- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini-ITX
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba cy lus
addikt
Elég lelombozó, hogy a Topping cuccokhoz itthonról csak a muzixen keresztül lehet hozzájutni. Múltkor, mikor visszavittem az E30-at, mondja nekem az eladó, hogy van náluk meghallgatási lehetőség, miért nem éltem vele? Na igen, és ha a saját hangfalas rendszeremen akarom kipróbálni, akkor mi van? Másrészt most nézegettem nagyon az A30 Prót, amit amúgy külföldi oldalakhoz képest is jó áron adnak, büszkén hirdetik, hogy meghallgatási lehetőség. Amivel csak az a baj, hogy januárban lehetséges már csak, másrészt 2000 Ft-ot még fizessek is, hogy meghallgathassak ott egy cuccot, majd egy hónap múlva? (Máshol sokkal drágább cuccokat lehet ingyen meghallgatni.) Micsoda szarrágó, vevőellenes banda! Mint ahogy elállásnál a pénzt szinte ki kell könyörögni/verni belőlük, ez is ugyanarról árulkodik. Tőlük inkább semmit soha! Miért pont ezek forgalmaznak itthon Toppingot?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest