Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD FX
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardboy
tag
Üdvözlet mindenkinek...
Letöltöttem most végre évek után a legújabb, ForceWare drivert (178.13)... De nem tudom ebben hogy lehetne beállítani, azt amit a régiben simán belehetett, nevezetesen hogy az elindított filmek a monitoron a lejátszó ablakban, És közben a TVkimeneten teljesképernyőn jelenjenek meg.
Ebben az új driverben semmi ilyen beállítási lehetőséget nem látok... (Teljes képernyős videó: itt vagy itt...) Szóval hogy lehet ezt beállítani? Tudja valaki? Jah és az Aspect Ratió is megmaradjon, ne minden 4:3 képarányra konvertálódjon...Jah igen, XP-m van...
Előre is köszi a válaszokért.
-
westlake
félisten
177.89
ez valamilyen extra driver -
Narancs
őstag
Sziasztok!
7600GT-t használok 175.19-es driverrel.Régebben emlékszem rá, hogy GeForce kártyáknál volt külön 2D és 3D órajel, de ebben a driverben nem találom. RivaTuner sem ismeri a drivert, és hiába állítom be a 2D órajelet, vagy egyáltalán nem tartja meg, vagy a 3D-set nem tartja meg. Szóval vagy vagy alapon működik, nem lehet két különböző órajelprofilt beállítani rivatuner alatt sem
Valami tipp? -
westlake
félisten
177.83 final
-
westlake
félisten
177.79 beta
xp32bit
xp64bit
vista32bit
vista64bit- Support single GPU and Nvidia SLI technology on DirectX 9, DirectX 10, and OpenGL.
- Support for GPU overclocking and temperature monitoring by installing Nvidia System Tools software.
- Numerous game and application compatibility fixes and performance improvements -
westlake
félisten
177.73 beta
xp32bit
xp64bit
vista32bit
vista64bit -
Szoszibá
tag
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem húgom gépén, hogy:
Vista van a gépen, pár percnyi használat után random kifagy a képernyő pár másodpercig és utána helyre jön. De ez idő alatt a hallgatott zene is akad a lejátszott film is szóval minden megáll arra az időre, kevés idő múlva helyrejön.
Próbáltam videokarit cserélni, minden féle driverrel és ezidáig semmi. ASUS-os előre összerakott konfigról van szó.
Kérlek adjatok valami tanácsot, mit tehetnék.
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
Antigabo
tag
9-edikén jelent meg az új 175.19 driver
sajnos most angol és nem tudom miért nem magyar lett mint az előző pedig a letöltőoldalon a magyart a támogattott nyelveknél feltünteti.
Ha valaki tud megoldást szóljon !
- Köszi ! -
Gyusz
őstag
válasz
Happy187
üzenetére
Az ATI kártyáknál tudtommal külön driverek vannak a laptopokban előforduló kártyákhoz és külön az asztalikhoz. Szerintem nvidia esetén is így lehet, mert itt első ránézésre nem találtam 7300 Go-t a támogatott kártyák felsorolásánál. A Forceware maga a driver és szerintem érdemes mindig a legújabbat feltenni (habár csodát nem fog művelni), mert ahogy elnézem nincs túl gyakori frissítés. Első körben nézz körül a laptopod gyártójánál a legújabb driverért!
-
Happy187
tag
Légyszi világosítson fel valaki.... Köszi
-
Happy187
tag
Laptophoz is lehet használni a forceware-t? Driver helyett vagy mellett? GeForce 7300 Go-ból ki tud valamit hozni?
-
Happy187
tag
Üdv mindenkinek. Én annyira nem értek a forceware-hez, hogy az első érdésem az lenne hogy mire való. A következő kérdésem az hogy minden kártyára globálisan alkalmazhatóak-e (teszem azt egy nvidia által kifejlesztett program alkalmazható-e minden nvidia termére), vagy specifikusan szériákra van osztva. Mekkora teljesítménynövekedés érhető el átagosan, vagy ez nagyon modellfüggő? Köszönöm az alapfelvilágosítást.
-
Szoszibá
tag
válasz
Rover623
üzenetére
TEJÓÉG!! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!! Hálám örökké üldözni fog. Sikerült megoldanom a gondot a Te segítségeddel. 1000 hála. Nagyon szépen köszönöm! Már olyan rég óta sz*pok ezzel, hogy beleőszültem.

De még egyet kérdeznék. Lehet nem ide kapcsolódik, de az új VGA beszerelés óta (SZERINTEM) kék halállal elszáll a gép teljesen random időnként.
Ezt írja a problémajelentések:Termék
WindowsProbléma
Váratlan leállásDátum
2008.06.27. 17:12Állapot
Nincs bejelentveProbléma-aláírás
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038A probléma leírását segítő fájlok (lehet, hogy néhány fájl már nem áll rendelkezésre)
Mini062708-01.dmp
sysdata.xml
Version.txtTovábbi adatok a problémáról
BCCode: 1a
BCP1: 00041790
BCP2: C0402070
BCP3: 0000FFFF
BCP4: 00000000
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 256_1Ez mitől lehet? esetleg van ötleted, hogy hol kérdezzek rá ha nem ide tartozik?
Még 1szer köszönöm! -
Szoszibá
tag
válasz
Rover623
üzenetére
Szia! Igen Vista alatt sz*pok ezzel az egésszel.
De kérlek egy kicsit szájbarágósabban ha kérhetem.
1. Driver uninstall. - A mostanit ami fenn van töröljem le? Jelenleg a cd mellékleten lévő gyári van fenn.
2. Hagyd hogy a gyári feltelepüljön. - A Vistás beépítettet hagyjam vagy melyiket, feltelepülni?
3. Regedi: az automatikusan induló cuccok közül vegyem ki? Az nem az msconfig parancs?http://www.kepfeltoltes.hu/view/080625/msconfig_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezekre gondolsz, hogy vegyem ki őket?
Egyébként nagyon szépen köszönöm a segítséget és amint válaszolsz meg is próbálom megcsinálni!
Köszönöm még egyszer és várom válaszodat!! -
Rover623
félisten
válasz
Szoszibá
üzenetére
Driver uninstall.
Reboot.
Hagyd hogy a gyári driver feltelepüljön.
Reboot.
Új driver fel...NE HAGYD ÚJRAINDULNI!!!!
Regedit: az automatikusan induló cuccok közül a két NVIDIA cuccost kitörölni (NVCPL meg valami wizard, ha jól emléxem
).
Reboot.
NVIDIA control panel elindít, beállítgat, örül...P.S.:
Ja...nem említetted (pedig lényeges), de gondolom windóz Pista alatt szívsz...
-
Szoszibá
tag
Sziasztok!
Teljes elkeseredésemben hozzátok fordulok, mert eddig mindig tudtak itt a PH-n segíteni!
A gondom a következő:
Van egy ASUS EN 8600 GT TOP Videokártyám és csak a gyári cd-n lévő driverrel van képe a monitoron. Ha felteszem a legújabb drivert (175.16) akkor a boot után üdvözlőképernyő még van és utána hirtelen a monitor kikapcsol, csak villog a zöld led és semmi, de a gép megy tovább.
Újraindításnál nyomok F8-at kiválasztom a kisfelbontású kép engedélyezését vagy mit, ilyenkor elvileg 640x480 ban indul a win, és akkor is ugyan az. Üdvözlőképernyő aztán hirtelen stand by.
Próbáltam több monitorral is, egyszerre kettővel is és mindig ugyan az.
Mikor megvettem a kártyát ez a művelet (hogy legfrissebb driver feltétel) hibátlanul működött simán felpakoltam a drivert, restart és bejött a kép minden. Szerintem azóta csinálja ezt mióta próbálgattam a TV-out-os dolgot. Próbálkoztam összekötni a gépet tv-vel több kevesebb sikerrel.
SZERINTEM ehhez lehet valami köze. BIOS gondja lehet vagy nem tudom.
A gyári driverrel viszont a játékok is és a windowsos alkalmazások is hiba nélkül futnak. Minden játék elindul, nincs képhiba semmi.Szóvala aki tud segíteni, hogy mi lehet a baj, az kérem írjon minél hamarabb! Minden ötletet szívesen meghallgatok! Válaszaitokat előre is köszönöm!
Péter
-
Rover623
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jó kérdés...

Tegnap komolyat szoptam...lazán bevállaltam egy komoly munkaállomás összelapátolását...négy monitoron kell nyomni egy rakás videot egyszerre...
Gondoltam, semmi gáz...két passzív 8600GT bőven sok a feladatra...csináltam már ilyet (két NVIDIA kari egy masinában...nem SLI-ben) régebben is...
Egész délutános szívás lett belőle.
Rakat drivert kipróbáltam, nulla eredménnyel. Azt se nagyon akarta észrevenni a driver hogy két kari van benne (pedig telepedett mindkettőhöz).
Amelyik észrevette, az meg csak egy monitort akart használni mindkét karihoz...fel se kínálta a clone meg dual display módokat...
A vége az lett, hogy ennek a drivernek buheráltam meg a 8600GT-hez rendelt beállításait, mintha Quadro kari lenne (azoknál alapból mennie kell a DualView dolgoknak).
Erre a következő indításnál lett 3 (három!) képernyőm...
A negyedik csak úgy jött elő, ha már a bekapcsolásnál rajta volt mind a négy display...mint az ősidőkben...tiszta agyrém...
-
Winner_hun
félisten
Feltettem a legújabbat. Mióta nincs lehetőség két monitort KÜLÖN vezérelni? Egyiken ezt, másikon azt csinálnám.

-
zoltanz
nagyúr
Aki passzív hűtést vagy házhűtés plusz passzívat használ ajánlom figyelmébe, most lettem figyelmes arra néhány meghajtó verziótól jobban melegszik a kis kedvencünk. Pl XP beépített Driver -e elég gány a Vistának is utánanézek, de szerintem hasonló lehet az biztos.
-
Beca
csendes tag
Nem a 4 giga a gond, valóban a 32 bit max. 4 gigát kezel de a plusz csak annyit tesz hogy csökken az oprendszer által szabadon felhasználható memória ezért látok én pl 3,5GB-ot a 4 helyett az XP-ben. A rendszererőforrásoknak szükségük van memóriára ami címének az első 4 gigába bele kell férnie, ha a 4 giga rendszermemória megvan akkor ennek a címterülete foglalódik le az erőforrások számára, ergo kevesebb memóriát lát a win, de nem omlik össze. A gond máshol lesz
bővebben
[link] -
-
Rocco73
csendes tag
válasz
trblaise
üzenetére
A hiba leírása szerint a driver nem kompatibilis a videokártyáddal. Az [www.nvidia.com] címen ehhez a kártyához a 169.21-es drivert lehet letölteni. Ez WHQL-es és angol. Rákattintasz a Download drivers gombra, majd kiválasztod a videokártyád és az op. rendszered típusát, és kattints a Search gombra. Itt letöltheted a jó drivert.
-
trblaise
tag
Sziasztok!
Szeretném a legújabb ForceWare-t telepíteni a gépemre és ezt az üzentet kapom: The nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit.
Aláírásomban szerepel a kártya típusa, 169.25-ös driver-el.
Szerintetek mi lehet a problem? Érdemes egyáltalán ezt megpróbálni frissíteni? -
Gyusz
őstag
Van újabb béta, 174.93. A monitorom 9600GT-vel DVI-n nem adott képet, az előző béta ezt megoldotta, de csak egy DVI port ment rendesen. A legújabb bétával használható rendesen mindkettő, pedig még gariba is visszavittem a kártyát, hogy nálam mi a tökért nem megy rendesen. No mindegy, legalább csak driver gond volt.
-
^Boss
őstag
nekem neha megjelennek feher pontok ezzel a driverrel a kepen... (2d), de letesztelve a kari hibatlan.. mi a franc ez?

-
fatal`
titán
Sziasztok!
7600gs-hez melyik drivert ajánljátok Vistara?
-
skyboi
tag
Sajnos nekem 8800GTX-el az a problémám VISTA alatt,hogy bármelyik verziós forceware feltelepítése után, mikor bejön a windows és indítaná a control panelt, lekapcsolja a monitort. Először arra gyanakodtam, szar az a verzió a vistából(warez). Kipróbáltam egy másikat is, azzal is ugyanez történt. Gépem: Giga P35C DS3R+6850C2D, 4 giga Geil Ultra, 8800GTX. Korábban már volt fent a vista a gépen, de akkor még 8800GTS 640-es volt benne, meg 2 giga ram. Akkor tökéletesen működött. Elképzelhető, hogy a forceware összeakad a 4 giga rammal 32 bites VISTA alatt? 64 bitest nem akarok rakni, elég sok alkalmazás nem megy vele, azt olvastam. Az nvidia meg nem akar kiadni újabb forceware-t 8-as szériához, csak nyamvadt béták vannak. Találkozott valaki esetleg hasonlóval? Az 8800-as topikjában már írtam, ott is voltak hasonló tapasztalatok, csak éppen megoldást nem írt senki. Nagyon megköszönném a segítséget.
-
CimbiX
aktív tag
Ma erkezik a 8800 GTX-em, melyk drivert pakoljam fel hozza Vista X64 ala (stabilitas/teljesitmeny)?
-
hopelord
csendes tag
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni.Mióta notebook-on (VGA - nVIDIA 8600GT) játszom a COD2-t, a PB kb. 15 percenként folyamatosan kidob minden szerverről az alábbi szöveg kíséretében:
"PB kicked player
(for 0 minute)... RESTRICTION: Disallowed program/driver {80251}"-A korlátozás alapján nem fogad el egy bizonyos drivert.Csak a videókártyára tudok gondolni.A VGA drivere egyelőre nem lett frissítve.Megoldaná a problémát?A jelenlegi az alap ForceWare 156.15v.Más ötletem nincs.
-A játék eredeti, a CD-kulcs elfogadva, évek óta ezzel játszom.
-A játékot, a patch-et már újra telepítettem.
-DirectX 9.c telepítve.
-PB frissítveElőre is köszönöm a segítséget.
-
westlake
félisten
174.74 whql
(elerheto a tobbi oprendszerhez is) -
westlake
félisten
forceware 169.44 beta
xp 32bit
xp 64bit
vista 32bit
vista 64bit -
berczy03
aktív tag
Ja, 169.21-es driverem van!
-
berczy03
aktív tag
Sziasztok!
meg tudnátok mondani, hogy miért az az, hogy amikor a froceware driverben beállítom, hogy egy bizonyos játék .exe-jének milyenek legyenek a saját anizotróp szűrél, vonalsimítási beállításai, akkor azt nem ülteti át a játékra, pedig a régi detonatorok, első forceware-ek simán megcsinálták.
Segítsetek pls., mert sok olyan játék van amelyikben nincsen benne, hogy melül lehessen ezt állítani, viszont szép lenne mondjuk vonalsimítva.Előre is köszi!
-
atus7377
tag
Lenne egy kis problémám.
Gondoltam nosztalgiázok egy picit és feltettem a quake 3-at.A játék elindul de percenként megfagy úgy 30-40 másodpercre.A kártya 7600GT a driver 93.71.Van tippetek? -
Jimmy8
senior tag
Megoldottam.
A Refreshforce progit nem kell telepíteni (tehát nem "szemetel" be sehová), és miután beállítottuk a felbontásokhoz kívánt frekvenciát, többet nem is kell futtatni (a háttérben sem kell mennie). A registry-be ír át valamit, így az Nvidia panelje sem kínál fel más frissítést egy bizonyos felbontáson, csak azt amit beállítottunk a RefreshForce-ban.
Így nekem jól és tökéletesen működik
-
Jimmy8
senior tag
Van egy kis gond
Újraindításkor ismét átlós színes csíkok fogadtak, majd lekapcsolt a monitor....
Szerencsére a rendszervisszaállítás csökkentett módban megoldotta problémát.
Lehet, csak egyedi hiba nálam, mert ezt a csíkozást csinálta akkor is,mikor az Ntune-t felraktam. Pedig az másik driver volt.... Valahogy nem viseli el a driver, hogy bármi mást feltelepítsek hozzá.A fentebb leírtakat követtem, és jó is volt a gamék alatt, csak újraindítás után volt a gond. Pedig csak a frekvenciát állítottam fixre (100hz) 1024×768 alatt, mást nem állítottam el (be).
-
Norb3rto
őstag
Köszi aki válaszolt a kérdésemre Up nekik

-
kutyman
aktív tag
Tisztelt Uraim !
Ezzel a problémával én is sokat szívtam, de megoldottam (sajnos az én 7800 GS agp - s
kártyámat nem támogatja az Ntune).
Tehát a megoldás az új controlpaneles forceware-oknál :
Feltelepíti az ember az új drivert, utána futtatás: - regedit - és átírja a következő értékeket:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies]
''ContextUIPolicy'' = dword:00000001
''CplGroupUIPolicy''= dword:00000003
''TaskbarUIPolicy'' = dword:00000002
Ezután hozzáadja a rendszeleíró adatbázishoz a "coolbits 2" - öt (Guru3D- ről letölthető)
A klasszikus panelben megkeresi a " frissítési sebességek felülbírált értékei "
opciót és beállítja a neki megfelelő frekvenciát. Sőt még a karit is lehet húzni ezzel a
módszerrel, nem kell semmilyen segéd progi.
Leteszteltem, tökéletesen működik.
( bocs Jimmy8 hogy nem írtam privit, de itt a válasz) -
törölt tag
válasz
Antigabo
üzenetére
Nem jól látod. Nekem teljesen angol a control panel.
. Nem tűnt el az opció, külön lett elérhető, akinek kell, az letöltheti az NV oldaláról, ntune néven.A Rivatuner egy tunerprogram, ami nem csak tuningra jó, hanem rengeteg másra is. Attól függően kell mennie, vagy nem, hogy mit akarsz használni benne. A monitorig és OSD opció miatt mennie kell a háttérben, de csak a tray-en lesz egy kis ikon, hogy fut. erőforrásigénye minimális. Ha ventiszabályzás miatt kell, akkor az univerzális szabályzáshoz kell, hogy fusson. Ha low level szabályzás van beállítva, akkor csak egyszer kell beállítani, és csak új driver telepítéskor kell újra. Tuningnál szintén.
Jobb is, hogy kivették az órajel állítást a driverből. Sz@rt sem ért. GF4Ti-nál még használható volt, de utána már csak több baj volt vele. Ha engedted a használatát, akkor lemondhattál néhány szűrőfunkció finomabb állításáról. Főleg, a 8800 szériánál, mert ott külön lehet a shader órajeleit állítani. A tuning opciókról a VGA gyártók gondoskodnak, a jobb márkák mindegyikének van saját tuner programjuk.
-
Jimmy8
senior tag
válasz
Norb3rto
üzenetére
Úgy látszik senki se tud erre határozott választ adni. Néhány hozzászólással ezelőtt én is ezt kérdeztem. Szerintem érdemes volna az első hozzászólásban valami összefoglalótösszehozni erről a témáról ,mert elég sűrűn megkérdezik.
Én csak anyit szeretnék tudni, hogy az Nvidia driverben van-e olyan beállítási lehetőség, hogy 3D alatt is megmaradjon a 2D alatt beállított frekvencia, mert az ATI-nál van
(egy kattintás). Valahol olvastam, hogy az újabb driverekben orvosolták ezt a problémát és nem kell külső progit használni. Csak én valahogy nem találom. -
Norb3rto
őstag
Üdv!
Nvidia kártyánál a frissítést mivel tudom állítani hogy a játékokban is az adott Hertzen menjen mert így minden gámában 60Hz és nem vmi jó!Előre is köszi az infokat

powertstrip nem engedi fixálni azt a kislakatot nem tudom bekapcsolni így csak winfosban frissít az adott hertzen a monitor játékban meg marad a 60

-
Antigabo
tag
válasz
üzenetére
syn7h37ic !
nem akarok én sem már külső prg használni eleget szoptam most legutóbb a nagyrabecsült Rivatunerral amire kiderült hogy mennie kell mindig mert csak akkor működnek funkciói szóval ez így szánalmas
és minek kellet nekem akkor ? - hát mert eltünt az új driverből az n force opció - VISSZAFEJLŐDÉS !!! - szóval nem tudtam órajelet állítani.
A 3D alkalmazáshoz rendelhető beállítások sem működnek
(ami már 4 évvel ezelőtt simán ment az ATI-n)
Az előző Nvidiám kinyúvadt...
erősen elgondolkodtatóÉrdekes hogy neked meg pl a fele angol a fele magyar a konroll panelnak szerintem ez sem normális
- már meg ne sértődj csak szólok... -
Jimmy8
senior tag
Elolvastam az előző hozzászólásokat, és jól értem?
Az ATI kártyám driverében símán beállítottam, hogy 1024*768-ban 100Hz-en menjen a monitor (mindig, 3D-ben is).
Most hogy Nvidiára váltottam ezt a Forceware-ben nem találom. Nem szeretem , ha valamit "több" progival kell csinálni (pl. driver + refreshlock).
Egyszóval a kérdésem: a driverben ne is keressek ilyen funkciót? Csak a "külső" program használata hoz megoldást? Mert akkor ba...a meg az Nvidia...
-
Quiksilver
aktív tag
Sziasztok! melyik a legújabb WHQL-es Forceware 6600Gt-vel XP-hez?
-
Antigabo
tag
válasz
üzenetére
Köszi a választ !
Én csak azért nyüszögök hogy valamit megcsinálnak
- ÉS...
...NEM Működik vagy szarul működik -
No support at all
Hiába írok angolul nekik stb...
Ha nem lenne ott a lehetőség -az az opció - akkor OK -ez van elfogadom
de odateszik és...nothing..but sz.pjál...
ők nem próbálták ?- nem
Ez egy akkora szégyen - Globális obás
Legalább valaki írná hogy nála megy vagy ilyesmi...
HAHÓ ! - Vki ?..
-
cor
őstag
látom nem csak én "küszködök" ezzel az ujfatja 1xx.xx es vmivel
miért nincs ehhez is kuulbitz .. (v nvtweak?)
-
Antigabo
tag
BOCSIKA !
de - :Működött már valakinek valaha is az az opció hogy egy adott exe indulásánához hozzárendelünk beállításokat és ezt meg is jegyzi - esetleg - ???
(A programbeállítások fül - a Globális mellett a 3D beállításoknál a kontrollpanelen)Mert nekem nemhogy autómatikusan nem indúl de még autómatikátlanúl sem jegyzi meg de ha letörlöm akkor igen - de nem azt...

Ugye nem értitek..? - jó - mert én sem

-
mtz80
csendes tag
hi all!
Lehet buta kérdés de nvidia forcewareben már nincs benne a 100hz beállítási lehetősége
játékok alatt és vistán.
Van valami lehetőség erre mert xp-nél van .reg meg powerstrip meg coolbits, refresforce stb...
de vista alatt nem tudok ilyet
thx mTz80
-
spirit007
senior tag
Szevasztok !
A több mint egy éves 93.71-es drivert most frissítetem
169.21 -re .
Az Nvidia vezérlőpult más új (nem a klasszikus) ami nem lenne akkora probléma , ha működne is rendesen .
De .Eddig a megjelenítőmód-időzítés / "rögzített oldalarány " nál elég volt egy pöttyentés , hogy ne húzza szét pl 1280x800-ban a képet .
Most viszont csak az "egyéni felbontásoknál" lehet hozzáadni ezt az ominózus felbontást , majd az "advenced" alatt hozzárendelni a "rögzített oldalarány" -t
Na meg is csináltam és mégsem történik semmi .
Széthúzza a képet továbbra is .
Mit kell még beállítani ? És hol ?Imádom mikor egy egyszerűen és 3 mozdulattal megoldható dolgot a fejlesztők felhasználó baráttá tesznek és utána 30 lépésből lehet ugyanazt elérni
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Aaron Silver
üzenetére
Üdv!
Próbáld ezt [link] hátha...
megmég ezen az oldalon körbenézhetsz sok okos dolgot leírnak. -
Aaron Silver
csendes tag
Üdv!
Vistát használok, és az lenne a kérdésem, hogy nem tudom bekapcsolni se az ablakok villámnézetét(miniatűrök), hogy olyan kis kockába mutassa a tálcán levő dolgokat, és az ablakok közötti váltás is csak az a régi xp-s megoldás, nem pedig ez a 3-d-s. 8600GTS-t és 169.25ös drivert használok. Problémázik a windows dreamscene-vel, ha mozgó hátteret akarok berakni. Segítségeket előre is köszönöm. -
Padisah
tag
Sziasztok!
Ma megpróbáltam feltelepíteni a ForceWare 169.21-es WHQL verzióját,sikerült is, de utána a gép csak 640x480-as felbontásban futott 4 bites színmélységgel.
Eddig a 163.71-es verzió volt fent, azzal semmi gondom sem volt.
DirectX 9.0c-ből a legfrisebb volt fent eddig is.
Letöröltem aztán újratelepítettem a meghajtót,de megint ugyanezt csinálja, visszarakom a 163-71-et, azzal tökéletes.
Mi lehet a gond és hogy lehet kijavítani? -
ProdyG
őstag
hi, az nvidia vezérlőpultban felvettem a 7600gt-m órajeleit, de ha újraindítom a gépet, visszaáll gyári órajelekre. miért nem marad úgy? a régi driverekkel nem volt gond.
169.28-as a mostani driver. -
törölt tag
válasz
Steven21
üzenetére
A 169.21-es drivert próbáld meg, és a legújabb dx9 frissítést.
-
Steven21
tag
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
A kérdésem az, hogy megvettem a Gears Of War játékot felrakom, elindul és kiírja, hogy rakjak fel a 7900gs kártyám mellé vmilyen drivert, ami szerintem vistás
163.44? Mert ha nem, akkor ki fog fagyni. Elindul ki is fagy egy idő után, de nem értem miért, mert szinte még el sem tudok kezdeni játszani, kidob.
Mi a legutolsó forceware beta driver amit fel tudok rakini egy go7900gs mellé? Op rendszer win xp.
Jó lenne egy mihamarabbi válasz, mert így nem működik a karácsonyi game
Privátban tudtok adni ötletet? Tehát a gép egy noti, go7900 gs kártyával.
Előre is köszönöm!
-
Kami11
őstag
Szerintem ez a válasz a kérdésemre, de az angolom nem az igazi
úgyhogy valaki legyen olyan szíves és fordítsa már le! 
This is a long shot, but uninstall the 169.xx driver, use Driver Sweeper, blah, blah,blah, install the 169.25 WHQL driver, but don't reboot, just shut down.
Connect your monitor to the "other" DVI port on the graphics card. If you can, connect a monitor (or a TV) to each DVI port. Reboot. If you get an image on at least one monitor, you can then figure out what to do to fix everything.
I've noticed that the 169.xx drivers have an awful time recognizing monitors/TVs after first being installed. On my rig, if I have both my Panasonic TV and my Samsung monitor connected, after I reboot, Vista will only boot up on the TV and will never again recognize the LCD monitor. I have to boot up after the install with only the Samsung attached and then attach the TV. Then it works fine. This has only started happening with the 169.xx series drivers, at least for me.
Előre is nagy nagy THX!

-
Anthony28
őstag
Mégújabb driverek: XP 169.21, Vista 169.25. [link]
-
pizzas84
tag
Nem ad képet a 7600 Gs tvoutja.
Jó volt , működött, egyszer csak mikor rákapcsoltam sötét lett a kép, aztán következő ujraindulásnál már nem is lett kép!
Mi lehet a gond???jah: eddig sima TV-nek irta a TV-t, azota HDTV-nek
-
ToBeY
nagyúr
Mitől lehet az,hogy ránymok a Nvidia vezérlőpultra de nem indúl el?!
Biztos az én gépemen nem ok valami,mert a havernál megy.
Fontos lenne elindítanom,mert kéne a tv out beállításához. -
sumi4
csendes tag
Valaki megmondaná hogy a mx440-es kártya kezeli a széles képernyős monitort(1280*720/768/800/960)?
-
westlake
félisten
uj driverek.. 169.13 beta
xp 32bit
xp 64bit
vista 32bit
vista 64bit -
kodani
tag
Az lehetséges volna, hogy egy nForce 430 / Geforce 6150-hez a "legfrissebb" meghajtó a Forceware 82.05......??????
-
AddyKing
tag
Sziasztok!!!
Nekem a gyári driver van fent a 162.18-as!
Szerintetek érdemes feltenni az újabbat,vagy hadjam ezt?
-
kovi
senior tag
Srácok!
Lehetséges az, hogy a Geforce8xxx szériához (nekem 8600GT-m van), nincs a driverben az a beállítás, hogy a másodlagos kijelzőn, a Media player film képe teljes egészében látszódjon? Régebben lehetett, jó sokáig Ati kártyám volt, de az uj Forceware-ben nemtalálom. Barátomnak 7900GS van, neki benne van a driverben.Forceware 163.71_forceware_winxp_32bit_international_whql.exe
--ez a verzió van mindkettőnknek.Gondolok még arra, lehet az S-Video csatlakozás más, mert nem a hozzáadottat használom.
-
hati
addikt
Az aktuális forceware-ben már nem lehet a hagyományos controle panelre visszaváltani? Már régen nem frissítettem a drivert, de a nyári verzióban még lehetett.
-
törölt tag
-
Kami11
őstag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne:
A két legújabb forceware driver telepítése és restart után -169.09 és 169.12- a monitor kikapcsol és addig nem is tudom működésre bírni míg a drivert el nem távolítom. Az ez előtti verziókkal tökéletesen megy a dolog, viszont a fenn írtakkal nem.
Mi lehet a gond? Külföldi fórumokon is volt aki erre panaszkodott, ugyanilyen monitora volt mint nekem -Samsung 205BW- tehát nem egyedi az eset. Ott azt írták, hogy downgrade-elje a monitort sima Plug & Play-é és úgy telepítse a drivert, de úgy sem műxik, legalábbis nálam nem.
A paraméterek:
-Vista Ultimate 32 bit
-Asus GF8800 GTS 640 MB
-Samsung 205BWHa valaki tudja a megoldást kérem ne tartsa magában.
Előre is THX! -
törölt tag
válasz
Seren1ty
üzenetére
Vedd ki a pipát a nem támogatott üzemmódok elrejtése elöl a monitor beállításoknál. (jobb klikk az asztalon, beállítások speciális monitor)
Vagy az nvidia vezérlőpultnál a felbontás módosítása menünél is tudod.
Ha végképp nem akarja, akkor a Refresh Lock nevű progit javaslom, az bármilyen felbontáshoz, bármilyen freki hozzá tud rendelni.Az én moncsim 1024-ben 200-at
De nekem elég csak az nvidia vezérlőpultot állítani, és megy rendesen. -
zoltanz
nagyúr
Felraktam a Linux XFCE -re a legújabb stabil x86 -ra forceware meghajtót sokat gyorsúlt alapban is az ablakezelő úgy kétszeres sebességel plusz jó ha több ablak van. Aki használ effekteket is az rendszerbe átlátszóság 3D stb. annak direkt jó meg a grafikai hibákat is javítja az előbukkanó menüknél így drasztikus 3-4 szer gyorsabb lesz a rendszer ha besegít a GPU is hibával két hónap után nem találkoztam. Az openGL is rendben megy szerintem hangyányit lassabb mind a Windows-os, de kiforja magát szerintem

-
Zebra
csendes tag
Valaki mondja már meg, hogy tudom elérni a 163.71-es Forceware-el azt, hogy 3D-s üzemmódban ne állítsa vissza a képfrissítési frekvenciát 60 Hz-re. 30 perc játék után elkezdenek fájni a szemeim, és ez nem állapot...

-
Seren1ty
tag
az én 'max 100hz'-s problémámra nem tud valaki valami ötletet ?

-
droti25
őstag
Hi ALL!
Ajánljatok már nekem vmi tuti,bevált forceware drivert ami mostanában jól müxik!
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

).

169.21 -re .
De nekem elég csak az nvidia vezérlőpultot állítani, és megy rendesen.