Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Nova96 #67605 üzenetére
van QCY QY19-em, ha ki akarod próbálni. az én fülemből tuti nem esik ki, de nem vagyunk egyformák
van egy Bluedio N2-m is, de az szerintem nem jó futni (bár eszméletlenül könnyű)
meg egy Macaw T1000 isszerk: valami admin összevonná a kettőt?
[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
törölt tag
válasz Nova96 #65043 üzenetére
A GR07 egy jó ár/érték arányú füles, mondjuk úgy, hogy átlagos anyagminőséggel. Egy kínai cég gyártja és fejleszti Kínában, és a márkaneve az ilyen topikokat leszámítva nullát ér a piacon. Szerintem elég irreális elvárás, hogy valami még csak megközelíteni is tudná az árának negyedéért akár hangban, akár anyagminőségben, nem hogy a kettőben egyszerre.
-
kemcso
Ármester
válasz Nova96 #65043 üzenetére
Ezek a kínai csodák ahogy írták már többnyire mélykiemeltek, az az elvárás. Ha a GR07-szerű hangot keresel, akkor az AX-35 pl olyan, szerintem minőségi is, de kicsit a kereten felül van.
A tartósságukról semmi infó nincs, nem hinném, hogy egy ilyen árú füles túl sokáig tartana. Vmit valamiért: csoda nincs, 5-10-20$-ért ha kapsz egy elfogadható hangot akkor mellette vmiben kompromisszumot leszel kénytelen kötni. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Nova96 #54646 üzenetére
+1
én szombaton vettem át a Piston 3ast. Előtte egy Panasonic RP-HV21E-K-t használtam (~2,5k HUF), a különbség ég és föld. Tudom, valószínűleg a pana füles az alsó kategória legalja alatt van, de tényleg elképesztő, h ilyen áron (5043HUF-ot fizettem kereken) ilyen minőségű fülest adjanak. Nagyon szép a közép, tényleg elkülönülnek a hangok, szépen szól a magas tartományokban is és annak ellenére, hogy vacilláltam a piston 2 és eközött, nem bántam meg, hogy ezt választottam, mert nekem a basszus is elegendő. Habár hozzáteszem nem vagyok vájtfülű
És nagyon kényelmes. Ezt szerintem még érdemes kiemelni.Mindenképpen ajánlott a saját árkategóriájában. (és szerintem rendelem is a következő darabot belőle páromnak is )
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
lacko6
senior tag
válasz Nova96 #22109 üzenetére
Szerintem a hangja se akkora durranás,újonnan 15e ha vállalod a garanciázást és még új 12 körül.
nem érne többet 10nél szerintem újonanA sok extra meg parasztvakítás ,ráadásul a vetöcsöve is kisebb a CX400II-nél meg az Xears-nél. Ezért a sok harang,valószínű nincs vele sok kompatibilis darab. Pedig a senn haragjaival sokkal jobban szól az Xears is.
[ Szerkesztve ]
-
szipak
tag
válasz Nova96 #21625 üzenetére
az M1 egy korrekt konstrukció, kellemes hangzással. én másfél éve nyúzok egyet (napi 5+ óra), különösebben nem kímélem és még mindig működik. jelenlegi akciós 35$ -t szerintem megér.
viszont egy kicsit többért ott a GR06, hangban rendesen elveri az M1-et, ha van plusz 15$ -od, inkább az. ha teheted, akkor várj addig, amíg lesz.
-
Xabi78
aktív tag
válasz Nova96 #21625 üzenetére
A Brainwavzok szerintem jobb összeszerelési minőségűek, cserébe kissé drágábbak. Az M1et sokan dicsérik, marha kényelmes, jó hangú kis füles. A xearsoknak aznos árkategóriáan jobb hangjuk van (XR120, XE200), silányabb vezetékekkel, igénytelenebb csomagolással, és több is döglik be belőlük.
Döntsd el, hogy az összeszerelési vagy a hangminőség fontosabb azonos áron.
Hasonló árkategóriában érdekes lehet a Vsonic GR06, szerintem, bár erről sok hazai véleményt még nem olvastam, de a külföldi összehasonlítások jókat írnak róla. Jó összeszerelési minőség, rengeteg tartozék, korrekt hang.
X.
Cave canem!
-
zack
nagyúr
válasz Nova96 #19647 üzenetére
Youtube-on nézelődj. Seki se fog helyetted keresgélni.Használd a google-t, szinte mindent meg fogsz róla találni.
Ha túl olcsó, akkor fake. Van egy irányadó ár, amit a moster.com-on ki van írva. Ha ettől sokkal olcsóbb, ráadásul nem is akciós, akkor tuti hogy fake.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ko9
addikt
válasz Nova96 #19645 üzenetére
Az eddigi tapasztalatokból, mármint amiket itt olvastam, az jött le, hogy egyiket se
Akiknek van Brainwavz Beta: nektek is sokkal halkabb ugyanabból a forrásból, mint a többi? Meg nekem elég... szarul szól... Nem tudom én rontottam-e el valamit de... HPM70-em jobban szólt anno
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Shufny
őstag
válasz Nova96 #14736 üzenetére
Nem értem miért kérdezed. Nem úgy volt, hogy nem tudod megoldani a külföldről rendelést? Amazon.com -ról végképp macerás tud lenni. Pláne nem értem, hogy miért vennél ilyet, amikor van ilyen combo. Egyébként senkit nem érdekel 12 alatt az M3? Szerintem kár kihagyni a 3 fős rendelést, amit írtam.
-
themebuilder
senior tag
válasz Nova96 #14736 üzenetére
A FiiO E5 már magában $20. Itt biztosan eredetit kapsz 11000Ft-ért. Az RE2-től nem kell elájulni IjokerI szerint.
dudika10 igen, ők a legolcsóbbak (az igazsághoz hozzá tartozik: bár nem túl megbízhatók)
[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
themebuilder
senior tag
válasz Nova96 #14708 üzenetére
Szerintem jobban járhatnál egy Sony NWZ-E453-al:
Igaz nem bővíthető és FLAC-et se támogat, de az üzemideje 3x annyi is lehet akár, EQ-je is használhatóbb sokkal, a hangzása is jobb lehet. A kijelzője jobb és nagyobb így több információ fér el rajta. A külseje is igényes.
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
-
Bushmann
tag
válasz Nova96 #14701 üzenetére
Hát akkor az M1 egy jó kis mindenes, kiegyenlített hangzással, de az M6-ról is ilyeneket hallani. Viszont ha a kettőt összehasonlítod, akkor inkább az M1 győz.
Nem túl sok véleményt olvashatsz itt, de azért belinkelem. -
Peti66
senior tag
válasz Nova96 #14698 üzenetére
Azt, azért nem szabad elfelejteni, hogy a "lejáccód" típusa vs füles típusa egymásra gyakorolt hatásáról. Mert oda- vissza megy a dolog.(kölcsönhatás elve) vagy pld. milyen nótákra vagy ráhangolódva, ez kulcskérdés
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Peti66
senior tag
-
Luissimo
veterán
válasz Nova96 #14689 üzenetére
M1
sokat hallgattam mindkettőt, de valahogy az M1 győzött nálam.
sokkal kényelmesebb a fülben.( és "szebb" hangja van )mindkettő jólszól, a TD-ben több a basszus sokkal, ha basszista vagy, akkor az a jobb választás neked.
az M1 most 20 dolcsi volt akcióban ( nekem annyiért jött), a TD-t is megkapod itthon 10 alatt.
Mostéppen egy "Shufny-s" M2-t hallgatok.
Járódik, járódik befelé, de a két füles közti árkülönbséget nemlátom igazolva benne. Több a mélye, a magas rovására ( legalábbis mostmég igytűnik, de remélem még alakul)[ Szerkesztve ]
-
SMITHVADŐR
tag
válasz Nova96 #14260 üzenetére
Szerintem látatlanba senki nem tudja ezt megmondani, ez egyén függő.
Én teljességgel azt hittem, hogy a Senn cx400II-nek elég kiegyensúlyozott hangja van, de már zenei ízlésem annyit változott, hogy nekem a benne lévő mély már túl sok (pedig rocktól kezdve hip-hop on át egészen a klasszikusig mindent hallgatok )
Lehet teljességel megfelelne neked az xr állítólagos kiegyensúlyozott hangja (azért állítólagos, mert én még látni sem láttam közelről ) a hause zenéhez, és jobban tetszene mint a td.
Ez olyan nesze semmi fogdd meg jólra sikeredett, de úgy tudom van itt olyan a fórumon akinél lehetőség van arra, hogy kipróbáld őket.
-
Dave™
nagyúr
válasz Nova96 #11819 üzenetére
Minden kívánságod így teljesüljön
Hogy tudj mihez viszonyítani: a Sennheiser CX-eket szarrá verik.
-
Dave™
nagyúr
válasz Nova96 #11817 üzenetére
Nem éri meg. Az S4 sem túl nagy eresztés ez alapján. Vegyél Xears XR120Pro II-t, házhoz szállítással ~8500 Ft és sokkal jobb.
-
Dave™
nagyúr
válasz Nova96 #11077 üzenetére
Az X a korábbi csúcsmodell, érintőképernyős, azt zsebből sehogyan sem fogod vezérelni. A 845 az újabb felső kategóriás modell, mindkettőben ua. az erősítő van, hangra semmi különbség nem lehet, vagy ha van is egy minimális, csak mérhető, hallani nem fogod. Mindkettőhöz elég jó fülhallgatót adnak és bármelyik biztosan nagyon jól szól, a régebbi NWZ-A modellek is iszonyat jók voltak már. Én az NWZ-A845-öt venném, de egyrészt ez kívül van a költségvetéseden, másrészt meg tényleg a saját topikjában kellene kérdezgetni.
-
mhorvat
senior tag
válasz Nova96 #11068 üzenetére
Akkor Sony. Nézz körül itthon mit kapni és mennyiért, vagy külföld. Amit Dave linkelt elég jófajta, zsebből simán irányítod, jó hangforrás, árának elenyésző része a füles, amit hozzá adnak, tehát optimális választás. PH TV!-n találsz róla videótesztet is, szerintem elég meggyőző. De most már tényleg hagyjuk az OFF-ot, ez fülhallgató topik.
-
Dave™
nagyúr
válasz Nova96 #11068 üzenetére
Itt van egy, ami belefér a büdzsébe. Hangminőségben veri a Sansákat (meg a többséget is). Hátránya, hogy nem bővíthető meg nem játszik le egzotikus formátumokat. Ha zenét hallgatni kell, kiváló választás. Amúgy van erre külön topik, szerintem eléggé szétoffoltad ezt már (és még csak nem is off-ban).
-
krino
tag
válasz Nova96 #11059 üzenetére
sansaclip+ sztem elektronikai boltban is kapsz(Mármint itthoni bóótba), vagy rendelsz egyet itthoni netes oldalról, füles amint látod pár sorral épp van eladó 3db, vagy schawo-t megvárod, hogy milesz majd Xears forgalmazásával kapcsoaltban, vagy magad megrendeled, de mostmár az ára az Xearsnek felugrott 89eurora, bár mivel gyakran változik az ára ez gyorsan megváltozhat.
[ Szerkesztve ]
-
themebuilder
senior tag
válasz Nova96 #11059 üzenetére
A csigazabálóéknál a legolcsóbb. Ha mersz kockáztatni akkor hajrá.
Példa: (Kód: HUDEC01)
Sandisk Sansa Fuze+ MP3 lejátszó 4 GB - kék
Rendelés végösszege: 19 238 Ft ÁFÁ-valSandisk Sansa Clip+ MP3 lejátszó 4 GB - kék
Rendelés végösszege: 11 147 Ft ÁFÁ-val[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
themebuilder
senior tag
válasz Nova96 #11056 üzenetére
De igen, drágában kaphatsz jobbat. De ennyi erővel már Sennheiser IE 8-at is vehetnél Sony Walkman X Series-el, ha már nem tudod már hova rakni azt a sok pénzt.
[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
mhorvat
senior tag
válasz Nova96 #11040 üzenetére
Attól függ, hogy mit szeretnél. Vannak a ma divatos érintős csodák, amik esetében a legalapabb funkciókhoz (hangerő, következő szám, szünet/lejátszás) is ki kell venned a zsebedből a lejátszót. Cserébe sokat fogyasztanak és lehet rajtuk képeket, videókat nézni (de minek?). És vannak a "hagyományos" lejátszók, melyeket ma már szintén telezsúfolnak mindenféle értelmetlen dologgal (kép, videó, színes és nagy képernyő, beépített hangszóró), de ezek ellenére is hosszabb üzemidő, valamint ezerszer praktikusabb kezelhetőség jellemző rájuk (leginkább a gombok miatt).
Először tehát azt döntsd el, hogy ténylegesen MP3 lejátszót keresel-e, vagy egy minden jóval megáldott multimédiás, nagyképernyős eszközt, ami nem mellesleg zenét is le tud játszani. -
Luissimo
veterán
válasz Nova96 #11042 üzenetére
az s9 nem bővíthető, van 8, 16, 32 gigás belőle. kb 200 dollár a 16 gigás. (az már elég nagy, nincs szükség bővítésre.)
Amoled kijelzője van, filmeket is remekül játszik.
Jó, mert az érintőképernyő mellett vannak hardver-gombjai.
Nagyon szép hangja van.A J3 bővíthető, viszont nincsenek hardveres gombjai, zsebben kényelmetlenebb használni, ujabb model, mindent tud, kb 300 dollár.
És az S9-et vettem hosszas mérlegelés után, a 16 gigát nemhiszem, hogy kifogom nőni.
Olvasd el a teszteket mintkettőről !!
De amit te választottál lejátszó, gyakorlatilag az is mindent tud, szerintem az is jó választás, én ezt nem is láttam, mikor a cowon mellett döntöttem.
Van itt kolléga aki tud segíteni a beszerzésében, Amerikából.
(szép a retrievered, írtam neked az enyémről a blogodban)
-
Luissimo
veterán
válasz Nova96 #11038 üzenetére
Itt alattunk nemsokkal éppen egy ilyen csörtét olvasgathatsz, Brainwavz vagy Xears vagy Sennheiser vagy bármimás.
Mindenkinek van egy favoritja, ki milyet használ, nyalván olyat ajánl másnak, merthogy azt ismeri.
Szerintem egyik fülessel sem jársz rosszul, a lejátszó is jónaktűnik,
Nehagydmagad rábeszélni másra, rendeld meg aztán számolj be, hogy hogyan szól az említett fülesek valamelyikével.Melyik a jó lejátszó?
pl a Cowon S9 , vagy a Cowon J3 vagy bármelyik másik ebből a márkábólDe ebben is mindenki másikra esküszik...
[ Szerkesztve ]
-
mhorvat
senior tag
válasz Nova96 #11038 üzenetére
Erre konkrét választ nem fogsz kapni, hiszen általában igaz, hogy akinek BrainWavz van, nem próbált Xears-t és fordítva. Az aktuális jó ár/érték arányú füleseik (TD100 II és M2) ajánlottak mások által (ha jól tudom, themebuilder rendelt TD100 II-eseket, esetleg keresd meg, hátha lesz eladó). Lejátszót pedig a lejátszó topikban keress szerintem, egy jó lejátszóhoz jó füles dukál, egy rosszhoz rossz, nincsenek "jó párosítások".
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Nova96 #10626 üzenetére
Ahol linkeltem, ott is lehet kapni, onnan kell venni. Szállítással együtt 4500 Ft.
Újabb Pixmania leírás: PL30 fülhallgató szilikon fülhallgató-védőinek köszönhetően a zajokat akár 20 dB-ig is képes csökkenteni.
@(#10628) Nova96: Ismerősök, rokonok, haverok között senkinek sincs? Egy dombornyomott bankkártya kérdése, sőt OTP-s VISA Electronnal is műxik. Most ez épp nem fog összejönni, mert kicsit messze vagyunk egymástól (kb. 800km) .
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
SMITHVADŐR
tag
válasz Nova96 #10264 üzenetére
szerintem nincs sokkal jobb ebben a kategóriában
max még alternatíva
hogy melyik a jobb azt esetleg themebuilder vagy más hozzáértő ember tudja megmondani, én még személyesen nem találkoztam velük.
De biztos segít neked, ha szépen megkéred
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Path of Exile 2
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok