Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Awei A880bl bt fülesre szeretnék venni másféle gumibogyeszt
gyárilag ilyen van rajta:
[link]
A problémám az, hogy egyik "raktáron" lévő bogyóm se illik rá, mert kisebb a nyaki rész, mint az átlag
Hogy keressem vagy hol kapok Kínából valami puha, de rá illő bogyót vagy szivacsillesztéket?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Rendeltem egy QCY QY7-et, amihez szeretnék memóriahabos illesztéket venni. Honnan tudnám kideríteni, hogy milyen átmérőjűt keressek? Esetleg tudnátok ajánlani valami bevált 1-2$-os illesztéket?
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Marquess
tag
Hali
Én egy Sony Bass Bosster Füllest vettem 40 euro-ért és eszméletlen jól szól és erős!
Kipróbáltam az összes gagyi füllest,ami ilyen 2,000Ft volt és mind behal elég gyorsan...szóval inkább egy drágábbat ,de jót ajánlanék mindenkinek!Good Heal, Long life.....:),The Naaru never forget you:)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Knightos #69189 üzenetére
a kábele nálam is elszállt, hogy mennyi idős volt ekkor, azt nem tudom megmondani, mivel a 4. tulaja vagyok, ha jól tudom (jófogás->tulku->szentkuti->én, ha jól rémlik), nálam kb 8-9hónapja volt, amikor meghalt a kábel, szerintem olyan ~1,5éves lehetett. Ezt darvinya javította (1+éve), azóta hibátlan (habár tény, hogy mióta megvan 1more triple azóta nem nagyon nyúzom).
Hogy belső felépítése mennyire tartós (vagy legalábbis mennyire néz ki annak), erről esetleg darvinya-t tudod megkérdezni, ő látta szétszedve. De a kábelcsere miatt nem kell kidobni a fülestDe egyébként, ha félsz az ilyenektől, akkor javaslom várd meg black friday-t, hátha lesz ismét jó áron RHA 750es (tavaly ~19k körül meg lehetett venni)
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok!
Elektronikus zenére keresek egy fülest.Két márka jön szóba, hogy miért az mellékes.
JBL és AKG.
JBL S200 és AKG N20 és K375.
Milyen véleményetek van ezen 3 típusról, árral most ne foglalkozzatok
Köszönöm előre is
-
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Szeretnék venni max 5-6k értékben egy új fülhallgatót, mert a 2 éves Maxell Mettalic egyik fele fülese bedöglött. Sajna már rég megkopott róla festék is, így azt se tudom, jobb vagy bal.
Az ajánlottak között magyar honban ajánlott áron belül csak Xiaomi Piston Basic találom. Kérdésem, ajánlott venni e-bayről fülhallgatót venni? Vagy elég gyakori a hamisítvány? Bár csak 5k árkategória, így annyira nagyot nem bukhatok. Illetve találtam pár fülhallgatót (és itt is), amelyet csomagolás nélkül árulnak. Megpróbálható, vagy hagyjam?Illetve a régi fülhallgatóm tönkretételéhez én is nagyban hozzájárultam. Hol az összegubancolás, hol az mp3 kiesett a zsebemből, de a fülhallgató "megfogta" és egyéb nem kíméletes tartás (mp3 mellé raktam a tasakban).
Előre is köszönöm a választ!
Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius
-
Knightos
csendes tag
válasz K1LLMy53Lf #69186 üzenetére
Mióta van neked meg a KC06? Utánanéztem, de írták hogy az összeszerelése ennek is gyenge, kábel csatlakozás szétesik vagy csak szimplán elszáll az egyik fele. Ha esetleg van olyan ebben az árkategóriában ami strapabíróbb egy picit gyengébb teljesítményért, akkor azt jobban meggondolnám. Ha már tizenezer forintot kiadok érte örülnék ha egy-két évig eldöcögnék vele, mert a VSD1 elég hamar szétesett. Viszont ha nincs ilyen akkor szerintem bepróbálkozok az A verzióval.
Árban amúgy 20 felett is megoldható, de örülnék ha a plusz pénz hosszabb élettartamban is visszafizetődik.
[ Szerkesztve ]
-
defqon.1
újonc
sziasztok!
Mit ajánlotok kizárólag elektronikus zenére(hardstyle,hardcore)?Árban 20-30ezer körül maximum.Esetleg valakinek tapasztalat Hisoundaudio Wooduo 2-vel vagy Pump Audio Orange-al? Most egy Xiaomi Piston 2-m van,előtte egy Vsonic Vsd3S volt,az nem volt rossz,de valami mást szeretnék. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Knightos #69184 üzenetére
ha külföldi rendelés mehet, akkor én elsőre Ostry KC06/A füleseket ajánlanám ebben az árban, amit én ismerek. Habár én műfajilag inkább metál/klasszikus/ost-ket hallgatok, de pl Hollywood Undead, Tech N9ne stb zenéket is szoktam hallgatni és a sima KC06 nekem tökéletes volt hozzájuk. Az "A" verzió mélykiemeltebb, ha jól tudom, de én azt még nem hallottam. Esetleg, ha Kínából sikerül valami akcióban kifogni egy 1more triple-t, de az már a keret felett lenne (~22-23környékén meg lehet csípni, de persze még ott van a rizikó, hogy a vám megfogja, ami ritka fülesnél, de előfordul)
Az Ostry felett van egy lépcsővel szerintem, ugyanakkor kevésbé V-s, tehát a basszus ebben lehet, hogy már nem lenne elegendő.Ugyanakkor lehet, hogy kisebb összegű füles is tökéletes lenne számodra, de majd a tapasztaltabbak ajánlanak párat.
(#69185) sheratan igazság szerint csak azért kérdeztem, mert mostanság van melóhelyen az éves szabitervezés, szóval gondoltam, hogyha van egy kb időpont stb, akkor betervezek egy pénteki szabit oda vagy utána hétfőre (szerencsére nem kőbe vésett ez, tehát mozgatható pár hetes intervallumban), mert már többsör beszéltünk róla párommal, hogy eflugorhatnánk valami hétvégén, szóval lehet össze tudnám játszani a dolgot
[ Szerkesztve ]
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
törölt tag
válasz K1LLMy53Lf #69183 üzenetére
Most így nincs tervben. Ellenben ha nem így teszed fel a kérdést, hanem úgy, hogy "srácok, kinek van kedve mondjuk jövő héten beülni egy sörre valahova és kipróbálni pár fülest?", akkor szerintem több választ kapsz rá. És attól, hogy nem "hivatalosan" meg szervezett találkozó, még találkozó az
-
Knightos
csendes tag
Sziasztok,
Új fülest szeretnék venni 20 ezer körül. Műfajilag elég széles skálán kéne jól teljesítenie, de főként goát, downtempot (szóval egy egészséges, de nem túl erős basszus kéne), pszichedelikus rockot meg hip-hopot szoktam, néha metállal megfűszerezve.
Régebben egy Vsonic VSD1et ajánlottak itt nekem, ami hangzás terén jó volt, de fél év alatt megadta magát a ragasztás, úgyhogy ennél valamivel strapabíróbb egyed jó lenne. Mikrofon nem fontos, a kialakítás is mindegy. Bár gondolom ez már nem nagyon számít de Xiaomi Redmi 3S Prime telefonom van, 3.5ös jackkel.
Izoláció terén csak annyi a feltétel hogy a régebbi vidéki buszokon is jól szóljon.Előre is köszönöm szépen
[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
lehet tudni már, hogy kb mikor lesz a köv. füles tali?
-
Gabbbb
senior tag
válasz szabifotos #69181 üzenetére
A Zircon lehet erősebb V, mint a Piston 2, de nem leszel vele sokkal előrébb, inkább sidegrade.
-
szabifotos
senior tag
Üdv!
Xiaomi Piston 2 után beszereztem egy Soundmagic E50-et. A minőségi javulás szembetűnő, de a Piston hangképe jobban bejön. Kicsivel erősebb V karakterre lenne szükségem. A magasakat és a basszust is hiányolom.
Mi jöhetne szóba? Rock Zircon-nal előrébb lennék a Pistonnál? Köszi -
thingol
tag
-
Csápájev
őstag
válasz darvinya #69167 üzenetére
Arra gondoltam,hogy nagyon jó lenne ennyiért normális fülest kapni.
Betettem a lehetséges jelöltek közé, sőt, ennyiért igazából kockázat nélkül berendelhető
Milyen más Bt fülesekkel tudtad összehasonlítani?
Van benne basszus? A xiaomival elsősorban az volt a bajom,hogy szinte egyáltalán nem volt benne mély. -
darvinya
titán
válasz Csápájev #69165 üzenetére
Mi nem lenne igaz?
Többen vettünk már ilyet és nekem is van.
Hallottam én is drágább BT fülest, de semmivel sem adtak többet ennél. Ja…márka rá volt szitázva.
Igaz én hallgatni szeretem a dolgokat, s nem villogni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Csápájev
őstag
válasz schawo #69161 üzenetére
Szia!
Megjött már a Tronsmart Encore S1 fülesed?
Bluetooth fülhallgatót keresek bringázáshoz és eléggé meg vagyok lőve.
Szinte az összes Bluetooth fülhallgatóról olvasok olyan véleményeket,hogy egy fillért sem ér és nem tudom,hogy ezek az illetők várnak nagyon sokat egy BL fülestől vagy a többiek nagyon keveset.. ,de hajlok arra,hogy a többség téved, mert vettem egy Xiaomi sport fülest és nagyon nem jött be.
A 3ezres vezetések Samsungomban több élet és basszus van.
QCY 7-8ról is ódákat zengenek egyesek,mások azt mondják egy fillért nem ér.
Én sem várok nagy csodát,csak hogy legalább a Samsung HS130 szintjét elérje,ami valljuk be nem egy nagy etvasz.
Itthon Shure 240et hallgatok,annak a karakterisztikáját imádom.
Ne legyen túlsúlyban a magas és legyenek mélyek.
10ezer körül költenék rá,de minden megoldás érdekel,mert baromi praktikus egyébként a vezeték nélküli használat.
Van ötleted esetleg?
Másoktól is kérdezem persze...[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz rauschie #69160 üzenetére
Én a 1More Hybridet fogom ajánlani, az nagyjából belőhető a HD25-1II és a HD650 közé frekimenetben, inkább a 25 felé. Kicsit túlövöm a keretedet (60EUR). Nyilván ennyi pénzért nem várhatsz el egy HD25-1II hangminőséget, de gondolom ezzel tisztában vagy. Pár éve megvan. Bírja a hosszabb futkározást és a több órás biciklizést, de nálam napi átlagban 2-3 órát megy. A szigetelése messze nem 100%-os, ami direkt jól jön futkosás közben.
De biztos kapsz még más ajánlást.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
rauschie
senior tag
Sziasztok!
A következő paraméterek alapján szerintetek melyik IEM-eket lenne érdemes meghallgatni?-max 50 EUR
-semleges, esetleg V karakterisztika, semmiképpen se túl sok mély, de azért túl kevés se legyen (fejhallgató vonalon tudom belőni, kb: HD-25 <= x <= HD650), preferált zenék: rock n' roll, punk, edm
-heti 3x15 perc kocogással számolva bírjon ki 2 évetElőre is köszi minden tippet!
-
zizi7229
tag
-
addikt
válasz holozis_HUN #69143 üzenetére
iphone 7-em van, abban nincs aptX
üzemidőben nagyjából 7-8 órát zenél és hetekig elvan sleep módban.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
atee_13
őstag
Sziasztok!
Állandó jelleggel megtörik a fülesem a telefonnal hallgatva. Nem drága xiaomi, de nem akarok havi rendszerességgel egyet rendelni. Bluetooth-os megoldásból van valami ami nem túl költséges? Nincs nagy elvárás nem vagyok vájtfülű csak ne recsegjen, zúgjon ennyi kb elég nekem. Tudnátok ajánlani valamit/valamiket alacsony költségvetéssel?
-
zizi7229
tag
Sziasztok, ket fules kozz nem tudok donteni, ha valaki tudna nekem segíteni, azt megköszönném:
Xiaomi Hibryd
Sennheiser momentum m2 iei
Nem egeszen egy kategoria a ketto, es ahogy olvastam a hangzasuk sem hasonlit egymasra
Elotte piston 3-mam volt, csak iszonyatosan behalkult valamiert
Szoval ha valaki hasznalta vaalamelyiket, vagy van velemenye, azt szivesen vennem
KosziTel.: 06-30/650-1098 --- megbízhatóságom, hirdetéseim --- http://hardverapro.hu/tag/zizi7229 || OnePlus One 64GB >> Huawei P9 Plus >> P20 >> S22 Ultra || 8800 Ultra -- Because I believe in power
-
mateus
senior tag
Írtam a hivatalos support-nak, azt válaszolták, hogy már nem része a csomagnak, és már készleten sincs nekik h küldjenek. A doboza nem lett "update-elve", ezért ragasztják le. Egy másik fórumtárs is ugyanígy járt nemrég.
De megemlítették, hogy tudok vásárolni az ebay-en vagy amazonon ilyen ear hookot, kedvesek -
addikt
válasz holozis_HUN #69117 üzenetére
nekem van QY19 olvashatod is a véleményemet róla a topicban (kereső)
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
fericske
addikt
válasz K1LLMy53Lf #69140 üzenetére
No, majd mesélsz
-
mateus
senior tag
-
mateus
senior tag
De a vicc, hogy a hivatalos oldalról rendeltem meg, az Aliról rendelve meg a közel féláron kapott füleseknél megvolt minden tartozék.
Amúgy a szárnyakat akartam írni, azok hiányoznak (azon kívül csak az illesztékek és a töltő jár, azok benne voltak szerencsére )
Most anélkül hallgattam melóba jövet, nem esett ki, de sportoláshoz nem ezt fogom így használni.[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz mateus #69132 üzenetére
Olcsó, olcsó, de hozzá van méretezve, tervezve...sajnos ez a külföldi "olcsóság" átka....
Azok a szárnyak, amik bent tartják a fülben legalább megvannak?
Mert nélkülük elég bunkó nagy, ormótlan a füles rész és gyakran ki fog esni a fülből egy-egy rántásnál...[ Szerkesztve ]
-
mateus
senior tag
válasz fericske #69112 üzenetére
Akárhogy néztem a készülékházat, nem találtam rajta lyukakat.
Na mindegy, ez van.Viszont ami gáz, hogy a klipszek kimaradtak a csomagból, és mind a dobozon felsorolt tartozékoknál mind a használati utasításban le van ragasztva a rá vonatkozó rész, szóval szándékosan.
Na most ezt nem láttam odaírva, hogy az akciós áron ezt nem kapja meg az ember...
Elég kellemetlen egy ilyen olcsó valami miatt negatív szájízzel nyilatkozni róluk. -
margithid
veterán
Sziasztok!
Az asztali gépemben elromlott a fülhallgató bemenet, szerintetek egy ilyenmennyire lehet jó?
A zene minőségét nem rontja egy ilyen átalakító?[ Szerkesztve ]
-
mateus
senior tag
Nekem QCY QY12 van, szerintem teljesen jó, bár én a nagy Ali 7éves szülinapi akcióban fogtam ki 16 dolcsi körül a hivatalos store-ban, de szerintem lazán megéri. Mágneses, tudja az aptx-et, és nincs driver flex.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz holozis_HUN #69123 üzenetére
Az aptX egy kodek, szóval elképzelhető, hogy fel lehet rá bűvészkedni valahogy, de mivel licencköteles, így a felbűvészkedés warez kategóriába esik szerintem már. Nyilván azért hagyta ki a Xiaomi is, mert minden filléren spórolni próbálnak.
Adott összegért vezetékesből jobb minőséget fogsz kapni biztosan, a BT a kényelem miatt jó, nem a hangminősége miatt. Egy silány hardveres megvalósítással aptX is lehet pocsék, ahogy nélküle is lehet teljesen jó.
Nekem amúgy a BT fülesekkel az egyik legnagyobb bajom, hogy kb 5 lépésben állítható a hangerő általában (jó, ez kis túlzás, de kevesebb lépésben, mint a telefon saját kimenetét), és ez általában vagy túl hangos, vagy túl halk, de sehogy nem jó.
-
gatto_
senior tag
Üdv! Vettem ma egy JBL E25BT fülest. Ebben a tesztben van egy mondat ami érdekes:
A párosítás, mint megszokhattuk, nem különösebben bonyolult, illetve a telep töltöttségét a korszerű mobileszközök már képesek kijelezni, ami egész praktikus funkció.
Ezt hogy? Samsung S7Edge-m van de magától nem mutat semmit, és a bluetooth beállítások között sem találtam ilyesmit. Csak bizonyos telefonok tudják? Vagy kell hozzá valami külsős program?
-
holozis_HUN
veterán
válasz #16820480 #69122 üzenetére
Ahogy látom az aptX egy szoftveres megoldás, Redmi Note 3-ra van mod, hogy rá lehessen rakni, tuti meg lehet oldani Note 4-re is. Na de ez a legkisebb probléma.
Igazából tényleg zavar a kábel, csomószor beszorítom a testem és a karom közé, majd amikor megmozdulok kirántom a fülemből... Meg mindenbe beleakad. Sokkal kényelmesebb lenne egy Bluetooth füles, de kezdek letenni erről. Lehet inkább beruházok egy Blitzwolf fülesre, azt sokan dicsérik.
Legfontosabb tényleg az, hogy minden részletet kihalljak, amit csak lehet egy 320 kbps zenéből.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
törölt tag
válasz holozis_HUN #69121 üzenetére
Neked semennyit nem adna az aptX, mivel a telefonod nem támogatja, így felesleges az elmélkedés. Illetve akkor nem felesleges, ha telefont is cserélnél ehhez a dologhoz. A 6 ezer forint az még kvázi filléres kategória, főleg vezeték nélkülinél. Ha csak azt nézed már, hogy mennyivel több alkatrész kell bele, hogy egyáltalán megszólaljon, és még vezetékesből is a 6 ezres sáv az igencsak belépő kategória.
darvinya: Köszi, megpróbálom valakinél kipróbálni. Illetve ha már itt vagyunk: valakinek van esetleg, akinél ki tudnám próbálni?
-
vicze
félisten
válasz holozis_HUN #69119 üzenetére
HW megvalósítástól függően (DAC, AMP, driver, stb.), vagy kevés vagy ég és föld. AptX se képes csodákra, csak ha a körítés is megfelelő mellé.
-
vicze
félisten
Mivel a Redmi-ben nincs AptX, így ugyan úgy SBC-n fogsz zenét hallgatni, mint bármi máson, felesleges is ezt szempontnak venni. Ahogy a BT 3.0 felett semmi köze a BT-nek az audióhoz, majd valamikor az 5.0-lal jön pár kiegészítés.
-
holozis_HUN
veterán
QCY Qy19 mennyire ajánlott? Azért mégis olyan 22 euro környékén van, és nem tűnik rossznak leírás alapján. Spotifyon hallgatok zenét, ami olyan 320 kbps maximum, néha becsúszik egy-egy flac fájl is. Sajna amilyen zenéket hallgatok azok nincsenek flac formátumban...
Telefon Redmi Note 4 lesz, Bluetooth 4.1.
Ha jól látom ez 768 kbps-ig kezeli a zenéket, van APT-X is stb, egyéb finomságok.
Valakinek van erről a BT fülesről véleménye? Vagy esetleg a QCY QY12?
Egy Rock Zircont váltana, remélem tud majd elég részletességet adni.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
törölt tag
Valaki esetleg ismer még a Meelec X7-hez hasonló kialakítású BT fülest, csak esetleg olcsóbban? Tehát ilyen fül feletti kábel és csak a két kábel köti össze a két oldalt jellegű cucc.
-
mateus
senior tag
Na megjött a Brainwavz Blu-200 BT füles, jó cucc.
Viszont a balosa driver flexel (a jobbos nem, próbáltam fordítva is, mindig csak a balos).
Ez lehet garis hiba, vagy így kell elfogadni? -
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Jelenleg egy piston 2-t használok, de mivel már régóta szeretnék egy BT headsetet is, lecsaptam az 5.9$-os QCY QY7-re. Valaki, aki hallotta már mindkét fülest, meg tudna nyugtatni, hogy nem lesz sokkal xarabb a hangja? Illetve közben az ebay-es topicban linkelte valaki, hogy a QY8 9.5$AU, esetleg az jobban megérné mint a QY7?
Előre is köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz monti0222w #69108 üzenetére
igazából én is a filterek miatt vettem, amivel elvileg totál állítható a hangképe... szóval így több iem-et kapok 60fontért (vagyis 70ért, ha megkapom )
Egyébként, ha valaki akar kísérletezni: massdropon van most $20ért First Harmonic IEB6 IEM. Ingyen posta, szóval vámmentes cucc
-
monti0222w
addikt
válasz K1LLMy53Lf #69105 üzenetére
Igen, a fiam vett egy Vyrus-t sz.napomra, de jó egy hónap volt mire ideért, ha nem több, haverja ment ki látogatóbba hozzá és ő hozta haza. Most van járatás alatt, és nem kapkodóm el!
Szerintem oly mindegy mihez hasonlítod össze, példának okáért a Vyrus-t tudod kombinálni a szűrőkel ezzel befolyásolva a hangképet, így ha meghallgatod az enyémet akkor az általam preferált szűrőből tudod levonni a következtetést, pedig elég szépen lehet változtatni a karaktereket.
Elég ha csak azt amit hallasz, arról leírod a véleményed, viszont összehasonlítva meg képet kap az olvasó közönség.[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz fericske #69102 üzenetére
hát majd kiderül. én a head-fin olvasottak alapján írtam, h sztem pár hét...
am trackingesen vettem szal +10font. nem mertem a normál postát választani rá(#69103) monti0222w rendeltél te is? am én a 1more triple-hez tudom majd hasonlítani csak.
[ Szerkesztve ]
-
fericske
addikt
válasz monti0222w #69103 üzenetére
Mennyi óra van már benne?
A mélyeknek kellett a legtöbb, hogy már ne panaszkodjak (100+ óra) a részleteire és skálázottságára - bár elvárásaimnak megfelelő feszes sosem lesz, úgy gondolom. -
monti0222w
addikt
válasz K1LLMy53Lf #69101 üzenetére
Kíváncsi leszek majd a beszámolódra, mert eddig a Vyrus bevált mindenféle szempontból. Nálam ekörül van a lélektani határ árban és a Vyrus hozza a kategóriája legjobbját.
Visszatérve a Master-re kivi vagyok miben lesz másabb a hangja, úgy hogy árban nem egy kategória!Fericske privi megy.
[ Szerkesztve ]
-
fericske
addikt
válasz K1LLMy53Lf #69101 üzenetére
Annál hamarabb kell megkapd.
Ez már piacon van, itt helyben 2 nap alatt kiviszik.
Jövőhéten meg kell érkezzen hozzád (ha tényleg minden oké lesz a rendeléssel, ami szerintem kedden kiderül, mert ma vasárnap van, holnap meg még vasárnap lesz ) -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz K1LLMy53Lf #69096 üzenetére
hát sok gondolkodás után leadtam a rendelést egy master-re... a rendszer elfogadta, megjöttek a visszaigazoló mail-ek szóval pár héten belül elméletileg kiderül, hogy valóban megkapom-e ennyiért, és hogy mit tud
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest