Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
A 95.97-es forceware-t valaki felrakta már mennyire jó vagy rosz?
-
Benyoo1
tag
Nem rosszul mondtam! Ha NEM Vistahoz való! Sorry
-
eastsider
nagyúr
vki próbálta már alegujabb fw-ket?
Forceware 95.97
Forceware 92.91 (x32)
ForceWare 91.48 (x32) WHQL
ForceWare 91.47 WHQL (32-bit)
?
kicsit régi már a 84.21
vgayis én annak érzem
/7600GST/
[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
Van egy GeForce4 MX 440-es, 64 MB-ás, TV out-os kártyám. A kérdésem az, hogy melyik nVidia drivert érdemes felrakni rá?
Abszolút nem játszom, és ha jól tudom a Forceware-s driverek meg pont arra vannak kihegyezve. Melyik verzió volt az utolsó, ami még ''sima'' nvidia driver volt? Vagy nyugodtam felrakhatom a legújabbat is? -
Necc
addikt
Üdv. Nekem a problémám meglehetősen egyszerű: bármelyik 9x.xx driver felrakásával a billy bácsi winxp+sp2 terméke tökéletes fagyással reagál (se kép se hang).
Nos szinte 99.9999%-ra veszem, hogy azért van mert nem friss windózra telepítettem a drivert, de nem akarom a hosszú és unalmas háttértörténetet leírni, a lényeg az hogy újratelepítés nélkül kellene felszenvednem ezt a drivert. (AGP-s videokari, konfigom infómban) Tipp, help?
-
xXxPongi
aktív tag
-
xXxPongi
aktív tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
köcce!
driver uninstall a szemetét mindig fennt haggya
cs csak a haverok miatt kellene engem nem érdekel, bármilyen pro is vok
(na jó csak vicc)
egyet sajnálnék a driver cserében, hogy ez elvileg a dc procikhoz specializálódott nem? és azt most sikerült bezserezni, de szerintem nem számottevő
-
-
xXxPongi
aktív tag
üdv!
nem igazán illik ide, de hátha találkozott már valaki ilyesmivel:
minden ment rendesen ámde újraraktam a win-t és azóta, nem mükszik a ''cs'' nem lehet opengl-be tenni. (a többi módban is hibásan fut, de már újratettem párszor) A legújabb beta drivert használom egy 7300gt-hez. Elvileg a megoldás egy nvidia driver lenne, de hát akárhyánszor föltehetem ezt mégsem akar működni, de vixafelé nem fogadja el a drivereket.
amúgy ez a hibaüzenet:
ChoosePixelFormat Faild
Előre is köcce! -
twollah
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
A coobitsszel nem fog sikerulni.
-
Vigneau
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hm... Én eddig úgy tudtam, csak az órajel frekvencia beállítását csalogatja elő.
Bár a mai világban bármi megtörténhet. Egy tippnek nem rossz.
[Szerkesztve] -
CSorBA
őstag
Sziasztok feraktam a legujabb 91.47es a drivert, és a TVkimenetnél nem müxik a DualView..... legutobb a 91.33asal (asszem az beta volt) müxött... Nem tudjátok, hogy miért szedték ki belole? Vagyis inkább hogy lehetne engedélyezni? Mert csak ugy volt jo... Kirakhattam külön a tver a bsplayert, a moncsán meg normalisan csinaltam amit akartam...
-
twollah
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Uhg...
Ez fajt.
Nagyon csunyan kilengett a Lamer-Detect-O-Meter. -
twollah
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Erdekes, nekem is a 91.47es van fenn + TFT monitor 60Hzen, es tu eles a kep.
Nem lehet, hogy vmi kabel keresztez egy masikat, es ez okozza a galibat? -
PPSH
őstag
hi emberek honnan tudok leszedni a 32-bites win server-hez FORCEWARE meghajtot?mert neztem az nvidia oldalan es ott csak a 64 biteshez van es amikor telepitem azt irja hogy nincs kompatibilis oprendszer a gepen

-
Motion_Blur
félisten
Egy új xp-re feltettem a 91.47 whql drivert.
A kép néhol normális, éles, de a legtöbb helyen homályos. Vagy 5x restartortam már...
60Hz-en és 75Hz-en is megnéztem, ígyis-úgyis szar.
Nem hinném, hogy ez a monitor hibája, mert eddíg jó volt. Mi a rák lehet???
Azért feltöltök egy képet: [link] Nektek teljesen ok?
szerk: TFT-m van
[Szerkesztve] -
c41r0^
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
igen, eső helyett fekete kockák hullottak ill. a spriteok (radar, awp célkereszt közepe, torkolattűz) voltak hibásan megjelenítve
91.47tel már jó
[Szerkesztve] -
c41r0^
őstag
91.31 driverrel CS 1.6 alatt érdekes dolgokat műveltek a sprite-ok (villogás)
ez javítva lett vajon az új driverben?
7300GT-m van, 91.31 alatt a kártyát hivatalosan nem támogatja egy driver sem, most moddolt 84.xxet használok, így a CS-ben tökéletes, viszont pl. az Xpand Rally meg a moddolt driver miatt nem indul el...
91.33 beta-t próbáltam már új oprendszer telepítés előtt, de azzal se volt jó a CS 1.6
nem akarom ''összeszemetelni'' az új driverrel a frissen telepített oprendszerem, ha valaki tapasztalatot írna, hogy működik-e jól a CS1.6 a 91.47alatt, megköszönném
[Szerkesztve] -
Jocy
aktív tag
Én is most töltöm,külföldi fórumokon jókat írnak róla,majd ha lejön én is letesztelem remélem tényleg jobb lesz,mint a 91.31 -es.........

-
Flayer
senior tag
Ha valaki tesztelte mondja már meg a véleményét az új driverről!!!

-
kneedeep
tag
megjelent a 91.47 WHQL, ideje volt

-
Yeti910331
aktív tag
...
[Szerkesztve] -
Jah, ha már itt tartunk mostanság nem igazán kisértem figyelemmel, a szmátistechnika világát...
Érdekelne a 7800GT hez van valami újabb driver, amit érdemes feltenni ? Én még a jól bevált 84.21-et használom, de nyitott vagyok az újjak felé is
THX! -
Criton
veterán
Hi !
Egy kérdés
Melyik ForceWare-t érdemes felrakni 6800GS ( Pci-e ) karira ? Mert a 91.31 ről semmi jó hír, a 91.33 meg vhogy gány..... Értem itt Game,Benchmark stb.... -
Zebu
addikt
IzÉ, skacok miért van az hogy semmi féle DVD lejátszó nem játszik le lemezt?
ileltve hang van, kép nincs
hm? -
LeslieG Jr.
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hali!

Ez jó minden kareszhoz ami nVidia.
Hát hogy hány pontot dob azt pontosan nem tudom megmondani de már a 6600GT totyikban is kivértékeltük hogy néha elég szépen add töbletpontot a markokban az egyéb más driverhez képest.
De eddig nem volt rá panasz a markokban aki ezt használta. 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
Üdv!
Az én kártyámhoz is jó lenne? Asus 6800LE@12/6
Markokban mennyi plussz pontot dob egy 91.31-hez képest?
-
LeslieG Jr.
őstag
Szia!

Hát ha legjobb teljesítményt akarod kihozni akkor ajánlom neked a Z-Tweaked 82.12-es drivert.
Ez egy modosított driver, de ez a leggyorsabb driver még mindig.[link] Bár az más kérdés hogy esetleg egy ''igénytelenebb'' játékprogram nem vinnyog hogy tedd fell a legújabb 91.45-ös drivert. 
-
Kojak
aktív tag
Agp-s Msi 6600GT-hez melyik forceware ajánlott ami kihozza belőle a legjobbat?
-
oettinger01
őstag
látom ez is egy sűrűn látogatott topik.....
-
oettinger01
őstag
valaki használja az új asus enhanced drivert?
én most raktam fel és smart doctorban lett egy plussz opció, hyperdrive néven.
ki tudja mire jó ez? -
ii77
tag
Sziasztok!
Tegnap kipróbáltam Inno3d 7600 gst kártyám (2 napos, előtti csak Ati-m volt) tv-out-át.
Egyből kirakta a képet: színes, éles, gyönyörű. Elkezdtem kicsit állítgatni a tv színein a programban, vmi oly jól sikerült, azóta csak fekete-fehér. Most a legújabb driver van fenn, télleg kissé gáz. Még nem próbáltam az előzőekkel. Néztem, hátha a videószabványt írta át(PAL->), de ilyesmire nem akadtam. Azon az ablakon, ahol a HDTV felbontását lehet állítani, van felette egy mező, melyben ha jól sejtem kapcsolási típusoknak kéne szerepelni, pl.: S-VIDEO, KOMPOZIT. De e mezőben semmi nincs.
Próbálkozzam a Béta driverrel, esetleg a 8x.xx verzióval? Előre is köszi a segítséget. -
KisApám
addikt
Mostanság nekem lefagy filmnézés alatt a gép...
Van TV tunerem, ha nagyképernyőn fut, lefagy egy idő múlva (30 perc körül), ha nézek videot, az is lefagy 45 percen belül...
Valakinek nem csinálja ezt a gépezet?
A 91.33 van fent ami nem csinálja azt az SLI-s baromságot... -
laragirl83
őstag
na megoldódott a probléma, a Video fül alatt van egy DVD feature, a ''Read-It-Clearly'' mód, ez van rossz hatással fullscreen módra. ezt kikapcsolva minden zsír!

-
laragirl83
őstag
-
Bobbacsi
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
Neked ilyen chipkészleted van ahogy utánanéztem :Nvidia nForce4 Ultra
Többet nem kerestem utána ,de sohasem lehet tudni ,hogy ez a driver más chipkészletnél is okoz e hibát ? Mindenesetre próbáltál már egy régebbi drivert is ? -
Bobbacsi
veterán
válasz
laragirl83
üzenetére
[link] Ezt olvastad ? Nincs köze hozzá ?
-
laragirl83
őstag
egy érdekes dolog aminek nem tudok a végére járni.
adott a 6800GS vga, fw 91.31-el! powerdvd7-el nézem rendes DVD-t, ha nincs kirakva TV-OUT-ra film, akkor minden OK, dupla klikk, full screen, megy jól.
DE!
ha a beállításoknál a Video fül alatt kikapcsolom a ''Use hardware acceleration'' kockát, akkor ha ki akarom tenni fullscreen-re, csak nagy feketeség az eredmény, nincs kép, holott a csúszka mutatja, hogy megy a film. ez mi?
a másik pedig, ha be van kapcsolva HW acc. akkor ha TV-OUT aktív és a monitoron is fullscreen-ben szeretném, hogy menjen a film, akkor BSOD, nv4_disp.dll hibával vége a dalnak. kipróbáltam egymás után 3x, szal vmi gebasz van.
kérdésem, forceware szarozik (előtte nem volt ilyen problémám) vagy powerdvd7 a ludas? :
-
laragirl83
őstag
idézam magam hwsw fórumról SLI bakira:
''nah megvan megoldás, hogy lehet kikapcsolni ezt az idegesítő balloon tip-et, ami minden induláskor felbukkan és közli, hogy a ''SLI több-GPUs rendszer le van tiltva bla bla...''.
(ez csak ezt a balloont lövi ki, nem az összes winsuxos üzit )
szal REGEDIT, és megkeres ez:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak
és itt megnézni, hogy van-e a következő DWORD: NvCplEnableMultiGPUConfigurationPage
ha van, akkor át kell állítani az értékét 0-ra, ha nincs, akkor meg létre kell hozni, dwordként, ilyenkor alapból a 0 értéket kapja.
restart és voilá, no more f0kin sli balloon tip poppin'...'' -
-
KisApám
addikt
Tehet egy szivességet az Nvidia azzal az SLI-s baromsággal. Mintha mindenkinek az lenne. Sehol sem lehet letiltani, miden gépinduláskor bedobja magát...
-
Zebra
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kösz. Letiltottam az nvwiz-t, és már nem lármázik az SLI-ért, igazán tehettek volna az NVidia fejlesztői egy SLI engedélyezése/letiltása opciót a FoceWare-be hogy ne kelljen így trükközni.

-
zuperman
csendes tag
ok, bekapcsoltam a driverbe a frissítési értékek felülírását, naggyából müxik is (1024x768@85 hz ) de a Q3 mégis 60 hz rakja át. erre nincs valami progi a forceware-hoz, mint régen detonator-hoz a refresh rate fix?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
az nvcpl-t kell lelőni
-
Winner_hun
félisten
Felraktam a 91.31-es drivert, de megőrülök tőle. Hogy mit kell beállítani, hogy a TV-t is érzékelje?
Mert alapból nem érzékeli. Ha rámegyek az erőltetett érzékelésre, akkor kér egy restartot, restartol is, majd HDTV-t érzékel, vagy nem tom, de a normál TV-t azt nem. Miért?
Nincs HDTV itthon, de a normált sem érzékeli. Össze van dugva minden jól -
Zebra
csendes tag
Kb. 1 hete telepítettem a 91.31-es ForceWaret, azóta minden bekepcsolásnál figyelmeztet, hogy az SLI funkció le van tiltva mert, nem érzékel csak egy videókártyát. Ez időnként az idegeimre megy, az új kezelő felülete sem szimpatikus (idővel biztosan megszokom majd).
-
kutyman
aktív tag
Ha a 91.31-et raktad fel, akkor válaszd a régi felületet (klasszikus) a driverban
/ne a control panelt/ és ott a frissítési sebességek felülbírált értékei fület,
pontot raksz a frissítési gyakoriságok felülírása körbe,
kiválasztod a felbontást és a legördülő listában a frekit
/pl. 1024/768 85Hz/ alkalmaz, oke és kész.
[Szerkesztve] -
[HUN]Tyson
senior tag
#306 ?
-
Rolee87
tag
megtaláltam már,köszi szépen!

-
Windex
tag
válasz
Villanyász
üzenetére
Köszi szépen, végre működik jól!

-
Windex
tag
Hello!
A problémám a következő lenne. Felraktam az új 91.31-es drivert. Ezzel még nem lett volna gond mert több pontot kaptam a tesztekben, de a játékokban, hiába be van állítva a 85Hz a 1024x768-as felbontáshoz mindig 60 Hz-en futnak akármit csinálok. A régebbi driverben felül tudtam írni ezeket az értékeket és úgy nem volt gond. Most visszaraktam a vga cd-jén lévő 84.26os drivert de abban sincs ez a felülírás. Még megpróbálok egy régebbi verziót, de több ötletem nincs. Szerintetek mi lehet a gond? Beleolvastam most a topikba, volt ilyen kérdés csak válasz nem jött rá, ha jól láttam. Ha mégis figyelmetlen lettem volna akkor elnézést. -
MrCsiT
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Szia,
Nekem ugyan 6600GT-m van, de amire felhúzta az automata, az stabil és azon minden ment. Próbáltam ATITool-t, mert másnál jó volt, az feljebb is húzta meg meg is fagyott, nyomhattam resetet. Innentől én az Nvidia gyári cuccosnak bizony hiszek.
Egetverő seb. különbséget nem nagyon találtam a driverek között, de javaslom, hogy olvasd el a 6600GT topic 1-es hsz-ét, ott írnak driverekről is..
üdv:
Mr.CsiT -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Szerintem az új driver a 91.31-es egy darab szar.Ha DVD filmet nézek össze kapja a képernyőt és a ez az új control Panel sem az igazi!
-
AMD Power
titán
Mennyire lehet megbízni az nVidia automatikus ''tuning'' eredményeiben? Mármint amit ő talál ideálisnak a kártyához!?

Egy Abit Siluro FX 5600 TD 256MB-s kártyáról lenne szó! Amin egy PrimeCooler hűtő van...!
Melyik a ''leggyorsabb'' ForceWare? Remélem értitek mire gondolok!?
[Szerkesztve] -
[HUN]Tyson
senior tag
Ha a 6600GT-t megkínálom egy ilyen z-tweaked 91.28-cal (jelenlegi: 81.85), mekkora speed növekedésre számíthatok sacc/kb (game és 3dmark)?
-
twollah
nagyúr
Kijott az uj Forceware (91.31).
[link]
Probalta mar vki?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Asus RTX 3060 OC 12GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC + Friss paszta, padok + Ingyen pk
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár eaz nem baj... de szinte rögtön kicseréltem a 84.21-re

Lehet Vistában majd futni fog gond nélkül a CS, addig is cseréld le a driver-t, hátha segít.
WTF?