Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
PROHARDVER! témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Elektroncsöves Hi-Fi
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
#76500480 #8089 üzenetére
Nem szeretném hogy full vaj legyen, tejport és a sűrített tejet is kihagynam.
Mascarpone fellazítva egy kis tejszínhabbal, vagy ha keményebben szereted, akkor csak simán? Sokszor használom, nagyon jól variálható.Van egy jobb ötletem is a krémre:
A fehércsokit és a tejszínt gőz felett felolvasztod, (2 tábla csokihoz kell 2 dl tejszínhab), hagyod lehűlni, majd kihabosítod, és hozzákevered a kókusz reszeléket.
Kicsit olyan ez a krém, mint egy fehércsokis trüffelkrém, ezt is sokszor használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest