Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asus blog: az UEFI boot beállítása
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz Zola007 #66470 üzenetére
BT-nél nem ilyen egyszerű a dolog, mert külön erősítő van.
Tehát telon BT dac-ot szabályzod, míg magán BT egységen a saját erősítőjét.
2x tudsz erősíteni újabbakon, míg régieknél ilyen nincs vagy fixre állított erősítő van.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Tulku
veterán
válasz Zola007 #65390 üzenetére
Ha veszel egy BT modult, akkor ezt a fülest le tudod rövidíteni...talán épp a nyomkodó előtt elvágva, aztán rádobva egy kis súlyú de jó jack-et már mindjárt más lesz a helyzet....himbálózás megszűnik....
...de hidd el a BT fülessel járnál a legjobban...vagy egy fejessel, ahogy fél hét is edz
-
Tulku
veterán
válasz Zola007 #65374 üzenetére
Ezt minek külföldről?
Itthon is van Neutrik...de Darvinya fórumtárs lőtt már nekem egyeneset is ami überfasza (majd megmondja honnan) és 90 fokosat is az is fasza....mindkettőt ajánlom...
De a neutrikkel nem lősz mellé....
Kácsánál is van akár kevláros (vagymittomén) az is jó...
-
Chuck Norris
senior tag
-
Tulku
veterán
válasz Zola007 #65367 üzenetére
Neked ezek alapján kizárólag BT jöhet számításba...két bogyó kis kábellel összekötve...
Awei 980-a már valamennyire elfogadható hangot produkál, de a sok "dobozhang" beírásodból és a testépítő topikból ismerve téged, szereted a minőséget, ezért inkább egy Brainwavz BLU200 szintű BT fülest ajánlanék...de az drága és mélyekkel gazdagon ellátott...mindenképp meghallgatást igényel....
-
törölt tag
válasz Zola007 #65365 üzenetére
Be kell vezetni póló alá a kábelt, ott nem akad bele semmibe, nem is lifeg. Van olyan BT füles is, ami csak két bogyó és a kettőt összekötő kábel. Vagy jó drágán van csak két bogyó is.
Én nem szeretem az olyan merev tartóelemeket, mint amilyen ez is, mert elég hamar elkezd nyomni.Nekem SBH20 van, igaz csak a bemelegítésnél használom, mert párban edzünk egy haverral, és nem túl barátságos kizárni a másikat de szerintem elég jól el lehet tüntetni a kábelét, én nem akadtam még soha bele.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Zola007 #65352 üzenetére
Igen, mert ott nem értenek hozzá az eladók, nekik mindegy, és inkább nem állnak le veszekedni a vevővel, mert macerás. Ott sem garantált, csak nagyon valószínű, hogy cserélik, mert hivatalosan nekik sem kellene. Máshol meg szinte biztosan nem fogják.
Ez alól kivétel még az RHA, ők kimondottan mindent cserélnek, 3 éven át. -
-
Zola007
veterán
válasz Zola007 #65341 üzenetére
Az alábbi in ear fülesek közül melyiket érdemes, ha kifejezetten sportoláshoz (futás, kerékpár, kondi) kell?
- Sony MDREX15LP
- Maxell Metalics
- A+ SB9
- valamelyik KZ típus ebayrőlNem szeretnék rá sokat költeni, mert van gyötörve rendesen, időnként beakad ide-oda és átlagban max 1 évet bírnak nálam a fülhallgatók.
Régebben AKG K324p volt 3db, a hangjukat szerettem.
Most a 2. Awei ES-q35-öt nyúzom(tam), ezeket a szövetkábel miatt vettem, az első 1 évig bírta, a második azonban 2 hónap után beadta a kulcsot[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
korcsi
veterán
válasz Zola007 #57045 üzenetére
Nem rég rendeltem aliexpress-ről egy bluedio i6-ot, 18$ volt postával. "Sajnos" gyári hibás volt, fél óra alatt lemerült, néha csak zaj jött belőle, illetve ha ment a kijelző akkor is bírt "zörögni", sebaj refundoltam.
Ha már így alakult szétszedtem, egy IS2020S van benne, utána nézve impresszívek a paraméterei, legalább is nem rosszak. Tanulmányozva a kütyüt, kiderült, hogy az egyik akku vezeték nincs rendesen meg forrasztva, ezt javítva még mindíg merült, a kijelző egyik oldala meg "izzott", végül is pénzbe nem került, és kijelző nélkül is használható. A kijelzőt eltávolítva minden probléma megoldódott, egész jó a hangja, bár lefele kicsit emel 20hz-en 4dB-et az 1KHz-es átvitelhez képest.Más:
Mp4nation-től jár hirlevél, pár hete hirdették Brainwavs Jive fülest 22$-ért 28 helyett, már pár hete hallgatom, de nem vagyok nagy hozzáértő (Xears xe 200-at hallgattam az elmúlt 3 évben), hogy pontossan meg tudjam fogalmazni milyen, de érdekes, gyors mélyek jellemzik, részletes közepek és kicsit harsogó magas, amúgy elég neutrális a xears után.referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
BloodRay
veterán
válasz Zola007 #4946 üzenetére
Félreértettelek kicsit.
Hogy nálunk miért ennyivel drágább minden az jó kérdés, de sajnos már rég óta így van és nem hinném nagyon változni fog.
Lejátszód ahogy írtad nem volt rossz vétel.
Én MDA III -amat vettem hasonlóan "0km-es" használtan.[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz Zola007 #4939 üzenetére
Szerintem nem sem kevés pénz amennyibe normális fülesek kerülnek, de mint mindenben ezeknél is meg kell fizetni a minőséget. Vicc elvárni, hogy 2-3, 4-5 ezer forintért csúcs minőséget kapjon az ember. (Főleg nézve a lejátszók vagy akár a fejhallgatók árait.)
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz Zola007 #4931 üzenetére
Így érthető. Bár 15k-ért már kapsz Sandisk Sansa Clip-et aminek az egyik legjobb a hangja. Nekem is olyan van plusz egy kb ugyanannyiba kerülő fülhallgató.
Szerintem ilyen(aránylag kicsi) összegeknél megéri kicsit spórolni, de persze mindenki másra szeret költeni."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz Zola007 #4928 üzenetére
Ennek tükrében megtenné egy Panasonic is.
De csak egyszer halld majd későbbiekben egy normális füles hangját és elsírod magad.
Régen én is a Panasonicokat favorizáltam anno és még csak nem is a 2-3 ezres kategóriát, na azok után egy normális IEM-et hallani eléggé mellbevágó volt. Ahogy Macilaci457 is szokta írni, a fülhallgatóra is kell áldozni nem csak a lejátszóra(előbbin múlik inkább a hangzás). 40 ezres lejátszókat 2-3 ezres fülhallgatóval használni szvsz vicc."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Proxmox VE
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen GPS-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest