Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jó kérdés...

Tegnap komolyat szoptam...lazán bevállaltam egy komoly munkaállomás összelapátolását...négy monitoron kell nyomni egy rakás videot egyszerre...
Gondoltam, semmi gáz...két passzív 8600GT bőven sok a feladatra...csináltam már ilyet (két NVIDIA kari egy masinában...nem SLI-ben) régebben is...
Egész délutános szívás lett belőle.
Rakat drivert kipróbáltam, nulla eredménnyel. Azt se nagyon akarta észrevenni a driver hogy két kari van benne (pedig telepedett mindkettőhöz).
Amelyik észrevette, az meg csak egy monitort akart használni mindkét karihoz...fel se kínálta a clone meg dual display módokat...
A vége az lett, hogy ennek a drivernek buheráltam meg a 8600GT-hez rendelt beállításait, mintha Quadro kari lenne (azoknál alapból mennie kell a DualView dolgoknak).
Erre a következő indításnál lett 3 (három!) képernyőm...
A negyedik csak úgy jött elő, ha már a bekapcsolásnál rajta volt mind a négy display...mint az ősidőkben...tiszta agyrém...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest