Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebra
csendes tag
Valaki mondja már meg, hogy tudom elérni a 163.71-es Forceware-el azt, hogy 3D-s üzemmódban ne állítsa vissza a képfrissítési frekvenciát 60 Hz-re. 30 perc játék után elkezdenek fájni a szemeim, és ez nem állapot...

-
Zebra
csendes tag
Olvastam, hogy kiadta az NVidia az új VHQL-es drivereket, gondoltam kipróbálom, milyen.
6600 GT-hez a 162.18-ast lehet letölteni, telepítés után még le KELLETT tölteni tőlük az NVTune-t, ahhoz, hogy lássam a kártya hőmérsékletét. És ez csak plussz 42 MB-ba került. De ami a legjobb: órajelek 2D-ben: 300/501, 3D-ben:500/450.
Ráadásul még a vezérlőpult sem lett szimpatikusabb, olyan bonyolultnak látszik, én meg utálom az ilyet. Párnap, és visszakerül egy régebbi driver!
-
Zebra
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kösz. Letiltottam az nvwiz-t, és már nem lármázik az SLI-ért, igazán tehettek volna az NVidia fejlesztői egy SLI engedélyezése/letiltása opciót a FoceWare-be hogy ne kelljen így trükközni.

-
Zebra
csendes tag
Kb. 1 hete telepítettem a 91.31-es ForceWaret, azóta minden bekepcsolásnál figyelmeztet, hogy az SLI funkció le van tiltva mert, nem érzékel csak egy videókártyát. Ez időnként az idegeimre megy, az új kezelő felülete sem szimpatikus (idővel biztosan megszokom majd).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kontaktlencse
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest