Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steven21
tag
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
A kérdésem az, hogy megvettem a Gears Of War játékot felrakom, elindul és kiírja, hogy rakjak fel a 7900gs kártyám mellé vmilyen drivert, ami szerintem vistás
163.44? Mert ha nem, akkor ki fog fagyni. Elindul ki is fagy egy idő után, de nem értem miért, mert szinte még el sem tudok kezdeni játszani, kidob.
Mi a legutolsó forceware beta driver amit fel tudok rakini egy go7900gs mellé? Op rendszer win xp.
Jó lenne egy mihamarabbi válasz, mert így nem működik a karácsonyi game
Privátban tudtok adni ötletet? Tehát a gép egy noti, go7900 gs kártyával.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
163.44? Mert ha nem, akkor ki fog fagyni. Elindul ki is fagy egy idő után, de nem értem miért, mert szinte még el sem tudok kezdeni játszani, kidob.