Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy8
senior tag
Megoldottam.
A Refreshforce progit nem kell telepíteni (tehát nem "szemetel" be sehová), és miután beállítottuk a felbontásokhoz kívánt frekvenciát, többet nem is kell futtatni (a háttérben sem kell mennie). A registry-be ír át valamit, így az Nvidia panelje sem kínál fel más frissítést egy bizonyos felbontáson, csak azt amit beállítottunk a RefreshForce-ban.
Így nekem jól és tökéletesen működik
-
Jimmy8
senior tag
Van egy kis gond
Újraindításkor ismét átlós színes csíkok fogadtak, majd lekapcsolt a monitor....
Szerencsére a rendszervisszaállítás csökkentett módban megoldotta problémát.
Lehet, csak egyedi hiba nálam, mert ezt a csíkozást csinálta akkor is,mikor az Ntune-t felraktam. Pedig az másik driver volt.... Valahogy nem viseli el a driver, hogy bármi mást feltelepítsek hozzá.A fentebb leírtakat követtem, és jó is volt a gamék alatt, csak újraindítás után volt a gond. Pedig csak a frekvenciát állítottam fixre (100hz) 1024×768 alatt, mást nem állítottam el (be).
-
Jimmy8
senior tag
válasz
Norb3rto
üzenetére
Úgy látszik senki se tud erre határozott választ adni. Néhány hozzászólással ezelőtt én is ezt kérdeztem. Szerintem érdemes volna az első hozzászólásban valami összefoglalótösszehozni erről a témáról ,mert elég sűrűn megkérdezik.
Én csak anyit szeretnék tudni, hogy az Nvidia driverben van-e olyan beállítási lehetőség, hogy 3D alatt is megmaradjon a 2D alatt beállított frekvencia, mert az ATI-nál van
(egy kattintás). Valahol olvastam, hogy az újabb driverekben orvosolták ezt a problémát és nem kell külső progit használni. Csak én valahogy nem találom. -
Jimmy8
senior tag
Elolvastam az előző hozzászólásokat, és jól értem?
Az ATI kártyám driverében símán beállítottam, hogy 1024*768-ban 100Hz-en menjen a monitor (mindig, 3D-ben is).
Most hogy Nvidiára váltottam ezt a Forceware-ben nem találom. Nem szeretem , ha valamit "több" progival kell csinálni (pl. driver + refreshlock).
Egyszóval a kérdésem: a driverben ne is keressek ilyen funkciót? Csak a "külső" program használata hoz megoldást? Mert akkor ba...a meg az Nvidia...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS DSLR topic
- BestBuy topik
- Autós topik
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest