Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szoszibá

tag

Sziasztok!

Lehet volt már kérdés, de nem találtam pedig használtam a keresőt...
    Ha meg nem itt kellene feltennem kérdésemet írjátok meg kérlek!

Nos a gondom az, hogy a windows vista betöltésekor fekete képernyő fogad,
    (Win 7 alatt kép ugyan van de egér nincs, de minden iszonyat lassú, a kis kék körben mire körbefut a csík töltéskor van vagy 1 perc és minden olyan darabos és lassú)

F8-al VGA mód engedélyezésekor mindkét oprendszer tökéletesen betölt csak hát ugye 640*480-ban. Ilyenkor felveszem a felbontást és képfrissítést a megszokott értékre és tökéletesen működik.
    DE mikor nem VGA módban indítom, hanem normál módban akkor a fentebb leírt tünetek jelentkeznek.

Tuti hogy az nvidia driver a hibás, de nem tudom mi tévő legyek!
    Válaszotokat előre is köszönöm!

• Szoszibá

tag

Sziasztok!
    Olyan problémába ütköztem húgom gépén, hogy:
    Vista van a gépen, pár percnyi használat után random kifagy a képernyő pár másodpercig és utána helyre jön. De ez idő alatt a hallgatott zene is akad a lejátszott film is szóval minden megáll arra az időre, kevés idő múlva helyrejön.
    Próbáltam videokarit cserélni, minden féle driverrel és ezidáig semmi. ASUS-os előre összerakott konfigról van szó.
    Kérlek adjatok valami tanácsot, mit tehetnék.
    Válaszaitokat előre is köszönöm!

• Szoszibá

tag

válasz Rover623 #685 üzenetére

TEJÓÉG!! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!! Hálám örökké üldözni fog. Sikerült megoldanom a gondot a Te segítségeddel. 1000 hála. Nagyon szépen köszönöm! Már olyan rég óta sz*pok ezzel, hogy beleőszültem. :)

De még egyet kérdeznék. Lehet nem ide kapcsolódik, de az új VGA beszerelés óta (SZERINTEM) kék halállal elszáll a gép teljesen random időnként.
    Ezt írja a problémajelentések:

Termék
    Windows

Probléma
    Váratlan leállás

Dátum
    2008.06.27. 17:12

Állapot
    Nincs bejelentve

Probléma-aláírás
    Problémaesemény neve: BlueScreen
    Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.1
    Területibeállítás-azonosító: 1038

A probléma leírását segítő fájlok (lehet, hogy néhány fájl már nem áll rendelkezésre)
    Mini062708-01.dmp
    sysdata.xml
    Version.txt

További adatok a problémáról
    BCCode: 1a
    BCP1: 00041790
    BCP2: C0402070
    BCP3: 0000FFFF
    BCP4: 00000000
    OS Version: 6_0_6001
    Service Pack: 1_0
    Product: 256_1

Ez mitől lehet? esetleg van ötleted, hogy hol kérdezzek rá ha nem ide tartozik?
    Még 1szer köszönöm!

• Szoszibá

tag

válasz Rover623 #683 üzenetére

Szia! Igen Vista alatt sz*pok ezzel az egésszel.
    De kérlek egy kicsit szájbarágósabban ha kérhetem. :D
    1. Driver uninstall. - A mostanit ami fenn van töröljem le? Jelenleg a cd mellékleten lévő gyári van fenn.
    2. Hagyd hogy a gyári feltelepüljön. - A Vistás beépítettet hagyjam vagy melyiket, feltelepülni?
    3. Regedi: az automatikusan induló cuccok közül vegyem ki? Az nem az msconfig parancs?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/080625/msconfig_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ezekre gondolsz, hogy vegyem ki őket?

Egyébként nagyon szépen köszönöm a segítséget és amint válaszolsz meg is próbálom megcsinálni!
    Köszönöm még egyszer és várom válaszodat!!

• Szoszibá

tag

válasz skyboi #666 üzenetére

Szia! Hasonló a problémám, írtam ide fórumra olvasd el.
    Jah és ha sikerült rájönnöd a megoldásra kérlek szólj ide nekem!
    Válaszodat előre is köszönöm!

Bocsi privát akart lenni :S

• Szoszibá

tag

Sziasztok!

Teljes elkeseredésemben hozzátok fordulok, mert eddig mindig tudtak itt a PH-n segíteni!

A gondom a következő:
    Van egy ASUS EN 8600 GT TOP Videokártyám és csak a gyári cd-n lévő driverrel van képe a monitoron. Ha felteszem a legújabb drivert (175.16) akkor a boot után üdvözlőképernyő még van és utána hirtelen a monitor kikapcsol, csak villog a zöld led és semmi, de a gép megy tovább.
    Újraindításnál nyomok F8-at kiválasztom a kisfelbontású kép engedélyezését vagy mit, ilyenkor elvileg 640x480 ban indul a win, és akkor is ugyan az. Üdvözlőképernyő aztán hirtelen stand by.
    Próbáltam több monitorral is, egyszerre kettővel is és mindig ugyan az.
    Mikor megvettem a kártyát ez a művelet (hogy legfrissebb driver feltétel) hibátlanul működött simán felpakoltam a drivert, restart és bejött a kép minden. Szerintem azóta csinálja ezt mióta próbálgattam a TV-out-os dolgot. Próbálkoztam összekötni a gépet tv-vel több kevesebb sikerrel.
    SZERINTEM ehhez lehet valami köze. BIOS gondja lehet vagy nem tudom.
    A gyári driverrel viszont a játékok is és a windowsos alkalmazások is hiba nélkül futnak. Minden játék elindul, nincs képhiba semmi.

Szóvala aki tud segíteni, hogy mi lehet a baj, az kérem írjon minél hamarabb! Minden ötletet szívesen meghallgatok! Válaszaitokat előre is köszönöm!

Péter

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés