Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hardverfogócska a kertben
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoszibá
tag
Sziasztok!
Teljes elkeseredésemben hozzátok fordulok, mert eddig mindig tudtak itt a PH-n segíteni!
A gondom a következő:
Van egy ASUS EN 8600 GT TOP Videokártyám és csak a gyári cd-n lévő driverrel van képe a monitoron. Ha felteszem a legújabb drivert (175.16) akkor a boot után üdvözlőképernyő még van és utána hirtelen a monitor kikapcsol, csak villog a zöld led és semmi, de a gép megy tovább.
Újraindításnál nyomok F8-at kiválasztom a kisfelbontású kép engedélyezését vagy mit, ilyenkor elvileg 640x480 ban indul a win, és akkor is ugyan az. Üdvözlőképernyő aztán hirtelen stand by.
Próbáltam több monitorral is, egyszerre kettővel is és mindig ugyan az.
Mikor megvettem a kártyát ez a művelet (hogy legfrissebb driver feltétel) hibátlanul működött simán felpakoltam a drivert, restart és bejött a kép minden. Szerintem azóta csinálja ezt mióta próbálgattam a TV-out-os dolgot. Próbálkoztam összekötni a gépet tv-vel több kevesebb sikerrel.
SZERINTEM ehhez lehet valami köze. BIOS gondja lehet vagy nem tudom.
A gyári driverrel viszont a játékok is és a windowsos alkalmazások is hiba nélkül futnak. Minden játék elindul, nincs képhiba semmi.Szóvala aki tud segíteni, hogy mi lehet a baj, az kérem írjon minél hamarabb! Minden ötletet szívesen meghallgatok! Válaszaitokat előre is köszönöm!
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- BMW topik
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Nvidia p104 4gb VGA
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest