- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebra
csendes tag
Valaki mondja már meg, hogy tudom elérni a 163.71-es Forceware-el azt, hogy 3D-s üzemmódban ne állítsa vissza a képfrissítési frekvenciát 60 Hz-re. 30 perc játék után elkezdenek fájni a szemeim, és ez nem állapot...

-
Zebra
csendes tag
Olvastam, hogy kiadta az NVidia az új VHQL-es drivereket, gondoltam kipróbálom, milyen.
6600 GT-hez a 162.18-ast lehet letölteni, telepítés után még le KELLETT tölteni tőlük az NVTune-t, ahhoz, hogy lássam a kártya hőmérsékletét. És ez csak plussz 42 MB-ba került. De ami a legjobb: órajelek 2D-ben: 300/501, 3D-ben:500/450.
Ráadásul még a vezérlőpult sem lett szimpatikusabb, olyan bonyolultnak látszik, én meg utálom az ilyet. Párnap, és visszakerül egy régebbi driver!
-
Zebra
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kösz. Letiltottam az nvwiz-t, és már nem lármázik az SLI-ért, igazán tehettek volna az NVidia fejlesztői egy SLI engedélyezése/letiltása opciót a FoceWare-be hogy ne kelljen így trükközni.

-
Zebra
csendes tag
Kb. 1 hete telepítettem a 91.31-es ForceWaret, azóta minden bekepcsolásnál figyelmeztet, hogy az SLI funkció le van tiltva mert, nem érzékel csak egy videókártyát. Ez időnként az idegeimre megy, az új kezelő felülete sem szimpatikus (idővel biztosan megszokom majd).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- No Rest for the Wicked
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest