Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- eGPU tapasztalatok
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Milyen joysticket vegyek?
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
-
bozont
veterán
1. Gugli [link]
2. Átköltözött másik oldalra, bizonyos okok miatt. [link]
És már elérhető a 163.44es beta driver(amit többek között a Bioshock-ra optimalizáltak) XG verziója is. Eddig, jól műxik, de sokat még nem játszottam vele, egyedül csak a Bioshock demoval. Viszont ezzel már nem fagyogat és lépeget ki, mint a 160.02-vel. A visszajelzések alapján nemcsak a Bioshock, hanem más játékok is gyorsultak.
mod.: Amúgy nagyon király ez a játék, és végre egy jól optimalizált darab.

[Szerkesztve] -
bozont
veterán
-
bozont
veterán
-
bozont
veterán
válasz
Szuperzacskó
üzenetére
Azt hogy a 7900GTO-hoz melyik a legjobb nem tudom, de olvasgattam ennek a 160.02-nek a topicját és elég jókat írnak róla, meg most volt ott az oldalon egy összehasonlító teszt a driver verziókról, ott is ez került ki győztesen a 165.01-el egyetemben.
A 158.16 nekem bevállt, de feldobtam ez a 160-ast és és nagyon megdobta a gépet. Ez adja eddig a legszebb, legélesebb képet, nincs most sok játék a gépen de a Colin DIRT-ön sebességben is dobott, sztem nem is kicsit
Eddig olyan ''épphogy folyamatos'' volt, most meg száguldott rendesen. Asszem marad egyelőre, majd meglátjuk milyen.
BF2-höz nemtudok mit mondani, lehet az a rendszerinstall megoldja. Nálam a Lost planet nem akar elindulni sajnos
herrober
Nincsmit, én a CS:S-t sehogy sem bírtam rávenni, hogy 85Hz-en frissítsen 75 helyett, reflock-al nem akart elindulni, kellett egy másik alternatíva, aztán szerencsésen rátaláltam erre a kis progira.
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
Nemtudom ez mennyire megvalósítható, vagy macerás, de lehetne itt a PH-n egy teszt a különböző moddolt driverekről,csak az ismertebbekből, mint pl. Omega, NGO, XTreme-G meg nemtudom még mik vannak. Miben másak az alap nv féle drivertől, gyorsabbak-e, tényleg szebb képet adnak, stabilitás, megbízahtóság meg még nemtutom.
-
bozont
veterán
válasz
herrober
üzenetére
Akkor már ketten vagyunk.
Valaki még egy 6600-al is próbálta és jól megy neki, szóval jó kis driver ez.
Amúgy nekem is voltak gondjaim a refreshlock-al, ezt a problémát a refreshforce oldotta meg. Hasonló mint a reflock, de nem kell folyamatosan futni a proginak, csak egyszer kell beállítani a frissítési beállításokat aztán minden okés. Legalább is nálam most megy minden rendesen.
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
A legtöbben istenítik a XTreme-G 158.16 xp 32bit drivert, kis fps emelkedés és szebb, élesebb textúrák meg színek. Asszem én is kipróbálom, bár előbb nem ártana egy rendszer install, már nagyon rosszalkodik a win, kicsit sokat ''szemeteltem'' mostanábam

Még annyi, páran mondták, hogy a klasszikus control panel-nél néha gondok vannak. Monduk én nem használom sokat, szóval nekem mind1.
Esetleg azért valaki próbálta már valamelyik 7600-os kártyával? -
bozont
veterán
Végre kijön egy xp-s driver(158.22), mikor leakarnám tölteni, kiderül hogy csak a 8as szériához jó.

Remélem azér gondolnak még azokra is akiknek régebbi nvidia kártyájuk van.
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
válasz
FanTomasz21
üzenetére
Rakd fel a 84.21vagy 91.47es drivert.
-
bozont
veterán
A 96.89es drivert próbálta már vki? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Alkoholista nevelde
- Avast! Antivirus topic
- Napelem
- Steam topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy ezek a driverek nem jók laptopokhoz mert nincsenek támogatva a mobile kártyák. Vagy próbálkozz a laptop gyártó hivatalos oldalán, vagy maradnak a moddolt driverek. Én innen

Eddig olyan ''épphogy folyamatos'' volt, most meg száguldott rendesen. Asszem marad egyelőre, majd meglátjuk milyen.