoltam az igényeimet.Félek a t2 nagy hangeronél megfexik mint az ex82. Az awei ezert is jó. Birja a nagy hangerot.
-
Dave™
nagyúr
válasz
monti0222w #68777 üzenetére
Nem szoktam rangsorolni, de tudásra ott van a legjobbak között, igen. A V karakterért annyira nem vagyok oda, azért sem izgat a Joyroom, inkább a Blitzwolfot szeretném tuningolni, abban is nagyon sok potenciál van
Meg most bőven van anyag a harmadik körre, először csökkentem a készletet aztán majd a negyedik körre nézek új darabokat, előtte majd konzultálok veled is, tök jó tippeket kaptam mostanában mindenhonnan
-
Tulku
veterán
Fericske kapható rá...ő szereti...
Mondjuk én is szeretném...de itthon nincs ilyen...
Kemcso: Laylát meg kell hallgatnod...pláne balanced módban a saját kábelemmel...micro SD-t hozzál, mert más DAP-on nem hiszem hogy hozza ezt a minőséget...most nekem egyelőre itt a megálló...nem foglalkoztat a továbblépés...
-
Nekem az Angie magasan a legjobb hangú füles, amit hallottam (Layla még hiányzik a listámról...) Egy W60-al szemben is, de csak hangban. Mindennapi használatra a W60-at választanám, annyira nagy már az a JH.
Szóval nem csak hype, meg költs el minél több pénzt ez, hanem bizony technikai fölényt is ad a sok (több) armatúra. -
Tulku
veterán
No....április elsején jelent meg a hír...ha ez jelent némi támaszt nektek
De egyébként tényleg lesz Lola ...és aszongyák baromi zenei...bár én megálltam a Laylánál...nekem az elég...még valahogy meghallgatom Bodz LCD3 PF-ét oszt befejeztem...
-
xmaas
őstag
Hat ez mar kezd elmenni a WTF kategoriaban ,en ugy vagyok vele ilyen fullesnel a max amit meg azt mondom hogy okes elmegy meret es ar szempontjabol 5-6 armatura azt joccakat azon felul szerintem mar nagyon elborult az arazas es a meret is.
Egy bizonyos szint felett mar csak tech demo az egesz amiert rengeteget perkal az ember de nem is biztos hogy ki tudja "elvezni" azt az extra "hangzast"
Olyan hasonlatot tudnek csinalni hogy megveszel egy hyper szuper full extras autot mondjuk egy Maserattit 40 millaert ami tenyleg hogy csucs es akkor ott vannak a 70-80+ millas autok amik semmivel se nyujtnak tobbet azon kivul hogy Ferrari meg Lamborghini es mondjuk par szazad masopercel gyorsabban lesz 100km/H es 320 vegsebesseg helyett lesz 360 avgy kicsit tobb amit sosem fogsz "kielvezni" egyik esetben se hacsak nem vagy ongyilkos jelolt vagy forma 1 pilota
-
Dave™
nagyúr
válasz
monti0222w #68766 üzenetére
Tényleg zseniális, sokszor volt olyan érzésem, mintha egy új szériás (X-es) audio-technica fejhallgatót hallgatnék, azoknak van hasonló karaktere. A tere is érdekes, ahogy az AT fejeseknek is, kifejezetten tetszik. Általában közelebb állnak hozzám a melegebb hangú fülesek, de ez tetszik, üdítő kivétel.
-
entoni1989
tag
Sziasztok.
A BeatsX-et használ valaki? Tudnátok nekem véleményt mondani róla?
-
törölt tag
válasz
#24536576 #68763 üzenetére
Mondjuk én JBL termékből nem hallottam még olyat, ami bármi kiemelkedőt mutatott volna, de akár még átlagosat sem. Simán lehet, hogy 20-30 ezerért úgy (se) szól, mint a filléres QCY.
Az E80 egy jó füles. Mi kellene megmozgasson benne? Nem tök mindegy hogy néz ki?
Az a lényeg, hogy kényelmes, jó hangja van szerintem.
-
törölt tag
válasz
#16820480 #68753 üzenetére
Én is ilyesmire gondolok. Számomra nem lenne értelme a folyamatos standby-nak. Közben egy JBL-t(Everest 100) leakciózva, 30 helyett 20K... Nem hiszem, hogy pl a Jaybird X3 kétszer olyan jól szólna. Lehet, hogy egy próbát megérne... Már a vezetékmentességben se vagyok biztos. Kár, hogy a Soundmagic E80 nem mozgatja a fantáziámat, túl jellegtelen, pedig ésszerű döntés lenne.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Krill77 #68760 üzenetére
Az Einsear T2 ilyen, szemben a Q9-cel ami azért se nem pontos, se nem csilingelős/részletes, szimplán csak koherens és zenei. Az Einsear összes "bűne" annyi, hogy picit élénk felül (illetve picit lehetne melegebb), de azért nem zavaró meg fárasztó, ellenben az egyik legjobb kínai füles, amit eddig hallottam. Szerintem azt nyugodtan bevállalhatod, nem fogsz csalódni.
-
Joacoking
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
SoundMagic ES18-nál jobb oldal kattan fülbe helyezéskor, és a mély-közép-magas tartományok mind meggyengültek, sőt néha alig hallható, hogy szól valami. Ha kívülről rányomok és folyamatosan rátartok a fülesre, akkor egy kattanás után valamennyivel jobban szól, de ha elengedem megint rossz.
Szóval a kérdés: Driver flex esetén érvényesíthető a garanciális javíttatás? (alig használtam kb 4 hónapot) -
Krill77
őstag
Hi. Az awei es q9 hez hasonló hangzású fulest tud ajanlani valaki sokat tapasztalt? Jazzre chillre hangszerekre. Jo tér érzet, ultra tiszta magas/ kozep es pontos basszus . Csilingelos, részletes de nem agykaparó. Ár elso blikkre 4-5 rongy.
Köszönöm(ja, a jo sztereo hatás is begyere.) thx
-
D0zeR
tag
Megérkezett a kz zs3 fülhallgató, a legkisebb gumiharang is nyomja a fülem, tudtok ajánlani valamilyet ami kényelmesebb lehet?
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #68753 üzenetére
Az elég furcsa lenne ha nem...mondjuk használattól függetlenül 5 naponta tölteni kissé kényelmetlen...de soknál 2-300 órát is ír, tehát épp elképzelhető...az én BT kütyüm kikapcsolva 3 hónap után sem merült le, tehát elvárható lenne a kikapcsolás lehetősége...
Na majd jövő héten az XB10...meglássuk....
-
törölt tag
válasz
qwertqwert2 #68750 üzenetére
Én is a Jaybird X3-mal szemezek, de "nem merek" belevágni. Már 3 itthoni boltot is találtam ami árusítja. Per pillanat leginkább a standby fogyasztás ami nem tetszik. Ha kikapcsolom a fülest, miért fogyaszt? Vagy nem lehet kikapcsolni? Vicces belegondolni, hogy pár napig nem használom, aztán amikor kéne, le van merülve.
-
qwertqwert2
csendes tag
válasz
kemcso #68746 üzenetére
Köszönöm a választ, utánaolvasva egész jókat írnak erről a két fülesről. A 40-50 évvel nyilván kicsit túloztam, viszont ilyen árkategóriában nem szeretnék úgy járni, mint a 15 ezres korábbi fülhallgatóimmal, hogy 1 év után elkezdte megadni magát a zsinór (általában a jack részénél, egyszer az egyik hangszórónál). Két kérdésem lenne velük kapcsolatban, amire nem találtam választ: 1. használhatók ezek intenzív sportoláshoz (értsd, vízállóak-e)? 2. mindkettőről azt írják, hogy "Made for iPhone stb.", ettől függetlenül ugye használható androidos készüléken is? (ahogy láttam sima jack csatlakozóik vannak)
-
octolith
tag
Sziasztok!
Csak szerettem volna megköszönni a munkát azoknak, akik segítenek és akik naprakészen tartják az összefoglalót. Az összefoglalóban olvasott információkból kiindulva vásároltam egy VSonic VSD3S (újabb féle) fülhallgatót. Először kicsit élesek voltak a magasak, de némi bejáratás után igen kellemes hangzása van és rendkívül kényelmes viselni. Úgyhogy köszönöm!
-
válasz
qwertqwert2 #68744 üzenetére
A 4-5 évtized kicsit bátor kérés, alapvetően a fogyasztói társadalom gyerekei, vedd meg, használd majd cseréld ki.
A wireless-ekről én nem tudok nyilatkozni, kábelesben az RHA 750 ha hivatalos forgalmazótól veszed akkor 3 év cseregaranciát tud és a kábele is igen erős. Vagy a Shure SE215, cserélhető kábellel, de ennek a hangja a 750 alatt van bőven szerintem. (hangban van lényegesen olcsóbban jobb ezeknél, de strapabíróságban meg sem közelíti őket. Pl 53$ a VSD3 twin pack) -
qwertqwert2
csendes tag
válasz
qwertqwert2 #68744 üzenetére
Kiegészíteném annyival az előző hozzászólásomat, hogy a vezetéknélküliséget is azért preferálom, mert általában a zsinór szakadásai miatt vagyok kénytelen cserélni. Ellenben, ha van acélpászmás madzagú vezetékes, arra is nyitott lennék.
-
qwertqwert2
csendes tag
Sziasztok!
Max. 30-35 ezerért keresek elsősorban sportoláshoz (futás, edzőtermi edzés) wireless fülhallgatót. Elsősorban rock zene, másodsorban minden egyéb szólna róla és fontos szempont, hogy izzadtságálló és strapabíró legyen, az elkövetkezendő 4-5 évtizedben nem szeretném lecserélni. Kicsit drágább, de a Jaybird x3-t néztem ki első körben, csak tartok tőle, hogy nem húzná nálam sokáig a kábel. Tudna esetleg valaki támpontot adni, vagy az előbb említett fülesről tapasztalatot írni. Előre is köszönöm, ha valaki válaszol!
-
monti0222w
addikt
válasz
Venyera7 #68732 üzenetére
Szia, nézd ezt neked kellene eldöntened melyik lenne jó! Ami tény, hogy a vezetékes füles hangban jobb mint a bluetooth füles, többet adnak hangban, részletre, térre, stb.
Futásra viszont tény hogy sokkal kényelmesebb a bluetooth-s technológiás, de sajnos hangban még nem!
Ezt neked kell letisztáznod magadban, melyikre is van szükséged. -
Venyera7
senior tag
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Vannak a topikban Sennheiser guruk? Pár hónapja elveszett egy gumiharangom, úgyhogy vettem egy 517682-es szettet. Ezt CX150-nel használtam, viszont most tönkre ment a füles.
Ha már elvertem egy rakás pénzt ezekre a gumiharangokra, akkor olyan fülhallgatót vennék, amihez tudnám tartalékként használni. Tehát a kérdésem:
Meg tudja valaki mondani, hogy milyen Sennheiser vagy nem Sennheiser fülesekhez jó ez a gumiharang szett? A csomagoláson van pár modell, de pl. amivel én használtam, az nincs is köztük...
Köszönöm előre is!
-
Venyera7
senior tag
Sziasztok!
Szeretnèk egy in-ear füllhalgatót vásárolni olyan (10-20k között). Csak azt nem tudom eldönteni, hogy Bluetooth vagy kábeles vegyek-e, mert kocogáshoz kellene ès vezetèkest csak phablettel tudnàm megoldani, ami körülmènyes. Viszont a Gear fit kettővel(mèg nem vettem meg) tudnèk vezetèk nèlkül zenét is hallgatni ès màs információval is ellátna. Viszonyítási alapnak csak a gyári Samsung fülhallgató áll rendelkezésre, tehát ennél kellene jobb.
Mit javasolnátok vezetékest vagy vezetèk nèlkülit?
A válaszokat előre is köszönöm. -
farkasnora
újonc
Hali
Röviden
JVC Xtreme Xplosives (HA-FX101) 4000huf most az egyik nagy áruházban ingyenes kiszállitással
SoundMAGIC ES18 5000huf
A sound magic egy ezressel drágább anyival jobb is?(Az árakban a futár is benne van!)
A szempont ami esetleg döntő lehet az a külső zajok szigetelése. -
törölt tag
-
pulutodurumo
őstag
válasz
gtamate2 #68727 üzenetére
A Zircon az elég keményen V, én kizárnám. Fun, de nagyon hazudik. Az EDR1 szintén V-karakter, de szerintem jó hangja van az áráért, bár főleg elektronikus zenére használtam. Sajnos már meghalt a driver az egyik oldalon de kiszolgálta az idejét. ED9 a cserélhető vetőcsövek miatt előnyben van, meg pici a háza, minden fülben elfér. Plextone nekem kimaradt.
-
gtamate2
veterán
Sziasztok!
Sajnos elhagytam a Soundmagic ES18-am, így új füles után néznék. Elolvastam a nagy fülhallgató teszteket, viszont kíváncsi lennék a véleményetekre, mert nem szeretnék mellényúlni.
Nagyon szerettem az es18 hangzását, nagyon tiszta volt, viszont egy picivel több mélyt el tudnék viselni az új fülhallgatónál, az illesztéke nem ez a hagyományos bass korong volt, ezért nagyon jól benne maradt a fülembe, valami hasonló illesztéknek örülnék.A tesztek alapján ezek a kiszemeltjeim: KZ-ED9 , Rock Zircon , KZ-EDR1 , Plextone X41-M
Legfontosabb talán a hangzás tisztasága lenne.
Köszönet előre is -
PrinceHerceg
őstag
válasz
pulutodurumo #68725 üzenetére
Ismerős az érzés, csak nekem még nincs annyi felhalmozva! Viszont arra azért komolyan kiváncsi lennék, hogy pl egy ATEs vajon tényleg berillium-réz meghajtóval szerelt-e, vagy csak kamu és az is rezes mint az ATE. Mert ha igaz kb ugyan az a liga a kettő példány, csak több-kevesebb mélytámogatással. Így persze majdnem rá is nyomtam, de aztán szerencsére képbe került a ZST, ami pedig több bejegyzés alapján is bőven maga mögé utasítja őket, és egyéb szempontok miatt is nagyon szimpinek tűnt, szóval kíváncsi leszek, h hogyan is fog szerepelni a valóságban!
-
pulutodurumo
őstag
válasz
PrinceHerceg #68724 üzenetére
5 másik KZ után én is majdnem vettem egy ZST-t, de egyelőre túl sok a működő fülhallgatóm
Ha valamelyik kimúlik, majd kísérletezek megint.
-
PrinceHerceg
őstag
Srácok!
Engedjetek meg nekem egy apróbb sikerstory-t:
Történt ugyan is, hogy miután végre megkaptam úgy a KZ ATE-t mint az ATR-t, kb 1-2 hétig utóbbit hajtottam, de valahogy idővel hiányérzetem lett vele kapcsolatban, és így utólag nagyon is helytállónak bizonyúlt a megérézésem, mert mint kiderült, az én ATR példányomnak egyáltalán nincs több mélye, csak megfogottabb, de messze nem olyan dögös mint az ATE esetében, és az én füleimnek annyira közép + magas részek se tetszenek úgy! Ez talán a meghajtóegységből fakadhat, de nem is baj, mert végül is Apámnak adtam, aki persze marhára megörült neki, a rém kényemetlen PANA-ja után, hisz ahhoz mérten a KZ-nek basszusa is bőven akad, nem mellesleg tisztességesebb a többi tartománya is!
Jelenleg egyébként egy ZST hybrid fülest várok, mert nagyon megfertőzött a gyártó ténykedése, hiszen a legjobb dolog részükről szvsz a kiváló ár/érték arány érzékük!
-
válasz
MasterMind #68722 üzenetére
darvinya lesz az embered.
-
MasterMind
tag
Üdv, úgy néz ki, hogy ráfáztam a gr07be újrakábeleztetéssel. A jobb fele nem úgy adja a mélyet, ahogy kéne és az egész hangkép enyhén torz. Ezt már a szervizben észrevettem, de mondom hazafele letesztelem, hátha csak velem van a baj. Sajnos nem.
Elkövettem azt a hibát, hogy nem ástam bele magam a technikai háttérbe, hozzá nem értőként naivan elhittem, hogy ez egy sima kábelcsere lesz. Most utólag kapkodva találtam egy kommentet a head-fin:
"Recabling a dynamic driver IEM is not the same as recabling a BA IEM. You have to pay very close attention to the amount of cable inside the housing, among other things. The dynamic driver inside the GR07 uses it's housing as an enclosure for the driver, so if you change the volume inside the housing, you will affect it's sound output!"Azontúl, hogy nagyjából felfogtam amit ír, technikailag továbbra is zavaros és az is benne van a pakliban gondolom, hogy esetleg sérült valami, aminek nem kellet volna. A lényeg nem is ez, jóval inkább az, hogy mi lehet a megoldás? Van köztetek valaki, aki megtudná csinálni rendesen? Gondolkodtam, hogy megcsinálom magam, de mivel életemben nem forrasztottam össze semmit, ez valószínűleg nem jó ötlet. Előre is köszönöm.
-
turidenes
csendes tag
Sziasztok! Nokia Lumia 735-höz akarok venni AHJ szabványú headsetet. Tudtok ajánlani valamit? Max. 4000ft-ig.
-
megérkezett a Blitzwolf hibridem, azt kaptam, amit vártam tőle, gyakorlatilag első pár perc után egy Piston Hibrid csak kicsit más a design. Persze ennyiért kifejezetten jó vétel, a mai mainstream erős V karakternek csodásan megfelel.
-
Tulku
veterán
Múlkor kerestek többen armatúrás füleseket...
No ha valaki 3 armatúrát szeretne olcsón hallani, annak ajánlott Bodz kolléga által árult NuForce HEM6...
Hogy hol teszi, azt nem árulom el, mert reklám lenne, de ennyiért nem találtok 3 armatúrás fülest... -
törölt tag
válasz
DrojDtroll #68717 üzenetére
Jó választás!
-
Nigér
őstag
válasz
Kriszti092 #68714 üzenetére
Oké, tudomásul vette a topik
-
Kriszti092
újonc
jvc ha-fx101 fülesem helyett keresek újat
-
Land
veterán
válasz
DrojDtroll #68712 üzenetére
Amúgy 3000 Ft-ért már egész jó fülesek vannak Kínából. Persze Te tudod a 2000 Ft-os keret mennyire kőbe vésett. Ha jársz Pesten tudok mutatni pár 10-16 dolcsis árához mérten korrekt hangú fülest.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
monti0222w #68711 üzenetére
ezt már olvastam róla
-
monti0222w
addikt
válasz
DrojDtroll #68710 üzenetére
Land odaadta meghallgatni, de nem tudtam kiigazodni rajta, igaz ő volt az utolsó amit meghallgattam és lehet már elfáradtam a fülesektől. Igor jó véleménnyel van róla, itt a [link] róla, nem tudom hova tenni még az emlékeimben az Einsear él, az viszont biztos hogy a 4 füles közül az Einsear T2 tetszett a legjobban.
-
DrojDtroll
veterán
UiiSii HM7-ről tudtok mondani valamit?
-
darvinya
titán
válasz
DrojDtroll #68708 üzenetére
-
AcCEsS
senior tag
válasz
AcCEsS #68693 üzenetére
Időközben meglett a hiba oka. Valami kontakthiba/szakadás történhetett a jack dugóban, ugyanis ha jó erősen megnyomom a szövetborítású kábelt közvetlenül a jack dugónál a dugó felé, pillanatokra megszólal a bal oldal is. Szedett szét már valaki Xiaomi 4 pólusú csatlakozót? Próbáltam széttekerni, de nem igazán mozdult meg. Valami ötlet?
-
darvinya
titán
válasz
DrojDtroll #68703 üzenetére
Panasonic EarBud van ami ebből kijönn és szól is (valahogy).
-
ggeleven
őstag
válasz
DrojDtroll #68703 üzenetére
Szólni mindegyik fog valahogy...
Ilyen összeg körül milyen hangzást vársz el? Örüljön mindenki, ha egyáltalán megszólal és kibír 2-3 hónapot. Pár ezerért többért egész jók vannak már. Annyival nem lehet megemelni a keretet?
-
DrojDtroll
veterán
2000 ft körül milyen fülhallgató játszik?
mikrofonra nincs szükség
elsődleges szempont a hangzás
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Kriszti092 #68701 üzenetére
Például Rock Y1.
-
Kriszti092
újonc
válasz
pulutodurumo #68699 üzenetére
Edzéshez és utazáshoz.
Zenében rocktól kezdve technóig mindent hallgatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest