Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Szeretnék venni max 5-6k értékben egy új fülhallgatót, mert a 2 éves Maxell Mettalic egyik fele fülese bedöglött. Sajna már rég megkopott róla festék is, így azt se tudom, jobb vagy bal.
Az ajánlottak között magyar honban ajánlott áron belül csak Xiaomi Piston Basic találom. Kérdésem, ajánlott venni e-bayről fülhallgatót venni? Vagy elég gyakori a hamisítvány? Bár csak 5k árkategória, így annyira nagyot nem bukhatok. Illetve találtam pár fülhallgatót (és itt is), amelyet csomagolás nélkül árulnak. Megpróbálható, vagy hagyjam?Illetve a régi fülhallgatóm tönkretételéhez én is nagyban hozzájárultam. Hol az összegubancolás, hol az mp3 kiesett a zsebemből, de a fülhallgató "megfogta" és egyéb nem kíméletes tartás (mp3 mellé raktam a tasakban).
Előre is köszönöm a választ!
Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bitcoin topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bittorrent topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest