Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungabor98
újonc
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy Brainwavz R1-et mert itt olvasgattam "dolgokat", majd mindjárt elmondom miért nevezem így hogy "dolgok", és végül megvettem.Na most annyit leszögeznék az elején, hogy mindent amit ide írok, ne vegye sértésnek senki, megporóbálom minden tiszteletemet belevinni a fórumozók felé.Namost: Meg is jött.Azonnal ki is próbáltam, és máris éreztem hogy valami nagyon bajos.A basszusa egyenlő volt a nullával, még úgy ahogy tisztán szólt, de a közép és magas tartomány se volt a legjobb.Egyébként a merevítőröl nem is beszélek, nem jó semmire, mert nem áll meg úgy ahogy beállítod, bár lehet ez csak az én fülemnél volt így.Ezután jó, mondom biztos csak be kell járatni...Járatom....belehallgatok...járatom...belehallgatok.Semmi változás.Specifikációkat nem írnék, aki meg akarja nézni hogy hány Ohm-os, vagy éppen a frekvencia tartományát, az utánanéz.Jó, ezután le is raktam, annyira felhúztam magam rajta, hogy el is raktam 1-2 hétre.(Eközben járattam még, már-már kínomban.)Ezután oda adtam édesapám kezébe, aki építő-gépészmérnök, és 30 éve az a hobbija, hogy erősítőket, hangfalakat épít, hogy ugyan nézze már meg, miért szól ez így, elvégre én azért vettem ,mert
a mély és magasért felelő membránok külön vannak, így a rezgések is tisztábbak, a maguk útján mennek, nem zavarja őket a másik frekvencia-vég.NA ÉS ITT KEZDŐDTEK A GONDOK....Nagyon kíváncsi voltam, úgyhogy azt mondtam, inkább szedjük szét, nézzük meg mi van a belsejében és lemondok a garanciáról.....
Hát nem bántam meg, meg kel hogy mondjam jót nevettem(kínomban).Szétszedtük...Ez egyébként 1 órás precíz műtét volt, bár ezzel számoltunk is, rendesen oda volt szinte olvasztva, nehogy szét lehessen szedni.
Aztán felnyitottuk.Láttuk is a két membránt.Képzeljétek el, hogy az egyik membránhoz MŰANYAGGAL volt odaforrasztva réz.Nem is volt csoda, hogy nem szólt rendesen.A membránok minősége a leggyatrább ócska alumínium, hol van itt szó neodímiumról, vagy legalább egy rendes membránról...A membrán úgy oda volt ragasztózva körbe a műanyaghoz, hogyha az tud annyit mozogni ami kell neki a megszólaláshoz is akár, megeszem a kalapom.Nem is csűröm csavarom tovább , egy-két dolgot leszűrtem ebből a fülhallgatóbol:
- Ezek a tipikus ócska, műanyag darabka minőségtelen fülhallgatók, TÖKÉLETES kínai minőségben.
-Ha még lehetséges hogy selejt is, több ízben vérzett , nem csak egy problémája volt.
-A hangzása körülbelül a 3 ezer forintos Philips fülhallgatóméval egyenlőÖsszegzésképp: Én ezt a fülhallgatót a többiek ellenére egyáltalán nem tudom ajánlani, kifejezetten rosszul szól, tipikus kínai a megjelenése, srácok, komolyan mondom sokkal jobban jártok szinte bármivel.
Ui.: Nem, nem volt hamisítvány, gyártó honlapjáról lett beszerezve, és minden nagyképűséget félretéve, úgy, hogy 10 éve komolyan zenélek, elmondhatom szerencsére, hogy nincs rossz hallásom.
10/3
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest