Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebra
csendes tag
Valaki mondja már meg, hogy tudom elérni a 163.71-es Forceware-el azt, hogy 3D-s üzemmódban ne állítsa vissza a képfrissítési frekvenciát 60 Hz-re. 30 perc játék után elkezdenek fájni a szemeim, és ez nem állapot...

-
Zebra
csendes tag
Olvastam, hogy kiadta az NVidia az új VHQL-es drivereket, gondoltam kipróbálom, milyen.
6600 GT-hez a 162.18-ast lehet letölteni, telepítés után még le KELLETT tölteni tőlük az NVTune-t, ahhoz, hogy lássam a kártya hőmérsékletét. És ez csak plussz 42 MB-ba került. De ami a legjobb: órajelek 2D-ben: 300/501, 3D-ben:500/450.
Ráadásul még a vezérlőpult sem lett szimpatikusabb, olyan bonyolultnak látszik, én meg utálom az ilyet. Párnap, és visszakerül egy régebbi driver!
-
Zebra
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kösz. Letiltottam az nvwiz-t, és már nem lármázik az SLI-ért, igazán tehettek volna az NVidia fejlesztői egy SLI engedélyezése/letiltása opciót a FoceWare-be hogy ne kelljen így trükközni.

-
Zebra
csendes tag
Kb. 1 hete telepítettem a 91.31-es ForceWaret, azóta minden bekepcsolásnál figyelmeztet, hogy az SLI funkció le van tiltva mert, nem érzékel csak egy videókártyát. Ez időnként az idegeimre megy, az új kezelő felülete sem szimpatikus (idővel biztosan megszokom majd).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 32UL950-W IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest