Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victor-y
aktív tag
hali,
azt meg tudja valaki mondani, hogy hogyan tudok nVidia kártyámmal 1 videot 2 monitoron egyszerre nézni, úgy, hogy a film jobb széle a jobb oldali monitoron, a film a bal széle pedig a bal oldali monitoron látszódjon?
mert nekem úgy engedi csak, h egyszerre csak az egyik felén látszódhat és közben a másik fele fekete..
és mindez DualView-ban.
Köszi előre is bárminemű hozzászólást!
Üdv,
Vik
[Szerkesztve] -
Szmuki
tag
hogy lehetne visszavarázsolni az nvidia beállítás fült?mivel nekem eltünt a taskbarból(pedig csak itt lehet állítani az élsimítást meg ilyeneket).HELP
-
zoltanz
nagyúr
Melyik verzió a legjobb egy nVidia 7300 -as videókártyához
A gyári nVidia tapasztalatom, hozzászólások szerint hagy kíváni valót maga után.
MSI
http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_list.php?kind=2
Asus
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us -
ttom26
csendes tag
Hello!
Szintén ugyanez a problémám, eddig egyenlőre annyi megoldást találtam, hogy ffdshowban beállítom fix felbontásra (ami a TV felbontása, nálam ez 570x480) és így műxik...
De örülnék vmi más megoldásnak, mert nem igazán szeretem az ffdshowt.
Szóval minden ötletet szívesen veszek
-
Rover623
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
-
gordonfreemN
addikt
Igazából nem tudtam hova fordulljak ezzel a kérdéssel, ami most jutott az eszembe: régebben mintha olvastam volna, hogy nvidia elképzelhetőnek tartotta, két különböző, sli képes videokártya összekötését. ez a dolog hol tart, mert eza kártya legalább meguszná, és számolgatna fizikát továbbra is, nem kerülne süjjesztőbe!???
-
st3v0
tag
kiprobáltam a 97.44es driver-t, 1 7600 GST-n és a 93.71eshez képest nem tapasztaltam semmi változást, legalább is 3dmark05ben(6 ponttal kevesebb az elöző drv-nél). estére kiporobálom a Preyt is, de nem várok csodát tőle. másnak vannak tapasztalatai vele?
-
Norbiiii
tag
Sziasztok bocs tudom nem ide tartozik de hátha tud nekem vki segiteni!Van egy gf3 karim és azt szeretném egy kicsit megtuningolni! A coolbits progit használnám hozzá de nekem nem jelenik meg az a bizonyos fül! Esetleg vki nem ért hozzá? Mit rontottam el!? Elég Láma vagyok lécci ha vki tud segitsen!
-
Hardboy
tag
válasz
Balumacikaa
üzenetére
Na barátaim... Nekem is a TVouttal van ugyanez a problémám....
de csak a 9x.xx-es driverekkel csinálja, a régebbiekkel überfaszán működik a teljesképernyős videónézés... Ami szélsvásznu, az valóban szélesvásznu... Van valakinek valami rendes megoldása erre? hogy nem húzza szét a szélesvésznú videókat a tvkimeneten??? -
cousin333
addikt
válasz
BraveHeart
üzenetére
Én meg nem nagyon, amíg a kettő teljesítménye nem nagyobb, mint egy egykártyás megoldásé. Pl. 1950pro egymagában képes 11000 pontra 3DMark2005-ben.
-
BraveHeart
tag
Ok, Köszi! Már megoldódott!
Most már értem ezt a fanatizmust az SLI iránt....
3DMark 2005 ------ - - - - - - -
6675pont.... (1db tud 3700 körül) anyám büszke lenne... 

-
BraveHeart
tag
Sziasztok!
Új vagyok a topitocban,mindenkit szeretettel üdvözlök,de már most nem értem,mi a jó az sliben...
2 napja,1 hónap után sikerült végre találni 1 Asus EN6600Gt-ét (nekem is ilyen volt 128MB-osban), de kiderült,hogy az 256MBos. Nembaj,szólt az Úr, majd csak a felét fogyasztja a rendszer,s akkor jó lesz minden! Ja. Minden megegyezik,annyi,hogy a kártya hátoldalán is van még 128MB saját kis hűtőbordákkal,meg kék leddel!Szuper! Be a gébbe! hát...hát..
a 16x PCI-E-t lefelezte valóban 8x-osra, de piszok lassú lett a gép..
dupla vagy fele sebességnövekedés érhető el? Nem mindegy! Na mindegy! a következő napom a gépem hurcolásával telt, boltról boltra, mire,végre valakiértett az sli-hez legalább olyan szinten,hogy azt mondja,nem,ez így nem fog menni! Jó,és miért nem? Hát,a 256ost nem tudja felezni a rendszer,tehát kéne még egy 128-as vagy egy 256os,a másikat eladni kéne meg! Köszi! Jó! Most találtam egy 128ast! ma fogom beszerelni,ha meglesz! Elvileg ugyan az!
Kérdés:
letöltöttem a ''93.71_forceware_winxp2k_international_whql'' 63MBás drivert (nem bízok semmit a véletlenre
)
Sli üzemmódban, ameddig bent volt a 256os a 128as mellett,nem voltak opciók,amiket lehetett volna állítani, ha egy kártya volt bent,akkor is ugyanazok voltak azalatt a menüpont alatt. + ha további Sli rendszerre képes kártyát helyez be,akkor látogasson el a következő oldalra... Ez most driver vagy útmutatós progi? Vagy ez meg fog változni, ha tényleg két egyforma kártyám lesz? Vagy ehez még plus driver kell? (Msi alaplap könyv azt írja, kell egy ''nv sli driver'' a Utility könyvtárból, a cd mellékletéről-persze ilyen nincs az alaplapi cd-n. -
oszolee
tag
Hy!
Csak annyit szeretnék hogy mi a véleményetek a NGO Nvidia optimalizált diverekről?
Feltéva ha használjátok.
Köszike! -
gerrog
aktív tag
hello,
működött nekem is, de ha elindítottam a panelt, az kilőtte a DOT beállításokat (7600GS)
most leszedtem a drivert + drivercleaner és most má nincs coolbits, legalábbis remélem (a panelen má nincs frekvenciaállítási lehetőség)
köcce -
gerrog
aktív tag
hello,
hogy lehet eltávolítani a coolbits .reg fájlt?
a regedit keresője nem talál semmit..
mondjuk azt se tudom biztosan, hogy működik-e ez a bigyusz..
honnan lehet tudni?
ez új funkciókat hoz elő? -
Nyugdíjas
nagyúr
Hy!
Nemrég vettem egy Gigabyte 7600GT-t,és az lenne a kérdésem,hogy van-e valakinek tippje/tapsztalata,hogymi az ami tuning terén kihozható ebből a kártyából stabilan. Mert én az istennek se tudom eltalálni a jó clock-ot,mindig lefagyogat,stb.... Milyen forceware-t lenne hozzá a legjobb,ilyenek... Mert lehet a force-al van a baj. Most 9.31-el nyúzom. -
törölt tag
válasz
Balumacikaa
üzenetére
ez igy mukodik, nem hibas
ket asztalod van, amit kihuzogatsz, az ott fog megjelenni/mukodni 
en is ezt csinaltam, ha geprol nezett filmet a parom, vagy tobb ablakot kellett hasznalnom, egyszerre
es a progik is utana mar a masik kepernyon indultak -
Balumacikaa
tag
válasz
üzenetére
vov
ez müködőképesnek tünik, azt csak mellékesen jegyzem meg hogy alapesetben a tv-n csak a háttérképet látom, de ha kihúzom az asztal jobb széléhez a wmp-t akkor a tv-n megjelenik a szélesvásznú film
ha viszont wmp-t tálcára teszek akkor eltünik a tv-ről is, mindegy, opera müködik a monitoron, tudok böngészni, a tv-n meg hadd menjen, kösziiiiiiii
-
törölt tag
válasz
Balumacikaa
üzenetére
mukodik a dualview
azt az opciot valaszd
utana mar csak ki kell huznod jobbra a media playert es mehet a mozi
-
ttom26
csendes tag
válasz
Balumacikaa
üzenetére
Akkor van egy jó hírem, időközben sikerült megoldanom, a TVout topicban is volt erről szó.
Ott ajánlották az FFDShow filtert. Fel is telepítettem, és beállítottam benne a TV felbontását (egyébként tényleg nem volt vmi szabványos mert nekem csak 720x480ban jó a képarány) és láss csodát jó lett
Most már csak a codecet kell belőni hozzá...
Ja és én BSPlayerrel próbáltam, ott ki kell kapcsolni az overlayt. -
ttom26
csendes tag
válasz
Balumacikaa
üzenetére
Remélem van valami megoldás, eleinte arra gondoltam már hogy a TVnek nem szabványos a felbontása, de ez kilőve mivel minden felbontásban ugyanazt a képet adja.
Ha van valami info erről a hackről az érdekelne, mert este már jó lenne filmezni
-
ttom26
csendes tag
válasz
Balumacikaa
üzenetére
A másik mód a dualview, ebben függetlenül tudod konfigolni a felbontást.
Itt is van video a TVn ha a teljesképernyős videot automatikus észlelésre állítod.
De nekem így is széthúzza
-
törölt tag
válasz
Balumacikaa
üzenetére
ezt furcsallottam en is, de klonban csak az egyik kepernyon megy a film, nem tudom miert, atinal muxik rendesen
viszont ne klonban nyomd, hanem a megjeleniteseknel a felso ket opcio kozul vmelyik a helyes, ugyanaz, mint amit legeloszor irtal az atirol
ha hazamegyek akkor pontosan meg tudom mondani, melyik az az opcio, nem vagyok benne biztos, hogy dual view, de ez ugyanugy muxik, mint a laptopoknal a ket kepernyos mod
-
ttom26
csendes tag
Hello
Nekem is képarányproblémám van az előző hozzászólóhoz hasonlóan.
Most adta be a kulcsot az ATi X800-asom, amivel szintén voltak problémák, de az összenyomta a képet. Ezt a bsplayerben átállított képaránnyal szerencsére meg lehetett oldani.
Most vettem egy 7900GT-t ez pedig szétnyújtja a képet, és a képarányállítás is csak a monitoron látszik, a TV-n nem változtat rajta semmit...
Már szinte mindent megpróbáltam, hiába állítgatom a TV felbontását az sem segít.
Ja és kompozit kimenetet használok.
Nagyon megköszönném ha vkinek lenne ötlete... -
Balumacikaa
tag
üdv lehet hogy már volt kérdezve, nem tudom de nagyon felidegesített a minap az új 6600 gt-m
még régen a 9700 proval bekapcsoltam a színház módot a catalystban és a tv-n ment folyamatosan a win media playerben tálalt film miközben én tudtam a gépen mást csinálni, így asszony filmezett én meg olvastam, minden oké volt
most is meg tudnám ezt csinálni csak az a baj hogy a szélesvásznú filmeket (90%-ban mind az) az okos nvidia szétrakja nekem 4:3-as arányba és úgy küldi a tv-re, na így mindenki a filmen marslakónak tünik, mindenki 190 centi magas és 20 kiló... igy nem lehet a tv-n filmet nézni
ha meg nem állítom be hogy a 2. kijelző az teljes képernyős videó legyen, hanem sima klón, akkor mindent mutat tv csak éppen a filmet nem... megy a wmp és a film helyén egy feketeség mutatkozik a tv-n
ki tud erre okosságot? már már kezdem megbánni ezt a geforce-t mivel 2 évig birtokoltam a 9700 prot és sose volt problémám, ezzel viszont már mérgemben a falat kaparom... -
fireball7400
tag
Gigabyte ga-8n-sli quad pro-hoz keresnék én drivert amivel menne az sli mert most nem igazán akar összeállni.Második kártya telepítés után felkiáltójeles.Elég sok forcewaret néztem már meg de valahogy egyikkel sem akar működni.Két db 7600gt.Választ előre is köszi.
-
hossszú
őstag
Közben leszedtem a 84.63 drivert megpróbáltam felrakni de kiírta telepités közben hogy nem talál kompatibilis hardvert igy nem erőltettem tovább maradtam a jól bevált 91.47-es drivernél.Csak azt nem értem hogyan lehet az NVidia oldalán ez a driver megadva a 7-es szériának.

-
hossszú
őstag
Az NVidia oldalán a 7-es szériának a 84.63 forceware mobile drivert adja be, valaki tudja milyen ez a driver és miért van a nevében a mobile?
-
Allendale
csendes tag
NVTray-el beállítottam a rejtett opciók megjelenítését. Tudja valaki, hogy a purevideo-n hol és mit lehet állítani. Még csak most tanulom a dolgokat, mert öt napja van meg az első nVidia kártyám (7900GTO).93.71-et használok.
Előre is köszi. -
törölt tag
sziasztok, a 93.71-es verzioban hogy lehet bekapcsolni a slideshow opciot? a megjelenites ablakban nem jelenik meg
-
MBalika
csendes tag
Hellosztok!!
Az lenne a kérdésem hogy mi lehet a bibi? Ugyanis tv nézésre a windvr 3-t használom. Viszont amióta lecseréltem a videókártyámat (Radeon 9600Xt, egy Inno3d 7300 Gt-re, 256M(DDR3-as mem) azóta a felvételnél besötétedik a program képe!! Ha a felvételt leállitom, akkor újra jó lessz a szine a képnek. Alapból a 9147-es Forcewaret adták a kártyáhóz, de próbáltam már más driverrel is, de mindeggyikkel ugyanezt csinálja. A radeonos kártyánál ilyen hiba nem volt.Amugy semmi bajom a kártyával,sokkal erőssebb mint a régi, csak ez a dolog bosszant.Van-e valakinek valamilyen tippje??
-
janee_
tag
kb a legujabb forceware, mennyit javit egy 7900gtx-en?
-
snoopy
aktív tag
sziasztok!
mondjatok már egy értelmes drivert nv-től mert megőrülök. akármelyik drivert teszem fel kikapcsol a monitor amikor kedve úgytartja. nemtom mit csináljak már ezzel. ha ezt nem sikerül megoldani kivágom a kukába ezt a karit. vagy lehet hogy máshol van a gond?
[Szerkesztve] -
Celebro
csendes tag
Üdv mindenkinek!
6800Gs em van én nem tudok hozzá forceware-t mert mindig azt írja ki hogy a hardver nem támogatja meg ilynek.Légyszi valaki akinek hasonló kártyája van és 81.85 nél újabbat tud az linkeljen már be nekem egyet!!!
Előre is kössz a segítséget!
-
ToBeY
nagyúr
Az új forceware-t hogyan lehetne felrakni 7 szériás geforce-ra?
-
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
Inno3D 6600 256MB AGP-s kártyám van. Feltettem a 93.71-es Forceware-t és a beállításoknál a Clock Frequency Settings-ben a Memory clock frequency-nél azt írja, hogy 1GHz, pedig ott eddig 500-at írt nekem. Miért írja azt ezzel az új meghajtóval? -
-
-kyo-
csendes tag
Sziasztok!
Következő lenne a problémám: Szűz kártyára tettem fel a 91.47 drivert és a filmek mindig sötétek, teljesen rá van húzva a gamma stb. Hiába állítom be rendesen az adott filmhez a követkető indításánál az értékek maradnak de minden a régi ill. , ha elindítom az Nvidia control panelt akkor lesz megint jó a kép mindenfajta újrahangolás nélkül.
Mi a gáz? -
kutga
félisten
Sziasztok!
Biztos előfordul már korábban, de valahogy elsiklottam felette... Hogy lehet régebbi driverre 'frissíteni' a mostani ForceWare-t? Vagyis hogy kell rendesen letakarítani a régit? Amúgy GeForce 6600 GT-hez mit ajánlotok, melyik a legstabilabb driver? Most 97.02-es van fent, pár HSZ-szel ezelőtt ajánlották, nekem van amelyik játék pl fagyogat vele.
Régi 84.21-essel nem volt baj. -
SummerMoris
tag
sziaszotok!
jó lenne ha segítenéktek. volna elöször is, hogy s-video-s-video-n kereszütl szoktam nézni filmet a tv-n. na már, régebben jó volt, mert ha a film 16:9-es volt, úgy is adta ki a tv-men, most meg, álladóan kinyújta, sztem 4:3-ra és ugye igy ez elég gáz. semmit nem tudok csinálni,a tv-re mindig mostanság szétnyújtva megy ki a kép. mi a probléma? hogyan orvosoljam? legújabb drviert is próbltam...egy 7600gs-ról van szó amúgy.
köszi a help-et előre is! -
FishAir
senior tag
válasz
FanTomasz21
üzenetére
Csak x86-ra megy fel 64-bitesre nem. Egyébként a mai napig szuperál, egyszer nem fagyott, nemtudom nektek miért nem megy. Igaz FPS-t nem szoktam méregetni, de pl Dark Messiah-ban meg NFSC-ben szemmel láthatóan gyorsabb.
-
FishAir
senior tag
Sziasztok.
Aki még nem rakta fel a 97.02-es drivert az siessen, mert iszonyat mit hoztak ki belőle. Csúcs mit művelt a kis 6600GT-cskémmel.
Itt a driver: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_97.02.html és itt van hozzá a módosított inf (http://rapidshare.com/files/2550868/nv4_disp.inf.html) file, hogy felmenjen minden kártyára.
A tuning is megoldható rivatunerből a régi jól bevált módszerrel. A PowerUser fülön a \ Overclocking \ Global részt ki kell nyitni és ott a DisableClockTest-et 1-re kell állítani és kipipálni egyszer, aztán ahol a frekit lehet állítani a Use alternate startup daemon-t ki kell pipálni, hogy ne a control panelen keresztül állítsa be hanem saját maga. Ennyi az egész nekem működik, és tényleg csak ajánlani tudom. -
benoke11
csendes tag
Hello!
Segítsetek légyszi! Sehogyse tudom rávenni a forceware-t, hogy a Mediaportal programot a tv-n mint kiterjesztett asztalon futtassa.
Hiába állítom be neki hogy a tv-re tegye ki mindig az elsődleges monitoron jön be.
hogy lehetne rávenni hogy a tv-n fusson?... -
Torry
addikt
Hi!
Új drivert rálehet rakni a régire? Vagy inkább takarítsam le rendesen a régit? -
cousin333
addikt
A PureVideo csodáit hogyan tudnám átélni? (mit kell letölteni, beállítani...stb.)
-
bozont
veterán
válasz
FanTomasz21
üzenetére
Rakd fel a 84.21vagy 91.47es drivert.
-
FanTomasz21
tag
Sziasztok! Szerintetek okozhatja az nvidia driver azt a problémát hogy ha bármilyen formátumu filmet akarok nézni gépen fekete fehérek? Kivétel ez alol a dvd formátum ott média playerbe szines de power dvdbe ugyan úgy fekete fehér
A 96.89es nvidia driver van feltelepitve és a legujabb xvid és dvix codec.Ha valakinek van valami ötlete légyszi irja meg.Kössz -
Balage21
tag
Hi all!
Srácok egy Inno3D 6600GT agp karihoz melyik drivert ajánljátok.91.47es van fent, de pl. a Carbnban, CoD2-ben pixelek villgonak a menüben.Ha bekapcsolom az AA akkor abbagyja.Esetleg jobb lenne egy régebbi ForceWare? -
Gandras88
csendes tag
Én havenál leteszteltem 6200 en azon sokat javitott bár azon már elég régi driver volt fönt most én is felteszem és kiprobálom a 6600gt-n

-
Muréna
őstag
hát gyerekek én felraktam ezt az uj 93.71-es drivert. mondom hu de kira meg minden.->restart.. -> boot képernyö eddig ok -> ez után sekép se hang! mondom rr. és ugyanez volt..
na mondom faja, csökkentett mondban elinditom, és minden oké, hát nemtom hogy az nvidia hogy teszteli a drivereit de ez engem most naon felbaxott :S -
wid22
aktív tag
Szedd le ami van és telepitsd ujra. És már nem is látja az uj . Nálam legálábbis ilyen.
-
SEMTEX
senior tag
válasz
Cosmic Gate
üzenetére
Amúgy gyorsult vele a gamma?

-
SEMTEX
senior tag
válasz
Cosmic Gate
üzenetére
Ja mer a legójabb river van fönn...Igen az 1000 helyett 2000nek látja a memót...

Szedd le
-
Cosmic Gate
aktív tag
Sajnos nem!
400/1000 helyett 400/2000-et lát és semmit sem enged húzni
És kurva szarul megy minden mert eddig a Carbon-nal tóltam elég magas felbinn,de alapon nem megy el!Kellett nekem úgy drivert raknom....
De majd meglátjuk mi lesz az ajci karira,hátha nem kell már szenvednem és meglepem magam valami Fittebb kártyával 
-
SEMTEX
senior tag
válasz
Cosmic Gate
üzenetére
Rivatunerrel attól még húzhatod

-
SEMTEX
senior tag
válasz
Cosmic Gate
üzenetére
Miért akarod eltívolítani?? Nem sok vizet zavar

-
Cosmic Gate
aktív tag
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy a Coolbits-et,hogy a f@szomba tudom eltávolítani a driverből!!??Regedit-el próbálkoztam de nem találtam meg!
A segítséget előre is köszönöm szépen! -
fireball7400
tag
Valaki tud esetleg egy jó forcware-t cs1.6-hoz kellene a mostani gyárival lövés helyén fekete kocka jelenik meg 91.43 geforce 6600
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Lehet lámer a kérdésem, de MSI 6600 GT-hez (AGP) melyik ForceWare-t érdemes feltenni? Most a 91.47-es van fent, és például a FEAR Extraction Point remekül működik, de mondjuk a Warhammer kiegészítője fagyogat...úgy sejtem a vidikártya driver miatt. És ha már itt tartunk, hogyan lehet megoldani azt, ha mondjuk korábbi ForceWare-re kell 'frissíteni' a rendszert...vagyis hogy kell a videókártya drivert rendesen eltávolítani?
[Szerkesztve] -
wwenigma
Jómunkásember
Van uj WHQL forceware driver, multicore optimalizálással, PAL/NTSC forditott telecine, stb...stb...stb...
[link] international -
bozont
veterán
A 96.89es drivert próbálta már vki? [link]
-
Lamb Of God
csendes tag
Én egy kicsit megszívtam a ForceWare 91.47-tel. Persze lehet, hogy nem azzal volt baj, de lehet igen.
Szóval felraktam, és nemtom, mintha összeveszett volna a Samsung 730BF driverével vagy hasonló, mert onnantól nem engedte csak a 60Hz-es frissítést. Windows le, majd újrafelrak, feltesz alaplapi drivereket, FW 91.47-et, 730BF-et. MEgy szépen 75 Hz-en, restart. Na itt gondoltam, hogy átszúrom késsel a monitort, mert restart után már megint csak 60Hz-et engedett.
Az egésznek az lett a vége, hogy három full Windows reinstall után nem az új, hanem egy korábbi ForceWaret raktam fel, és azóta is vígan élek 75 Hz-en.
Vagy lehet, hogy mással volt baj? Csak mert minden driverből ugyanazt raktam fel, mint korábban, kivéve a FW-t. -
Blackmate
őstag
Árulja már el valaki, hogy hol tudom a TV kimenet normáját NTSC-ről átlőni PAL-ra. Hiába csatlakoztatom a TV-hez, azt írja nincs csatlakoztatva, így semmit se tudok állítani rajta. A TV-n van kép, csak az ilyenkor megszokott ugráló fekete-fehér (60Hz). A legújabb van fent, a kártya Geforce4 MX 440.
MOD: Megoldva: A vezérlőpult felhasználói felületénél át kell térni klasszikus nézetre
.
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
sziasztok srácok, gondoltam egyet es mondom nosztalgiazok... a battle for middle earth 1-el, erre nagyot szivtam mert nem indul el, megjelenik a bfme ablak az elején és vár vár majd egy hibaüzenettel elszáll...ez mitől lehet?lehet hogy vidkari driver problema?mert tavaly mukodott igaz akkor egy egymasgos amd-m volt most meg egy c2d... megprobalok egy regebbi drivert hatha..
-
DeepDish
őstag
Hi!!
VAn 1 Gigabyte K8NF-9-Rh alaplap + inno 7600 gst es mikor vga driver felkerulne /91.47/ kiirja tft,hogy no signal connected!
Vga modba elindit , es maris muxik minden jol!!!!
Mar mindent kiprobaltam vki vmi otlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De majd meglátjuk mi lesz az ajci karira,hátha nem kell már szenvednem és meglepem magam valami Fittebb kártyával