Új hozzászólás Aktív témák

• MasterMind

tag

Üdv, úgy néz ki, hogy ráfáztam a gr07be újrakábeleztetéssel. A jobb fele nem úgy adja a mélyet, ahogy kéne és az egész hangkép enyhén torz. Ezt már a szervizben észrevettem, de mondom hazafele letesztelem, hátha csak velem van a baj. Sajnos nem.

Elkövettem azt a hibát, hogy nem ástam bele magam a technikai háttérbe, hozzá nem értőként naivan elhittem, hogy ez egy sima kábelcsere lesz. Most utólag kapkodva találtam egy kommentet a head-fin:
    "Recabling a dynamic driver IEM is not the same as recabling a BA IEM. You have to pay very close attention to the amount of cable inside the housing, among other things. The dynamic driver inside the GR07 uses it's housing as an enclosure for the driver, so if you change the volume inside the housing, you will affect it's sound output!"

Azontúl, hogy nagyjából felfogtam amit ír, technikailag továbbra is zavaros és az is benne van a pakliban gondolom, hogy esetleg sérült valami, aminek nem kellet volna. A lényeg nem is ez, jóval inkább az, hogy mi lehet a megoldás? Van köztetek valaki, aki megtudná csinálni rendesen? Gondolkodtam, hogy megcsinálom magam, de mivel életemben nem forrasztottam össze semmit, ez valószínűleg nem jó ötlet. Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák