Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
válasz
Happy187
üzenetére
Az ATI kártyáknál tudtommal külön driverek vannak a laptopokban előforduló kártyákhoz és külön az asztalikhoz. Szerintem nvidia esetén is így lehet, mert itt első ránézésre nem találtam 7300 Go-t a támogatott kártyák felsorolásánál. A Forceware maga a driver és szerintem érdemes mindig a legújabbat feltenni (habár csodát nem fog művelni), mert ahogy elnézem nincs túl gyakori frissítés. Első körben nézz körül a laptopod gyártójánál a legújabb driverért!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- VR topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MSI GTX 1080 Ti GAMING X 11GB Garanciával!
- Gigabyte RX 6600 EAGLE 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- MacBook Pro 14" 2023 M3 / 8GB / 1TB SSD asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest