Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- A megszokottól eltérő képaránnyal jön a JapanNext monitora
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Aki passzív hűtést vagy házhűtés plusz passzívat használ ajánlom figyelmébe, most lettem figyelmes arra néhány meghajtó verziótól jobban melegszik a kis kedvencünk. Pl XP beépített Driver -e elég gány a Vistának is utánanézek, de szerintem hasonló lehet az biztos.
-
zoltanz
nagyúr
Felraktam a Linux XFCE -re a legújabb stabil x86 -ra forceware meghajtót sokat gyorsúlt alapban is az ablakezelő úgy kétszeres sebességel plusz jó ha több ablak van. Aki használ effekteket is az rendszerbe átlátszóság 3D stb. annak direkt jó meg a grafikai hibákat is javítja az előbukkanó menüknél így drasztikus 3-4 szer gyorsabb lesz a rendszer ha besegít a GPU is hibával két hónap után nem találkoztam. Az openGL is rendben megy szerintem hangyányit lassabb mind a Windows-os, de kiforja magát szerintem

-
zoltanz
nagyúr
bozont
''
Omega, NGO, XTreme-G meg nemtudom még mik vannak. Miben másak az alap nv féle drivertől, gyorsabbak-e, tényleg szebb képet adnak, stabilitás, megbízahtóság meg még nemtutom.
''
Az Omega nyujtja a legjobb képminőséget és sebességben is ugynaz mint a gyári nv, de ezek elmaradva következnek, de he nem a legújabb SLI stb. 8 -as szérit szeretnéd kihasználni akkor ezaz. NGO, XTrame-G nem nagyon ismertek nálam újraindulást eredményez pl. Van még az ASUS, MSI gyártók által kiadott meghajtó ezek mindjuk stabilak és gondolom tényleg tesztelve is vannak, ezek tartják is a lépést a kiadott nv forceware -okhoz képest. De a legjobb ha Vista -t használsz mert ha kicsit szétnézel a post -ok között látni fogod nagyon dícsérik a beépített meghajtóját. -
zoltanz
nagyúr
Melyik verzió a legjobb egy nVidia 7300 -as videókártyához
A gyári nVidia tapasztalatom, hozzászólások szerint hagy kíváni valót maga után.
MSI
http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_list.php?kind=2
Asus
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us -
zoltanz
nagyúr
Hiába kapcsolom be a vertical sync-et opengl-el nem megy d3d-vel szuper.
Ha nincs bekapcsolva 85 FPS fölé megy és csíkozik tőle a kép!
Mi lehet? atuner-t gtu -t próbáltam nem reagál driver:56.72-es.
Eddig sem működött ez valami jól, de valahogy be lehetett csalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest