- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- RAM topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
Megosztom inkább itt, ne csak Bercivel privátban beszélgessünk, mást is érdekelhet, illetve némi reklámértéke is legyen. Kipróbáltam egy prototipus Bkercso erősítőt. Aljára filctollal az van írva, h red3.
Forrás végig dx7pro, néha a Topping saját asszimmetrikus füles kimenete. Sok metál volt ma terítéken, jól ismert darabok, tegnap meg finomkodás.HSZ rövid verzió: IEMhez ajánlott darab. Van egy amúgy rettenetes garis háttérrel rendelkező, de amúgy jól - V alakú frekimenetű - szóló KZ IEM-em, és közelében nem hallottam semmiről így szólni. Picit súg ezzel az erősítőről a kb 15 Ohmos darab, de a zenét nagyon elkapja. Toppingtól sokkal jobb sub basszus, lágyabb magas, pörgős, dögös hang. A füles 15e volt, de ezzel az erősítővel ötször ennyiért is megvenném. Nagy élményt okozott, köszönöm.
Többi fülesemmel, más erősítőkkel szemben: Gustard H10, topping dx7 pro van most éppen az asztalon, meg Sony Z7, és he560V3.
Berci erősítője Sony Z7esen is jól szólt, de nem volt áll-leejtés. Hangszín tök ugyanaz, felbontás, valóságérzet kicsit jobb Berci erősítőjével, de ennyi. Berci készüléke picit puhább, reálisabb a magasakat tekintve, talán picit természetesebb a közepe. Z7et hallottam már ettől jobban szólni, de általában sokkal rosszabb szokott lenni.Hifiman HE560V3: Toppinghoz képest összehatásában jobb a Berciével, több vele a zene, lendületes, hangulatos, akármilyen stílust próbálgattam vele. Folyékony, finom, jó felbontás, finom magasak, természetes arányok.
Önmagában nem feltűnő, de ABzve gyorsan kijött, hogy hiába kiváló az összhatás, de ha nagy hangtömeg van, akkor elvesznek az arányok, akár egy-egy cin ütés torz csattanássá tud válni. Kevés hangszer esetén finom, puha a magas. Szóval szummában jobb a topping belső erősítőjéhez képest, de részleteiben lenne még reszelni való. Első este végén néha meg kellett néznem, melyikről megy, annyira hasonlóak, aztán második naptól már könnyebb volt felfigyelni a jellegzetességekre. Pláne Archspire-t hallgatva.Majd jött a Gustarddal összehasonlítás. Először 560V3al. H10en végtelennek érezni a dinamikát, talán ez az egyetlen általam hallott erősítő, ami meg tudta hajtani ezt a fejest. Azonos hangerőn már nem csak a lábad jár, hanem a fejed is. Ez eléggé feltűnő, magabiztos, odaverős cucc.
Aztán elkezdtem keresni itt is a hangzásbeli különbségeket. Valóságosabbnak tűnik a háttérben fokozatosan felhangosított énekes. H10en teljesen valóságosnak tűnt, míg pl a Bercié elején koszos masszában marad, és csak a legvégén lesz jól kivehető. Ahogy a kánonban éneklés is reálisabb. H10 tere nagyobb, levegősebb. Cserébe a H10 kicsit keményebb hidegen, nem olyan sima. Melegen persze tök oké.Köszönöm a lehetőséget
Baromi régen volt nálam "teszten" bármilyen cucc, elnézést, ha kusza volt, vagy érthetetlen, de amikor napjában kell irni ilyet, akkor megvan a flow, itt most többször félbe kellett hagynom, mert fáradt voltam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Akciókamerák
- Politika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külpolitika
- Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest