Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bushmann
tag
Nekem is van, tegnap jött meg a február 2-án megrendelt fülbogyó csomag.
3 jött, abból 1 luissimo-é, a többit meg el lehet vinni -
Bushmann
tag
Hihetetlen akcióban a yuin pk1............
AZ M1 elkelt -
Bushmann
tag
Nem igazán keresik a Yuin PK1-et, mint sejthető volt.
Ha valakinek lenne ajánlata rá, szívesen várom! -
Bushmann
tag
Tessék már Brainwavz M1-et akarni, aki még nem hallott ilyet! Hát micsoda dolog ez, hogy 10 napja hirdetem!
-
Bushmann
tag
Ó mindjárt elpirulok!
Egyébként valóban nem akarom mindenáron az üzletet. Ha ilyen "határozatlanságot" látok, inkább bele se megyek a dologba
Ha már ennyire sok reklámot kaptam, változtattam az új M1 hirdetésen.
[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
válasz tariattila #14982 üzenetére
Jelen!
-
-
Bushmann
tag
válasz tariattila #14763 üzenetére
Tudom, nem amiatt ittam, hanem a citrom héjában lévő gyulladáscsökkentő cucc ki kell, hogy főjön belőle. Így olvastam.
-
Bushmann
tag
Fú, citromot főztem egy olyan 4 deci vízben. 15 percig, forrásban lévő vízben volt, beleáztattam egy kis kamillát is, ugyanis fáj a torkom. Nagyon finom, nem is gondoltam volna, hogy ennyire! Igaz, hogy elképesztően savanyú, de legalább pikáns.
Linkelek már valamit, hogy ne legyen off teljesen. -
Bushmann
tag
Senki pénzes és bevállalós ember nem akar megtesztelni egy Yuin PK1-et?
Ha ez így megy tovább, befogom őt is a használatba rendesen! Egyébként úgy is tervezem, hogy ha nem megy el a köv 2 hétben, majd én fogok boldog lenni vele. -
Bushmann
tag
válasz Nova96 #14701 üzenetére
Hát akkor az M1 egy jó kis mindenes, kiegyenlített hangzással, de az M6-ról is ilyeneket hallani. Viszont ha a kettőt összehasonlítod, akkor inkább az M1 győz.
Nem túl sok véleményt olvashatsz itt, de azért belinkelem. -
Bushmann
tag
válasz doktordrog #14662 üzenetére
Ha maradsz az 5 ezres összegnél, akkor használt M1, ha följebb mész, akkor meg új M1
De biztos jók az Xears-ek is.
Szerintem ezek közül válassz.[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
válasz doktordrog #14604 üzenetére
+1 a Brainwavz M1-re
Márcsak azért is írtam, hogy megjelenjen az aláírásom hihi -
-
Bushmann
tag
Hát a kialakítása az pont olyan, hogy kis rétegnek jön be. Pl, aki fejhallgatót venne a hangzása miatt, de nem menne ki vele utcára. Ez lehet egy köztes megoldás. Vagy pl ha kényelmesen akar ágyban zenét hallgatni, vagy egyszerűen csak zavarja az agyában lévő füles. A hangzására egy szavam sem lehet. Aki gondolkodott ilyenen vagy charmon, annak ez is jól jöhet, egy picit drágábban, de nem teljes áron...
Érdekes elolvasni az ott belinkelt 3 oldalon lévő teszteket. Aki elolvassa, igencsak elkapja a láz, hogy belehallgasson egy ilyenbe. Csak nekem túl drága volt ez.......
[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
topicosoknak kedvezmény
-
Bushmann
tag
válasz Shufny #14325 üzenetére
Az az érdekes, hogy az M1 nagyon szépen szól, nagyon a helyén vannak a hangok, meg tényleg csak dícsérni tudom, de összehasonlítva a pk1-el, nicns meg az a zenehallgatási élmény. Amíg nem hallottam a pk-t, nem tudtam ezt... kár, hogy hallottam, mert az elvárások nagyobbak lettek
Tényleg olyan, mintha semmi nehézséget nem okozna a zene neki, és amikor az énekes a hangja erejét fokozza, akkor valóban dinamikusan olyat szól, hogy ihaj. A "negatív" tulajdonsága az, hogy nagyon érzékeny a zene minőségére. A flac-ek között is válogatni kell már. tulajdonképpen olyan zenét érdemes hallgatni vele, aminek már a felvétele is minőségi, nemcsak az a lényeg, hogy lossless legyen azt kész...
Nade ennyi baj legyen. ha a charm tényleg kevéssel rosszabb, akkor javaslom, menj érte[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
válasz Shufny #14317 üzenetére
Igen, nekem is ez tetszik leginkább benne. A hangja meg brutális. Igen, van itthon egy ilyen, úgyhogy a forrás meg van oldva itthoni zenehallgatásra/tesztelésre.
A legjobb tulajdonsága, ahogy írták is és igaznak bizonyult, az a hangszer szeparáció. Fantasztikusan külön tudja választani. Külön tudja választani a lágy kis gitárakkordozásokat és a kis hangszereket akkor is, amikor odazúz dübörgősen egy két szám. Nem viszi magával ezeket az apró, de lényeges hangokat. Nagyon lazán szól, az biztos.
A burn-inről még csak annyit, hogy sokat ért a mély hangok előcsalogatásában. Az elején nem nagyon voltak igazán mély, érezhető hangok, de most már nincs bennük hiány. Ha a többi nem is változott, ezt biztosra tudom mondani, hogy igen. -
Bushmann
tag
Na azért Szerintem is azzal szól a legszebben. Érdekes módon a térben tért el a véleményünk. Míg én növekvőt éreztem az M1-ével szemben, addíg te csökkenőt (a sennheiserrel szemben?).
Hangra én sem vettem észre különbséget a fake meg az origi között, viszont már a minőség miatt is az eredeti maradt fent[ Szerkesztve ]
-
-
Bushmann
tag
Teli buszon hallgattam a napokban. Élvezhető. Nyílván elvész néhány hang, részlet, de amit jól hallok, az kárpótol. Érdekes módon a buszon hallgatva az M1-et, eléggé zavaró a busz brummogása, rezgése, mély hangja. Szóval az is elnyom azért egy kis élvezeti értéket. Amikor leszállok, egész más minőségben szólal meg a zene.
Ami érdekes a Yuinnal: Nem igazán hallatszik ki a zene. Hogy van az, hogy akik a buszon hallgatnak zenét, azoknak mind hallom a zenéjét, viszont ha én hallgatom normálnál nagyobb hangerőn, és kiveszem a fülemből, alig hallom? Most tényleg ennyire őrülten hangosan hallgatnák a zenét, vagy mi?Themebuilder: persze, mindegy. Mondjuk ez átmérőjében nem kisebb elvileg, csak rövidebb kellene, hogy legyen. Most lusta vagyok előhalászni.
[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
válasz Shufny #14213 üzenetére
Hát a meglepően jó nyílván idézőjelben kellene, hogy legyen, mert persze, hogy azért vettem, mert tudtam, hogy jó. Nade amikor ránéz az ember..... valahogy ilyen hanghoz nem ilyen külsőt képzelne el az ember. A látszathoz képest szól meglepően jól. Valahogy nem ez az a füles, amit félteni kéne, hogy bárki is ellopja. Most alázzam porba? Lehet, hogy le se hajolna érte az emberek jórésze, ha elhagynám
(#14230) Csak szőrszálhasogatás, de azt hiszem a kicsi az nem szuperkicsi, hanem small short. Egyébként a többi igaz
[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
válasz Shufny #14210 üzenetére
Azt senki nem említette, hogy rosszabb lenne az M1-nél.
Az első felét meg nem egészen értem. Nem lehet elhinni, hogyha sokan azt írták, hogy addíg alakul a hangja, hogy akkor talán lehet is benne valami?
Majd mégegy kicsit várok, hétvégén többet fogom hallgatni és bővebben írok róla. Egyébként eddig nem említettem egyik hsz-emben sem a hangját A meglepően jó viszont még mindíg áll
És azt sem mondtam azt hiszem, hogy k701 verő, hanem, hogy ahhoz hasonlítgatják. Bár nem néztem vissza.[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
Ahh, pont mire aludni megyek. "Ne menjen le úgy a nap, hogy haragszotok."
Jobb a békesség (de nem is szólok bele, nehogy nekemugorjon valaki )[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
válasz Luissimo #14165 üzenetére
Ne félj, össze fogom hasonlítani őket időben
Bár ez nem fair az M1-el szemben. És ezzel azt hiszem már adtam is egy kis morzsát az összehasonlítás eredményébőlDave™: igen, a leszedés valami borzalmas. Ha valamelyik füles(ed)nek nem egészen jó a gyári ragasztása/illesztése, akkor majd kiderül...
[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
Nos, van egy Yuin PKegyem. Ha valaki kíváncsi rá, hát kérdezzen, bár én még járatom párszáz órát, mielőtt végleges véleményt mondanék róla Egyelőre annyit mondok róla, hogy jó. Meglepően jó.
[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
A sony Hybrid jó. A fake is, meg a nem fake is. De a nem fake mégjobb
Első ránézésre észre lehet venni a különbséget a minőség terén. Sokkal kimunkáltabb az original bogyó. Nem sorjás, finomabb az anyag, ilyesmi. Hangról nem nyilatkozom. Lefáradtam az előző bogyótesztnél. Mindenesetre jobban bejön a hangja is, de ez biztos csak placebo.
szerk: vagy nem, de az egyik biztos.[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
A fejlődést pont úgy nem hallom, ha zenével járatom, miközben hallgatom. Akkor hallom igazán, ha időközönként hallgatok bele.
(#14079) bigmasterg: Leraktam én, de így is idegesítő. Dehogy fogok zajt hallgatni direkt. Bár kezd egyre jobban tetszeni. Lehet nem is fogok mást hallgatni rajta
[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
Ahh, micsoda fülzúgásom van. Éppen járatok
-(egy fülest)-rózsaszín zajjal és amikor leállítom a zajt, rendesen hallom tovább a sípolást a fejemben. Kellemetlen.[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
Megjött az eredeti Sony hybrid csomag. Nem is volt egy hónap. Majd ejtek egy-két szót róla, ugyanis még csak kibontottam.
-
Bushmann
tag
Hát nem biztos, hogy a fake-hybridre kíváncsiak vagytok ezügyben, de az is brutálisan tartja magát. Félelmetesen szorosan rácuppan. Egyszer szerintem szétszedi a fülest is, ha sokszor veszem-rakom fel.
-
Bushmann
tag
Jó, én nem tudom.
De azért fura ez a nagy hype. Érdekes módon mindenki szereti a pk1-et, és ami a legtöbbet mond, az az, hogy olyanok dicsérik, akiknek jófajta fejeseik vannak. szinte szapulják hozzá képest a saját fejhallgatóikat. De mondom, én nem akarom nagyon dícsérni, mivel nem hallottam se a pk1-et, sem igazán jó fejeseket. -
Bushmann
tag
válasz Shufny #13927 üzenetére
A fenébe, hogy mindíg valaki másnak a füle alapján kell döntenünk. Ide velük, minddel, hadd próbáljam ki az összeset!
Eleve: egyik revew-jában azt írja a pk1-re, hogy jazz-re meg klasszikusra javasolja. Itt meg az Ok1-re írja ezt, a pk1-nek meg mindenféle olyat, amit nem hallgatok. Most akkor mi van? Valahol azt írják, hogy kicsit lassú a Pk1, abban amit linkeltél meg az van, hogy fast rockra ajánlja. Bah...[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
Igencsak érdekes fülhallgató ez a Yuin Pk1. Felhívnám rá a figyelmeteket, mert egészen "borzasztó" véleményeket lehet róla olvasni. Pl, hogy összehasonlítható a hangja egy Grado RS1-el, vagy egy AKG 701-el. És az olcsóbb, Pk2, Pk3-ról sem hallani rosszat. Nem rossz, ha az ember magával viheti a fejhallgatóját egy kis fülhallgató méretben. Jó, az IEM is erről szól, nade azért ez csak más...
Egy komoly teszt ezekről a típusokról.[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
Hozzátenném, hogy ez nem eredeti. Az lehet, hogy mégjobb. Nemsokára az is megérkezik, és akkor összehasonlítom hangilag és anyagilag... vagyis anyaghasználatilag
Dave: én még 7.79-ért vettem nemrég ugyanonnan...... Jól esnek az árak.
[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
Nos, tesztelgettem a Hamis Sony Hybrideket. El kell, hogy mondjam, fantasztikusan nehéz fülbogyókat tesztelni. Ellenségemnek sem kívánnám.
Brainwavz M1 bogyói ellen vetettem be őket egyébként.Amikkel teszteltem:
Vivaldi Summer-Presto
96 Khz
24 bit
3021 KbpsEric Clapton
Hey hey
845 Kbps
16 bit
Flac-ekAmiért nehéz: végighallgattam teljes terjedelmében mindkét bogyóval a számot. Azért teljes terjedelmében, mert azt akartam, hogy elkapjon az érzés, amit a két különböző fajta ha(ra)ng okoz. Nade több percen keresztül emlékezni kell arra, hogy hogyan szólt a másik, miközben te ezt hallgatod. Ez olyan, mint amikor egy előre beállított Eq után beteszel egy másikat Eq-t és úgy gondolod, hogy szörnyű, egészen fél-egy percig, amikor is hozzászoksz a megváltotott hanghoz. Persze nem teljesen, de már elviselhetőbb a különbség.
Itt viszont tényleg nem annyira drasztikus a különbség, mégiscsak majd' ugyanarról a csőről van szóElőször is a kényelem: Az M1 harangok kényelmesek, mert puhák kívülről (belülről is egyébként).
Hybrid: Nem tűnik annyira kényelmesnek, mert kicsit keményebb kívülről, mégis, amikor beteszed, egyből illeszkedik, nem úggy mint az M1-nél, amit mocorgatnom kell mire jól illeszkedik. Lényegében mégiscsak kényelmesebben van bent a hybrid.Felhelyezhetőség, avagy a cső
M1: puha a cső, tehát nagyon könnyű felnyomni a fülesre.
Hybrid: Kemény, nagyon kemény Alig bírtam még tizedjére is feltuszkolni rá, nem nyúlik ám csak úgy, ahogy akarod. Leszedésnél pedig mindíg félek, nehogy kiszakadjon a közebe a külsejéből.
A felhelyezhetőség viszont nyilván nem mérvadó, mivel egyszer kell feltenni...Hang
Egyetértek need-el, valóban olyan, mintha megnőne a tér, mintha kicsit jobban benne éreznéd magad a zenében. Ez a különbség egyértelműen érezhető. Tesztelés után olvastam el a véleményedet need, ígyhát, ha mindketten így látjuk, csak van benne valami.
A hangok valahogy testesebbek a Hybriddel. A Prestoban elég komoly mennyiségű magas van, ígyhát ezt le tudtam mérni ebben a zenében. Míg az M1-ével kicsit sértő volt, addíg a hybrid hangján nem "hunyorítottam" a fülemmel egyszer sem. Minden hang testesebb lett, a mélyek is karakteresebbekké váltak. Ezt a hey hey-ben szűrtem le, ahol is végig olyan, mintha az egész zenekar a lábával verné a színpadot Más lett egészen.
Végeredmény: A fülesen marad a hybrid
Tudom, nem voltam túl részletes, de kérdésekre válaszolok, nameg ha valakinek kell kis méret, tudok adni belőle
[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
Az azért mekkora, hogy miután megbeszélem egy bolttal, hogy töröljék a rendelésem (fülesről van szó), írnak is egy emailt, hogy rendben, erre másnap megkapom ezt az üzenetet:
"Dear Customer,Thanks for your payment. Your order was shipped via DHL express package from China today. Tracking number is ********. It will take about 3-4 days to be input into tracking system. Please do not reply this email."
Szerintetek ezek után biztosra vehetem, hogy feladták, nincs esélyem megállítani valahogy?Az a komoly, hogy azóta hallgatnak mint a sír.
[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
válasz themebuilder #13844 üzenetére
Én még nem próbáltam. Tesóm úgy látom lenyúlta a fülesemet, meg kell várnom míg hazaér. Head-fin ezt a leírást találtam róla:
Silicone (Triple Flanged Sleeves)
Pros of Triple Flanged Sleeves:
Easiest to insert.
Increases highs presence dramatically.
The bass is more punchier and deeper notes are more well heard over other tips.
Can be modified to fit your specific ear needs.
Provides the best sound isolation in my opinion.
The only tip that gives me a true balanced sound in each ear.
This tip lasts the longest of all other tips. -
Bushmann
tag
Vihar előtti csend.
-
Bushmann
tag
Most néztem meg SineGen-el, hogy milyen frekvenciáig hallok. 17500Hz-nél még hallottam, idegesített, de 18000 felett már abszolút nem hallottam semmit sem.
22 vagyok[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
válasz Viper26 #13741 üzenetére
Szerintem van értelme. Mindkettő iem. Mondjuk fejeshez ne hasonlítson az ember iem-et(vagy de), de egymáshoz azért csak-csak. Szerintem a jó hangzás az, ami a természeteshez legközelebb áll, és ha ez az xr, akkor az a jobb. Én legalábbis így gondolom...
szerk: Egyébként nekem is jobban tetszik az xr hangja anélkül, hogy hallottam volna bármelyiket is[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
Ez ilyen. Az, hogy a füledben mi történik, nem tudom. Mindenesetre így szokták mérni a füles/fejeseket. Ráadásul konkrétan ezzel a típusú mikrofonocskával. Szerencsére pont akkrora az átmérője a micnek mint a szilikon lyukánal, vagyis kicsit nagyobb, úgyhogy pont beleszorul, nem vész el semmi.
-
Bushmann
tag
Innen rendeltem.
Volt már ennél sokkal drágább is.Shufny: Utánanéztem, gondolhatod Pont abban a topicban ajánlják azt a boltot, ahonnan rendeltem.
[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
Elvetemült vagyok-e? Sansa fuze-t használok, Rockboxolva. Brainwavz M1-el hallgatom, ami híres a kiegyensúlyozottságáról és a szép magasairól, de egyszerűen muszály rányomnom +4-et a Treble-re. Sokkal, de sokkal szebb lesz az összkép így. Csak azért van kicsit lelkiismeretfurdalásom, mert a nagyok azt mondják, hogy mindent flat-en hagyva a legjobb, én meg pont egy M1-el nyomom fel a magasat... De ha egyszer így jó!
-
Bushmann
tag
Megtörném kicsit az IEM-es sort!
Berendeltem egy Audio-technica ATH-CM700-at... Felcsigázott az, hogy nem IEM, és állítólag úgy szól, mint egy fejes
Aki bátorkodna még sima fülest venni, annak elég érdekes lehet ez a leírás. -
Bushmann
tag
Ehem. Felbuzdulva a magyarázatotokon, beljebb nyomtam. Uhh, majdnem nem is látszik ki a fejebből a füles. Eddig nem mertem benyomni, de sokkal jobban szól így
De komolyan, eddig az első gumi nem ment bele a fülembe, hanem csakúgy beletettem, mint a szimpla harangosat. Most a második gumi van úgy, mint ahogy a sima bogyó szokott lenni.
Nem kell teljesen hülyének nézni, ez az első dupla harangom, na -
Bushmann
tag
-
Bushmann
tag
Sokan mondták, hogy a Brainwavz M1-ben kevés a mély. Meg, hogy aki szereti a mélyet, hagyja ki az M1-et. Nem értem egyáltalán, én egyértelműen soknak tartom a mélyet benne. Úgyhogy én nyugodt szívvel tudom ajánlani annak is, aki amiatt nem próbálta be mert félt, nem lesz benne megfelelő mennyiségű mély.
-
Bushmann
tag
Az előbb meghallgattam a meelec M9-emet gumi nélkül. Egész jóóól szól!
De tényleg nem is olyan rossz -
Bushmann
tag
Eleve hiányzik a csomagból az SS-es Mondjuk ettől még lehet ugyanaz a fajta, csupáncsak azért nem árulja azt, mert errefelé nem olyan kicsi füllyukátmérőjűek az emberek.
-
Bushmann
tag
Mindenesetre én bepróbálom. Ha valaki szintén szeretne, de nem tud rendelni, az írjon rám privátban. Érdekes, most, hogy utánaolvastam ezeknek a harangoknak meg a fiio erősítőnek, azt írták, hogy többet javít a hangon egy jó gumiharang, mint a fiio
Jó, persze nem a fiio- takarom szidni, mert lejátszó, meg füles válogatja, hogy szükség van-e rá, csak érdekes, mennyit számítanak az eartipsek.[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
Ráadásul a méretet is ki lehet választani, hogy mondjuk csak 3 pár közepes kell.
-
Bushmann
tag
Érdemes lenne végig olvasnotok ezt a topicot . Ugyanis arról van szó, hogy ezek a sony hybrid utánzatok ugyanolyan jók, mint az eredeti Sony-k. Ráadásul 1-2 fontból megvan. Én már rendelem is. Rendeljek esetleg valaki másnak is?
-
Bushmann
tag
Ahh, azok a szép kövér fekete betűk, de rég láttam olyat!
[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
válasz themebuilder #12922 üzenetére
Hát valahogy én is úgy érzem, hogy a sérelem és az okozott kár (negatív vélemény egyesekben themebuilder felé) aránytalan. Én pl a héten (hétfőn) azt mondtam neki, hogy kell egy TD III, aztán meg mégsem kellett, mégsem szólt egy szót sem. Pedig igazából nem is szóltam, hogy nem kell. Most már tudod
(na azért még nem véglegesítettem a rendelést, még mielőtt itt engem is letámadnátok )
Ezt azért írtam, mert én nem vettem észre, hogy annyira mindenképpen azt akarná, hogy rásózza az emberre a füleseit. Szerintem korrekt.[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
Hello-bello. Én is gondolkodom füles vásárlásban, mindenesetre mindenhol azt írják, hogy az Xears füleseknek nincsen jó minőségű gumijuk. Még mielőtt bevállalnék egyet, szeretnék hozzá rendelni Sony Hybrid szilikonokat, mivel azt dicsérik mindenhol head-fin. Aki szintén szeretne egy csomaggal, az jelentkezhetne, akármilyen fülese is van
Természetesen privátban. És minél hamarabb, mert rendelném is[ Szerkesztve ]
-
Bushmann
tag
Hali, szólok, hogy hirdetnek itt IE7-et, aki kíváncsi, keresse meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Szólánc.
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest